Találatok a következő kifejezésre: Van remény (668 db)

Van remény a változásra vagy ki kell lépni? Segíteni szeretnék.

Van a legjobb barátnöm, szinte már testvéremnek tekintem. Összejött nyár végén egy sráccal, aki vidéken lakik. Hetente 1x találkoznak, hétvégén, mikoris a barátnöm leutazik hozzá. Nem is ez a gond. Hanem, hogy a srác teljesen rá van állva egy legális drogfajtára, amitöl teljesen elment az esze. Azt mondja, hogy ö senkit nem szeret, csak azt a drogot. A barátnömet sem szereti, csak azért van vele, mert a barátnöm szerelmes belé. És azt akarja, hogy neki jó legyen, de a srácnak tökmindegy, hogy együtt vannak-e vagy nem. Mondtam barátnömnek, hogy az lenne a legjobb ha szakítana vele, de ö abban reménykedik, hogy megváltozik és megszereti ha felkerül Pestre és több idöt tudnak együtt tölteni. Én ebben nem hiszek.

Legjobb válasz: Vannak nõk akik szeretnek szenvedni.Szakítania kellene a pasival és ha az elkezd akkor kapálózni utána akkor van remény arra, hogy mégis szereti. Az én férjem öt évig ivott és drogozott, bulik éjszaka stb..nem érdekelték a nõk elvolt magába és a droggal, de eljött egy pont az életében és talpra tudott állni, akkor ismerkedtünk meg ennek már sok-sok éve, akkor azt mondta kedvel de nem szerelmes, én azonnal elhajtottam, de csak ott sündörgött körülöttem állandóan, adtam neki egy esélyt..olyan szerelmes lett ,hogy csak na:))azóta nincs pia, drog és csodálatos szeretõ férj és apa lett belõle:) tehát van remény, de ehhez a pasinak fel kell nõnie, és kell mellé valaki aki segíti, de ez nagyon nehéz!!Tehát van ilyen példa is, de ott a másik véglet, akin nem lehet segíteni mert nem hagyja, ismerek olyat ott a lány volt drogos és a pasi próbált neki segíteni, de a lány meglopta állandóan, hazudott stb, a pasi idegroncs lett a tehetetlenségtõl.

Vannak nõk akik szeretnek szenvedni.Szakítania kellene a pasival és ha az elkezd akkor kapálózni utána akkor van remény arra, hogy mégis szereti. Az én férjem öt évig ivott és drogozott, bulik éjszaka stb..nem érdekelték a nõk elvolt magába és a droggal, de eljött egy pont az életében és talpra tudott állni, akkor ismerkedtünk meg ennek már sok-sok éve, akkor azt mondta kedvel de nem szerelmes, én azonnal elhajtottam, de csak ott sündörgött körülöttem állandóan, adtam neki egy esélyt..olyan szerelmes lett , hogy csak na:) )azóta nincs pia, drog és csodálatos szeretõ férj és apa lett belõle:) tehát van remény, de ehhez a pasinak fel kell nõnie, és kell mellé valaki aki segíti, de ez nagyon nehéz!!Tehát van ilyen példa is, de ott a másik véglet, akin nem lehet segíteni mert nem hagyja, ismerek olyat ott a lány volt drogos és a pasi próbált neki segíteni, de a lány meglopta állandóan, hazudott stb, a pasi idegroncs lett a tehetetlenségtõl.
Szia! Sajnos a drog általában erõsebben befolyásolja a személyiséget, mint bármely természetes úton "elõállítható" érzés. Változásra csak akkor van lehetõség, ha a fiatalember önként úgy dönt, hogy neki fontosabb, hogy normális életet éljen. Akarata ellenére megváltoztatni senkit nem lehet; és a barátnõd pláne nem sokat tehet, ha tényleg így van, ahogy írod, hogy a õt csak azért tartja maga mellett, mert a barátnõd szerelmes belé. Vagyis nincs köztük valódi kötõdés. Viszont te, mint a barátnõd barátnõje, nem biztos, hogy sokat tudsz tenni. A barátnõd szerelmes, és ez az érzés legtöbbször fölülírja a józan észt. Szóval könnyen lehet, hogy nem hallgatna rád, sõt, ellened fordulna. Amit viszont tehetsz, és meg is kell tenned: figyelj nagyon a barátnõdre, és "légy készenlétben", amikor rájön, hogy nem jó úton jár. Fontos bázis vagy neki, és fontos kapocs a normális világhoz. Komolyan mondom, hogy nagyon figyelj rá. A drog nem válogat; és egy elvakult érzés könnyen rávehet bárkit, hogy kipróbálja. Csináljatok gyakran érdekes, színes programokat a barátnõddel, hogy ne essen ki a valódi, normális világ körforgásából. Egyébként mit értesz az alatt, hogy legális drog? Tudod, az, hogy ki, milyen droghoz nyúl, sokat elárul az illetõ személyiségérõl is. Remélem, tudtam segíteni. Szép napot neked! ParlanDo
Ja, igen; külön fontos, amit az elõttem szóló írt: barátnõd vigyázzon a pénzére és az értékeire; mert a drog bizony nem kevés pénzbe kerül.
Melyik drog legális?A pia, a cigi, és még?

