Találatok a következő kifejezésre: Van ugy h (756 db)

Mas is van ugy h szules utan a parjaval tobbet veszekszenek mint azelott? Vagy csak en erzem ugy h elhanyagol, sokkal tobbszor megsert es kozben azt erzem h elvalnek legszivesebben, de meg is szeretem

Legjobb válasz: Nem de most komolyan hány éves vagy? jól sejtem 23? Ez egy általános jelenség: A gyerek után a pali felveszi a családfõ szerepet és elkezdi kiosztani az ukászt. ez a KLASSZIKUS CSALÁDMODELL. Igen, kvázi a cselédje lettél. Moss ki csináld meg a kaját mér ez a kaja mér nem oylan íze van (ha ez még nincs akkor majd lesz). Legyél domináns, oszd le hogy [email protected] parancsolgatsz csináld meg te. Más lehetõséged nincs. Ez már kielégítõbb válasz? 25/F

Ilyen beszólása után én már szevaszt intettem volna neki. Mondjuk én nem is vagyok az a típus, akinek lehet parancsolgatni.:D
Nem de most komolyan hány éves vagy? jól sejtem 23? Ez egy általános jelenség: A gyerek után a pali felveszi a családfõ szerepet és elkezdi kiosztani az ukászt. ez a KLASSZIKUS CSALÁDMODELL. Igen, kvázi a cselédje lettél. Moss ki csináld meg a kaját mér ez a kaja mér nem oylan íze van (ha ez még nincs akkor majd lesz). Legyél domináns, oszd le hogy [email protected] parancsolgatsz csináld meg te. Más lehetõséged nincs. Ez már kielégítõbb válasz? 25/F
Hát gyönyörû, ha már az a válasza, hogy akkor menjél haza. Ilyen esetben fognám a motyómat és a gyerekem, és pontosan ezt tenném. Mit képzel, legyél hálás, hogy ilyen "szeretõ közegben" élsz, vagy mi?
kikerültél a szüléssel egy orbitális hormonbombából, és a szülés amugy is minden téren nehéz, plusz ott a pici, aki még nélkületek magatehetetlen stb. Légy türelmes magaddal és a pároddal is.
Nekem is egy ilyen beszólása lenne, és lelépnék. Amikor legközelebb ezt mondja pakolj össze, tök mindegy hogy könyörög, és lépj le egy pár napra. Aztán ha észhez tért, menj haza.
Én is ezt éreztem sokszor, szerencsére elmúlt. Bele kell rázódnotok mindenbe, ki kell alakulnia a babás életeteknek. Neked most a pici a legfontosabb, minden idegszáladdal rá koncentrálsz. Természetes, hogy közben te is törõdésre vágysz és mindenre érzékenyebben reagálsz. Közben a férjednek is új a helyzet, sokszor talán nem is tudja miben és hogyan segítsen. Ha elmondod neki, vagy rávezeted miben tud hasznos lenni a baba körül, akkor neki is könnyebb lesz. Nálunk ez vált be.
A kérdező hozzászólása: igen 23 vagyok, en mar elkuldtem minden fele de hiaba m megse lovi, azt mondja ha nem tetszik mennyek haza, na meg a mindennapi sor a melo utan az agyamra megy, mar nemtudom h kezeljem a helyzetet
A kérdező hozzászólása: amugy a szulikkel 1 udvaron vagyunk es nagyon zavar h mindig az anyujat vedi meg es nam engem, ez mi?en kellene legyek az elso, nincs tesolya es az annya nagyon magahoz lancolta
A kérdező hozzászólása: nem azt erzem h ronda lennek m sokkal tobbet szeretkezunk mint azelott es jobbbakat, inkabb agresszivebb ugy erzem mintha a cseledje lennek es nem a felesege
Igen, van ilyen helyzet, de azért ha már te is mozoghatsz, akkor javulni fog. Legyen önálló hobbid, vagy sport, ahova kimozdulhatsz. Ha más nincs, járj el esténként futni, aerobicozni vagy bármi. Legjobb, ha társaságba tudsz menni. Aztán próbálj meg külön kasszán lenni (nálunk az a gond, hogy neki utalják a pénzt... de szerintem amint lesz külön kassza, ez is nyugisabb rész lesz.) Naponta legyen pár perced magadra, amig pl. megiszol egy kávét. Gondolj arra, hogy van egy babád, ez a legfontosabb!:) :) :)
elõször is ne írj úgy mint egy 14 éves tini pi*csa, hidd el már az sokat segítene...:D
40 évesen gáz magadhoz nyúlni, pároddal kellene megoldani... még 40 évesen is a farokméret foglalkoztat? szánalmas...

