Találatok a következő kifejezésre: Van valaki elfogadták (6 db)

Questoros magánnyugdíjpénztárba van valakinek? Mennyi idő alatt jeleztek vissza, hogy elfogadták?

Pályakezd? vagyok és már 2 hete leadtam a papírt de még semmi hír fel?lük...

Van valaki akinek elfogadták a terheléses cukor vizsgálat helyett az étkezés utánit?

Mármint nem cukros lötyit kellett inni hanem enni két órával a vérvétel el?tt. Ennek is ugyan annyinak kell lenni az eredménynek? 7-7,8-ig?

Legjobb válasz: tej, zsömle? nem, akkor kevesebb érték a megengedett, 6 körüli. Pontosan nem tudom.

tej, zsömle? nem, akkor kevesebb érték a megengedett, 6 körüli. Pontosan nem tudom.
Ez szerintem nem elfogadják vagy nem fogadják kérdés. Helye válogatja és igen kevés helyen csinálnak tej-zsömlés megoldást. De ebben az esetben is kell éhgyomorra vért venni, megenni ott elõttük a tejet-zsömit és utána megint vérvétel. De nem oylan borzasztó ám a glükóz sem, abszolt ki lehet bírni.
Amúgy tej és zsömi után egy órával veszik le, nem pedig kettõvel.Amúgy nekem alacsonyabb lett a terheléses cukrom, mint az éhgyomri:)
na feltettem neked másképp a kérdést, olvasd el a válaszokat:)

Miért van az, hogy a playstation store nem fogadja el a bankkártyám számát? Pedig ilyen célokra való bankkártyám van és eddig minden elfogadta. A a steam, a blizzard, az origin minden. és most ez nem. Valakinek valami ötlete van?

Legjobb válasz: tudsz venni PS Store feltöltõ kártyát 576-ban, Konzolvilágban (szinte mindenhol), ha nem oldódik meg ez a bankkártyás dolog (meg nálunk elég hülyén mûködik a PS Store)

tudsz venni PS Store feltöltõ kártyát 576-ban, Konzolvilágban (szinte mindenhol), ha nem oldódik meg ez a bankkártyás dolog (meg nálunk elég hülyén mûködik a PS Store)
Gondolom nem sima Visa vagy Mastercardod van, a többit meg szerintem nem ismeri. Én is 1 héten keresztül próbálkoztam ezzel, írtam is az ügyfélszolgálatnak, akik semmit nem tudnak segíteni, szóval felesleges volt. Vegyél feltöltõkártyát és kész. Jobbat nem tudok, én is ezt tettem.


Ha facebookon te jelölsz valakit ismerősnek akkor értesít hogy elfogadta a felkérést. De ha valaki téged jelöl és elfogadod arról van értesítés?

Legjobb válasz: Hát a másik személynek igen, neked nem. xD Nem értem amúgy ezt a kérdést. Hogyne értesítene már? A Facebook nem tudja, hogy te te vagy. Mindenki egyenlõ. :D Ezt nem értem.

Hát a másik személynek igen, neked nem. xD Nem értem amúgy ezt a kérdést. Hogyne értesítene már? A Facebook nem tudja, hogy te te vagy. Mindenki egyenlõ. :D Ezt nem értem.
Arról neki megy az értesítés. Téged minek értesítenének? Annyira részeg csak nem voltál, hogy nem tudtad, hová kattintasz! :)

Eddig nem voltam rossz velemennyel a hit gyulekezeterol, sot elfogadtam oket bar en nem tartozom kozejuk, de az alabbi interju elegge elgondolkoztatott, nektek mi a velemenyetel, vagy van e valakinek hasonlo tortenete?

http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/03/18/a-hit-gyulek..

Legjobb válasz: ma 20:28! Kívánok neked boldog és teljes életet. Az Isten vigyázza léptedet, áldott legyél közöttünk. Áldottak legyenek gyermekeid, családod, munkád. Életed örömödre szolgáljon neked éppúgy, ahogy azoknak is, akik körbevesznek. A nyugalom, és a béke kísérje utadat. Mt 5,44 Én pedig azt mondom néktek: Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, a kik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, a kik titeket gyûlölnek, és imádkozzatok azokért, a kik háborgatnak és kergetnek titeket.

