Találatok a következő kifejezésre: Van rá módszer hogy (61 db)

Van rá módszer, hogy az xbox 360-an at a pc-mre kössem, mert a tv mindig foglalt, vagy venni kell valami monitort?

Legjobb válasz: Attól függ milyen bemenetet fogad a monitorod. Ha VGA és/vagy HDMI akkor nyert ügyed van, mert ilyen kábel a legtöbb boxhoz kapható.

Attól függ milyen bemenetet fogad a monitorod. Ha VGA és/vagy HDMI akkor nyert ügyed van, mert ilyen kábel a legtöbb boxhoz kapható.
Ne privátba! "laptop képernyõre gondoltam de de az ujabb laptopunkon van hdmi de az nem lehet h a régebbin nincs eggyik sem" Igen, az újabb laptopokon van HDMI KIMENET, amivel a probléma szempontjából nem sokra mégy. Vagy veszel egy megfelelõ monitort, vagy beszerzel egy megfelelõ HDMI rögzítõt, amivel már össze tudod kötni a laptopot és a boxot.

Mitol lehet mindig reggelenkenr budos a szam? Van ra modszer, hogy ne legyen az?

Reggelenkent mindig budi a szam es utallom , rendesen mosok fogat meg minden. Attol felek ha majd lesz parom es egyutt alszunk ez nagyon kinos lesz :/ ti nektek van hasonlo? H vagytok vele?

Legjobb válasz: Szerintem reggelente természetes, ha van szájszag. A kiszáradt szájüreg ideális környezet a szájszagot okozó baktériumok számára – ezért kellemetlen szagú a reggeli lehelet. Ha lesz párod, és ha nagyon zavar, akkor felkelés után moss fogat, aztán bújj vissza az ágyba. :)

Szerintem reggelente természetes, ha van szájszag. A kiszáradt szájüreg ideális környezet a szájszagot okozó baktériumok számára – ezért kellemetlen szagú a reggeli lehelet. Ha lesz párod, és ha nagyon zavar, akkor felkelés után moss fogat, aztán bújj vissza az ágyba. :)
A reggeli kellemetlen kis mértékû lehelet általános dolog, mivel ilyenkor kiszárad a szád, ám ha erõsebb a kelleténél az rossz fogra vagy emésztõrendszeri problémákra utalhat, keress fel egy fogorvost vagy belgyógyászt te magad sok mindent nem tudsz ellene tenni.Esetleg rögtön felkelés után használj erõs hatású szájvizet öblögetés gyanánt, az átmenetileg elûzi a rossz szagot.

Van rá módszer, hogy 2 óra alvással 8 óra alvás eredményét produkáljuk?

Egyszer olvastam, hogy egy srác tudatosan úgy csinálja, hogy csak 2 órát alszik, miközben az 8 óra alvás teljesítményének felel meg az. Talán itt választ kapok, hogy lehetséges-e ez és ha igen, akkor hogyan. El?re is köszönöm a(z) (értelmes) válaszokat.

Legjobb válasz: 2 órát az keveslem, de valószínûleg az egész agyban dõl el, és néha néha meglehet ezt csinálni.Hosszú távon semmiképp sem egészséges. Szóval mielõtt elalszol, koncentrálj. Egyébként egy felnõttnek napi minimum négy óra alvásra van szüksége.

