Találatok a következő kifejezésre: Van remény terhességre, (13 db)

Kimaradt 1 menszim. Terhességi teszt még nem mutatja ki a terhességet és a doki se látta a babát ha van. Kérdésem az hogy ha pl. ha juliba nem jött meg de mondjuk 20 án estem teherbe akkor még van remény? Többször probálkoztunk

Legjobb válasz: Úgy számolom, hogy kb 35-37 napos ciklusaid lehetnek. Kicsit hosszú, de teherbe lehet vele esni. Kb július 13 körül kellett volna, hogy megjöjjön, de ez kimaradt. Erre bõ két hétre volt pozitív az ovuteszted, ekkor szeretkeztetek is, és teherbe eshettél. De a terhesteszt csak legharamabb a fogantatás után két héttel tud bármit is mutatni, és gyakran még akkor se, csak egy-két héttel késõbb. Ma még csak augusztus 3-a van, eszméletlen korán. Ha a baba meg is fogant, még be sem ágyazódott, terheshormonok azonban csak a beágyazódás után kezdeke el termelõdni. Várj legalább augusztus 14-ig, addig ne tesztelj, nem érdemes.

Úgy számolom, hogy kb 35-37 napos ciklusaid lehetnek. Kicsit hosszú, de teherbe lehet vele esni. Kb július 13 körül kellett volna, hogy megjöjjön, de ez kimaradt. Erre bõ két hétre volt pozitív az ovuteszted, ekkor szeretkeztetek is, és teherbe eshettél. De a terhesteszt csak legharamabb a fogantatás után két héttel tud bármit is mutatni, és gyakran még akkor se, csak egy-két héttel késõbb. Ma még csak augusztus 3-a van, eszméletlen korán. Ha a baba meg is fogant, még be sem ágyazódott, terheshormonok azonban csak a beágyazódás után kezdeke el termelõdni. Várj legalább augusztus 14-ig, addig ne tesztelj, nem érdemes.
Elég kevés információt írtál. Mikor kezdõdött az utolsó vérzésed? Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Melyik hónap 20-ról beszélsz? Mikorra vártad a legutóbbi vérzésed? Egy ciklus minden további következmény nélkül kimaradhat teljesen.
A kérdező hozzászólása: Junius 16 volt az utolsó. Elõtte az utolsó 2 dátum: Május 6 és március 29 . Tehát mindig késik ennyit de megszokott jönni. Juliusban semmi nem volt. Az óvutesztem most julius 29.én 30-án és 31 én pozitiv volt , de a terhességi teszt negatív és a doki se látott babát. Igy lehetek babás? És ne haragudjatok ha értelmetlen vagy zavaros a kérdésem de már nem tudom mire számíthatok.
A kérdező hozzászólása: Amikor az óvuteszt + volt probálkoztunk . Akkor teherbe eshettem? Igy hogy nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Akkor még van remény arra hogy baba van a dologban . Megirom majd mi lett az eredmény és még egyszer köszönöm.
Jól van, annak nagyon örülnék, ha megírnád. :-) és drukkolok neked.
szia! Na teszteltél már??? Drukkolok neked

5 hét 5 napos terhesség nem látszik, van remény vagy ennyi volt?

Ma mentem orvoshoz 3 erős pozitív tesztem van, az utolsót kedden csináltam, ma semmi nem látszik az UH-on, még petezsák se. Vérzés, görcs nincs. Holnap és hétfőn kell mennem hcg vérvételre! Lehet méhen kívüli?

Legjobb válasz: szerintem még lehet belõle valami. De biztosat a továbbbi vizsgálatok mondanak majd. Biztos a peteérrés idõpontja? Mert van olyan hogy késöbb volt és akkor a terhesség is fiatalabb.