Szerintetek ez a hónap is elúszott vagy még van remény? Kép lennt.

nem értem ezt a h?leesést,még nagyon korai lenne a nemvárt.....

Legjobb válasz: Nyugi..úgy látom,hogy ovu után a 8.napon esett le a hõd.Van remény,nem kicsit.Én pont így jártam mint te,csak nekem a 7.-8. napon esett le a hõm,és utána újra emelkedni kezdett..szombaton leszek 6 hetes terhes :) Úgyhogy van remény :) Drukkolok :) A nemvárt elõtt 1 nappal halvány pozit teszteltem 25ös érzékenységûvel :)

Nyugi..úgy látom, hogy ovu után a 8.napon esett le a hõd.Van remény, nem kicsit.Én pont így jártam mint te, csak nekem a 7.-8. napon esett le a hõm, és utána újra emelkedni kezdett..szombaton leszek 6 hetes terhes :) Úgyhogy van remény :) Drukkolok :) A nemvárt elõtt 1 nappal halvány pozit teszteltem 25ös érzékenységûvel :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!Hát kiváncsi leszek a reggeli hõmre, hogy emelkedni fog-e!:-)
A barátnõmnek is leesett a hõje a beágyazódás végén, terhes maradt :) Ha felmegy 37-ig a hõd és ott is marad ezután, akkor siekrülhet a baba :)

Még van remény?

30-ára nem várom, első babaprojektes hónapunkba vagyunk. Egy gyerekünk már van. Kérdésem a következő. Másfél hete 37 felett van a hőm, tegnap este viszont nagyon görcsöltem ami mindig menszeszt jelent legkésőbb reggelre. Viszont nem jelentkezett a menszesz, lehet még baba?

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg, addig van remény. A hõd meg akkor számít igazán, ha menzesz napján, van az elmaradt menzesz után is fent van.

Amíg nem jön meg, addig van remény. A hõd meg akkor számít igazán, ha menzesz napján, van az elmaradt menzesz után is fent van.

Ha az egyik petevezetéket eltávolították, de 2 épp petefészek van, akkor is csak 2 havonta van remény, hogy megtermékenyül a petesejt? Vagyis csak abból az egy petefészekből érkezhet a petesejt ahol a vezeték épp?

Legjobb válasz: Igen, csak akkor eshetsz teherbe, ha abban a petefészekben érik a petesejt, ahol a petevezetõd van. De nem biztos, hogy 2 havonta van remény, nem mindenkinek mûködik felváltva a dolog.

