Találatok a következő kifejezésre: Van remény nem (138 db)

A nőgyógyász azt mondta, vékony a méh nyálkahártyám, így a babára nem sok esély van, mert az embrió nem tud beágyazódni. Van remény, hogy mégis lesz babám?

Legjobb válasz: Remény az mindig van!Olvastam egy olyan hozzászólást valahol,h úgy volt nem lehet gyereke,és most 10en hetes terhes.Szerintem fogadd el,h ez a hivatalos álláspont,gyere helyre lelkileg.Kicsi a valószínûsége,h a természet rácáfol a dokikra,de megeshet. Gyermeket lehet örökbefogadni is...tudom az nem olyan,de a csecsemõk még nagyon formálhatóak. Nem tudom mot lehet ilyenkor kívánni...

Remény az mindig van!Olvastam egy olyan hozzászólást valahol, h úgy volt nem lehet gyereke, és most 10en hetes terhes.Szerintem fogadd el, h ez a hivatalos álláspont, gyere helyre lelkileg.Kicsi a valószínûsége, h a természet rácáfol a dokikra, de megeshet. Gyermeket lehet örökbefogadni is...tudom az nem olyan, de a csecsemõk még nagyon formálhatóak. Nem tudom mot lehet ilyenkor kívánni...
Én elmennék másik nõdokihoz is. Hallottam már olyat hogy azt mondták sõt konkrétan kijelentették hogy nem lehet baba és mégis összejött. Szerintem menj több helyre.
A nagynénémnek konkrétan azt mondták, sose lehet gyereke. 5 lett... Szerintem ne csak simán nõgyógyászt keress, hanem utána kéne járni specialistának vagy valamelyik klinikán hátha foglalkoznak ilyesmivel. Nem tartom kizártnak az alternatív módszereket sem. Ha nagyon akartok babát, kitartóak legyetek, remény mindig van!!
Egyik ismerõsömnek azt mondták, hogy kb. 1-2% esélye van a babára, meg is mûtötték, de nem tudtak segíteni rajta.Elment a féléves szokásos kontrolra, ahol közölték vele, hogy bébi van a pociban.Csodájára jártak a dokik.Most 3 éves a kisfia.Szívbõl kívánom, hogy veled is megtörténjen ez csoda!!!
Szia! Ne idegeskedj, én élõ példa vagyok arra akinek nem lehet gyereke az orvosok szerint, és 4 gyönyörû egészséges lányom van! Annyit tettem csak hogy orvost váltottam!!! Szurkolok!
Erre van már gyógyszer, nem? Nem lehet, hogy csak úgy értette a doki, hogy gyógyszeres segítség nélkül lesz nehéz teherbe esned?
Ilyenkor még csak hüvelyi ultrahanggal szokták nézni, csak azzal látni, hasi ultrahanggal csak 12. héttõl. Igen, van remény.
Drukkolok neked! 29 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenképpen írok, ma is meg hétfõn is. Fél 5 re megyek este megírom mit mondtak!
Én az elsõ hozzászolóval nem értek egyet, h. csak hüvelyivel szokták nézni. Én 5. hetesen voltam és hasin nézett meg a doki, akkor még csak petezsák volt, a szív a 6-7. hét körül alakul ki, a 7. hétre hívott vissza, hasin nézett szintén, és látta a szív hangot meg amit kell. De ez én voltam, nem megijeszteni akartalak. Remélem minden rendben lesz.
Nekem egyszer sem néztek hüvelyi uh-val, 6+6 naposan volt hasi uh-val szívhang. De ha már voltál és akkor rendben volt, most azért már látnia kellett volna, tényleg jobb, ha másik dokihoz is mész.Drukkolok, hogy ne érjen keserû csalódás! 39 hetes kismama
írd meg mindenképp. furcsa.