10, 5 hónapos a kislányom az utóbbi 1 hónapban éjszaka nagyon rosszul alszik. Van úgy h lefektetem 8-kor rögtön elalszik és van úgy h éjfélig 5-ször is fel kel és utána is még legalább 4-szer. Nem tudom mi lehet a gond?

Elõtte se volt egy jó alvó mióta megszületett 2 szer volt h aludt reggel 6-ig. Nem hiszem h a foga, volt h adtam neki fájdalom csillapítót, de ugyanúgy felkelt. Nem hiszem h a mozgásfejlõdés hiszen ezelõtt nem volt ennyire durva. Már nagyon kivagyok szinte óránként kel éjszaka. Lehet ez rossz szokás van h inni kér, de van h csak a cumi kell neki, nade egész éjszaka? :(

Legjobb válasz: 3 gyerekem van. Az egyik ugyanezt csinálta/csinálja még most is rosszabb napokon. Most 17 hónapos. Nem hiszem, hogy elrontottad volna. Egyszerûen van ilyen-meg olyan gyerek.

3 gyerekem van. Az egyik ugyanezt csinálta/csinálja még most is rosszabb napokon. Most 17 hónapos. Nem hiszem, hogy elrontottad volna. Egyszerûen van ilyen-meg olyan gyerek.
Nekem 10 hónapos a kisebbik lányom, kb ugyanezt csinálja hónapok óta. A nagyobbik 2 hetes korától maximum egyszer ébredt fel éjszaka, pedig ugyanúgy csinálok mindent. Én már belenyugodtam, hogy õ egyszerûen ilyen, majd kinövi. :) Örülök, ha egyhuzamban egy órát tudunk aludni éjjel.
A kérdező hozzászólása: Azért kicsit megnyugtató, h másnál is van így akkor gondolom nem vmi idegrendszeri dolog ez, csak az az érdekes, h 5 hónaposan egyszer kelt fel hajnali 4 körül aztán lebetegedett a picikém és onnantól kezdve alszik egyre rosszabbul. Kitartást kívánok a hasonló cipõben járó anyukáknak!!!
Nekem ugyanez. 3x aludta át az éjszakát. Régebben 2-3x kelt, most 4-5 minimum. Én biztos vagyok, hogy mozgásfejlõdés fõleg (most kezd el lépegetni) meg a foga mert masszírozza állandóan. Én se gondolkodok már miért van, elfogadtam és várom, hogy kinõje. Mióta így gondolom jobban viselem. Nem parázok ezen, hál istennek nappal minden ok, tudok vele aludni. Majd lesz jobb éjszakánk. Én 2 órát alszok egyhuzamban max hónapok óta. 11 hónapos cuki baba anyukája

Mit csináljak? Emeletesben lakunk és a kutyám, hiába viszem le napi 3* mégis van úgy h elvégzi a dolgát. Bővebben lent.