Igen, csak akkor eshetsz teherbe, ha abban a petefészekben érik a petesejt, ahol a petevezetõd van. De nem biztos, hogy 2 havonta van remény, nem mindenkinek mûködik felváltva a dolog.
Én úgy tudom, hogy abból a petefészekbõl is lehet esély, amelyiktõl eltávolították a petevezetéket. Barátnõm sajnos így járt és neki orvos mondta ezt. Már van 1 egészséges kisfia és most várják a tesót. És õ könnyen esett teherbe, 1-2 hónap alatt. :) Remélem nálad is így lesz! :)
Nekem nemrég mondta a dokim, hogy ha az elzáródott petevezetõ oldalán kilökõdik a petesejt, nagyon kis eséllyel "átvándorolhat" a hasüregen keresztül a másik oldalra, és betalálhat a vezetõbe. Sokan nem tudják hogy ez nem egy zárt rendszer, a petevezetõ "nincs összenõve" a petefészekkel. Nyilván erre azért nagyon kicsi az esély hogy így teherbe essen valaki.
Hugomnak is kivettek az egyiket mehenkivuli miatt es neki azt mindta a doki, hogy ilyenkor a jol mukodo oldal atveszi a dominans szerepet es nem felvaltva, hanem munden honapban az ep mukodik. Ezzel vigasztalta. Es valoban 2 hobappal kesobb mar terhes is volt :) )
Utolsó: Az más, mert ott a petefészket is kivették. A kérdezõnél meg csak a petevezetõt, a petefészek megvan. É a szervezet nem tudja, hogy nincs ott a vezeték, így mindkét petefészek mûködni fog. Egyébként tényleg úgy van, hogy bizony néha át tud vándorolni a petesejt az ellenoldali petevezetõbe.
hallottam olyat, hogy átveszi a szerepét a másik, ép oldal. anyumnak méhen kívüli miatt kivették az egyik petevezetékét, utána születtünk a tesómmal, és hipersebesen teherbe esett mindkettõnkkel!
Szia! A szervezeted nem tudja, hogy nincs ott petevezeték, ugyanúgy fog mûködni tovább, mint eddig. Nem feltétlenül felváltva érik a két oldalon, teljesen véletlenszerû a dolog. Már ha egészséges mindkét petefészek.

A napokban derült ki, hogy 4, 9 a TSH-m (valószínűleg ettől volt már 3 korai vetélésem) Ma egyértelműen pozitív lett a tesztem (29. napon) Tehetnek valamit hogy így is megmaradjon a baba? Vagy készüljek fel egy újabb vetélésre? Van remény?

Legjobb válasz: Persze, h van remény. én 14 éves korom óta evvel küzdöm. de nekem pl elõzõ babómnál 23 volt a tsh és tini koromban 100 felett is volt. a 4,9 az nem olyan sok, inkább csak határeset. Elsõ babóm már 4éves, teljesen egészséges, 2.-kal most vok 25 hetes terhes. Amúgy nem a tsh okozza a vetélést, hanem van olyan h azért rossz a tsh, mert rossz az anti tpo. Vagyis egy autoimmun folyamat lép fel és az támadja a pajzsmirigyet.Ha ez így van akkor veszély, h a magas anti tpo megtámadja és kilöki a magzatot. Keress egy endorinológust és vetess le anti tpo-t is. Ezenkívül szedj thyroxin hormonoótlógyógyszert, mert a tsh rossz értéke miatt születhet a magzat pajzsmirigybetegen. én euthyrox 100mg-ot szedek+200mg jódot naponta, így jó az érték.

