Találatok a következő kifejezésre: Van remény terhességre, ha (4 db)

Kimaradt 1 menszim. Terhességi teszt még nem mutatja ki a terhességet és a doki se látta a babát ha van. Kérdésem az hogy ha pl. ha juliba nem jött meg de mondjuk 20 án estem teherbe akkor még van remény? Többször probálkoztunk

Legjobb válasz: Úgy számolom, hogy kb 35-37 napos ciklusaid lehetnek. Kicsit hosszú, de teherbe lehet vele esni. Kb július 13 körül kellett volna, hogy megjöjjön, de ez kimaradt. Erre bõ két hétre volt pozitív az ovuteszted, ekkor szeretkeztetek is, és teherbe eshettél. De a terhesteszt csak legharamabb a fogantatás után két héttel tud bármit is mutatni, és gyakran még akkor se, csak egy-két héttel késõbb. Ma még csak augusztus 3-a van, eszméletlen korán. Ha a baba meg is fogant, még be sem ágyazódott, terheshormonok azonban csak a beágyazódás után kezdeke el termelõdni. Várj legalább augusztus 14-ig, addig ne tesztelj, nem érdemes.

Úgy számolom, hogy kb 35-37 napos ciklusaid lehetnek. Kicsit hosszú, de teherbe lehet vele esni. Kb július 13 körül kellett volna, hogy megjöjjön, de ez kimaradt. Erre bõ két hétre volt pozitív az ovuteszted, ekkor szeretkeztetek is, és teherbe eshettél. De a terhesteszt csak legharamabb a fogantatás után két héttel tud bármit is mutatni, és gyakran még akkor se, csak egy-két héttel késõbb. Ma még csak augusztus 3-a van, eszméletlen korán. Ha a baba meg is fogant, még be sem ágyazódott, terheshormonok azonban csak a beágyazódás után kezdeke el termelõdni. Várj legalább augusztus 14-ig, addig ne tesztelj, nem érdemes.
Elég kevés információt írtál. Mikor kezdõdött az utolsó vérzésed? Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Melyik hónap 20-ról beszélsz? Mikorra vártad a legutóbbi vérzésed? Egy ciklus minden további következmény nélkül kimaradhat teljesen.
A kérdező hozzászólása: Junius 16 volt az utolsó. Elõtte az utolsó 2 dátum: Május 6 és március 29 . Tehát mindig késik ennyit de megszokott jönni. Juliusban semmi nem volt. Az óvutesztem most julius 29.én 30-án és 31 én pozitiv volt , de a terhességi teszt negatív és a doki se látott babát. Igy lehetek babás? És ne haragudjatok ha értelmetlen vagy zavaros a kérdésem de már nem tudom mire számíthatok.
A kérdező hozzászólása: Amikor az óvuteszt + volt probálkoztunk . Akkor teherbe eshettem? Igy hogy nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Akkor még van remény arra hogy baba van a dologban . Megirom majd mi lett az eredmény és még egyszer köszönöm.
Jól van, annak nagyon örülnék, ha megírnád. :-) és drukkolok neked.
szia! Na teszteltél már??? Drukkolok neked

Van remény a terhességre, ha megjott a menzim, de csak másfél napig tartott?

Legjobb válasz: Állítólag terhesség alatt is megjöhet. Az a fajta menstruáció nem erõs és nem is tart sokáig.

Állítólag terhesség alatt is megjöhet. Az a fajta menstruáció nem erõs és nem is tart sokáig.
Igen, sokan menstruálnak az elején, ezért nem is gondolják hogy terhesek.Várj egy hetet, és tesztelj.Sok sikert!

Az embrió elhalásnak mik a tünetei? Mindig vérzéssel jár? Van remény a terhességre ha 5 hetesen csak a petezsák és a szikhólyag volt látható az uh -n?

Legjobb válasz: szia nekem 6hetesen látszott csak a 4millis bébi, és már dobogott a szíve. Ez volt 2hete. Csütörtökön azt mondta a doki, már nem látja a babát, a petezsák is összement és ellaposodott. ma elkazdtem vérezni. Ne görcsölj. én is ezt tettem. Mindig azon izgultam él e még, miért nem látszik már(5hetesen), aztán, hogy minden rendben lesz e. És ezt mind megérzik. Nem azt mondom, hogy emiatt halt el, de biztos nem tett jót neki, hogy tiszta ideg vagyok állandóan. Ha meg akar születni, hidd el meg fog. Ha meg elhal, annak is megvan az oka, ami ellen nem tehetsz semmit, és akkor jobb hogy így történik, mint, esetleg betegen szülessen. Próbálom így felfogni.