Van egy 3 éves szálkász sz?r? kutyusom most társas házban lakunk napi 3* leviszem sétálni reggel fél 8 fele,d.u-án 2-fél 3-om fele mikor haza érek és este 8-9 fele. És mégis van olyan nap amikor bepisil és bekakil a folyósóra mi erre a megoldás? Igaz napi 2* adok neki enne és mindig van el?tte víz,de azt mégsem csinálhatom hogy nem adok neki enni meg inni.

Legjobb válasz: köszönöm szépen a sok-sok választ amit küldtetek! :) Elõször is leginkább táppal etetem de meg eszeik mindenféle házi kaját is azt jobb étvággyal is mint a tápot :) Amikor futok vele akkor mindig el van engedve amikor meg áll akkor én is meg állok h nyugodtan tudja végezni a dolgát,de sajnos amikor jelezne hogy mennie kell nem hallom mert kinn van a folyosón és sajnos nem hallom amikor jelez. lehet az a baj.. :/ De viszont elõször sokszor be engedtük azzal a hittel h majd a lakásba nem csinál be. de nem jött össze. még itt benn sem jelzett.. :$ szóval nem tudom hogy mit csinálja. még egyszer köszönöm szépen a válaszokat :) Üdv :)

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a sok-sok választ amit küldtetek! :) Elõször is leginkább táppal etetem de meg eszeik mindenféle házi kaját is azt jobb étvággyal is mint a tápot :) Amikor futok vele akkor mindig el van engedve amikor meg áll akkor én is meg állok h nyugodtan tudja végezni a dolgát, de sajnos amikor jelezne hogy mennie kell nem hallom mert kinn van a folyosón és sajnos nem hallom amikor jelez. lehet az a baj.. :/ De viszont elõször sokszor be engedtük azzal a hittel h majd a lakásba nem csinál be. de nem jött össze. még itt benn sem jelzett.. :$ szóval nem tudom hogy mit csinálja. még egyszer köszönöm szépen a válaszokat :) Üdv :)
Gondolom akkor piszkít be, mikor nem vagy otthon. Szerintem, ha egyszer adnál neki kaját, az is sokat segítene a dolgon, pl. este 6 körül. Meg pl a séták milyen hosszúak? Legalább at egyiknek hosszabbnak kellene lennie, 2-3 órásnak. Legalábbis nálunk így van (mondjuk az én kutyám sem bírná ki reggel 8-tól 3-ig sajnos :( ) De, ha jól le van fárasztva akkor többet alszik. Víz meg tényleg kell elé :s Bár az enyém mindig kiborítja, ha egyedül van. Szóval kicsit több mozgás, és egyszeri evés, amit én tudnék javasolni :)
Nem vagyok nagy kutyás ember , de szerintem valahogy próbáld megtanítani hogy ki kell bírnia a sétáig. Szerintem napi egy tál kaja elég lenne neki, persze víz az mindig legyen elõtte. De ha ilyen "kicsi" a tálkája akkor kettõ.Remélem tudtam segíteni:)
A kérdező hozzászólása: az a gond h nem is d.u-án nem bírja ki, hanem inkább éjjel.. pedig általában este futni szoktam vele amiben jobban elfárad.. mindig megszoktam várni míg elvégzi a dolgát és csak utána indulok vele haza, ha 15 perc alatt végzi el akkor 20 percet sétálunk de van olyan h 1, 5 óra a séta.
Az etetése rendben, a víz is szükséges elõtte mindig. Én mindenképpen bepréselnék még egy sétaidõt. Nem tudom, hogy vagy a felkeléssel. Vagy hajnali fél öt körül, vagy éjfél körül még egyszer levinném. És napi egy hosszabb, legalább egy órás séta mindenképpen szükséges számára, akkor a többi sétánál elég tíz-tizenöt perc.
Ha este futsz vele, akkor neki nincs ideje rendesen elvégezni a dolgát, mert õ is fut utánad. Nem csak kifáradnia kell, hanem szaglászni és jelölni is.
Mivel eteted? Ha prémium minõségû tápot adsz neki, akkor jóval kevesebb a "végeredmény". Talán könnyebben bírná tartani.
És éjjel nem jelzi, hogy ki kell mennie? Nálunk nincs ilyen rendszer, hogy hánykor viszem ki, hanem szépen jelez (nyüszög, sír) jó hangosan és akkor kiviszem. Van, hogy hajnali 3kor is jelez, olyankor muszáj kivinni. De van, hogy kibírja délután 6-tól másnap reggel 10-ig. Szóval teljesen õ osztja be és mindig jelez.
Netán próbálj meg más útvonalon sétálni, hátha már unja a megszokott útvonalat. Új környezet új hely.