Persze, h van remény. én 14 éves korom óta evvel küzdöm. de nekem pl elõzõ babómnál 23 volt a tsh és tini koromban 100 felett is volt. a 4, 9 az nem olyan sok, inkább csak határeset. Elsõ babóm már 4éves, teljesen egészséges, 2.-kal most vok 25 hetes terhes. Amúgy nem a tsh okozza a vetélést, hanem van olyan h azért rossz a tsh, mert rossz az anti tpo. Vagyis egy autoimmun folyamat lép fel és az támadja a pajzsmirigyet.Ha ez így van akkor veszély, h a magas anti tpo megtámadja és kilöki a magzatot. Keress egy endorinológust és vetess le anti tpo-t is. Ezenkívül szedj thyroxin hormonoótlógyógyszert, mert a tsh rossz értéke miatt születhet a magzat pajzsmirigybetegen. én euthyrox 100mg-ot szedek+200mg jódot naponta, így jó az érték.
Minden rendben ment?
A kérdező hozzászólása: Hát tegnap töltöttem be a 7.hetet, szerdán megyek megint ultrahangra. Remélem, hogy minden rendben lesz, mert a 6. héten csak üres petezsákot láttak még.
szia hogy vagy azóta mi újság?
A kérdező hozzászólása: én most elevitet szedtem mert az volt itthon, a doki nem mondott semmit, hogy melyik lenne a jó, de majd rákérdezek megint. Remélem, hogy még tényleg idõben kezdtem el szedni a gyógyszert. Eddig minden rendben van, de folyamatosan attól rettegek mikor jön meg.
Utolsó vagyok, ja és Gravidát szedek mert a dokinõ szerint kell a babának a jód, de csak heti 2-3 szemet.De ezt a te dokid eldönti, megmondja.
Én is igy voltam, szülés, majd vetélés, és ujabb terhesség, amikor kiderült a 4.5 TSH.Letroxot kaptam, napi 1-et, megdobogtathatja a szived meg csinál furcsaságokat, de a terhességgel nem lesz gond!Pont idõben vagy!
Nagyon nagyon szorítok neked!!!!!Írj majd néha, hogy vagytok!Jó babavárást!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsot, az orvos nem mondta, de akkor így fogom bevenni. Tényleg nagyon remélem hogy idõben megkaptam és rendben lesz minden. Még egy vetélést nem élnék túl.
3. válaszoló vagyok. Örülök, hogy gyorsan sikerült eljutnod a dokihoz. Hidd el idõben kiderült a dolog, nem lesz semmi probléma. Egyetlen dologra figyelj, mert az fontos, de azt biztos az orvos is elmondta. Letroxot éhgyomorra kell bevenni és 1/2 óra múlva enni kell. Ha mást nem, akkor néhány kekszet. Ha kávézol, akkor csak ezek után jöhet a kávé.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, ma el is mentem a dokihoz. Napi egy letroxot kell szednem, azt hiszem 50 mg-osat. 30 naponta kell mennem vérvételre. Nõgyógyásznál is voltam, õ duphastont adott. Ma csináltam még egy tesztet, az is pozitív, a gyógyszereket elkezdtem szedni, már csak reménykedni tudok.
Nekem is autoimmun alulmukodesem van, de nekem kell a 100as euthyrox melle 200jodot, mivel a terhesseg mas allapot es azt a jodmennyiseget a magzat igenyli es feleli igy nem ront az en allapotomon.elozo babamnal is szedtem es szules utan kellett abbahagyni.en az orszag legjobb pajszmirigyspecialistajahoz jarok, dr szabolcs istvan profhoz pesten.jobbulast.
Még a 3. vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy a vetéléseim után már született 2 egészséges kislányom. Mindkét terhesség alatt emelt dózisban kaptam a Letroxot és nagyon szoros orvosi ellenõrzés alatt voltam. Háziorvosom havonta adta a beutalót vérvételre ( TSH ellenõrzés ). Semmi probléma nem volt! Fel a fejjel, minden rendben lesz!!!!:-)
Menj el mihamarabb endokrinológushoz!
A kérdező hozzászólása: Igen, minden rendben volt, azóta már megszületett a kislányom, jövõ héten lesz egy éves, most kezdtünk próbálkozni a tesóval

A nőgyógyász azt mondta, vékony a méh nyálkahártyám, így a babára nem sok esély van, mert az embrió nem tud beágyazódni. Van remény, hogy mégis lesz babám?

Legjobb válasz: Remény az mindig van!Olvastam egy olyan hozzászólást valahol,h úgy volt nem lehet gyereke,és most 10en hetes terhes.Szerintem fogadd el,h ez a hivatalos álláspont,gyere helyre lelkileg.Kicsi a valószínûsége,h a természet rácáfol a dokikra,de megeshet. Gyermeket lehet örökbefogadni is...tudom az nem olyan,de a csecsemõk még nagyon formálhatóak. Nem tudom mot lehet ilyenkor kívánni...