nagyon sajnálom én is, legközelebb sikerülni fog. menj el teljes vérképre és pajzsmirigy hormon Tsh vizsgálatot is kérj. csak azért hogy tiszta lappal indulj újra neki!!! és sok sikert kívánok
A kérdező hozzászólása: Itt a táblázat http://www.wunschkinder.net/interaktiv/schwangerschaftskalen.. és annak megfelelõen a hcg értékem tökéletes lenne!
A kérdező hozzászólása: De jó, bárcsak így lenne nálam is én már tök ideg vagyok! Képzeljétek megnéztem a naptárat a neten ami kiszámolja hogy pontosan hány hetes és napos lehettem az Uh-on, és csak 4 hét és 6 napos voltam akkor! Ugyanis 35 napos a ciklusom és azt írja a május 10-i együttlétbõl jött össze, és tényleg voltunk együtt akkor. Jajj istenem bárcsak jóra fordulna minden!!!!
nem, azt mondta, hogy semmit nem lát még!
A kérdező hozzászólása: Utolsó, még petezsákot se?
Nekem 6 hetesen semmit nem látott még a doki, következõ héten meg már szépen látszódott a baba!
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi UH óta pecsételek.Görcs semmi. Hát a holnapi hcg mérvadó lesz. Nagyon rossz ez a bizonytalanság:( De remélem én is olyan szerencsés leszek mint ti!!!
Drukkolok! Nekem ugyanez volt, méhenkívülire gyanakodtak, mondjuk én pecsételtem is, kitanítottak, hogy mikor kell menni a kórházba. 2 nap múlva múlva megvolt a petezsák méhen belül. Neked is ezt kívánom! :)
A 2. kisfiammal így kezdõdött a terhesség. 6+0 napon semmi nem látszott!!! Görcsöltem és a dokinõ felvilágosított a méhen kívüli terhesség tüneteirõl és hogy mikor kell a kórházba rohannom egybõl. De 2 nappal késõbbre visszarendelt, akkor egy másik orvos rendelt. És minõ véletlen ott látszott a petezsák a méhemben. 2 héttel késõbb szívhang... Problémamentes terhességem volt, de 1-2 fura csavar mindig akadt, ami miatt aggódtam, persze ok nélkül. ++++++
jaj, nagyon röülök neked és mondd majd meg a dokidnak, hogy neked nem 14. napon hanem a 20. napon volt ovud. Ez piszok fontos nekem is késõbb volt és pont annyi nappal késõbb szültem is. Biztos minden rendben lesz és legyél most már türelmes a vérvétel nem hazudik és ne parázd agyon magad amikor a babád majd mindig kissebb lesz egy héttel az uh, mert hát ugye a doki az utolsó menis elõ napjától számolnak és hát nem mindenkinek tanvkönyvszerû a mensije :-) sok örömöt és boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem se félidõbe volt ovum, hanem a 20. ciklusnapon! Nagyon reménykedem!!
Elvileg öthetes terhes voltam, mikor dokinál jártam. Szinte semmi nem látszódott még. Aztán két hét múlva kiderült, hogy az elvileg öt az akkor gyakorlatilag négy volt, pont egy héttel kisebb a Baba, mint a menstruációmtól számítva lennie kellene. Ennek egy egyszerû oka van, nem félidõben van peteérésem, nem is félidõben, hanem egy héttel késõbb fogant. Szóval nyugodj meg, ez jó hcg-szint, minden rendben lesz, mire valóban 5+5 leszel, látszódni fog a baba rendesen, biztos lehetsz benne!
Vizsgálatra mentem a dokimhoz, mert nem volt rendszeres a ciklusom. Hol 35, hol 40 napra jött meg, hol meg 2 hónapig egyáltalán nem. Megvizsgált, nem mondott semmit, hasi UH, még mindig semmi. Hüvelyi UH-nál már hümmögött. Annyit mondott, megvastagodott nyálkahártya, de nem állítja, hogy terhesség lesz a vége, lehet, hogy a hormonok szórakoznak velünk. 2 hét múlva kellett visszamennem. Mint kiderült, kb 4 hetes terhesség volt már akkor, csak szinte semmi nem utalt rá. 2 héttel késõbb már volt petezsák, rá egy hétre meg szívhang is. :) Már 2 éves nagylány a drága! :) Kitartás, szorítok neked nagyon!
A kérdező hozzászólása: Megjöttem a vérvételrõl, 11 után eredmény. Mindjárt elájulok annyira ideges vagyok:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, tanulság, ne teszteljetek korán, mert a mérleg nyele két fele billenhet:(
Sajnálom pedig nagyon szoritottam...
Sajnálom. Ez a jobbik verzió a rosszban... Sok sikert legközelebb!:)
Sajnálom... :(
Sajnálom, de tényleg jobb így, mintha már elõre haladottabb terhességnél történik. Örülök hogy nem méhen kívüli!
Sajnálom.
A kérdező hozzászólása: A HCG szintem felezõdött, sajnos elindult a terhesség de nem fejlõdött tovább. VAlamikor meg fog jönni, de egy dolog a méhen kívülit kizárták!!!!ennek nagyon örülök, mert tényleg így most az elején, mint megint késõbb! Köszönöm mindenkinek a drukkot! Kicsit megkönnyebbültem, úgyis már barnázgatok!
Na mi újság???? Szorítunk nagyon Neked!!!!!
Minden okés lesz!!!
Drukkolok irj majd...
Jajjj nagyon szorítok!!!!! Nyugi minden rendben lesz, érzem :)