Mi lehet ennek az oka, es mi a megoldas ra? A laptopom nem kapcsol egybol be, van ugy h 10x is meg kell nyomnom a bekapcsolasi gombot? Valaki aki ert ehhez?

Legjobb válasz: nem hinnem h a bekapcsolasi gomb karosodott volna, mert az teljesen ugy "mukodik" mint regen.....

A kérdező hozzászólása: nem hinnem h a bekapcsolasi gomb karosodott volna, mert az teljesen ugy "mukodik" mint regen.....

Más is van úgy, h már nem bízik meg a nőkben?

Nem csak magamból indulok ki, mert eddig csak 2* csaltak meg, hanem abból, jó formán nincs olyan n? ismer?söm, aki ne lépett volna félre, pedig mindegyik állítja, h jaj ? nem, meg soha meg bla bla.. Aztán a hab a tortán két ismer?s, full jókép?ek, aztán kb. azt kurják meg, akit akarnak. Állandóan mutogatják az smseket, h ez a férjes asszony, az a menyasszony stb:S Most hétvégén is nagyot csalódtam egy lány ismer?sömben:S

Legjobb válasz: Szia. Szerintem attól, hogy a te baráti körödben gyakran elõfordul az ilyesmi, és hogy téged is megcsaltak, attól nem kell és nem is szabad általánosítani, mert nem mindenki ilyen... Hidd el, hogy vannak rendes nõk, akiknek van tartásuk és hûségesek. Ne hagyd, hogy befolyásoljon a sok negatív példa...

Szia. Szerintem attól, hogy a te baráti körödben gyakran elõfordul az ilyesmi, és hogy téged is megcsaltak, attól nem kell és nem is szabad általánosítani, mert nem mindenki ilyen... Hidd el, hogy vannak rendes nõk, akiknek van tartásuk és hûségesek. Ne hagyd, hogy befolyásoljon a sok negatív példa...
Jelentem itt vagyok, sosem csaltam meg a párom, és nem is fogom. Végigéltem a gyerekkoromat úgy, hogy az apám egy félrelépõ vadbarom volt, így jól belém ivódott mennyire undorító dolog. Nem lennék rá képes. És biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
ilyenek a Nõk könnyû megszerezni a legtöbbet de megrartani nehéz.
A barátom teljesen tönkrevágott lelkileg, amikor elõször részegen arról mesélt, hogy lányokkal, hogy tapperolták egymást a buliban. Reggel tagadott/ nem emlékezett. Ezt még 2x csinálta, és nem tudom mikor, meddig ment. Dj a srác. Más vállán sírtam ki magam. Azelõtt soha nem tettem volna ilyet. Ezek után csodálkoznál?
Kb csak azért írok mert érdekel a kérdés. Viszont szerintem a férfiakban sem lehet megbízni. A nõk annyiból rosszabbak hogy k*rvára manipulatívak. Egyesek olyanok mint a férgek. Kedveskednek neked hogy elérjék amit akarnak. Ott van még a zsarolás a nincs szex mert...:D Az tetszik. Csak ez a nõcsábászoknál nem válik be, hehe. Szóval ne azt nézd hogy megcsal-e hanem hogy próbál-e manipulálni Téged.
Azt hogy nem mindenki vár a 30-ig és te ebbe tartozol.
Utolsó, én huszonévesen szeretnék férjet, gyereket, na erre mit lépsz :)
De elfelejtettem, igen vannak rendesek én úgy a 20%-ra tippelem.
Én se bízok meg bennük, mert nem lehet. Lehet szép, kevésbé szép, bulizós, nem bulizós teljesen mindegy, mert ha adva van nekik a lehetõség kihasználják. Csak a 30-on felüli korosztálynál van ESÉLY arra, hogy normálist talál az ember, mert akkor már kezdenek rájönni, hogy kell nekik egy férj, gyerek és talán megváltoznak.
"Aztán a hab a tortán két ismerõs, full jóképûek, aztán kb. azt kurják meg, akit akarnak. " Na látod a a fiú ismerõseid meg összefekszenek mindenkivel. Hát és még ezzel büszkélkednek is... az utolsó könnyûvérû himringyók csinálják ezt hogy odaadják magukat minden nõnek.