Remény az mindig van!Olvastam egy olyan hozzászólást valahol, h úgy volt nem lehet gyereke, és most 10en hetes terhes.Szerintem fogadd el, h ez a hivatalos álláspont, gyere helyre lelkileg.Kicsi a valószínûsége, h a természet rácáfol a dokikra, de megeshet. Gyermeket lehet örökbefogadni is...tudom az nem olyan, de a csecsemõk még nagyon formálhatóak. Nem tudom mot lehet ilyenkor kívánni...
Én elmennék másik nõdokihoz is. Hallottam már olyat hogy azt mondták sõt konkrétan kijelentették hogy nem lehet baba és mégis összejött. Szerintem menj több helyre.
A nagynénémnek konkrétan azt mondták, sose lehet gyereke. 5 lett... Szerintem ne csak simán nõgyógyászt keress, hanem utána kéne járni specialistának vagy valamelyik klinikán hátha foglalkoznak ilyesmivel. Nem tartom kizártnak az alternatív módszereket sem. Ha nagyon akartok babát, kitartóak legyetek, remény mindig van!!
Egyik ismerõsömnek azt mondták, hogy kb. 1-2% esélye van a babára, meg is mûtötték, de nem tudtak segíteni rajta.Elment a féléves szokásos kontrolra, ahol közölték vele, hogy bébi van a pociban.Csodájára jártak a dokik.Most 3 éves a kisfia.Szívbõl kívánom, hogy veled is megtörténjen ez csoda!!!
Szia! Ne idegeskedj, én élõ példa vagyok arra akinek nem lehet gyereke az orvosok szerint, és 4 gyönyörû egészséges lányom van! Annyit tettem csak hogy orvost váltottam!!! Szurkolok!
Erre van már gyógyszer, nem? Nem lehet, hogy csak úgy értette a doki, hogy gyógyszeres segítség nélkül lesz nehéz teherbe esned?

Szerintetek van remény? Két héttel együttlét után mellfeszülés, nagyon enyhe alhasi görcsök idõszakosan, 1 napig pár csepp világos barna folyás

Legjobb válasz: Honnan tudjuk????? Remény különben mindig van, de ezt a kérdést olyan felesleges kiírni.

Honnan tudjuk????? Remény különben mindig van, de ezt a kérdést olyan felesleges kiírni.
A kérdező hozzászólása: Ha felteszem írj oda mindenképp! :) ))
De aztán a hét közepén ne rakd fel ide a halál negatív tesztedet hogy: "jaj ugye láttok rajta 2. csíkot? Csak hétvégén kéne megjönni és minden áldott nap 2szer tesztelek, hátha erõsödik a semmi..."
A kérdező hozzászólása: Ne papolj! Senki nem kiváncsi rá:) igen lehet h az lesz nem tudom.. inkább nem gondolok rá addig már annyit csalódtam :(
Szerintem inkább menzesz lesz!A múlt hónapban szinte nálam is ugyan ez volt! :(
És amikor felteszek egy kérdést arra vonatkozóan, hogy miért buggyannak meg a nõk a gyerekcsinálástól, törlik a kérdésem... Pedig ezt a jelenséget már tényleg nem értem! 8 napod van a menstruációdig, te meg már pörögsz! Ha terhes vagy, akkor is terhes leszel, amikor a menstruációd kimarad!
A kérdező hozzászólása: Második:) 8 nap múlva kell megjönnie ezért furcsálom a mensi szerû tüneteket mert nem szoktam érezni ilyenkor még :) köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: Elõször is engedd már meg légyszíves h azt kérdezzek amit én akarok ha hülyeség számodra ha nem!! Másodszor neked nincs jobb dolgod mint idegen emberek kérdéseit elemezdd és kritizáld? Persze kommentelj amit akarsz de én személy szerint nem vagyok kivámcsi a rosszindulatú válaszokra!! Honnan tudjuk??felesleges kiírni.. ha van 1000 ilyen kérdés én vagyok az 1001. Minden jót neked!!
"Szerintetek van remény?" De, igen a véleményünket kérdezted a tüneteidrõl.
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam h tudd véleményt kértem..:)
Te tettél fel egy olyan kérdést, amire te sem tudsz válaszolni. Akkor mi hogyan tudnánk? A tünetek semmire sem utalnak, illetve vagy-vagy. Ezer ilyen kérdés van ezen az oldalon, csak meg kell õket nézni.
A kérdező hozzászólása: Elsõ!!! Nem arra voltam kiváncsi h itt pattogj hanem hogyha esetleg volt vkinek ilyen es babás volt az irja meg:) ) koszonom szepen!
mikor kellene megjönnie? Barnás folyás lehet beágyazódás de két hét után a teszt is kimutatja, remény addig van amíg meg nem jön a menszesz:) Sok sikert, drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Azon felül ne te mondd már meg h mit rakhatod fel ide oke? És megköszönném ha lekadnál rólam végre!! Nem tudom kivagy te te vagy egy férfi akinek nincs jobb dolga mint itt szórakozni és rosszindulatú kommenteket írni vagy pedig egy meddõ nõ aki irigykedik itt a többiekre.

