Találatok a következő kifejezésre: Van ugy aki terhes és (45 db)

Van olyan, aki terhes lett, nem tudta és úgy mint mensi előtt, krémes állagú volt a nyákja?

Legjobb válasz: Nekem mensi helyett krémes állagú nyákom volt, én ebbõl tudtam, hogy terhes vagyok. Úgy tudom terhesség esetén gyakran krémes lesz a nyák, ez is egy tünet.

Nekem mensi helyett krémes állagú nyákom volt, én ebbõl tudtam, hogy terhes vagyok. Úgy tudom terhesség esetén gyakran krémes lesz a nyák, ez is egy tünet.
A kérdező hozzászólása: :)
nekem ugyan ez fehér szagtalan ....sürü vàladékom van ... tesztet nem csinàltam de a terhesség egyéb tüneteit produkàlom annélkül h beképzelném ezeket....
A kérdező hozzászólása: napokban kellene megjönnie
Nekem is krémes bõvebb nyákom volt, mindig szaladtam is a mosdóra, hogy ugye nem jött meg...

Van ugy vki aki terhes és szedi a Bromocriptint? Ha szedi akkor ö mire?

Legjobb válasz: A bromocriptint a prolaktin visszaszorítására szokták alkalmazni. Te mire szeded, magas volt az értéke??????Remélem orvosi utasításra szeded terhesen!De gondolom igen!!!

A bromocriptint a prolaktin visszaszorítására szokták alkalmazni. Te mire szeded, magas volt az értéke??????Remélem orvosi utasításra szeded terhesen!De gondolom igen!!!
Igen, én szedem, azért mert magas volt a prolaktin szintem. Most vagyok 6 hetes, és azt mondta a dokim, hogy 11-12 hétig szednem kell, nehogy megugorjon a szint!!! Veled mi van? Te miért szeded?
Én is babát várok és még szedem a bromocriptint, de magas lett tõle a CK-MB szintem, ami elég aggasztó, mert infarktust okoz....ma megyek dokihoz és meg kell ismételni a labort, remélem semmi gond nem lesz:((( Nem dohányzom, nem iszom, nagyon figyelek a picire...de ha abbahygom a bromocritpint, akkor elvetélhetek...69-es csapdája

2 napja késik a menstruációm, de egy hete folyamatosan görcsöl a hasam, és mindjárt megjön érzésem van. Ugye akkor nem valószínű, hogy terhes lennék?

Van már egy gyerekem, nála nem görcsöltem amikor kimaradt.

Legjobb válasz: Minden terhesség más, és igen, simán görcsölhetsz egy hete, és mellette lehetsz terhes. De két nap után kár még ezen idegeskedni, lehet, hogy idegeskedés v. más miatt kicsit késik.

Minden terhesség más, és igen, simán görcsölhetsz egy hete, és mellette lehetsz terhes. De két nap után kár még ezen idegeskedni, lehet, hogy idegeskedés v. más miatt kicsit késik.
Minden terhesség más. Ezt anyukám, nagymamám meg nagynéném is mondta, és nekik volt ám pár (sajnos volt spontán vetélésük is, de már a terhesség kezdeti szaka is más volt akkoris). Egyszerûbb ha tesztet csinálsz, a hasad lehet azért görcsöl mert félsz, hogy terhes lehetsz, de lehet, hogy a terhesséh miatt.
Miért nem védekeztetek vagy mibõl gondolod, hogy terhes vagy?

Nem tudom, hogy terhes vagyok vagy sem. Ha fájnak a melleim és minden nap úgy érzem, hogy rögtön megjön, és 6 napja nem jött meg, valamint a 6. késési napi teszt negatív lett, akkor van esélyem, hogy terhes legyek?

Tehát 13. kellett volna megjöjjön, de nem jött és fájnak a melleim. 17. csináltam egy tesztet és az egyik csík teljesen bevörösödött, de a másik csak halvány, látható egész jól, de nem annyira intenzív, mint a másik, a 19. teszt pedig negatív. Na ebb?l most mi derül ki???