Drukkolok neked! A kisfiamnál egyáltalán nem csináltak hüvelyi uh-t, pedig elõtte volt egy méhen kívüli terhességem, és gyönyörûen látszott már 6 hetesen is, 8 hetesen már szívhang is volt. Viszont a kislányommal 17 hetesen begörcsöltem és egy olyan dokihoz kerültem, aki bevallottan egyáltalán nem értett az uh-hoz. Már elõre szólt, de azért lemérte a babámat. A combcsontja 27 hetesnek felelt meg, a feje a korának a hasa is valami bõdületes nagy volt. Mondta is, hogy felejtsem el amiket mért. Remélem, hogy te is csak egy ilyen hozzá nem értõ dokihoz kerültél és rendben van a babád!
izgatottan várom a fejleményeket! :(
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi ultrahanggal megnézte ez a másik orvos. Csak az üres petezsák volt! Szerdán megszakítják a terhességem mert a szervezetem nem fogta fel hogy elhalt a terhesség és nem lökte ki... :( Majd Idõvel megpróbáljuk újra. Köszönöm azoknak akik drukkoltak. Sajnos nincs mit tenni... :(
21.vagyok! nagyon nagyon sajnálom! kis szünettel újra próbálkoztok majd és beköltözik a babóca, ne aggódj! mielõbbi testi és lelki jobbulást kívánok! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon aranyos vagy :) Várunk most egy jó darabig mert most mind a kettõnknek fel kell ezt dolgozni. Nagyon beleéltük magunkat hogy baba lesz. Ráadásul a páromnak benn kell lennie a mûtéten mert németben vagyunk és én nem beszélek németül. Nem tudom ott is mit fog átélni szegény. De kicsit késõbb újrapróbálkozunk, mert már tudjuk hogy tényleg szeretnénk babát :) Köszönöm még egyszer azoknak akik szorítottak. Mindenkinek jó babavárást és babázást kívánok :)
Nekem is hasi UH volt 8 hetesen, ekkor már szépen látszódott a szívmûködés és a baba is. Sose hallottam olyat, hogy 9 hetesen ne lenne szívmûködés, hiszen az már a 6. héten megindul.
Drukkolok, írj mndenképpen
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm! Én még reménykedem! Majd ma kiderül.
Nem emlékszem pontosan, hogy nekem hogy volt. De két héttel fiatalabb a terhességem a menstruációs számításhoz késõbb. Két héttel késõbb fogant. Rendszertelen ciklusaim voltak, nekem sem láttak semmit elõször, másodjára petezsákot, harmadjára már volt szívhang! És hüvelyivel vizsgáltak! Tehát amikor azthittem, hogy már 9 hetes vagyok, még csak 7 hetes voltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Úgy megvagyok ijedve. Az orvos egybõl azzal jött, hogy vérrel távozni fog a baba. De nincs semmi panaszom nem fáj a hasam, az émelygés is megvan. Nem értem...
hüvelyi ultrahanggal kellett volna néznie, ott látszódott volna akár a jóhír akár a rossz a másik dokinál ragaszkodj a hüvelyihez ja és tényleg van úgy, hogy 9 hetesen 7 hetes vagy, mert nem ciklus közepén fogant, szóval reménykedj és pihenj sokat a hétvégén
