Találatok a következő kifejezésre: Van ugy h ha meg (50 db)

Szocfób?
önbizalom hiánya
ugyanez velem is...valszeg azért van mert tényleg hülyén nézünk ki. Pl én nem vok csúnya de elég hülyén öltözködöm meg a hajam is szar...
Velem is ez a helyzet. Én szoc.fóbiára és önbizalomhiányra szavazok-ahogy elõttem is írták. Nálam mindkettõ jelen van. Ezen leginkább pszichológus segíthet(De nem gyógyszeres kezelés!).
Velem is ez van, csak én törekedtem volna rá, hogy azért próbáljam meg helyesen leírni :S
Jaj buszon én is rettegek , hogy mindenki engem nézz :/
nálam is jelen van önbizalom hiánynak nevezik :/

Ti is vagytok úgy, h ha 4-5 napig nem veritek ki, akkor majd meg õrültök? Vagy ez csak nálam van így?

Legjobb válasz: szerintem mindenkinél így van.multkor annyira kanos voltam hogy kivertem a suli wc-jében :SS

szerintem mindenkinél így van.multkor annyira kanos voltam hogy kivertem a suli wc-jében :SS
sõt, 2 nap után!
Ezt hívják függõségnek.
Ja és egyébként még szûz vagyok.
Én is így vagyok. Egyszerûen ha nem foglal le valamilyen tevékenység pl.házi feladat, számítógépezés stb. akkor muszáj hogy kiverjem magamnak. Ha pedig 4-5 napig nem verem ki akkor ez a vágy még erõteljesebb és ha egyedül vagyok nem bírom ki hogy ne nyúljak magamhoz.
Aaaz igen :D Hát én lány vagyok de kb 3-4 hét után vagyok csak így.
Nem õrülök meg, mert nem vagyok állat, aki képtelen uralkodni magán. Na jó, néha... :D
Én mindennap verrem mert muszály nem tom miért még nem sexeltem de már nagyon akkarok! 16/F
Sose próbáltam még...
A kérdező hozzászólása: nem 16 vagyok, hanem 18, és nincs barátnõ, úgy értettem h "majd meg õrülök" h nehezen bírom, de miért egészségtelen?van, aki naponta többször csinálja és idõsebb, mint én
Kivéve persza, ha kb. 16 vagy. Akkor normális.
Öm... nem. Így belegondolva nem. Ha te 4-5 nap után meg vagy õrülve, azért az már kívül esik az egészségesen.
nem
:3
Ezekszerint nem vagyok egyedül én nekem ez mindennapos! kicsit idegesít de ez van. 16 vagyok és fiú majd talán ha lánnyal leszek végre akkor ezt kinövöm. ebben bízom!
nem midneki képes azonnal elnedvesedni..ez majd idõvel kialakul
Szerintem ez egyáltalán nem ciki! Használjatok síkosítót- az mnidig tuti :)
csak a filmekben
[link]
...a pontos helyzet meghatározásához nemárt, ha van aktív wifi vagy mobilinternet kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Azt írja h nincs aktív eszköz. :/ Tisztában vagyok vele, d mivel úgy tûnt el h nem volt bekapcsolva a wifi, így már nm tudok rajta változtatni...
Rendõrségi feljelentés? IMEI szám alapján be tudja mérni a szolgálató a készüléket, de csak a rendõrségnek adja ki az adatokat. Ha végképp nincs eredmény, a szolgáltató le tudja tiltani a telefont (szintén IMEI szám alapján). Onnantól kezdve Magyarországon nem lehet telefonálni vele.

Számítógépen van ilyen lemeztömörítés, és a végén kiírja h mennyi helyet szabadíthatok fel, h ha a felesleges fájlokat kitörli, ha rámegyek az IGENRE a gép még ugyanúgy működni fog, ugye? XP rendszerből nem töröl ki semmit, ugye?

Legjobb válasz: Ha arra gondolsz, hogy a gépen van XP és 9X is, és a 9X-ben levõ tömörítést akarod használni, akkor nem fog menni, hacsak az XP nem FAT partíción van. Ha azon van, és éppenséggel elvégezhetõ rajta a mûvelet, akkor utána az XP nem fog indulni. Ha az NTFS tömörítésre gondolsz, akkor meg rossz ötlet, sokat lassít és alig szabadít fel helyet.

Ha arra gondolsz, hogy a gépen van XP és 9X is, és a 9X-ben levõ tömörítést akarod használni, akkor nem fog menni, hacsak az XP nem FAT partíción van. Ha azon van, és éppenséggel elvégezhetõ rajta a mûvelet, akkor utána az XP nem fog indulni. Ha az NTFS tömörítésre gondolsz, akkor meg rossz ötlet, sokat lassít és alig szabadít fel helyet.