ma 20:28! Kívánok neked boldog és teljes életet. Az Isten vigyázza léptedet, áldott legyél közöttünk. Áldottak legyenek gyermekeid, családod, munkád. Életed örömödre szolgáljon neked éppúgy, ahogy azoknak is, akik körbevesznek. A nyugalom, és a béke kísérje utadat. Mt 5, 44 Én pedig azt mondom néktek: Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, a kik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, a kik titeket gyûlölnek, és imádkozzatok azokért, a kik háborgatnak és kergetnek titeket.
Elsõ: Az a probléma, hogy ha ilyen csoportokba elég ember tömörül és elég pénzt halmoz fel, megnõ az érdekérvényesítõ ereje az értelmes emberekkel szemben. És az ilyenfajta csoportok nem épp arról híresek, hogy tekintettel vannak másokra.
Talán még annyit a szabad gondolkodásról, hogy ebben tévedsz kedves válaszoló. A Teremtõ nem mindenben adott teljes döntési szabadságot. Az ember nem úgy lett megteremtve, hogy Isten nélkül irányíthassa magát teljesen. Igen vannak bizonyos dolgok amiben szabadon dönthetnek az emberek, de Isten uralmát érintõ kérdésekben, vagy bizonyos korlátozó dolgokban amik az emberek javát és nem kárát szolgálja nem kap szabad kezet. Lásd Ádám és Éva Sátán sugallatára a függetlenség általad is említett döntési szabadságát választotta, és lásd mi lett belõle. ez a szomorú nem az amit írtál, de úgy látom ez neked tetszik. Tedd jogod van hozzá. aztán ahogy döntesz olyan lesz a jövõd Isten, és Jézus királyságában. Katy Weaver
Ilyet barmikor irok barmilyen csoport lejaratasara... Azert aztbis veddbfigyelembe, hogy az oldalt, ahol megjelent, nem eppen olyan emberek uzemeltetik, akiknek tetszik a hgy. Es itt visszakanyarodnek az elso mondatomhoz.
"A bibliát a magyarázatukban a bibliából magyarázzák, és ne a saját kút fõjük után. " Ezt meg hogy. Logikailag bukfenc a dolog számomra. Ha nem saját kútfõjük után, akkor ki után? Akkor más saját kútfõje után? Így megint ott vagyunk, hogy mégiscsak egy ember saját kútfõje után..
Kedves Elõttem szóló: A Bibliából magyarázni a bibliát azt jelenti, hogy az írások szövegkörnyezetét, és egészét kell nézni, és azt, hogy Isten szándékával összhangban van e z adott vers magyarázata. Katy Weaver
Elolvastam, de nem tudom elképzelni, hogy ez van. Valamit ki kéne találni erre. Mondjuk, azt, hogy ha tényleg elrabolták, levetkõztették, betörtek hozzá, stb. , akkor akik ezeket csinálták, legyen autóbalesetük, nehezedjen rájuk Isten keze, még az idén, de, ha hazudik a névtelen író, akkor ugyanez történjen vele. Azért, hogy kiderüljön végre ki hazudik. És valami módon olvassunk róla interneten, tv-ben. Derüljön ki. Ugye így igazságos.

Nagyobb gyereknek tippek a tej pótlására? Valaki használt nagyobb gyereknél pl Sinlacot tej helyett? Elfogadta? Tej és szója allergiáról van szó.

3,5 éves kisfiamnak most derült ki a tej és szója allergiája. Nyel?cs? gyulladással járó allergiáról van szó és refluxos tünetei vannak, ezért tartott ilyen sokáig kideríteni.

Legjobb válasz: Köszi az eddigi válaszokat. A héten beszélek a dietetikussal, csak próbálok elõre infót szerezni.

A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat. A héten beszélek a dietetikussal, csak próbálok elõre infót szerezni.
Segíteni sajnos nem tudok, de a Sinlacban semmi tejszármazék nincs.
A lányom is tejallergiás volt, és én eleinte a risztejbe tettem vaníliás cukrot, és õ így megitta. Hát, nem tudom, ízlések és ... szerintem a Sinlac még sokkal borzalmasabb, mint a rizstej...:) Amúgy lehet kapni olyan tejpép szerûséget, azt hiszem Humana gyártja, amiben nincs tej. zabos, almás, ha jól emléxem. A fiam reggelire bio zabpelyhet kap, búzakorpával, gyümölcsbe áztatva. Pl. egy alma+egy banánnal. Alma lereszelve, banán villával szétnyomkodva.
A 2 évesem Milumil Pregomint kapott és Sinlacot. A Sinlacot szinte semmire nem tudom használni, de a tápszer egész jó. Kis kakaó bele, és már itta is, pedig annak a doki szerint egy kicsit másabb (rosszabb) az íze mint a sima tápiknak. 0+-os a tápi, de azt mondták, ez ne zavarjon, valahogy pótolni kell a tejet. Bár a te fiad nagyobb, azért a tejalapú neki is kell. Nem kaptál tápit?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!