Találatok a következő kifejezésre: Van valahol tanfolyam, (20 db)

Van valahol online grafológia tanfolyam? Esetleg e-mail tanfolyam?

Legjobb válasz: http://www.azirastukreben.hu/ Itt van 10 részes ingyenes Mini e-mail tanfolyam :)

http://www.azirastukreben.hu/ Itt van 10 részes ingyenes Mini e-mail tanfolyam :)

Ki mennyire van tisztában az újraélesztési technikával? Hol lehet elsajátítani, van Pest megyében valahol tanfolyam?

Legjobb válasz: Én nemrég voltam egy elsõsegély tanfolyamon, ott van szó ilyenekrõl. Ez Budapesten volt.

Én nemrég voltam egy elsõsegély tanfolyamon, ott van szó ilyenekrõl. Ez Budapesten volt.
Szerintem a várandóság alatt kötelezõ lenne egy ilyen, ugyanakkor azt is gondolom, hogy ember legyen a talpán, aki önállóan a saját gyerekét újra tudja éleszteni. Kiindulási pontnak nem rossz, de én pl. hiába tanultam, az elsõ reakcióm az lenne, hogy felhívom a mentõket és õk telefonon irányítanak. A neten rengeteg video van róla, autodidakta módon is el lehet sajátítani, de pl. egy jogosítványhoz az elsõsegély tanfolyamon is tananyag.
Én ezt az oldalt nagyon szeretem, nagyon jól összefoglalja: http://divany.hu/poronty/2009/09/26/tanuld_meg_ujraeleszteni..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem a reklám helye, de ahol én voltam elsõsegélytanfolyamon (jogsihoz) nem sok mindent tanítottak meg, a röpke 3 órás tanfolyam alatt. Az biztos, hogy sose kerüljön az ember ilyen helyzetbe, mert valószínû ugyis leblokkol, de azért jó lenne valamit tudni a dologról, még szülés elõtt. Majd megkérdezem a védõnõt, hátha tud segíteni.
Léghajó program. Nagyon szuper, ott gyakoroltatják veletek. Neten keress rá.
A kérdező hozzászólása: Utólsó! Köszi az infót, már utána is néztem! Te is jártál náluk esetleg?
A János kórházba jártam szülésfelkészítõ tanfolyamra, nagyon szuper, körbejár minden témát, minden kedden van. Ha jól számolom legközelebb március 20-án 16 órától lesz az újraélesztésrõl szó.
A kérdező hozzászólása: Most kaptam infót, hogy a Heim Pálban is van minden hó utolsó péntekjén. 3000 FT. Mégse 13000 mint a Léghajó program.
Léghajó programin mi is részt vettünk, és nagyon hasznos, szuper dolog. Minden leendõ szülõnek kötelezõvé tenném!!!!!!

Egy vallalkozas inditasahoz milyen tudassal celszeru kezdeni? Van ilyen tanfolyam valahol, ahol nagyvonalakban belatast nyerhetek a dolgok menetebe?

Ugy nez ki, ha igy haladunk akkor 1-2 even belul nyithatunk egy kis vallakozast a parommal es/vagy noveremmel.

Legjobb válasz: Van online vállalkozói tanfolyam! Nem tudom, hogy ingyenes-e, vagy pénzes, nézz utána! Ha szerencséd van, még pénzbe se kerül.

Van online vállalkozói tanfolyam! Nem tudom, hogy ingyenes-e, vagy pénzes, nézz utána! Ha szerencséd van, még pénzbe se kerül.
A kérdező hozzászólása: Kosziiiii!!!! :D


Counter Strike: Source illetve 1.6 konfigot szeretnék megtanulni. Van valahol ilyen tanfolyam, ha van hol?

Legjobb válasz: Ez most komoly? A config e fenti két játékban azon beállítások összegyûjtve egy jegyzettömbbel megnyitható formában, amiket te magad állítasz be. Gondolok itt egérérzékenységre, célkereszt adataira stb. Ezt nem lehet tanfolyamon megtanulni. Erre neked kell rájönni, hogy melyik beállítással jó, és melyikkel [email protected] a játék.

Ez most komoly? A config e fenti két játékban azon beállítások összegyûjtve egy jegyzettömbbel megnyitható formában, amiket te magad állítasz be. Gondolok itt egérérzékenységre, célkereszt adataira stb. Ezt nem lehet tanfolyamon megtanulni. Erre neked kell rájönni, hogy melyik beállítással jó, és melyikkel [email protected] a játék.
A kérdező hozzászólása: Én nem arra gondolok, hanem arra hol lehet megtanulni CS 1.6/S szervert konfigolni.
csõhh!! én 1.6 szerót tok cfgzni! ha gondolod jelizz skypon azt segíthetek!!:DD Skype:fejes.adam.98

Van valahol olcsó szakács tanfolyam?

Illetve augusztusban leszek 23 éves, már nem tudnék ingyen menni tanulni igaz?

Legjobb válasz: olcsó sehol sincs ezek nagyon drágák. esetleg ha szerencséd van akkor a munkaügyi központba ha bejelentkezel ott lehet h indítanak ha sikerül a vizsga akkor teljesen ingyenes sõt még fizetnek is. de ehhez munkanélkülinek kell lenned. ha viszont megbuksz vissza kell fizetned közel 300 ezer forintot.

olcsó sehol sincs ezek nagyon drágák. esetleg ha szerencséd van akkor a munkaügyi központba ha bejelentkezel ott lehet h indítanak ha sikerül a vizsga akkor teljesen ingyenes sõt még fizetnek is. de ehhez munkanélkülinek kell lenned. ha viszont megbuksz vissza kell fizetned közel 300 ezer forintot.

Van valahol olyan tanfolyam, könyv, netes leírás, amit megmutathatnék a Páromnak, hogy a szülés alatt hogyan lenne jó, ha maszírozná a derekamat?

Õ apszolút nem ért a maszírozáshoz. :O(

Legjobb válasz: A terhestanfolyamoknak, szülésfelkészítõ tanfolyamoknak mindig van ilyen része. Amúgy próbálkozzatok, és szólj neki, ha jól csinálja, jegyezze meg, és úgy masszírozzon. De a védõnõd is segíthet szerintem.

A terhestanfolyamoknak, szülésfelkészítõ tanfolyamoknak mindig van ilyen része. Amúgy próbálkozzatok, és szólj neki, ha jól csinálja, jegyezze meg, és úgy masszírozzon. De a védõnõd is segíthet szerintem.
Igen, terhestanfolyamokon. Én jártam, a lényege, hogy nem ujjbeggyel kell, hanem egész tenyérrel, és ahogy jólesik, simogatva, körkörösen stb.... :)
hatoséknál
TIT Pannon!

Budapesten van valahol programozó tanfolyam angol nyelven?

nem egyetemi képzésre gondolok, tanfolyam elég, ár nem számít

Békés megyében van valahol tetováló tanfolyam?

Szerintem egész jól rajzolok és már mások is dicsérték,szoktam néha falfestményeket is csinálni és majd szeretnék egyszer egy tetováló szalonban dolgozni :)

Győrben van valahol jó felkészítő tanfolyam vagy tanár emelt szintű kémia és biológia érettségire?

Bioszból már van egy középszintűm. Most kémiából és bioszból is emeltezni szeretnék. Olyan 80% a cél mindkettőből, mert orvosira szeretnék menni. Tudtok ajánlani valakit?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!