Találatok a következő kifejezésre: Van valahol a (1166 db)

Ilyen rajz van valahol a hímvesszőkről is valahol? :link

e linkelnétek nekem?köszi

Legjobb válasz: Melyik gy*kér pontozgat le mindenkit? Biztos valami csoffadt f-szú.

Melyik gy*kér pontozgat le mindenkit? Biztos valami csoffadt f-szú.
Pénisznél nincsen ennyi féle. Hosszúság, vastagság meg valamerre görbül aztán annyi. Legalábbis ha egészséges és nincsen semmilyen rendellenesség.
Mire mennél egy ilyen képpel?
A kérdező hozzászólása: http://d12xzpun4kqsb2.cloudfront.net/gen/constrain/500/500/8..
lány vagy fiú vagy mert ha lány lefotózom a farkam és megszekeztem azt átküldöm (privi)

Az ötödik Bán Mór - Hunyadi könyv fenn van valahol a neten?

Legjobb válasz: Nem tudok róla, de már nagyon ég a talpam alatt hogy valahol meg kéne szerezni. Esetleg megírom privibe ha megtalálom mert körülnéztem országos még meg nem jelentett prc formátumu könyveken.

Nem tudok róla, de már nagyon ég a talpam alatt hogy valahol meg kéne szerezni. Esetleg megírom privibe ha megtalálom mert körülnéztem országos még meg nem jelentett prc formátumu könyveken.
A kérdező hozzászólása: Ja már réges rég kiolvastam, kinn van a boltokban :D
A kérdező hozzászólása: De köszi a szándékot

! Meg van valahol a szueletett felesegek 2010 marcius 31. ei resze valahol? (: a mult szerdai resz. )

elaludtam sajnos, es nagyon kivancsi vagyok h mi tortent :P

Legjobb válasz: persze hogy megvan! google a barátod, csak meg kéne tanulni használni.

persze hogy megvan! google a barátod, csak meg kéne tanulni használni.

Informatika Access kész feladat van valahol a neten?

Van 4 feladat ami fent van az interneten feladatlapilag de nekem a kész feladat kéne mert egyedül nem tudom egyáltalán megcsinálni. Van olyan oldal ahol a kész feladatok fent vannak?

Legjobb válasz: Igen, van ilyen oldal. Nézd meg az Oktatási Hivatal honlapját. Ott vannak az érettségik megoldásokkal eggyütt.

Igen, van ilyen oldal. Nézd meg az Oktatási Hivatal honlapját. Ott vannak az érettségik megoldásokkal eggyütt.

Van valahol a neten külön programozóknak, infósoknak chatszoba? Ismertek ilyet? (szívesen ismerkednék)

Mostanában nem nagyon tudok aludni, este se, de késõbb se, csak pár órákat. Ilyenkor viszont unatkozom, és hiányzik, hogy valakivel megbeszélhessem az infós feladataimat, vagy csak úgy általában a témáról. A hálózati dolgoktól és a konfigoktól leszámítva bármi.....

Legjobb válasz: Nem épp chat és nem tudom vannak e éjjeli baglyok de az IT Café fórum-ot nézd meg.