Én mindkét gyerekemmel rögtön a menstruáció után lettem terhes, 5 hetesen már látszódott a petezsák, 7 hetesen pedig már szívhang is van, drukklok neked, hogy minden rendben legyen
A kérdező hozzászólása: ÉN is nagyon várom, nem is értem hogy miért lennék 7 hetes terhes, mikor 35 napos ciklusaim vannak és most vagyok a 42. napon, ez hogy jött ki a dokinak? jó hogy nem azt mondja már hogy 8 hetes! Döbbenet!
A kérdező hozzászólása: 33 hetes kismami, mennyi volt a hcg szinted emlékszel még?
A kérdező hozzászólása: muszáj volt korán mennem a vetélések miatt:(
Nyugi! Megnéztem a görbédet és késõbb volt ovud mint amit a gép behúzott!!! Kb 14 napos a terhességed, vagyis 4 hetes. Természetes, hogy ilyenkor nem lûtszik semmi, nekem se látszott, aztán már itt ugrál 3 és fél éves. Nyugi , ezért nem kell korn rohanni dokihoz, az én kedvemet is elvettem anno az enyém... Én 8 hetesen mentem elõször a 2. babával... pont emiatt hogy ne csalódjak. Várj 2 hetet és akkor menj újra dokihoz, elõtte felesleges. gratula és azért üzenj mi volt !
Nyugi, én 5 hetesen voltam, nekem se látott petezsákot se, elmentem vérvételre, ahol a hcg szintbõl kiderült, hogy nem méhen kívüli :-) 33 hkm
A kérdező hozzászólása: Errõl beszélek...látod? Neked is volt! Megõrülök így:((((((
Én is 5 hét 5 naposan mentem uh-ra akkor már látszott sima hasi uh-val.
A kérdező hozzászólása: De nekem még petezsák sincs:(((
Én 5 hét 6 naposan mentem, mert barnázni kezdtem vasárnap este. Alig egy cm-es petezsákom volt akkor, a doki rögtön vérvételre küldött. A pici maszatolás szerencsére hétfõ reggelre elmúlt. A barátnõm azzal vigasztalt, hogy neki a hetedik héten találtak elõször szívhangot, úgyhogy, amíg nem jön meg, van remény. A méhen kívülinek vannak tünetei, erõs fájdalom valamelyik oldalon, vérzés (nekem volt már méhenkívülim, ezért rohantam dokihoz a vérzéssel).
Szia. Én pont 5 hetesen mentem, hüvelyi UH-ot csinált, látott valamit, de teljes bizonyossággal nem mondhatta hogy terhesség, még azt sem hogy nem e méhen kívüli...de engem megnyugtatott, h másnak is így van, korán mentem...2 hét múlva megyek vissza, azóta van még 1 erõs pozi tesztem, semmi tünetem, csak erõs mellfájdalom, fõleg éjszaka és emelkedett alaphõ!Nyugi!
Hát ez még bármi lehet, nekem ennyi idõsen már simán látszott.
A kérdező hozzászólása: Ilyen volt a görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc4b975be953054bd4547a.. Nagyon félek:(((
275, 05 tisztán emlékszem :-)
Csak drukkolok, hogy minden rendben legyen!
A dokim szerint 1500-as Hcg mellett már biztosan látni kell valamit. Úgyhogy, türelem, nyugi. Mondom ezt úgy, hogy az alig 1 cm petezsákom miatt izgulok. Nagyon várom a hétfõt, hogy mi lesz.
Nah akkor már nincs min izgulnod :-) ilyen hcg mellett:-)
Aztaaaa! :) ott lesz a baba! :D
A kérdező hozzászólása: Megvan az eredmény a HCG szintem 588, azt mondták tuti terhes vagyok:) ))))) Hétfõn ismétlés és aztán megkeresik az UH-on:) ) Szorítsatok!!!!!!
reméljük minden rendben :) drukkolok!
Szerintem ott lesz az a baba, csak még icipici. Amíg nincs vérzés és görcs, csak sok pozi teszt, és magas hõ, én nem félnék a helyedben. Csak optimistán, minden negatív gondolattal csak magadnak ártasz!
A kérdező hozzászólása: Megvolt a vérvétel, állítólag 11 körül lesz is eredmény:) Drukkoljatok
Nem nézték többször. Az a baj, hogy a méhen kívüli se fáj az elején. Nálam azért is gyanítottak méhen kívüliséget, mert elõször pozitív tesztem lett, és utána negatív. Neked 3 egyértelmû pozitívnál biztos nincs félnivalód:-) de nagyon szurkolok, hogy veled is minden rendben legyen. Mindenképpen írjál majd!
A kérdező hozzászólása: 33 hetes kismami, és neked is néztek utána késõbb hogy emelkedik-e? Én már nem tudom mit gondoljak, ha emelkedik a hétfõi hcg szint lehet megnézetem egy másik orvossal is Uh-on. Semmi görcsöm, semmi vérzés, a hõm magas ma reggel is megmértem 37, 1 szóval az se esik le, ááááá nem tudom mi van. Nem hinném hogy méhen kívüli az azért fájna nem?
Figyelj, nagyon sok múlik az uh gépen és a dokin is. Elõször 4+5 naposan mentem, ahol semmit nem láttak csak 5!!!! mm-es méhnyálkahártyát, rá 1 hétre már láttak petezsákot. A legfontosabb hogy megnyugodj, meg lesz a Picúrkád, nyugi.
Nekem 5 hetesen 13 mm a pzsák..3 hét mulva megyek vissza én is izgulok... Drukkolok neked nyugi ott lesz a babo késõbb fogant!
szerintem még lehet belõle valami. De biztosat a továbbbi vizsgálatok mondanak majd. Biztos a peteérrés idõpontja? Mert van olyan hogy késöbb volt és akkor a terhesség is fiatalabb.