Tudnak egymásban akkora kárt tenni, hogy valamelyiknek nagyobb gondja legyen? Mert ahogy megfigyeltem Õket, van úgy h a nagy macsek szó szerint fojtogatja & hát jobban féltem a picit mint h inkább párosodjanak

Van 2 cicám, (kan 1.5 éves), a (nõstény kb 10-12 hónapos). Szerintem most jöhetett el a pici tüzelési idõszaka, viszont megbolondult napok óta. Éjszaka már annyira "ölték egymást", hogy a picinek vérfoltos volt a bundája.

Legjobb válasz: A tüzelési idõszakban nagyon durván tudnak lenni, de van ílyen is, hogy a nõsteny egyáltalán ezzel a kannal nem akar párasodni. De még nem tapasztaltam, hogy halálra folytogatnak egymást.

A tüzelési idõszakban nagyon durván tudnak lenni, de van ílyen is, hogy a nõsteny egyáltalán ezzel a kannal nem akar párasodni. De még nem tapasztaltam, hogy halálra folytogatnak egymást.
Ivartalanitasd õket!!!
Ha ivartalaníttatod õket, nem lesz gond. Nagymértékben csökkenti az agressziót és rengetek pozitív hatása van még.
A kérdező hozzászólása: Igazából megoldódott ... Gondolom ahogy elvesztette a "szüzességét" az volt az a vér folt :D Egyenlõre azért nem akarom ivartalanítani Õket, mert egyszer kölykezzen a lány ... Utána persze automatice az lesz a következõ :) ) Köszönöm mindenkinek a commentet :)
Nem kell megvárni az elsõ almot.Ez egy tévhit.

Samsung d900as telo. Az a bibi vele amikor beszelgetunk van ugy h percenkent megszakads ha fel akarom hivni akkor azt mondja h nem elerhetö, s vagy 5szörre sikerül ismét felhivnom, mintha nem lenne térben, de van rendesen tér, maxon. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Szió! Lehet hogy a beépített antennája nem veszi jól a jelet.Ha meg nincs térerõd nem enged telefonálni. Ez lehet a probléma. Szerintem szabadulj meg tõle minnél elõbb. -z-

Szió! Lehet hogy a beépített antennája nem veszi jól a jelet.Ha meg nincs térerõd nem enged telefonálni. Ez lehet a probléma. Szerintem szabadulj meg tõle minnél elõbb. -z-

Fiuk! Szerintetek mért nem tud gyorsan elmenni a párom? Vagyis eltud menni, de van ugy, h negyed orát szexelünk, pedig nem élünk állandoan szexuális életet.

csak értelmes,komoly válaszokat kérek!!!!

Legjobb válasz: negyed óra teljesen normális idõ. sok mindentõl függhet, h mennyi idõ kell egy fiúnak az orgazmushoz. azonban, általánosságban elmondható, hogy ez alkati kérdés is, valamint, hogy a korral egyre "tovább bírja".