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de én ugyanígy jártam én 7 hetes terhes voltam 2010.jan.ban.A nõgyógyászom azt mondta , hogy 5 hetesen már látszódnia kellene az embriónak, 6 hetesen szívhangnak kéne lennie. nekem meg csak a petezsák látszott az is szabálytalan alakú ovális volt babszem forma helyett.Annyit mondott a doki, 2lehetõségem van vagy spontán elvetélek mert ki foglya lökni a szervezetem vagy ír beutalót és megszakítják a terhességet. :( Az utóbbit választottam.Nem lett volna egészséges a babánk ha késõbb meg is jelent volna a petezsákban, azt mondta a doki.2010 áprilisban ismét terhes lettem, az elõzmények miatt veszélyeztetett terhes! 2011.jan végén egészséges kisfiunk született! Szerintem 9hetesen ha még nincs embrió, se szívhang akkor ez: MOLLA TERHESSÉG.(Nekem is ez volt)
köhöm, nekem hasival néték 6 hetesen és láttak petezsákot, benne embriót is. Szívhangot ugyan nem, de ha mondjuk 8 hetesen mentem volna, akkor lehet, hogy láttak volna azt is. Csak azért írom, mert nem igaz az, hogy hasival nem lehet ezeket látni... Szorítok neked, hogy ne legyen semmi baj! Te meg ne izgulj!!! Majd írd meg, hogy mi volt!
Nekem is hasival nézték a 6.héten, és petezsákot már láttak.8.héten volt hüvelyi UH-m.
Szerintem egy 9 hetes terhesség már hasi UH-gal is egyértelmûen látszik, nemcsak hülvelyivel. Ha valóban biztosan 9 hetes a terhesség, akkor ott már kell lennie szívhangnak. Azt nem is értem, hogy nem látta a babát sem. Korábban látta? Mikor volták elõtte orvosnál? Ha nincs szívhang ennyi idõsen, az baj. Én is elmennék a helyedben másik orvoshoz.
Miután a baba 'segítséggel' fogant, 4 hetesen már hüvelyi úton nézték, petezsák volt, 6.héten már pulzált. Van olyan, hogy pl. 7.héten látszódik, tehát késõbb. Nem tudom, szeretném azt írni hogy van remény, de nem tudom hogy van-e, de tényleg, ahogy írták elõttem, írd meg, hogy mi volt a dokinál!
A kérdező hozzászólása: Egy hónappal ezelõtt voltam akkor látszott a baba, 5-6 hetesre mondta, egy másik orvos, de az most szabadságon volt. Szívhang nem volt de azt mondta hogy az még korai is lett volna. Azóta nõtt, ezért mondta ez a újabb orvos, hogy már kéne lennie szívhangnak.
Na, akkor így már elég faramuci a helyzet... :S Ha 1 hónapja volt embrió, akkor most is lennie kéne, mert bár van olyan felszívódik, de szerintem akkor a petezsák sem nõ. Mondjuk az is igaz, hogy az uncsimnak az üres petezsák is nõtt, de mégsem lett benne semmi. A lényeg, hogy most tényleg csak egy orvos tudja megmondani, hogy mi van, mindenképpen menj másikhoz. A hüvelyi tényleg pontosabb, nekem 5 hetesen a hüvelyi uh csak üres petezsákot mutatott, két héttel késõbb szintén hüvelyin már az embrió is látszódott, pulzált is és ezután csak a 12. héten nézték, akkor már hasival, de akkor már teljesen babaformájú volt a gyermekem! Nagyon szorítok neked!!!!
szia! tegnap még csak néztem a kérdéseid-válaszaid, de nem akartam károgni. én ugyanígy jártam novemberbe. missed ab -küret :( 9 hetesen már látszani kell hasi ultrahangon is. akkor csak azzal tudtam vigasztalódni, hogy nem volt egészséges és jobb ez így. nekem 11.héten vették ki és kb.6-7 héten hallhatott meg és a szervezetem tartotta, nem lökõdött ki magától (jól begyulladt körülötte a méhem azonnal mûtét után bika adag antibiotikumot kaptam) de most már itt dobog a babánk szíve és minden rendben van vele. pár hónap és boldog kismama leszel megint. :)