Nem épp chat és nem tudom vannak e éjjeli baglyok de az IT Café fórum-ot nézd meg.
A kérdező hozzászólása: "se java, se php (amikhez még értek is) nem érdekel?" Nem az, hogy nem érdekel, de egyszerûen nem tud ráállni az agyam a nethez kapcsolódó dolgokra. Bocs. Csak gondoltam, azért a netes/weblapos programozáson kívül is van még tárgyterület... pl. irodai programok, játékok, demoscenery-k/intro-k, matematikai programok, stb... Persze igaz, részben igazatok van, ma már annyit változott ez az egész, hogy ami már nem netes/hálózati dolog, az nem korszerû... ezért is gondoltam, hogy az infó inkább maradjon egy hobbi, de ezt a szakot nincs sok értelme 2× annyi idõ alatt végigbukdácsolnom a maradiaságom miatt, mint más.
C# ;) de még nincs éjfél, most akkor várjunk vele addig? ;) 22N kérdezõ: miért azt kérdezed, h programozóknak van e külön felület, ha azt írod hogy se java, se php (amikhez még értek is) nem érdekel? Vagy bármilyen programnyelv? Mert a logikájuk egyforma, csak a szintaktika más nekem hálózatos szakmám van, és imádom úgy érettségiztem le infóból 5ösre, hogy netünk nem volt, sõt még gépünk se, sõt info szakra felvételizem, vettem magamnak(!!!) gépet, tanultam, érdeklõdtem a témában, és láss csodát nem feladtam, hanem megálltam a helyem ebben a pasis szakmában, szakterületen A gondolkodásod, felfogásod rossz, nem így kell hozzáállni a dolgokhoz. Még mindig az elõzõ csajszi voltam :)
A kérdező hozzászólása: "hálózati dolgoktól és a konfigoktól leszámítva bármi..... " pont a végzettségem ellenzed Elnézést, mindenkitõl, aki ebben a témában van benne, de én sajnos tényleg ezekben vagyok benne legkevésbé. A hálózatos-fóbiám lehet, hogy részben röggzöttség, ugyanis nekünk nagyon sokáig nem volt internet, amikor meg már mindenki másnak volt..... értitek, ez nekem olyasmi volt, ami épp hogy nekem nem volt, de mindenki már errõl beszélt. Úgyhogy tényleg sajnálom, de én már meglátok egy Java kódot, vagy egy PHP-t, esetleg egy szerverhálózatnak a tervrajzát.... na akkor aztán köpni nyelni már nem tudok.... kis túlzással, de kb. így van
C#-ot valaki éjfél után? :D
ige, igen, ahogy mondod, nekem is ezt a területet öleli körbe a végzettségem, bár most az egyetem tanulmányaim se mellõzik a témát ;)
teli van finomabbnál finomabb protokollokkal és társaival :D
"hálózati dolgoktól és a konfigoktól leszámítva bármi..... " pedig ez egy igazán "szaftos" terület, ha eligazodik benne az ember fia, avagy lánya ;)
A kérdező hozzászólása: De ha itt van valaki, az is jelentkezzen nyugodtan ;) Fiú, lány, nõ, férfi, bárki, aki konyít az informatikához, és lenne témája velem. ;) Annyi, hogy vérprofi azért nem vagyok, de kis alapmûveltségem a dolgokhoz azért talán van. :P
Tyûha, mintha személyesen engem szólítottál volna meg ;) Info szakos vagyok, épp vizsgaidõszakban vagyok ugyan, de ha gondolod írhatsz. Amúgy a szakmám is IT-s, szóval valószínûleg nem lesz kínai amikrõl beszélni akarsz :) De ha valaki tud egy jó kis IT-s közösséget, oldalt, fórumot, szóljon róla, nem fogunk megharagudni. 22N
"hálózati dolgoktól és a konfigoktól leszámítva bármi..... " pont a végzettségem ellenzed
A kérdező hozzászólása: Fórum az nem tudom mennyire lenne jó :S, mert a fórumüzeneteket nem olvassák olyan gyakran, még a chat az pont jól jönne, mert realtime-ban megy minden, nem kell olyan sokat várni mindig arra, hogy visszaírjanak, meg én sem késem le a válaszolást.
A kérdező hozzászólása: És én is próbálok érdeklõdni, könyvtárba járni... de egyszerûen az informatikában is van, amit nem tudok lekövetni és úgy megérteni, mint más. Nem tudom miért. És amúgy próbálkoztam, ezt az félévet szabályosan végigszenvedtem, most már pont azért nem tudok esténként aludni, mert ezelõtt meg hajnalig próbáltam gyakorolni a mumus tárgyakra, de egyszerûen.... kész :( Kibuktam. És ehhez képest, szüleim azzal etettek, hogy az egyetemi éveim lesznek a legszebbek. >( Tudom, nem az õ hibájuk a dolog, velem van a baj.... de ha még egyszer felhozzák, hogy márpedig nekik mennyire jó volt anno és én mennyire elrontom az egyetemi éveimet..... akkor a szemükbe fogom mondani, hogy ez egy nagy hazugság, és mégis mir a francra számítottak õk!!?? >(

Van valahol a környéken kosárlabda edzések?

Budapesten valahol van kosárlabda oktatás vagy edzés vagy valami? Mondjuk oltsón. Vagy tudtok olyan pályákat ahol mindig vannak. Tudjátok mit, nekem édes mindegy hol, csak hagy csináljam. :D Segít valaki? :D

Legjobb válasz: van egy rakat egyesület ne sirass

van egy rakat egyesület ne sirass

Van valahol a Shameless 4. évadához felirat? Segíjjetek! :D

Mert az a 4. évad 5. részhez van, de pl. a 4.-hez nincs, amit még nem láttam :/

Legjobb válasz: Hol szoktál keresni? Pl. itt próbáltad már: feliratok info, opensubtitles.org/hu

Hol szoktál keresni? Pl. itt próbáltad már: feliratok info, opensubtitles.org/hu

Dj-nek való zenei pack van valahol a neten?

Ugyebár sok híres elõadó, mint amilyen pl az LMFAO volt meg Avicii, Ellie goulding, tehát amit a mai fiatalság hallgat és azokból összegyüjtött remixeket egy packba rakva torrentben esetleg... Létezik ilyen? Egyáltalán valahol??

Csoportterápia van valahol a XI. kerületben?

Az is jó, ha nem a XI. kerületben van, de ahhoz egészen közel. Fizetni nem tudok, vagy csak keveset.

Legjobb válasz: pontosan milyen problémával?

pontosan milyen problémával?
A kérdező hozzászólása: Pszichés zavarok. A múlt feldolgozására lenne szükség. (Rossz családi háttér miatti traumák).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!