szia nekem 6hetesen látszott csak a 4millis bébi, és már dobogott a szíve. Ez volt 2hete. Csütörtökön azt mondta a doki, már nem látja a babát, a petezsák is összement és ellaposodott. ma elkazdtem vérezni. Ne görcsölj. én is ezt tettem. Mindig azon izgultam él e még, miért nem látszik már(5hetesen), aztán, hogy minden rendben lesz e. És ezt mind megérzik. Nem azt mondom, hogy emiatt halt el, de biztos nem tett jót neki, hogy tiszta ideg vagyok állandóan. Ha meg akar születni, hidd el meg fog. Ha meg elhal, annak is megvan az oka, ami ellen nem tehetsz semmit, és akkor jobb hogy így történik, mint, esetleg betegen szülessen. Próbálom így felfogni.
5 hetesen nekem is csak petezsákot látott a doki, mert mást még nem is láthatott.Nyugi!Boldog babyvárást!
mi van veled voltál dokinál?
az utolsó vagyok. Nekem egyébként semmi tünetem nem volt. Se görcs, se barnázgatás, semmi. Ha nem megyek el dokihoz észre sem veszem. Ennyi.
azt szerintem hogy missed ab azt nagyon korán van rá irni 5hetesen, mert az azt jelenti elhalt terheség, legalább is nekem 10hetesen irták rá mikor elhalt a baba,
A kérdező hozzászólása: Szia! Az uh doki nem mondta, hogy baj van, csak ezt írta a leletemre: 5 missed ab?
örülj neki hogy már az is látszik nekem még nem látták, mert mondot valamit a doki hogy baj?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat, remélem nem lesz baj!?
Ne izgulj, minden rendben lesz! :) 5hetes uh-n ez teljesen normális! Csak pozitívan, mert az idegeskedést lassan a bébi is érezni fogja! :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó hozzászólónak írok! Szia! Voltam dokinál és mûszeres terhességmegszakításom volt. Elhalt a magzat!

Ha a teszt negativat mutatt és már 2-hete nem jött meg még van remény a terhességre?

Legjobb válasz: milyen tesztet használtál és mikor?Bár 2 hét késésnél már elég egyértelmû eredményeket kéne adjanak a tesztek!

milyen tesztet használtál és mikor?Bár 2 hét késésnél már elég egyértelmû eredményeket kéne adjanak a tesztek!
A kérdező hozzászólása: 14/14- es válaszolónak vannak tüneteid? Köszönöm a válaszodat.
Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok. 12 napja késik, menszinek semmi jele. Teszt negatív. Csütörtökön megyek dokihoz, addigra kaptam idõpontot. Majd írd meg, hogy mi lett!
Elment dokihoz mikor késett neki, csak a teszt nem mutatta ki. Bár ez nekem egy kicsit magas hogy egy teszt nem mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõs terhes volt mikor a doki észrevette? És a teszt negativat mutatott neki is??
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak. Igen én is meglepõdtem és csalodtam benne mert februárban mikor teszteltem ugyan ezzel és biztos választ kaptam. Köszi a válaszodat. Holnap már okosabb leszek és többet tudok meg. :)
Igen terhes volt.
A kérdező hozzászólása: és terhes volt??
Elsõ válaszoló vagyok! saját tapasztalatból tudok csak beszélni, hogy a clearblue Nálam eddig mindig teljesen megbízható volt.Sajnos ha negatívat mutatott akkor az is volt ugyanakkor mikor 4 nappal a nemvárt mensi elõtt erõs pozitívat akkor az is úgy volt:) Azért fel a fejjel és sok sikert!:)
3.vagyok Olvastam már olyat hogy nem mutatta ki a teszt.Az egyik rokonomnak se mutatta ki.Legalábbis õ ezt mondta.
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak köszönöm a válaszod. Hát igen ez jó jel ha még nem jön meg de én ezt egy kicsit furcsának találom h ennyi késsésel a tesz miért - at mutat. Igen megyek holnap az orvoshoz és akkor minden elvállik h mi van a dologban.:(
A kérdező hozzászólása: A második válaszolonak köszönöm a válaszodat. Nagyon félek a rossz hirtõl de holnap megyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: az elsó válaszolónak. Köszönöm válaszodat. A Clearblue tesztet használtam. És tegnap csináltam meg de sajnos ezt az eredményt kaptam - :(
Az hogy nem jött meg az jó jel.De menj el dokihoz.
hat ket hetes kesesnel szerintem mar minden teszt kimutatna. menj el orvoshoz.
Nincs semmi tünetem. Már voltam terhes, sajnos elvetéltem. Akkor volt minden, haspuffadás, mellfájdalom...stb. De most semmi, ezért is gondolom, hogy inkább ciszta lehet a dologban. De remélem nemsokára kiderül, mert nagyon szeretnénk babát :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!