Legjobb válasz: Nekem pontosan ugyanezek voltak a kezdeti tüneteim. A melleimet legszívesebben alátámasztottam volna, mert annyira fájtak, és minden órában úgy éreztem, most megjön. Rendszeres a menstruációd? Mert ha igen, akkor bizony nagy esélyed van. Egyazon márkájú teszteket csináltál? Állítólag némelyik érzékenyebb, másikak meg a korai terhesség kimutatásában megbízhatatlanabbak. Szerintem csinálj még egy harmadikat, az talán döntõ lesz. Szívbõl kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!

Nekem pontosan ugyanezek voltak a kezdeti tüneteim. A melleimet legszívesebben alátámasztottam volna, mert annyira fájtak, és minden órában úgy éreztem, most megjön. Rendszeres a menstruációd? Mert ha igen, akkor bizony nagy esélyed van. Egyazon márkájú teszteket csináltál? Állítólag némelyik érzékenyebb, másikak meg a korai terhesség kimutatásában megbízhatatlanabbak. Szerintem csinálj még egy harmadikat, az talán döntõ lesz. Szívbõl kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!
hát, a halvány csík is csík, viszont a másik negatív??? Elég fura. Szerintem várj 4-5 napot, és akkor tesztelj újra (ha addig nem jön meg, én sajnos a múlt hónapban úgy jártam, hiába reménykedtem hasonló szituációban). Ha pedig negatív, akkor irány a doki. Persze ha pozitív, akkor is (remélem, az lesz, az esély megvan!)
Szívbõl gratulálunk.Várjuk a fejleményeket.
A kérdező hozzászólása: Amint megígértem írok ha van valami......csináltam egy tesztet és pozitív lett. Holnap megyek dokihoz és többet tudok majd. Remélem nincs, nem lesz semmi baj. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és a kedves szavakat. puszi mindenkinek, jó éjszakát majd még írok :) )
drukkolunk..
A kérdező hozzászólása: Ja és ma olyan fejfájással ébredtem, hogy mindjárt kiugrik az agyam.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!!! A két teszt nem volt egyforma, és az elsõt délután csináltam meg, a másodikat (negatív) pedig a reggeli vizeletbõl. A havim ezelõtt két hónappal 4 nappal hamarabb jött meg, és a múlt hónapban pedig 1 nappal. de ebbõl azt veszem, hogy akkor 26-27 nap az átlagom. De most már egy hete késik. A tesztek márkáját nem tudom, mivel már eldobtam. Úgy gondoltam, hogy pénteken reggel megint csinálok egyet és akármi jön ki, megyek dokihoz. Köszönöm a válaszokat, véleményeket. Amint tudok valamit írok nektek :) ) puszi mindenkinek és szép napot
Mi újság teszteltél?
van olyan, hogy egy poz teszt után a másik nem mutat semmit, mert nem egyforma érzékenységû, vagy a pisi koncentrációja más... amit írsz abból még semmi nem derül ki, kérj egy érzékeny tesztet a patikában és csináld meg reggeli vizeletból, úgy hogy nem iszol elõtte sokat.
hát nagyon esélyes h babás vagy, mivel volt egy pozi teszted.milyen márkájú teszt volt a pozi?és milyen a nega?mert lehet h másmilyen érzékenységûek voltak.de én csinálnék még egy msáikat is.nekem a gravi hcg 3 nap késés után délutáni pisibõl erõs pozi lett.sztem az nagyon jó teszt, csak ajánlani tudom.majd ha teszteltél írd meg mi lett.szorítok h baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Voltam dokihoz és 3 hetes terhes vagyok. :) ) Sajnos még sok mindenünk nincs meg a gyerekvállaláshoz, de ha Õ akart jönni, akkor Isten hozta. Sokat kell küzdenünk ebben a 8 hónapban, mert még nincs ház, anyósékkal lakunk, ami nem nagyon jön be nekem, de csak lesz valahogy. Még egyszer köszönök minden hozzászólást, és mindenkinek kívánom, hogy érje el azt, amit akar. Jó éjt puszika

Van itt olyan aki ugy lett terhes hogy megjött neki az együttlét után, és mégis terhes lett?