Van remény a terhességre, ha megjott a menzim, de csak másfél napig tartott?

Legjobb válasz: Állítólag terhesség alatt is megjöhet. Az a fajta menstruáció nem erõs és nem is tart sokáig.

Állítólag terhesség alatt is megjöhet. Az a fajta menstruáció nem erõs és nem is tart sokáig.
Igen, sokan menstruálnak az elején, ezért nem is gondolják hogy terhesek.Várj egy hetet, és tesztelj.Sok sikert!

Ha a teszt negativat mutatt és már 2-hete nem jött meg még van remény a terhességre?

Legjobb válasz: milyen tesztet használtál és mikor?Bár 2 hét késésnél már elég egyértelmû eredményeket kéne adjanak a tesztek!

milyen tesztet használtál és mikor?Bár 2 hét késésnél már elég egyértelmû eredményeket kéne adjanak a tesztek!
A kérdező hozzászólása: 14/14- es válaszolónak vannak tüneteid? Köszönöm a válaszodat.
Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok. 12 napja késik, menszinek semmi jele. Teszt negatív. Csütörtökön megyek dokihoz, addigra kaptam idõpontot. Majd írd meg, hogy mi lett!
Elment dokihoz mikor késett neki, csak a teszt nem mutatta ki. Bár ez nekem egy kicsit magas hogy egy teszt nem mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõs terhes volt mikor a doki észrevette? És a teszt negativat mutatott neki is??
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak. Igen én is meglepõdtem és csalodtam benne mert februárban mikor teszteltem ugyan ezzel és biztos választ kaptam. Köszi a válaszodat. Holnap már okosabb leszek és többet tudok meg. :)
Igen terhes volt.
A kérdező hozzászólása: és terhes volt??
Elsõ válaszoló vagyok! saját tapasztalatból tudok csak beszélni, hogy a clearblue Nálam eddig mindig teljesen megbízható volt.Sajnos ha negatívat mutatott akkor az is volt ugyanakkor mikor 4 nappal a nemvárt mensi elõtt erõs pozitívat akkor az is úgy volt:) Azért fel a fejjel és sok sikert!:)
3.vagyok Olvastam már olyat hogy nem mutatta ki a teszt.Az egyik rokonomnak se mutatta ki.Legalábbis õ ezt mondta.
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak köszönöm a válaszod. Hát igen ez jó jel ha még nem jön meg de én ezt egy kicsit furcsának találom h ennyi késsésel a tesz miért - at mutat. Igen megyek holnap az orvoshoz és akkor minden elvállik h mi van a dologban.:(
A kérdező hozzászólása: A második válaszolonak köszönöm a válaszodat. Nagyon félek a rossz hirtõl de holnap megyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: az elsó válaszolónak. Köszönöm válaszodat. A Clearblue tesztet használtam. És tegnap csináltam meg de sajnos ezt az eredményt kaptam - :(
Az hogy nem jött meg az jó jel.De menj el dokihoz.
hat ket hetes kesesnel szerintem mar minden teszt kimutatna. menj el orvoshoz.
Nincs semmi tünetem. Már voltam terhes, sajnos elvetéltem. Akkor volt minden, haspuffadás, mellfájdalom...stb. De most semmi, ezért is gondolom, hogy inkább ciszta lehet a dologban. De remélem nemsokára kiderül, mert nagyon szeretnénk babát :)

Az embrió elhalásnak mik a tünetei? Mindig vérzéssel jár? Van remény a terhességre ha 5 hetesen csak a petezsák és a szikhólyag volt látható az uh -n?