Mit irjunk a felebezésbe, illetve van remény?

A Fiam egészségügyi állapotát 72%-os ra itélték I fokon....60%-nál már munka képtelen.Felebezni lehet....Érdemes?Hogy fogjunk hozzá?Tényleg beteg,dolgozna,de tényleg nem tud:(

Legjobb válasz: A kérdés helyesen: Mit írjunk a fellebbezésbe, illetve van-e remény?

A kérdés helyesen: Mit írjunk a fellebbezésbe, illetve van-e remény?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kioktató választ...most már ezt is tudom.Sokar segített.
Nagyon szívesen. Mivel írásról van szó, nem árt ha a helyesírásra is figyeltek a tartalom mellett....

Még van remény szerintetek? Voltatok ti is így?

Ma kéne nem megjönnie, eddig nincs id, DE görcsölgetek egész nap,sőt már egy hete..pedig nem szoktam..most már semmi remény?

Legjobb válasz: Van még remény, a görcsölgetés még nem jelenti azt, hogy meg is fog jönni. Ha holnapig nem jönne meg, akkor csinálnék egy tesztet, de ha negatív, akkor pár nap múlva ismételnék. Sajnos ez most türelem kérdése!

Van még remény, a görcsölgetés még nem jelenti azt, hogy meg is fog jönni. Ha holnapig nem jönne meg, akkor csinálnék egy tesztet, de ha negatív, akkor pár nap múlva ismételnék. Sajnos ez most türelem kérdése!
Ha kimarad a vérzésed, akkor esélyes, hogy terhes vagy. Önmagában a görcsölgetés nem jelent semmit. A korai terhességi tünetek elég sokban hasonlítanak a mensi elõttiekhez.
A kérdező hozzászólása: Viszont ez elég idegfeszítõ :) óránként szaladok a mosdóba, h ugye nem jött meg? :/
nekem a nemvárt elõtt 1héttel már ez volt a tünetem :) sõt nem is foglalkoztam vele mondván hogy megjön. aztán megundorodtam a kávétól akkor jöttem rá hogy nekem már 2 hetet késett és még azon a héten hétvégén teszteltem egy nagyon erõs + :) 37+2hkm
Hát persze, hogy van remény! Most pont úgy vagyok én is, mint Te. Ma kéne megjönnie, és folyton járok a fürdõbe. Nekem most elõször fordult elõ, hogy kb. a 16. naptól szinte minden nap kicsit görcsölt a hasam. És most is. Az utóbbiban persze nincs semmi különös, mert ma van a 28. napom, és akkor szokott megjönni. De remélem se Neked, se nekem nem fog :) )))
A kérdező hozzászólása: Jajj anná a jó Isten :) drukkolok, hogy neked se jöjjön...csináltál tesztet? én olyan besza..i vagyok, hogy nem merek még :D
csatlakoznék én is, nekem vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött a múlt hónap is elég fura volt, hisz csak 1 napig volt valami pecsételõvérzésem, váltakozva valami barna pecsételéssel, de még tampon sem kellett, vettem akkor tesztet és volt rajta valami nagyon halvány csík, hát el is mentem a dokihoz, de õ azt mondta nincs baba, csak hogy elõtte már nagyon kellett pisilni, de nem mentem el, hisz nem tudtam mikor hív be, õ is megerõsítette, hogy a rengeteg vizelettõl nem lát semmit, most megint nem jön meg tesztet nem merek csinálni, szerintetek létezik olyan, hogy a vizelet miatt nem látott valamit, ami talán mégis ott van?
5. vagyok. Továbbra sem jött meg. Ma reggel csináltam tesztet, és negatív lett. A hasam néha görcsölget. Szóval ez még bármi lehet. Az egyetlen, amibe bele tudok kapaszkodni, az az, hogy mindig 28 napra jön meg... Nálad mi a helyzet???
Ilyenkor még csak hüvelyi ultrahanggal szokták nézni, csak azzal látni, hasi ultrahanggal csak 12. héttõl. Igen, van remény.
Drukkolok neked! 29 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenképpen írok, ma is meg hétfõn is. Fél 5 re megyek este megírom mit mondtak!