1 hete késik a mensim, eddig pontos volt mint az atomóra, tegnap csináltam tesztet de negativ lett, ez azt jelenti, hogy nem vagyok terhes? Vagy még van remény?

Legjobb válasz: Szia. Egészen addíg, míg meg nem jön van remény. Szerintem pár nap múlva csinálj még egy tesztet.Nincs görbéd? Vagy azt tudod,h mikor volt Pé-d?

Szia. Egészen addíg, míg meg nem jön van remény. Szerintem pár nap múlva csinálj még egy tesztet.Nincs görbéd? Vagy azt tudod, h mikor volt Pé-d?
Szívbõl gratulálok, Vigyázz nagyon magatokra!
Elsõ vagyok! Gratula! Nagyon örülök! Minden jót kívánok nektek!:)
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál és babás vagyok!:) hál isten! ja csináltam másik tesztet az is neg. volt, és mégis... na ez vagyok én a 3%ból az 1%
Nem akarlak meg ijeszteni de van egy ismerõsöm akinek vagy egy hónapig kimaradt azt hittük terhes. De nem volt az hanem cisztája volt. Azóta helyre jött. Persze lehet valami más betegség hormonzavar a késés oka. Vagy tényleg terhes vagy. Elõzõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: mit értesz "más" alatt
A kérdező hozzászólása: még mindig semmi, mégcsak folyásom sincs!pénteken megyek dokihoz, tesztet meg nem merek csinálni, mert félek a csalódástól, amúgy az számít hogy mikori vizeletbõl csináltam?
Ez bármit jelenthet babát is de sajnos mást is. Csinálj még egy tesztet. Ha nem jön meg menj orvoshoz mindenféle képen.
A kérdező hozzászólása: 21.én volt
A kérdező hozzászólása: Köszi!és köszönöm a támogatásotokat, nagyon vigyázok magunkra, de nem kell aggódni, mert a férjem mindig figyelmeztet mindenre ami nem helyénvaló! Még1x köszi:)

Szakított velem a párom három hete telefonon, azóta nem is találkoztunk es össze vissza beszél mindent, szerintetek van remény? Többi lent.

Szóval három hete szakított, nem is értem igazán az indokait, nemrég azt mondta az ismerősöknek, hogy elmúlt a szerelem részéről, de képtelen elém állni, és egyáltalán nem úgy vislkedik, mintha végleges lenne a döntése. Folyamatosan hívogatja a barátaimat és a szüleimet, minden kitett dolgomra reagál a facebookon, információkat gyűjt rólam és azt bizonygatja, hogy jól döntött és egyszer még hálás leszek neki ezért. Ma találkozunk, előrebocsátotta, hogy a döntése így is végleges, de nagyon furán viselkedik, nosztalgiázik és feltűnően jófej plusz az elmúlt időszakban most fog először látni. Azt írta a múltkor, hogy szeret, de így kellett lennie. Épkézláb indokot nem adott... Nem tudom mire vélni. Szerintetek van remény?

Legjobb válasz: Ha már nem szerelmes és ezt meg is mondta, ha nem boldog már ebben a kapcsolatban és tovább akar lépni, akkor semmi remény ( és itt ez a helyzet ). A szakítást az a fél is rosszul viseli egy kapcsolat végén, aki kezdeményezett, furcsa a magány, a megszokott dolgok elhagyása, az üresség. Ezt önbecsapás lenne annak hinni, hogy még mindig szeret. Te is inkább felejtsd el, késõbb majd jön valaki, akivel mûködni fog a kapcsolat, de azt, ami nem megy, nem lehet erõltetni. A legokosabb, ha elfogadod, hogy ennek vége, hogy mielõtt tovább tudj lépni te is.

Ha már nem szerelmes és ezt meg is mondta, ha nem boldog már ebben a kapcsolatban és tovább akar lépni, akkor semmi remény ( és itt ez a helyzet ). A szakítást az a fél is rosszul viseli egy kapcsolat végén, aki kezdeményezett, furcsa a magány, a megszokott dolgok elhagyása, az üresség. Ezt önbecsapás lenne annak hinni, hogy még mindig szeret. Te is inkább felejtsd el, késõbb majd jön valaki, akivel mûködni fog a kapcsolat, de azt, ami nem megy, nem lehet erõltetni. A legokosabb, ha elfogadod, hogy ennek vége, hogy mielõtt tovább tudj lépni te is.
Velem is pont ezt csinálta egy exem, mikor még fiatal voltam. Egyszer szakított, aztán folyamatosan keresett, érdeklõdött utánam, kétértelmû dolgokat mondott, aztán kitalálta, hogy õ beteg, aztán, hogy nem érdemel meg, aztán, hogy biztos el fogom hagyni õt is, mint az exemet, végül kiderült, hogy az egész egy másik csaj miatt volt, akivel õ akart volna kombinálni, de a csaj meg ugyanígy hülyítette... Persze, a vége az lett, hogy a sok huzavona után rájött, hogy engem szeret, mikor én már belehabarodtam másba és lepattintottam:) Jobb, ha te is így teszel, nem mondom, hogy biztos van valaki más, de valami nem kóser a gyerekkel...
A kérdező hozzászólása: Ja, még annyi, hogy mindketten nagyon rosszul viseljük a szakítást, egyikünknek sincs senkije, szabályosan lelki betegek vagyunk. Én nélküle, õ meg ki tudja miért...
Van aki nehezen bírkózik meg a szakítással. Õ így reagálja le. Nem hiszem, hogy azért csinálja mert ártani akar neked, csak rosszul viseli. A szakítás egy nehéz tevékenység, azért csinálja, hogy ne omoljon össze, hogy ne menjen vissza hozzád. Tudom, rossz ilyet hallani-megérteni, de gondolom nem volt boldog már. Ha megértõ vagy, akkor elengeded.

