Találatok a következő kifejezésre: Van színes Barnát szeretnék (5 db)

Hol lehet venni színes kontaktlencsét? Kék szemem van és barnát szeretnék és kb. mennyibe kerül? Van dioptriásban is?

Legjobb válasz: Van dioptriásan is, magasabb az ára a simánál, pontos árat nem tudok most, de webshop.

Van dioptriásan is, magasabb az ára a simánál, pontos árat nem tudok most, de webshop.
hát nem egyszerû, gondolom akkor tisztában vagy vele, hogy sima lencsébõl is van 20ezerért meg 80 ezerért is 3 havi. Adj hozzá még vagy 5-10 ezret és helyben vagyunk. :D Fõleg ha érzékeny, speckó, cilinderes, érzékeny a szemed. Legközelebb kérdezd meg az optikádban, ha meg rendelni szoktál, nézd meg a honlapon, de elõbb azért mindenképp egyeztess szemésszel.
http://www.optilen.hu/sz%C3%ADnes-kontaktlencse.html Itt sokféle van. Van, amit 1 hónapig használhatsz, kb. mint a rendes kontaktlencsét , van ami csak egyszeri.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget!:) Eddig ezt találtam és a pure hazel színre:) Még egy kérdés:Ezek az egynaposak olyanok, hogy csak reggel beteszem este pedig kiveszem és ennyi?
Még nem használtam, de szerintem ezek egyszer használatosak...A másik ami 2 db-os és havi*-s azokat pedig úgy kell használni, mint a rendes kontaktlencsét. Én így gondolom.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt írja is:) Lenne még egy kérdésem, tegnap mondta nekem valaki, hogy neki azt mondta az optikus, hogy maximum 3hónapig lehet hordani színes kontaktlencsét életünkben, mert nagyon roncsolja a szemet, ez igaz??:SSAm. valaki már hordott színes kontaktlencsét?

Van színes tetoválás? Barnát szeretnék. Mennyibe kerülne a nyakamra (a csigolyára) egy kb 1 cm-es violin-kulcs?

Legjobb válasz: Igen van színes tetkó.Az én lakóhelyemen 6000 Ft egy cigis doboz méretû tetoválás.Ez kb.5,5 cm x 9 cm.De Tetováló szalonokban a "te" méreted kerül ennyibe körülbelül.

Igen van színes tetkó.Az én lakóhelyemen 6000 Ft egy cigis doboz méretû tetoválás.Ez kb.5, 5 cm x 9 cm.De Tetováló szalonokban a "te" méreted kerül ennyibe körülbelül.
Színes tetkó van akár piros kék sárga is...bármilyen szín. Lehet hogy szalonban drágább de jobb ha ott csinálod, kissebb a fertõzésveszély! Ja és én nagyon tetkó ellenes vagyok de most, hogy így mondod egy apró violinkulcs igen elegáns lenne:) Bár azt hiszem nem csináltatnék, de gratulálok az ötlethez!:)

Ha közben szemüveget is kell hordanom az lehetséges? Szines kontaklencsét szeretnék. Most barna szemem van és ilyen aqua kék szemet szeretnék, vagy vmi hasonlót.

Szóval elég rossz a szemem, de szeretném kipróbálni, hogy milyen lenne egy másik szemszín:) De nem tom, hogy a szemüveggel együtt lehet e hordani.

Legjobb válasz: értem, köszi Szóval ha rendelek egy dioptria nélkülit akkor hordhatok szemüveget! Ez szuper! Rendelnék én dioptriásat is, csak kancsal vagyok és azt nem húzza ki a kontaktlencse

A kérdező hozzászólása: értem, köszi Szóval ha rendelek egy dioptria nélkülit akkor hordhatok szemüveget! Ez szuper! Rendelnék én dioptriásat is, csak kancsal vagyok és azt nem húzza ki a kontaktlencse
van dioptriás színes kontaktlencse is, és van dioptria nélküli


Színes kontaktlencse? Zöldes barna a szemem, de szeretnék színes lencsét. Van valakinek ilyenje? Mennyibe kerül nagyjából? (Csak buliban szeretném használni, nem minden nap)

Legjobb válasz: Szia, nekem van szines lencsem, a Freshlook Colorblends-et hasznalom! En innen veszem, de sajnos nem szalliatanak Magyarorszagra. (www.contactlenses.co.uk )infokent - osszesen £ 16 ( GBP ), ami kb 5200.- ft ( lencse, tarto, folyadek ). A mai korszeru lencsek mind biztonsagosak, nem kell attol tartanod,amit az elso valaszolo irt!

Szia, nekem van szines lencsem, a Freshlook Colorblends-et hasznalom! En innen veszem, de sajnos nem szalliatanak Magyarorszagra. (www.contactlenses.co.uk )infokent - osszesen £ 16 ( GBP ), ami kb 5200.- ft ( lencse, tarto, folyadek ). A mai korszeru lencsek mind biztonsagosak, nem kell attol tartanod, amit az elso valaszolo irt!
http://www.fotexnet.hu/fotexnet_aruhaz/page/category/0410010.. De egyrészt elég drága (kell még mellé folyadék is, amiben tárolod, ez is megvan 4000 Ft), másrészt örülj, hogy rendesen látsz, hogy nem kell a szemedbe nyúlkálni ezért. És én buliba fõleg nem ajánlom, mert a sima lencse sem mindig kényelmes levegõtlen és füstös helyeken, ezek meg nem hiszem, hogy lennének annyira légáteresztõk. Ha nem szellõzik eléggé a lencse, koszos kézzel nyúlsz a szemedbe, akkor begyulladhat a szemed, ez sem túl kellemes. Jól gondold meg!
Itt van egy pár féle színes és mintás is: http://www.onlinepiercing.hu/index.php?categoryID=304