Legjobb válasz: szia nekem 6hetesen látszott csak a 4millis bébi, és már dobogott a szíve. Ez volt 2hete. Csütörtökön azt mondta a doki, már nem látja a babát, a petezsák is összement és ellaposodott. ma elkazdtem vérezni. Ne görcsölj. én is ezt tettem. Mindig azon izgultam él e még, miért nem látszik már(5hetesen), aztán, hogy minden rendben lesz e. És ezt mind megérzik. Nem azt mondom, hogy emiatt halt el, de biztos nem tett jót neki, hogy tiszta ideg vagyok állandóan. Ha meg akar születni, hidd el meg fog. Ha meg elhal, annak is megvan az oka, ami ellen nem tehetsz semmit, és akkor jobb hogy így történik, mint, esetleg betegen szülessen. Próbálom így felfogni.

szia nekem 6hetesen látszott csak a 4millis bébi, és már dobogott a szíve. Ez volt 2hete. Csütörtökön azt mondta a doki, már nem látja a babát, a petezsák is összement és ellaposodott. ma elkazdtem vérezni. Ne görcsölj. én is ezt tettem. Mindig azon izgultam él e még, miért nem látszik már(5hetesen), aztán, hogy minden rendben lesz e. És ezt mind megérzik. Nem azt mondom, hogy emiatt halt el, de biztos nem tett jót neki, hogy tiszta ideg vagyok állandóan. Ha meg akar születni, hidd el meg fog. Ha meg elhal, annak is megvan az oka, ami ellen nem tehetsz semmit, és akkor jobb hogy így történik, mint, esetleg betegen szülessen. Próbálom így felfogni.
5 hetesen nekem is csak petezsákot látott a doki, mert mást még nem is láthatott.Nyugi!Boldog babyvárást!
mi van veled voltál dokinál?
az utolsó vagyok. Nekem egyébként semmi tünetem nem volt. Se görcs, se barnázgatás, semmi. Ha nem megyek el dokihoz észre sem veszem. Ennyi.
azt szerintem hogy missed ab azt nagyon korán van rá irni 5hetesen, mert az azt jelenti elhalt terheség, legalább is nekem 10hetesen irták rá mikor elhalt a baba,
A kérdező hozzászólása: Szia! Az uh doki nem mondta, hogy baj van, csak ezt írta a leletemre: 5 missed ab?
örülj neki hogy már az is látszik nekem még nem látták, mert mondot valamit a doki hogy baj?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat, remélem nem lesz baj!?
Ne izgulj, minden rendben lesz! :) 5hetes uh-n ez teljesen normális! Csak pozitívan, mert az idegeskedést lassan a bébi is érezni fogja! :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó hozzászólónak írok! Szia! Voltam dokinál és mûszeres terhességmegszakításom volt. Elhalt a magzat!

Van még remény? Másfél hete az orvos megállapított Nálam 4 hetes terhességet.

Másfél hete az orvos megállapított Nálam 4 hetes terhességet.Elküldött mégegy uh-ra köv héten (febr.10)ahol 8mm petezsákot látott az orvos nem mondott semmit csak h 2 hét mulva menjek vissza.Tesztem 4 nappal ezelött nagyon halványan pozitív.Tegnap viszont a 26 napra megjött a menstruációm:((Most akkor valószínüleg elhal a terhességem...már 2 éve nem sikerült megfogannom legalábbis nem tudtunk eddig terhességr?l és most aggódom h mi van bár nem sok esélyt látok így már babára mert rendesen megjött a vérzésem bár ma talán enyhébb mint tegnap.Az a kérdésem h lehet ebb?l még valami??Volt már esetleg valaki hasonló cip?ben h terhesség mellett menstruált rendesen??Még várok pár napot és csinálok mégegy tesztet bár nem sok reményt f?zök hozzá..:(írtam már ide pár kérdést ezzel kapcs. de már nagyon hátul van.El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! ritkán, de elõfordul mensi a terhesség alatt,konkrétan tudok egy személyt, akinek végig volt 9 hónapig.(nem én , egy ismim) Csak ez nem a szokványos mennyiség, hanem jóval kevesebb. Vmilyen hormonhiba okozza. Még ne add fel a reményt, viszont holnap mindenképp menj el dokihoz!!Majd írsz a fejleményekrõl?