8 és fél hetes vagyok. Néha émelygek, fáradt vagyok és nincs étvágyam, de ezeken kívül egész jól vagyok. Van remény, hogy ez így is marad, és nem romlik a helyzet?

Mert jöv? héten részt szeretnék venni egy fontos eseményen, és nem szeretném, ha bármi megakadályozna benne.

Legjobb válasz: Nem akarok benned hamis reményeket kelteni, de szerintem ha eddig nem lett rosszabb, akkor nem is lesz. Szóval ha jól tippelek, akkor nemlesz baj az esküvõn :-) Gratulálok a babához és az eseményhez is és sok boldogságot kívánok. Ha meg tévedtem, akkor ne haragudj!

Nem akarok benned hamis reményeket kelteni, de szerintem ha eddig nem lett rosszabb, akkor nem is lesz. Szóval ha jól tippelek, akkor nemlesz baj az esküvõn :-) Gratulálok a babához és az eseményhez is és sok boldogságot kívánok. Ha meg tévedtem, akkor ne haragudj!
A kérdező hozzászólása: :) tényleg esküvõ, de nem az enyém! :) A nõvéremé, csak én lennék a tanú...
szia!Ha eddig is csak émelyegtál és fáradékony voltál akkor nem hiszem, hogy romlani fog a helyzet!Velem is ugyanez volt!Legyen mindig nálad keksz és víz!Nálam ez vált be!Jó babavárást!20 hetes kismami

Azt mondjátok addig van remény még nem jönn meg?

már vasárnap óta olyan érzésem van mintha meg akarna jönni a h?m is leesett de még nem esett az alaph? alá,ilyenkor már ne is reménykedjek ugye? :(

Legjobb válasz: Pontosan ebben a cipõben járok. Már két napja késik. Ma pöttyözök :( A hõm is leesett 37-rõl 36,6-ra :( Annyira akartam a babát!!!!! Már nincs remény????

Pontosan ebben a cipõben járok. Már két napja késik. Ma pöttyözök :( A hõm is leesett 37-rõl 36, 6-ra :( Annyira akartam a babát!!!!! Már nincs remény????
Nekem is ma jött meg :( Megyünk a dokihoz. Elkezdjük az inszeminációt.... Félek!
A kérdező hozzászólása: ma sajnos megjött
Ha piros, akkor az már nem jó.Én barnázok 2 napja idõnkét.Sztem meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: tegnap vizszerû folyásom volt ma meg megint krémszerû, hétvégén meg száraz voltam, persze megirom
Majd írd meg, mi lett!
Ha a hõ leesik, akkor nincs terhesség. Az sajnos elengedhetetlen hozzá!
A kérdező hozzászólása: nálam a múlthónapba így kezdödött a mensim :'( most még csak barnázgatok, nem tudom mire számítsak
Élénk piros, de nagyon kevéske ????? Nem a szokásos mensi. És nem görcsöl semmit a hasam ???? De a hõm leesett :(
Szerintem akkor is van remény.Feltéve azt, ha nem menstruációs vérzés.Nekem is 1 hete mindjárt megjön érzésem van.
A kérdező hozzászólása: én pedig teázni, sok sikert!és mihamarabbi babásodást majd talán 1x gratulálni fogunk egymásnak :)

Segítség! Most jöttek ki a felvételiben a pontszámaink. És a pontszámomnál 0-ír minden iskolánál. Azt írja, hogy a 12. év végi eredményem nem lett csatolva, pedig mindent feltöltöttem. És nincs a feldolgozott mappában sem. Van remény? :' (

Legjobb válasz: Szia, a 12. év végi eredménnyel nekem is gondjaim vannak, de mert nem lett feltöltve( hosszú történet). Na a lényeg az nekem ettõl eltekintve ír pontszámot 3 ponttal ugyan kevesebb, de így is 402 szóval nem 0. Az érettségi bizonyítvány fel lett töltve? Vagy Fel van dolgozva?