Akkor vagy alapból jó, vagy sokat hokizik.
Basszus, belehalnál ha a pasimmal kefélnél! Van úgy, hogy 3-3, 5 óra hosszat elhúzza, igaz kb.10-szer "visszatartja" közben, másnap meg sokszor fáj a hasam, de akkor is élvezem. Negyed órás szex? Hát szerintem az épp a normális alsó határa, annyiért nem érdemes levetkõzni, én max a bugyim húznám félre. Igaz, õ 38 éves és én sem vagyok mai csirke, szóval vannak igényeink. Milyen pasijaid voltak neked? És hány éves vagy? Negyed óráig minimum bírja egy pasi. Persze ha gyorstüzelõ tinikrõl van szó... Egy kis "okosság" : A magömlés bekövetkezhet még a pénisz bevezetése elõtt ("ejaculatio praecox ante portas)", illetve másodpercekkel, percekkel a bevezetés után. 10-15 perces aktív közösülés mellett bekövetkezõ ejakulációt nem tekintjük "korainak" akkor sem, ha a nemi kielégülés nem következett be. Ilyenkor a nõ orgazmushiánya mögött más tényezõket kell keresni. A korai magömlés stabil, szereteten alapuló párkapcsolat során általában spontán meggyógyul, partnerváltás során viszont kiújulhat (pl. teljesítménykényszer miatt). Minél inkább képes oldani a párkapcsolat az alapbetegséget (önértékelési zavart, szorongást), minél mentesebb a kapcsolat a hatalmi harcoktól, és minél jobban ismeri a pár a másik fél ingerküszöbét, annál nagyobb biztonsággal fog bekövetkezni a nõ orgazmusa, ami a férfi számára maga a gyógyulás. Amennyiben az alapbetegség vagy a háttérben meghúzódó családi konfliktus állandósul, a korai magömlés egy életre szóló állapot is lehet. Diagnózis A korai magömlés diagnózisa az érintett beszámolója alapján egyszerûen felállítható. A háttérben meghúzódó családi konfliktusok és szorongásos kórképek felismerése viszont már szakirányú képzettséget igényel. Kezelés A korai magömlés megszüntetésére több tanulási technikát is kidolgoztak. Ezek pl: "Stop és start technika": A tréning lényege a pénisz ingerlése mindaddig, amíg a férfi a magömlés közeledtét nem érzi. Ekkor az ingerlést megszüntetik kb. 30 másodpercre, majd újra kezdik. Cél az ejakulációs inger jelentkezésének késleltetése. Kompressziós technika: A pénisz ingerlésével a férfi eljut addig a pontig, amikor a magömlés közeledtét érzi. Ekkor a partner megszakítja az ingerlést és három ujjal a makkot megszorítja, hüvelykujját a makk és a fityma találkozására (frenulum) helyezve. Az ejakuláció közeledte érzésének elmúlásával az ingerlést a fentiek szerint folytatják. Masters-Johnson technika: Eredetileg az erektilis diszfunkciók és/vagy a nõi orgazmuszavarok gyógyítására találták ki. Lényege egy folyamatos otthoni tanulás. Az elsõ három hónapban a pár minél többet legyen együtt, törekedjék a partner kielégítésére. Minden eszköz megengedett, kivéve a pénisz bevezetését. Amikor már viszonylag hosszú idõ alatt következik be az ejakuláció, a nõ kielégülése után, lovaglóhelyzetben sor kerülhet a pénisz bevezetésére. Megelõzés A korai megelõzés még a szülõk feladata, idejében és objektívan kell felvilágosítaniuk fiúgyermeküket. A normális nemi ösztönök értelmetlen elfolytása ugyanúgy káros, mint a szexualitást középpontba helyezõ, teljesítménykényszert okozó szokások és életforma-minta átadása. Felnõtt korban a makkra adott helyi érzéstelenítéssel próbálkoznak, de az eredmény nem kielégítõ. Az ejakulációhoz szükséges idegi impulzus ugyanis az agyból indul ki, és nagy mértékben független lehet az ingerléstõl. Helyi érzéstelenítéssel legfeljebb az érhetõ el, hogy ismételt közösülésre jóval késõbb lesz a férfi alkalmas állapotban. Szerzõ: Dr. Elek Csaba Lektor: Dr. Nyirády Péter, Dr. Molnár Tamás http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aIDKw6-..