Én az elsõ hozzászolóval nem értek egyet, h. csak hüvelyivel szokták nézni. Én 5. hetesen voltam és hasin nézett meg a doki, akkor még csak petezsák volt, a szív a 6-7. hét körül alakul ki, a 7. hétre hívott vissza, hasin nézett szintén, és látta a szív hangot meg amit kell. De ez én voltam, nem megijeszteni akartalak. Remélem minden rendben lesz.
Nekem egyszer sem néztek hüvelyi uh-val, 6+6 naposan volt hasi uh-val szívhang. De ha már voltál és akkor rendben volt, most azért már látnia kellett volna, tényleg jobb, ha másik dokihoz is mész.Drukkolok, hogy ne érjen keserû csalódás! 39 hetes kismama
írd meg mindenképp. furcsa.
Drukkolok neked! A kisfiamnál egyáltalán nem csináltak hüvelyi uh-t, pedig elõtte volt egy méhen kívüli terhességem, és gyönyörûen látszott már 6 hetesen is, 8 hetesen már szívhang is volt. Viszont a kislányommal 17 hetesen begörcsöltem és egy olyan dokihoz kerültem, aki bevallottan egyáltalán nem értett az uh-hoz. Már elõre szólt, de azért lemérte a babámat. A combcsontja 27 hetesnek felelt meg, a feje a korának a hasa is valami bõdületes nagy volt. Mondta is, hogy felejtsem el amiket mért. Remélem, hogy te is csak egy ilyen hozzá nem értõ dokihoz kerültél és rendben van a babád!
izgatottan várom a fejleményeket! :(
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi ultrahanggal megnézte ez a másik orvos. Csak az üres petezsák volt! Szerdán megszakítják a terhességem mert a szervezetem nem fogta fel hogy elhalt a terhesség és nem lökte ki... :( Majd Idõvel megpróbáljuk újra. Köszönöm azoknak akik drukkoltak. Sajnos nincs mit tenni... :(
21.vagyok! nagyon nagyon sajnálom! kis szünettel újra próbálkoztok majd és beköltözik a babóca, ne aggódj! mielõbbi testi és lelki jobbulást kívánok! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon aranyos vagy :) Várunk most egy jó darabig mert most mind a kettõnknek fel kell ezt dolgozni. Nagyon beleéltük magunkat hogy baba lesz. Ráadásul a páromnak benn kell lennie a mûtéten mert németben vagyunk és én nem beszélek németül. Nem tudom ott is mit fog átélni szegény. De kicsit késõbb újrapróbálkozunk, mert már tudjuk hogy tényleg szeretnénk babát :) Köszönöm még egyszer azoknak akik szorítottak. Mindenkinek jó babavárást és babázást kívánok :)
Nekem is hasi UH volt 8 hetesen, ekkor már szépen látszódott a szívmûködés és a baba is. Sose hallottam olyat, hogy 9 hetesen ne lenne szívmûködés, hiszen az már a 6. héten megindul.
Drukkolok, írj mndenképpen
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm! Én még reménykedem! Majd ma kiderül.
Nem emlékszem pontosan, hogy nekem hogy volt. De két héttel fiatalabb a terhességem a menstruációs számításhoz késõbb. Két héttel késõbb fogant. Rendszertelen ciklusaim voltak, nekem sem láttak semmit elõször, másodjára petezsákot, harmadjára már volt szívhang! És hüvelyivel vizsgáltak! Tehát amikor azthittem, hogy már 9 hetes vagyok, még csak 7 hetes voltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Úgy megvagyok ijedve. Az orvos egybõl azzal jött, hogy vérrel távozni fog a baba. De nincs semmi panaszom nem fáj a hasam, az émelygés is megvan. Nem értem...
hüvelyi ultrahanggal kellett volna néznie, ott látszódott volna akár a jóhír akár a rossz a másik dokinál ragaszkodj a hüvelyihez ja és tényleg van úgy, hogy 9 hetesen 7 hetes vagy, mert nem ciklus közepén fogant, szóval reménykedj és pihenj sokat a hétvégén