Félek a lepkéktől, normális ez? Nem a szép színes pillangóktól (bár azokat se szeretem) hanem azoktól a barna ronda lepkéktől. Ez nagyon gáz? Van még valakinek ilyen fóbiája?

a bogarak többségét még elviselem de ha meglátok egy olyan lepkét, hogy a függönyön ül, egyszerűen leblokkolok. ha megmozdul én sikítva rohanok ki a szobából. egyszerűen undorodom tőlük, és félek tőlük már egy pár éve. Mitől van ez? Ezt a félelmemet hogyan lehetne legyőzni? azt hogy rondának találom, az nem fog megváltozni de legalább nem félnék tőle..:/ ha valaki tud segítsen légyszíves:(

Legjobb válasz: Elõször nézegess képeket róluk, aztán próbálj egy légtérben maradni velük, egyre hosszabb ideig, egyre közelebb. A végén megpróbálhatod kézbe is venni õket. Nekem a pókfóbiámra bevált, igaz, én akkor is szépnek találtam õket és most is, de nem bírtam megmaradni a közelükben, mára meg simán kiviszem õket kézben is. :D A lepkék pedig vagy nektárral táplálkoznak, vagy semmivel, szóval megcsípni se fog, ne aggódj. A nappaliak is max. az izzadtságodat szívogatják le rólad a só miatt. Mellesleg olyan sérülékenyek, hogy ha meg is próbálnának támadni, elõbb törne le a szárnyuk, minthogy neked bármi bajod essen.

Elõször nézegess képeket róluk, aztán próbálj egy légtérben maradni velük, egyre hosszabb ideig, egyre közelebb. A végén megpróbálhatod kézbe is venni õket. Nekem a pókfóbiámra bevált, igaz, én akkor is szépnek találtam õket és most is, de nem bírtam megmaradni a közelükben, mára meg simán kiviszem õket kézben is. :D A lepkék pedig vagy nektárral táplálkoznak, vagy semmivel, szóval megcsípni se fog, ne aggódj. A nappaliak is max. az izzadtságodat szívogatják le rólad a só miatt. Mellesleg olyan sérülékenyek, hogy ha meg is próbálnának támadni, elõbb törne le a szárnyuk, minthogy neked bármi bajod essen.
Egyáltalán nem normális. Mi az, hogy pár éve félsz tõlük? 1-2 éve kezdõdött a dolog, és nem tudod mitõl, vagy azelõtt soha nem láttál még lepkét? Mert ha az ember a kígyóktól, pókoktól fél, akkor az még érthetõ, mert valóban vannak veszélyes fajták, amik megbélyegzik az összes kígyót és pókot. De egy lepke, akármilyen lepke teljesen ártalmatlan, fejben dõl el minden... barátkozz meg a lepke gondolatával, nézegess róluk képeket, hátha... :D
Én is félek tõlük.11/L
Teljesen normális. Én a pókoktól félek ennyire, ha nem jobban.Legjobban a kaszáspóktól irtózom: egyet meglátok (nálunk sajna sok van, pedig panelban lakom), és nem merek mozogni, mert mindig az a kép van elõttem, hogy fogja magát, és rám ugrik. :D A nagy éjszakai lepkéket én sem csipázom, ha közel jön, és beleakad a hajamba (volt már rá példa), ordítva rohanok ki akár a lakásból is. A másik nagy félelmem a cserebogár.Ahogy zümmög, zizeg, nekirepül az arcomnak...Bvááá, utálom!
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló: Egyébként én minden állatot szeretek, ha hiszed ha nem simogattam és fogtam már aligátort is. A kígyókat is bírom. Lepkét láttam már azelõtt.. Mikor még ovis voltam pillangókat tettem az ujjamra (az egyik lepisilte a kezem:c ) azok is szépek de valami mindig taszított, az az össze-vissza gyors repkedésük vagy nemtudom. A lepkék pedig pont azok amik így repülnek, és még rondák is szóval hozzájuk már oda se akartam menni.. Mikor még kicsi voltam egyik este arra ébredtem hogy ott ül a párnámon az arcom mellett egy olyan barna lepke, úgy megilyedtem hogy fogtam a takarómat és átmentem egy másik szobába, szerintem itt kezdõdött...
Tesóm ilyen XD és õ már 310on túl van, szal szerintem ez a fóbia nem kinövõs kategória
Én meg a sok rohadt méhtõl félek. Szomszédomnak tele van a kertje kaptárral, aztán a mi telkünk meg közvetlen mellette. Aztán nyáron összevissza rohangálok , mint valami félnótás , mert összecsípnek(ráadásul hülyének néznek közben az utca beliek), rajzanak meg minden. Mi lenne ha allergiás lennék rá?! A tulaj meg csak röhög:DDD
Bármitõl lehet félni, akár a lepkéktõl is.
Én még a színes pillangóktól is félek. Ijesztõ amikor kint vagyok, és folyton rám akar szállni.
Ez nem félelem, csak írtózol tõlük; vagyis nem szívesen kerülsz egy légtérbe velük. Félni akkor lenne okod, ha mondjuk veszélyesek lennének.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!