Melyiket tartsam be, ezt a "reggelizz úgy mintegy kiráy. " vagy h meg van szabva h melyik nap mit egyek, h "egynap szénhidrát, második nap gyümölcsnap, haramadik nap keményítő. Fehérje. " ha fogyni szeretnék?

Legjobb válasz: Csak személyes tapasztalatot írok: A "reggelizz mint egy király" - elven mûködtem öt hónapig, és 20 kilótól szabadultam meg (persze sportoltam is). Nekem személy szerint nagyon-nagyon nehéz az életmódom miatt bármilyen olyan diétát tartani, ami ennél nagyobb követelményeket ír elõ, pl a szétválasztás. nagyon macerás, és gyakran nem is tudok arra koncentrálni. A mennyiséget viszont jól lehet koordinálni, úgyhogy én ezt választottam, gondoltam, csinálom egy darabig, aztán ha semmi, akkor leállok, vagy keresek mást. Olvadtak le rólam a kilók, ráadásul az elõtte rosszalkodó emésztésem is teljesen helyrejött, nagyon gyomorfájós voltam. A "király" jelzõ pedig relatív, nem azt jelenti, hogy hétpofára kell zabálni (vagy szabad), hanem hogy az a legbõségesebb étkezés a napban. Ennyi. Én reggelre idõzítettem a szénhidrátok nagy részét, a gabonaféléket, délre a húst, zöldséget, estére tejterméket, gyümölcsöt. A fogyókúrának két éve vége, azóta tartom az ideális súlyom, és el sem tudom képzelni, hogy másként étkezzek, szóval nagyon bevált. Próbáld ki egy idõre, ha teheted. 25/L

Csak személyes tapasztalatot írok: A "reggelizz mint egy király" - elven mûködtem öt hónapig, és 20 kilótól szabadultam meg (persze sportoltam is). Nekem személy szerint nagyon-nagyon nehéz az életmódom miatt bármilyen olyan diétát tartani, ami ennél nagyobb követelményeket ír elõ, pl a szétválasztás. nagyon macerás, és gyakran nem is tudok arra koncentrálni. A mennyiséget viszont jól lehet koordinálni, úgyhogy én ezt választottam, gondoltam, csinálom egy darabig, aztán ha semmi, akkor leállok, vagy keresek mást. Olvadtak le rólam a kilók, ráadásul az elõtte rosszalkodó emésztésem is teljesen helyrejött, nagyon gyomorfájós voltam. A "király" jelzõ pedig relatív, nem azt jelenti, hogy hétpofára kell zabálni (vagy szabad), hanem hogy az a legbõségesebb étkezés a napban. Ennyi. Én reggelre idõzítettem a szénhidrátok nagy részét, a gabonaféléket, délre a húst, zöldséget, estére tejterméket, gyümölcsöt. A fogyókúrának két éve vége, azóta tartom az ideális súlyom, és el sem tudom képzelni, hogy másként étkezzek, szóval nagyon bevált. Próbáld ki egy idõre, ha teheted. 25/L
egyik se. napi 3x/vagy 5x, melyik jön be/ étkezés.
ha fogyózol akkor már a reggelid se legyen királyi

én egy eléggé visszahúzózódó típus vok, nem nagyon beszélgetek, úgy érzem, h. nincs mit mondanom, ha meg, mondok is néha elég hülyeségeket, és félreérthetnek ilyenkor, és én azt nemszeretném, mindíg attól félek, h. megbántok vkit. Miért van ez?

..ha kérdem azt mondják nincs velem semmi gond:aranyos,kedves lány vok,de lehetne nagyobb szám..ezért nincs is olyan sok barátn?m,akik vannak az 1-2 de ?k megértenek,meg a családom is.

Legjobb válasz: Vannak zárkózottabb emberek, te is ilyen vagy. De ha azért nem mondanál el valamit, mert félsz, hogy félreértenek, az nagy csacsiság ám. Ha félreértenek, majd legfeljebb kimagyarázod magad!

Vannak zárkózottabb emberek, te is ilyen vagy. De ha azért nem mondanál el valamit, mert félsz, hogy félreértenek, az nagy csacsiság ám. Ha félreértenek, majd legfeljebb kimagyarázod magad!
Ha társaságban vagy, csak akkor szólalj meg ha megértetted mirõl beszélnek. Ha lehet inkább kérdezz és így elõnyösebb helyzetbõl indulhatsz a társaság elõtt a témába való bekapcsolódást illetõen. Próbáld meg nem a "bírálók" szemszögébõl nézni azt akirõl szó van, ha nem mint aki védeni próbálja, mellé állni. Hidd el sokkal jobb helyezést érsz el a hallgatóságban.
Nygodtan legy batrabb, abbol semmi gondod nem adodhat ha kimondod azt amiben nem vagy biztos , hogy tenyleg ugy van . Max nevettek egyet , ettol nem kell felni . Veheted ugyis , hogy ezt ugyis hamar elfelejtik, (mert elfelejtik ), ha ez jobban segit ;) .