Legjobb válasz: nem vagy terhes, csak késik mert hülye vagy.

nem vagy terhes, csak késik mert hülye vagy.
Ez bárkivel elõfordulhat sajnos, mert a tested úgymond emlékszik rá mikor jött meg ezért produkál hasonlókat, illetve ha késõn történt a megtermékenyülés.
Elõrebocsátom, az én mindkét gyerekem tervezett. De mindkét gyerekemmel már terhes voltam, és még kétszer mensturáció jellegû vérzésem volt.
A kérdező hozzászólása: de nekem ugyan oylan volt a vérzés mint máskor 6napig tartott és ugyan annyi volt mint máskor
A kérdező hozzászólása: megjötttt :) )))

2 hét késés után megjött 3 napig tartott, eddig minden honapban 2. -án jött meg! Van 2 negatív tesztem! Ettől függetlenül lehetek terhes? én ugy gondolom nem! És most akkor mire várhatom a következőt?

Legjobb válasz: Akár lehetsz terhes is, vagy csak felborult a hormonháztartásod, mert folyamatosan azon stresszelsz, hogy terhes vagy e vagy sem.

Akár lehetsz terhes is, vagy csak felborult a hormonháztartásod, mert folyamatosan azon stresszelsz, hogy terhes vagy e vagy sem.

Ha csak az egyik petefészkem és petevezetékem van meg akkor csak minden második hónapban lehetek terhes? Vagy ugyan úgy minden hónapban van rá esély?

Legjobb válasz: esély ugyanúgy megvan. Akinek megvan mindkét oldali sincs 12 peteérése egy évben (általában 10-zel számolnak a dokik). Ha a mûködése rendben van, akkor ugyanúgy teherbe tudsz esni...

esély ugyanúgy megvan. Akinek megvan mindkét oldali sincs 12 peteérése egy évben (általában 10-zel számolnak a dokik). Ha a mûködése rendben van, akkor ugyanúgy teherbe tudsz esni...
Nekem is csak 1 petefészkem van és mikor a másikat kivették a maradék átvette a szerepét és szinte minden hónapban éreztem az ovulációt. Nem tudom te szoktad-e. Most terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem merem rámondani, hogy szoktam érezni minden hónapban! Azért kérdeztem, mert szeretnénk majd közös babát!
Az egy oldali petefészek biztosan nem lesz gond.
Bõ 6 éve nekem is csak az egyik oldalon van. Azt nem tudom, hogy ilyenkor hogyan mûködnek a dolgok, de az biztos-vagy egy féléve vettem észre-hogy csak minden 2. hónapban érzem a peteérés körüli napokban azt az erõs hasító érzést a meglévõ fészkemnél. A egyik hónapban minden gond nélkül lezajlik, de a másodikban pokolian fáj, hasít a fészkem környéke.
Minden hónapban van esélyed.Nekem ikreim születtek az egy petefészekbõl.Természetes úton fogantak, igaz hormon kezelést kaptam, mert nekem magától nem volt peteérésem.

Van itt olyan Anyuka, aki szoptats alatt ugy lett terhes hogy homerozte magat, es ez alapjan nem volt peteerese, megis terhes lett?

En a 4. gyerekkel igy lettem terhes.A hom soha nem ment36C fole.Igy derukt egbol villamcsapaskent ert a hir mikor megtudtam hogy terhes vagyok. Magamban elkonyveltem hogy nem lehetek terhes mivel nincs pem. Regebben ha mertem mindig felment a hom 36,9-ig.