negyed óra teljesen normális idõ. sok mindentõl függhet, h mennyi idõ kell egy fiúnak az orgazmushoz. azonban, általánosságban elmondható, hogy ez alkati kérdés is, valamint, hogy a korral egyre "tovább bírja".
A kérdező hozzászólása: és az nem lehetséges, h tul nagy a mérete?
Ne haragudj, de ha olyan nagy tapasztalatod lenne a szex terén akkor tudnád hogy a 15 perc az elég kevés!! Azért a pasik többsége tovább bírja...
A kérdező hozzászólása: neharagudj utolso elötti, én akkor a 99, 999999nem vagyok benne, mert én ne szokok maszturbálni, pedig nem élünk állando nemi életet, azt tudom, h ö párszor kiszokja elégiteni magát, de max egy héten egyszer.nem tudtam, ha a negyed ora kevés, pedig már van tapasztalatom a férfiak terén és egyiknek se tartott ilyen sokáig, de lehet, h akkor azok mutánsok:)
mind a fiúk mind a nõk 99.999999%-a maszturbál, ha nem megy el hamar annak csak örülnöd lehet, annak meg õ örülhet ha 15p alatt el tud juttatni az orgazmusig
Butaság! MInden fiú hokizik, max nem vallja be! Ha van állandó együttlét akk max ritkábban csinálja....de ennyi.
A kérdező hozzászólása: nem hokizik:)
most ez a negyed ora hosszu idö?!?!
A kérdező hozzászólása: nem muszajbol, csak egy honapba 1-2szer talizunk, én ugy gondolom, h akik régen szexeltek azok hamar elmennek.amugy nekem a negyed ora elég, söt...:)
Nem igazán értem miért baj az, hogy negyed órát szexeltek??? úgy hangzik, mintha számodra csak egy kötelezõ program lenne, amin mielõbb túl akarsz lenni... javíts ki, ha tévedek! A negyed óra nem sok, inkább kevésnek mondanám, ha összvissz ennyi az együttlét hossza.
Negyed óra az nem igazán hosszú idõ. Volt barátommal ált. háromnegyed óráig sõt volt, hogy több mint egy órán át szeretkeztünk. Miért szeretnéd, hogy gyorsan elmenjen? Nem hiszem, hogy neked annyi idõ elég...
a csajok 90%azért panaszkodik, mert 2perc alatt elmegy a fiu-.- örülj neki
A negyed óra az szexnek nevezhetõ? :) Szerintem az lenne a baj, ha már percek alatt elmenne. Nem értelek téged. Miért szeretnéd hogy hamarabb menjen el?
A kérdező hozzászólása: akkor örülök, h ilyen gyorsan el tud menni:) köszi a válaszokat

Szoronngásaim vannak félelemérzet, van ugy h egyszeru helyzetektol feszult vagyok, magas pulzus, elont a víz. A barátnom pszichologust ajánl, van valakinek tapasztalata e téren? Normális válaszokat ha lehet.

Legjobb válasz: Keress egy orvost. Nem eszeveszett nagy probléma ez, mármint nem kell tõle megijedni, sok embernek vannak szorongásos tünetei. Menj el egy pszichiáterhez, segíteni fog.

Keress egy orvost. Nem eszeveszett nagy probléma ez, mármint nem kell tõle megijedni, sok embernek vannak szorongásos tünetei. Menj el egy pszichiáterhez, segíteni fog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!