Szia! ritkán, de elõfordul mensi a terhesség alatt, konkrétan tudok egy személyt, akinek végig volt 9 hónapig.(nem én , egy ismim) Csak ez nem a szokványos mennyiség, hanem jóval kevesebb. Vmilyen hormonhiba okozza. Még ne add fel a reményt, viszont holnap mindenképp menj el dokihoz!!Majd írsz a fejleményekrõl?
Szia! Anyukám amikor velem volt terhes anno 25 éve akkor 2 hónapos terhes koráig menstruált rendesen, nem is vette észre a terhességét...:-) De ezt csak orvos tudja megmondani!
Szia! Én olvastam az elõzõ két kérdésedet és már akkor is egyértelmû volt, hogy nem vagy terhes, de így hogy megjött, ráadásul 26 napra már tényleg muszáj lesz elfogadnod. Sajnálom, nekem is 2 év volt az elsõ baba, remélem mihamarabb sikerrel jártok!
szerintem azért vegyél egy tesztet, az a biztos! sok sikert! 28 hkm
Az orvosod egy fogyatékos, ilyen kétértelmû tünetek mellett (van valami a méhben, de a teszt negatív, mindez mensi után 2 héttel stb) az a minimum, hogy legalább egy vérvételre elküld hcg és progeszteron szintet nézni. Nagyon sajnálom, hogy így "meghurcolt" a hülyeségével, nagyon rossz lehetett az elmúlt pár hét. Azonnal orvost váltanék!
Sokan vannak akik a terhesség elsö pár honapjában is menstruálnak nekem a hugom igy született meg annak idején anyu nem is vette észre mert rendesen megvolt neki 4 honapig. és itt is olvashatsz sok olyan kismamárol akik ugyanigy voltak! én azt mondom ne add fel a reményt valoszinüleg azért rendeltek vissza uh ra mert még nem láttak szivmüködést! nagyon szoritok neked tiszta szivemböl mert tudom milyen az amikor az ember nagyon szeeretné... mi 7 évet vártunk rá. tehát fel a fejjel és ird meg majd mi volt a továbbiakban! minden jot nektek!! 18 hetes km
Hogyhogy nincs kontrasztanyag...??? :-( Hol végeznék az átjárhatóságit? Mindamellett nagyon sajnálom, ami veled történik.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm.Nem tudom miért nincs a doki azt mondta hónapok óta nincs és nem lehet mással helyettesíteni.Maradna a laparoscópia de nem szeretném egyszer régen már volt ilyen mûtétem és nagyon rossz volt.Ez ma magyarország nincs kontrasztanyag...de attól függetlenül még lehetne hormonszintet vagy bármi mést addig csinálni szerintem.
De hol nincs kontrasztanyag? TB-finanszírozott alapon csinálnák? Sajnos akkor elképzelhetõ. Nekem decemberben volt a Kaáliban, igaz, fizettünk érte kb. 30 ezret, de nem hangzott el, hogy esetleg várni kellene.
A kérdező hozzászólása: Ja bocs lemaradt.Székesfehérváron csinálnák a vizsgálatot de az orvos szerint sehol nincs az országban hónapok óta.És magánrendelõben csinálná 25000 ft lenne.Azt mondta hív ha tud valamit de már kb 1 hónapja nem szólt ugyh gondolom még mindig nincs semmi.
Szia! Hogy alakultak a dolgok???
A kérdező hozzászólása: Hát nagy öröm lehetett a baba ennyi idõ után:) Eddig még csak a páromat vizsgálták Õ rendben van.Nekem egy másik doki javasolt átjárhatósági vizsgálatot de már hónapok óta nincs kontrasztanyag így most várunk :S Ezért is kérdeztem, hogy petezsák tudtommal csak terhesség esetén lehet mert ha sikerül a megtermékenyülés akkor valószínüleg nincs összenövésem és akkor megúsznám ezt a beavatkozást és megmaradna 25000 ft om:) De most tanácstalan vagyok, hogy ezek után kihez fordulhatok:S
Igen, az írásodból is látszik, hogy te teljesen okés vagy és képben vagy, nekem az orvosod tûnik furinak :X Nekem hormonkezelésekkel beállították a ciklusom, na nem pontosra, de olyan 30-35 napra és sikerült a peteérést is beindítani, de ekkor sem sikerült, majd amikor abbahagytuk a kezeléseket és elkezdtünk a párommal fogyókúrázni és mozogni, akkor sikerült rögtön. Nem gondoltuk, hogy abban a hónapban sikerülhet :) Másfél év sikertelenség után elmentünk kivizsgálásra, hátha kiderül valami nagyobb gond, de szerencsére nem volt ilyen (petevezeték-elzáródás vagy spermagondok). Ti voltatok már kivizsgáláson?
A kérdező hozzászólása: Oké nem vettem bántásnak csak ebben az egészben az a legkellemetlenebb hogy Én érzem magamat totál idiótának...pedig Én csak elmentem az orvoshoz mert nem volt rendben a mensom januárban.Ez a mai orvostudomány??Végülis Nektek hogy sikerült 2 év után a bébi?
És természetesen nem bántásból írtam amit írtam, csak én is végigmentem sokmindenen és tudom, hogy mennyi idõveszteséget és stresszt okoz egy hozzá nem értõ orvos. Keress fel olyat, aki kifejezetten meddõségi specialista. Mindettõl függetlenül remélem, hogy én tévedek :)
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a tippet lehet, hogy megfogadom...
A kérdező hozzászólása: Szia 17.45ös nem tudom, hogy Engem olvastál-e."Tyúktojásnyi puha anteflectalt uterus szabad környezetben.Dg:Sect.caes.Grav.s4. Uterus:108x45mm.8mm-es petezsákra suspect képlet látszik."Ez a leletem.Én nem akarok vitatkozni de Neked ezen mi egyértelmü?Nem Én találtam ki hanem egy orvos közölte velem.Na mindegy.Azért nem vagyok hülye van már egy látom tudom nagyjábol mit jelent ez a lelet..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat azért ez egy kicsit bíztató csak az aggaszt hogy ugyanaz a mennyiség szinte de még azért nagon reménykedün ennyi idõ után.Van aki nem is tudja mennyire lehyet vágyni egy baba után..amikor nem akar jönni:( úgy örültünk, hogy végre valaki minket válaszott és most lehet h még esélyt sem kapunk.Na mindegy csak olyan lelkis vagyok most a párom már elvesztette a reményt de nagyon remélem ez a baba nagyon akar jönni és itt marad velünk.Mindenképp írok h mi volt.És köszönöm!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Nagyon aranyos vagy h érdeklõdsz.Pont ma kellett visszamennem uh kontrollra.Hát nem nyugtatott meg a doki.Leirom a leletem te már nagyon vágod ezeket a dolgokat légyszi segits!Uterus:106x41mm.Endometrium:6mm.Bal oldalon 21x16mm-es folyadéktart.képlet.Béta hcg vérvételre küldött de csak 10 nap mulva lesz eredmény.Azt mondta reméljük h csak egy tüszõ.Ciszta nem lehet mert ahhoz kicsi.De ha bármikor hirtelen ájulásérzésem van v rosszullét erõs hasi fájdalom akkor azonnal Fehérvárra menjünk:S Ha nem akkor 1 hét mulva uh kontroll a véreredménnyel.De az még nem lesz kész.Most aztán teljesen nem vagyok képben...Kicsit meg is ijedtem.Azt mondta most nem lát terhességet de akkor minek néz hcgt??Elvileg a napokban van pé-sem remélem csak azt látta és majd baba lesz belõle.