Szia, a 12. év végi eredménnyel nekem is gondjaim vannak, de mert nem lett feltöltve( hosszú történet). Na a lényeg az nekem ettõl eltekintve ír pontszámot 3 ponttal ugyan kevesebb, de így is 402 szóval nem 0. Az érettségi bizonyítvány fel lett töltve? Vagy Fel van dolgozva?
Ne aggódj, a felvis hírlevélben ott áll, hogy még nem minden adatot sikerült feldolgozni...
Menj át a dokumentumokra és nézd meg, hogy miket dolgoztak már fel és miket nem.
A kérdező hozzászólása: érettségi feltöltve feldolgozva. Mindenhez az van írva h feldolgozva. De ha nincs ott tudom pótolni az év végi eredményt?
Ha nincs ott, akkor szívás. A pótlás határideje lejárt már.
Felhívod az ügyfélszolgákat talán tudnak segíteni, de a hivatalos dokumentumpótlásnak 8 napja vége lett.
Még mindig ott a pontszámom, az év végi nélkül is, ha úgy is jó pontszámod van akkor ne aggódj :) Az érettségi az ami igazán számít itt.

Ha a peteérés előtt 3 nappal este együtt voltunk és a peteérés napjának estéjén akkor van remény, hogy sikerül teherbe esnem? A többi napon sajnos nem volt mód.

A hőm mára leesett és az ovuteszt tegnap + volt, ma már -. A mai nap még nem késő ugye?

Legjobb válasz: A spermáknak meg van az a nagyszerû tulajdonsága,hogy akár 5 napig is életképesek! Tehát,ha ma mégsem sikerülne együtt lenni,akkor még mindig van esély,hogy megfoganjon a baba-ha csak az elõzõ csapatból egy már meg nem termékenyítette a petesejted! Ha még nem történt meg a megtermékenyülés,akkor ma és holnap még nem késõ! Sok sikert!!! Üdv:3 lányos

A spermáknak meg van az a nagyszerû tulajdonsága, hogy akár 5 napig is életképesek! Tehát, ha ma mégsem sikerülne együtt lenni, akkor még mindig van esély, hogy megfoganjon a baba-ha csak az elõzõ csapatból egy már meg nem termékenyítette a petesejted! Ha még nem történt meg a megtermékenyülés, akkor ma és holnap még nem késõ! Sok sikert!!! Üdv:3 lányos
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Együtt tudtunk lenni, remélem sikerült! :) 2 hét és kiderül. :)
Mi újság kedves kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: A 13. hétben vagyok, sikerült. :)
GRATULÁLOK!!! K.
GRATULÁLOK!!!

Lassan két éves a kisfiunk és nem hajlandó egyedül este elaludni, ráadásul éjjel is többször felkel. Van remény, hogy valaha átalussza az éjszakát?

Úgy gondolom id?vel megtanulja, hogy egyedül kell este lealudnia, de az átalvásra már nincs reményem. Ti este lefekvés el?tt adjátok ekkora babáitoknak a tejet, vagy vacsorakor?