17 éves lány vagyok Megismerkedtem egy nagyon jó képű 29 éves pasival. Bnője van úgy érzem hogy tetszem neki. Nagyon ritkán talizunk de ha meglátom a szívem hevesen ver de még flörtöl is velem. Mit tegyek? Félek h ha elmondom neki kinevet, és rendőr.

Legjobb válasz: Elsõ lépésként felejtsd el, és foglalkozz a korosztályodban jobban hozzád illõkkel. -Ennyi. Lehet hogy tetszel neki, és egy numerára be is vállalna, de nem hinném, h több lenne ez ennél. Nekem is vannak kiscsajok akik tetszenek, és megnézem õket, közben ott a barátnõm akit viszont nagyon szeretek és nem hagynám el, fõleg egy gyakorlatilag kiskorú fruskáért nem 25F

Elsõ lépésként felejtsd el, és foglalkozz a korosztályodban jobban hozzád illõkkel. -Ennyi. Lehet hogy tetszel neki, és egy numerára be is vállalna, de nem hinném, h több lenne ez ennél. Nekem is vannak kiscsajok akik tetszenek, és megnézem õket, közben ott a barátnõm akit viszont nagyon szeretek és nem hagynám el, fõleg egy gyakorlatilag kiskorú fruskáért nem 25F
Nem akarlak elkeseríteni, de 12 év korkülönbség rengeteg. Már most nem ugyanazt akarjátok az élettõl. Õ valószínûleg nemsokára családot, gyerekeket szeretne, munkája van, te pedig még tanulsz, és valószínûleg fogsz is. Lehet, hogy a srác közvetlen és mindenkivel ezt csinálja, csak te annyira szeretnéd, ha több lenne, hogy félreérted. Valószínûleg nem véletlenül van még a barátnõje mellett. Ha pedig végképp nagyon érdekel, hogy most akkor mi is van, kérdezz rá.:) Gáznak tûnik, hogy kinevethet, vagy visszautasíthat, de hidd el, jobb túlesni rajta, mint bizonytalanságban lenni.:) 23/L
A kérdező hozzászólása: Köszi.Lehet igazatok van, de a szívnek nem lehet parancsolni :(De viszont mi van ha lemondok egy lehetõségrõl?Lehet h õ is a kor különbség miatt nem mer lépni!
ha kifolyik, akkor igen. az óvszerbõl nem folyhat ki, ha kifolyik, akkor valamit nagyon rosszúl csináltok.
... vagy csak kiszakadt! Igen terhes lehetsz tõle! Ha kívül olyan, akkor kevés a kockázata, hog ybe kerüljön, de ha már bent is van... akkor baba lesz!
Fel ne húzz kettõt!!! Csak hamarabb kiszakad (súrlódik egymáson a két gumi). A mi a kérdést illeti: valszeg lyukas volt a teteje, vagy lehet h amikor felhúztad nem figyeltél rá hogy ne legyen a csücsiban levegõ (ugye akkor is kilyukadhat). Ilyenkor kell beszerezni a 72 órás tabit, és +1-et belõle h ha legközelebb baleset történik ne kelljen ilyedten rohangálni.
Ja még azt kihagytam, hogy a terhesség se mindig jön, ha van sperma bent, mert sok pár ugye hiába próbálkozik még sincs gyerek! De mivel ti nem akartok, inább ne kockáztassatok! inkább vegyetek fel két gumit
Az se biztos, hogy sperma volt, csak te gondolod annak. Lehet csak síma punciszaft volt.

Ha az internet Lan-ba van eloszva a házba meg lehet csinálni ugy hogy én adjam meg a ház többi gépének h mennyi jusson?

vagy le tudom e álitani a gépemr?l a netet h a többi ne kapjon csak én?

Legjobb válasz: Igen, meg lehet. Ha az elosztó router-hez hozzáférsz és van a routerben QOS kezelés.

Igen, meg lehet. Ha az elosztó router-hez hozzáférsz és van a routerben QOS kezelés.
A kérdező hozzászólása: És ha a ruterhez hozzá se tudok férni valamien okoktol fogva akkor mi van?
A kérdező hozzászólása: ahogy látom senki se tud segiteni :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!