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de én ugyanígy jártam én 7 hetes terhes voltam 2010.jan.ban.A nõgyógyászom azt mondta , hogy 5 hetesen már látszódnia kellene az embriónak, 6 hetesen szívhangnak kéne lennie. nekem meg csak a petezsák látszott az is szabálytalan alakú ovális volt babszem forma helyett.Annyit mondott a doki, 2lehetõségem van vagy spontán elvetélek mert ki foglya lökni a szervezetem vagy ír beutalót és megszakítják a terhességet. :( Az utóbbit választottam.Nem lett volna egészséges a babánk ha késõbb meg is jelent volna a petezsákban, azt mondta a doki.2010 áprilisban ismét terhes lettem, az elõzmények miatt veszélyeztetett terhes! 2011.jan végén egészséges kisfiunk született! Szerintem 9hetesen ha még nincs embrió, se szívhang akkor ez: MOLLA TERHESSÉG.(Nekem is ez volt)
köhöm, nekem hasival néték 6 hetesen és láttak petezsákot, benne embriót is. Szívhangot ugyan nem, de ha mondjuk 8 hetesen mentem volna, akkor lehet, hogy láttak volna azt is. Csak azért írom, mert nem igaz az, hogy hasival nem lehet ezeket látni... Szorítok neked, hogy ne legyen semmi baj! Te meg ne izgulj!!! Majd írd meg, hogy mi volt!
Nekem is hasival nézték a 6.héten, és petezsákot már láttak.8.héten volt hüvelyi UH-m.
Szerintem egy 9 hetes terhesség már hasi UH-gal is egyértelmûen látszik, nemcsak hülvelyivel. Ha valóban biztosan 9 hetes a terhesség, akkor ott már kell lennie szívhangnak. Azt nem is értem, hogy nem látta a babát sem. Korábban látta? Mikor volták elõtte orvosnál? Ha nincs szívhang ennyi idõsen, az baj. Én is elmennék a helyedben másik orvoshoz.
Miután a baba 'segítséggel' fogant, 4 hetesen már hüvelyi úton nézték, petezsák volt, 6.héten már pulzált. Van olyan, hogy pl. 7.héten látszódik, tehát késõbb. Nem tudom, szeretném azt írni hogy van remény, de nem tudom hogy van-e, de tényleg, ahogy írták elõttem, írd meg, hogy mi volt a dokinál!
A kérdező hozzászólása: Egy hónappal ezelõtt voltam akkor látszott a baba, 5-6 hetesre mondta, egy másik orvos, de az most szabadságon volt. Szívhang nem volt de azt mondta hogy az még korai is lett volna. Azóta nõtt, ezért mondta ez a újabb orvos, hogy már kéne lennie szívhangnak.
Na, akkor így már elég faramuci a helyzet... :S Ha 1 hónapja volt embrió, akkor most is lennie kéne, mert bár van olyan felszívódik, de szerintem akkor a petezsák sem nõ. Mondjuk az is igaz, hogy az uncsimnak az üres petezsák is nõtt, de mégsem lett benne semmi. A lényeg, hogy most tényleg csak egy orvos tudja megmondani, hogy mi van, mindenképpen menj másikhoz. A hüvelyi tényleg pontosabb, nekem 5 hetesen a hüvelyi uh csak üres petezsákot mutatott, két héttel késõbb szintén hüvelyin már az embrió is látszódott, pulzált is és ezután csak a 12. héten nézték, akkor már hasival, de akkor már teljesen babaformájú volt a gyermekem! Nagyon szorítok neked!!!!
szia! tegnap még csak néztem a kérdéseid-válaszaid, de nem akartam károgni. én ugyanígy jártam novemberbe. missed ab -küret :( 9 hetesen már látszani kell hasi ultrahangon is. akkor csak azzal tudtam vigasztalódni, hogy nem volt egészséges és jobb ez így. nekem 11.héten vették ki és kb.6-7 héten hallhatott meg és a szervezetem tartotta, nem lökõdött ki magától (jól begyulladt körülötte a méhem azonnal mûtét után bika adag antibiotikumot kaptam) de most már itt dobog a babánk szíve és minden rendben van vele. pár hónap és boldog kismama leszel megint. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!