Legjobb válasz: ugyan így vagyok, csak nekem 5 és 3 évesek a gyerekeim. Sajna velem alszanak, apa külön szobában :s reggel 7-tõl este 11-ig fent vannak, akárhogy próbálok, nem tudok változtatni rajta. Nálam is sokszor van, hogy felkelnek, ilyenkor a kicsinek kakaó kell.

ugyan így vagyok, csak nekem 5 és 3 évesek a gyerekeim. Sajna velem alszanak, apa külön szobában :s reggel 7-tõl este 11-ig fent vannak, akárhogy próbálok, nem tudok változtatni rajta. Nálam is sokszor van, hogy felkelnek, ilyenkor a kicsinek kakaó kell.
Az én lányaim is így aludtak.Egyik apával a másik velem.Kb 4 évesen aludták át teljesen az éjszakát.Amikor nagyobbacskák lettek, akkor már elég volt az, ha az ágyuk mellett ülünk, amíg elalszanak.Késõbb azt is elhagyták.Nem emlékszem hány évesek voltak.Most a pici fiam 1 éves lesz és õ is baromi rossz alvó:(((Szerintem nála is így lesz:melléfeküdni, majd elég, ha csak mellé ülök....és egyszer csak leszokik róla.Kitartás!!!!Én nem erõltettem az egyedül elalvásra õket, pedig nagyon fárasztó.Elõbb-utóbb megérik erre is.
biztos sokáig szopcsizott, ezért vsn oly közel a mamihoz a Lelke:-)tapasztalat::18 hós szopcsizó Babank se alukál egyedül, de elõbb utóbb biztos változás lesz:-)

Kimaradt 1 menszim. Terhességi teszt még nem mutatja ki a terhességet és a doki se látta a babát ha van. Kérdésem az hogy ha pl. ha juliba nem jött meg de mondjuk 20 án estem teherbe akkor még van remény? Többször probálkoztunk

Legjobb válasz: Úgy számolom, hogy kb 35-37 napos ciklusaid lehetnek. Kicsit hosszú, de teherbe lehet vele esni. Kb július 13 körül kellett volna, hogy megjöjjön, de ez kimaradt. Erre bõ két hétre volt pozitív az ovuteszted, ekkor szeretkeztetek is, és teherbe eshettél. De a terhesteszt csak legharamabb a fogantatás után két héttel tud bármit is mutatni, és gyakran még akkor se, csak egy-két héttel késõbb. Ma még csak augusztus 3-a van, eszméletlen korán. Ha a baba meg is fogant, még be sem ágyazódott, terheshormonok azonban csak a beágyazódás után kezdeke el termelõdni. Várj legalább augusztus 14-ig, addig ne tesztelj, nem érdemes.

Úgy számolom, hogy kb 35-37 napos ciklusaid lehetnek. Kicsit hosszú, de teherbe lehet vele esni. Kb július 13 körül kellett volna, hogy megjöjjön, de ez kimaradt. Erre bõ két hétre volt pozitív az ovuteszted, ekkor szeretkeztetek is, és teherbe eshettél. De a terhesteszt csak legharamabb a fogantatás után két héttel tud bármit is mutatni, és gyakran még akkor se, csak egy-két héttel késõbb. Ma még csak augusztus 3-a van, eszméletlen korán. Ha a baba meg is fogant, még be sem ágyazódott, terheshormonok azonban csak a beágyazódás után kezdeke el termelõdni. Várj legalább augusztus 14-ig, addig ne tesztelj, nem érdemes.
Elég kevés információt írtál. Mikor kezdõdött az utolsó vérzésed? Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Melyik hónap 20-ról beszélsz? Mikorra vártad a legutóbbi vérzésed? Egy ciklus minden további következmény nélkül kimaradhat teljesen.
A kérdező hozzászólása: Junius 16 volt az utolsó. Elõtte az utolsó 2 dátum: Május 6 és március 29 . Tehát mindig késik ennyit de megszokott jönni. Juliusban semmi nem volt. Az óvutesztem most julius 29.én 30-án és 31 én pozitiv volt , de a terhességi teszt negatív és a doki se látott babát. Igy lehetek babás? És ne haragudjatok ha értelmetlen vagy zavaros a kérdésem de már nem tudom mire számíthatok.
A kérdező hozzászólása: Amikor az óvuteszt + volt probálkoztunk . Akkor teherbe eshettem? Igy hogy nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Akkor még van remény arra hogy baba van a dologban . Megirom majd mi lett az eredmény és még egyszer köszönöm.
Jól van, annak nagyon örülnék, ha megírnád. :-) és drukkolok neked.
szia! Na teszteltél már??? Drukkolok neked

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!