Egyik barátnőm terhessége ikerterhességnek indult, de az egyikőjük felszívódott. A másik baba méretei nagyjából jók, de szívhang nincs. Még nincs egészen 7 hetes. Van még remény, hogy beinduljon a szívműködés?

Legjobb válasz: 7-hetesen már nagyon kellene szívhangnak lennie,mivel nekem 5-hetesen már meghallgatták,de mindig van remény,jó egészséget neki és remélem minden jó lesz.

7-hetesen már nagyon kellene szívhangnak lennie, mivel nekem 5-hetesen már meghallgatták, de mindig van remény, jó egészséget neki és remélem minden jó lesz.
Nekem 6+3 hetesen már volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem is, azért kérdeztem, hogy van-e esetleg olyan, akinek nem, de lett késõbb.
Szerintem igen van esély ha a méretek jók fejlõdik , szerintem jövõ hétre lesz szívhang is!Szurkolok! :)

A terhességi teszt negatív lett. Egy hete késik. Van még reményem babára?

Várjak még pár napot? A ciklusom rendszeres, a babát tervezzük. Orvosnál 1 hónapja voltam, teljesen rendben vagyok (babára :) ). Ami van az alhasi náha - néha fájás és folyás. Orvoshoz mikor mehetek ha nem jön meg?

Legjobb válasz: Persze, hogy van remény! Várj pár napot, és tesztelj újra! (én is kíváncsi vagyok rá) ;) Ha terhes vagy, akkor úgy az 5.-6. hétben menj orvoshoz. Sok sikert!