Legjobb válasz: Hát szerintem ez nem is védekezés! Köztudott hogy akármikor teherbe eshetsz. akkor teljesen érthetõ hogy a hõ sem biztosít semmit...

Hát szerintem ez nem is védekezés! Köztudott hogy akármikor teherbe eshetsz. akkor teljesen érthetõ hogy a hõ sem biztosít semmit...
A kérdező hozzászólása: Nem az a kerdes hogy vedekezes volt-e vagy sem!!!!

Aki korán válalta a kistesót, megjött a menzeszetek? Akinek nem és úgy lett terhes van ilyen?

Legjobb válasz: Lányom 5 hós korától nem védekeztünk, 6 hós volt, mikor megjött a mensesem, be is állt a nálam szokásos 40 napos ciklus, és a lányom 1 éves szülinapján fogant meg a kistesó, így 21 hó lesz köztük, most vagyok félidõs. Lehet, hogy mensi nélkül is terhes leszel, hisz az elsõ peteérésbõl is lehet már terhesség, bár erre kicsi az esély, de nem lehetetlen.

Lányom 5 hós korától nem védekeztünk, 6 hós volt, mikor megjött a mensesem, be is állt a nálam szokásos 40 napos ciklus, és a lányom 1 éves szülinapján fogant meg a kistesó, így 21 hó lesz köztük, most vagyok félidõs. Lehet, hogy mensi nélkül is terhes leszel, hisz az elsõ peteérésbõl is lehet már terhesség, bár erre kicsi az esély, de nem lehetetlen.
Én elég sokáig szoptattam a lányomat, és közben nem jött meg. A vége felé nem is védekeztünk, és sikerült. Nálunk is 21 hónap lesz a gyerekek között, és nem volt havi vérzésem már több, mint két éve. Tehát lehetséges, hogy az elsõ peteérésnél már sikerül a dolog. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Gratulálok nektek! Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Hogy vetted észre hogy ismét babát vársz? HOgy számolták ki a terhesség korát?

Nekem van egy baratnom, aki meg nem szeretkezet sokat es az utobi honapokba minden napba kozosultunk, man het napja hogy nem let beteg! 2 tesztet is csinaltunk es mind az jot ki hogy terhes, es meg is ugy faj a hasa mint menstrualas elot?

most terhes vagy nem?

Legjobb válasz: Ket tesztet csinaltatok mindketto pozitiv.Lehet hogy tenyleg terhes.Ha nem vagytok biztosak csinaljatok meg egy tesztet.Es ha az is pozitiv irany a doki.Amugy hany evesek vagytok?

Ket tesztet csinaltatok mindketto pozitiv.Lehet hogy tenyleg terhes.Ha nem vagytok biztosak csinaljatok meg egy tesztet.Es ha az is pozitiv irany a doki.Amugy hany evesek vagytok?
Biztos, hogy terhes. Ha késik is neki és a tesztek is azt mutatják, akkor tuti az. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, mert a nõdokihoz 16 éves korig szülõvel kell menni. A hasfájásnak idõvel el kell múlnia.
Mond mar hany evesek vagytok!!!
hat egyeertek...szerintem is terhes maradtal...mar ket teszt nem hazugik...ugy h csinaljatok vlmit ha nem akarjatok megtartani...en is feltem mert hat mikor en is lefekudtem a baratommal ra par napra kellett volna megjojjon es ra majdnem ket hetre jott...beijedtem nagyon
hany eves is vagy?
ÍRNI, AZT NEM TUDSZ, DE MÁR... HÜLYE KIS SZAROSOK!!!!!!
Szerintem is terhes, szóval azt utdom javasolni, hogy minnél hamarabb keressetek fel egy nõgyógyászt.
Nekem valami azt súgja, h ez kamukérdés... ha nem, akkor nõgyógyász mihamarabb!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!