Persze, hogy van remény! Várj pár napot, és tesztelj újra! (én is kíváncsi vagyok rá) ;) Ha terhes vagy, akkor úgy az 5.-6. hétben menj orvoshoz. Sok sikert!
Egyetértek az elõttem szólóval. Van remény! Várj párnapot és tesztelj, én nagyon szorítok nektek. Üzenj ha van valami hír! :)
Nagyon sokat számít, hogy milyen típusú tesztet csináltál. Azt mondják, eltérõ érzékenységûek lehetnek. Próbálj ki egy másikat! Minden jót kívánok!
Én elég érzékeny tesztet használtam, mégis 6 hetes terhes voltam, mikor végre kimutatta. Szóval bõven van remény!:-)
A kérdező hozzászólása: Reggel megjött... :((( Sebaj, újra próbálkozunk! Bár ez az egy hét kimaradás most kicsit felkavart!
Ó, sajnálom! :( De ne add fel próbálkozzatok minél sûrûbben és hipp hopp itt is lesz a babó! Sok sikert! A jó hírt majd írd meg mindenképp! :)
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy megírom! :)

Két hete voltam hüvelyi uh.-n, a doki egy 10 mm-es petezsákot látott, ezért visszarendelt ma egy újabb uh-ra. Megállapította, hogy nőt a méhem és a petezsák mérete is 16 mm, de továbbra sem lát benne semmit. Elhalt a terhességem, van még remény?

Mondta hogy ép és szabályos a petezsák.

Legjobb válasz: Szia! Sajnos erre biztosat csak az orvos tud mondani. De egyáltalán nem biztos, h. elhalt, lehet, hogy csak nem látszik! Én is most vagyok 8 hetes és nekem is pont aug. 31-én fogant. Múlt hétvégén voltam orvosnál, nálunk már volt a babának szívhangja is, a baba 17 mm-es, a petezsák pedig 32 mm. Azt tudnod kell, h. az orvosok az utolsó rendes menstruációtól számítják a terhességet, tehát Te 8 hetes vagy. A szúrka és hányinger terhességi tünet. Szorítok, h. rendben legyen minden! Majd írd meg!

Szia! Sajnos erre biztosat csak az orvos tud mondani. De egyáltalán nem biztos, h. elhalt, lehet, hogy csak nem látszik! Én is most vagyok 8 hetes és nekem is pont aug. 31-én fogant. Múlt hétvégén voltam orvosnál, nálunk már volt a babának szívhangja is, a baba 17 mm-es, a petezsák pedig 32 mm. Azt tudnod kell, h. az orvosok az utolsó rendes menstruációtól számítják a terhességet, tehát Te 8 hetes vagy. A szúrka és hányinger terhességi tünet. Szorítok, h. rendben legyen minden! Majd írd meg!
MÉG NINCS MINDEN VESZVE!!!!!! Velem is pont így volt!!! Nekem is 2 és fél hét eltérés volt foganás - utolsó mensi közt. Engem is háromszor visszarendeltek mire volt szívhangja a kicsinek. NE AGGÓDJ! Ne gondolj a legrosszabbakra! Még lehet minden rendben. Szorítok :)
Szia! Én elõször 5 hetesen (utolsó mensitõl számítva) voltam uh-n, ahol 4x4 mm-es petezsákot láttak. Minden rendben volt. Betöltött 7 hetesen újra visszamentem, a petezsák nõtt, szabályos és ép volt, csak üres. 3 nap múlva visszahívtak, ugyanez volt a helyzet. Majd 1, 5 hét múlva mentem vissza, akkor már a petezsák széle szabálytalan volt és ovális, mellette meg volt egy haematoma. Üres volt sajnos. Másnap átestem a missed ab-on. Nekem is voltak tüneteim, én is hittem, hogy minden rendben lehet, de sajnos nem így lett. A dokim szerint ez elõfordulhat minden nõnél, igazából az okát nem lehet tudni. Nekem kb. most, 3 héttel a mûtét után ürült ki a szervezetembõl a hcg. Még nem jött meg, de már nagyon várom. 3-4 hónap múlva lehet újra próbálkozni. És egy pici jó hír, állítólag egy ilyen mûtét után sokkal könnyebb teherbe esni, mert teljesen felfrissül a méh, bár nekünk elõször is elsõre sikerült. Remélem Te azért nem jutsz erre a sorsra, de ha mégis, kitartás, látod nem vagy egyedül és bízni kell abban, már most, hogy a követjezõ alkalommal minden rendben lesz!
A 6 heteshez tényleg jó ez a méret, és 6 hetesen nekem sem látta még a babát! nyugi!!! Ott fog dobogni következõleg az a kicsike szív! Hiszen nõ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!