2 órát az keveslem, de valószínûleg az egész agyban dõl el, és néha néha meglehet ezt csinálni.Hosszú távon semmiképp sem egészséges. Szóval mielõtt elalszol, koncentrálj. Egyébként egy felnõttnek napi minimum négy óra alvásra van szüksége.
olyan lehetséges, hogy 1-1 órákat alszol, viszont ahhoz olyan idõbeosztás is kell, mert a ~8 órára így is szükséged van
Tartósan nem lehetséges. 1-2 napot, esetleg egy szûk hetet kibír az ember, többet nem. A felnõttnek egyébként min. 6-7 órára van szüksége, és az ember minél kevesebbet alszik, annál nagyobb esélye van megbetegedni (nem influenza természetesen) és elhízni. Olvass utána. De... miért nem akarsz aludni?
meditáció. Nem érdemes rendszeresen próbálkozni, de idõszakos megoldásnak megfelelõ.
Ki tudod kísérletetni, hogy pont az alvásciklusodnak megfelelõ idõ után ébredj fel, amikor kevésbé mélyen alszol. Ha ilyenkor ébredsz, kevésbé érzed magad fáradtnak még kevesebb alvás után is, mint több alvás után, alvásciklus közepén felkeltve... Nekem pár éve sikerült egy darabig így, persze azért nem két órákat aludtam, de sokkal könnyebben indultak a reggeleim kevés alvás után is.
Én is csak olyanról hallottam, hogy az ember 1-1 órát alszik szünetekkel. De 1 óra alatt elviekben nem megy végbe egy alvási szakasz (90 percnyi NREM szakasz+X percnyi REM) Így elméletben ez mentálhigiénés szempontból rossz. Gyakorlatban meg valószínûleg valahogy mégis belezsúfolódik a REM (és így az álmodás) abba a kevés idõbe.


Van rá módszer, hogy a foximat leszoktassam a macskáim üldözéséről?

Egy 1,5 éves kan, foxterrier került hozzám az elmúlt héten, nagyon bájos, bár kissé önfel? kutyus. A legjobban az bánt, hogy a macskáim üldözésér?l nem tudom leszoktatni.

Legjobb válasz: Van, keress egy tréner aki rehabilitációval, viszonyrendezéssel is foglalkozik. A tiltás önmagában kevés...

Van, keress egy tréner aki rehabilitációval, viszonyrendezéssel is foglalkozik. A tiltás önmagában kevés...
A kérdező hozzászólása: Egy 1, 5 éves kan, foxterrier került hozzám az elmúlt héten, nagyon bájos, bár kissé önfelû kutyus. A legjobban az bánt, hogy a macskáim üldözésérõl nem tudom leszoktatni.
Amikor rohan utánuk, egy mûanyag palackkal, amiben kövek vannak, megdobod .Mondhatod azt is hozzá, hogy nem. Ha ügyes vagy, csúzlival akár papírgalacsint is a fenekébe lõhetsz. Baja nem lesz, csak a kellemetlen élmény miatt le fog szokni a kergetésrõl.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni a csúzlis módszert.Érzésem szerint persze a távolból kapcsolható elektromos nyakörv lenne a legjobb módszer.
Van, keress egy tréner aki rehabilitációját is foglalkozik. A tiltás önmagában kevés...

Rengeteg a csiga az akváriumomban, van rá módszer, hogy eltűnjenek? Van esetleg olyan halfaj, ami csigát eszik?

Legjobb válasz: Nekem az alganyaló, és a házmesterharcsák is eszik a csigáimat! Meg van valami csigaevõ hal néven futó hal, de nem tudom mennyire viselkedik a nevéhez méltóan! Akvarisztikai könyvekben utána tudsz nézni, de szerintem a kisállatboltban is tudnak segíteni.

Nekem az alganyaló, és a házmesterharcsák is eszik a csigáimat! Meg van valami csigaevõ hal néven futó hal, de nem tudom mennyire viselkedik a nevéhez méltóan! Akvarisztikai könyvekben utána tudsz nézni, de szerintem a kisállatboltban is tudnak segíteni.
A botia eszi a csigat, foleg a botia macracanta(oves diszcsik). Nekem bevalt.
A xifó és narancs színû platti megeszi, de össze kell nekik törni.
Igen van egy fajta ami megeszi a csigát, de nem tom mi a neve.Narancsszinû és vastag fekete csikok vannak rajta. Olyan a szája mint az aranysávos páncélos harcsának.
Nekünk is rengeteg volt.Kaptunk egy aranyhalat, egy délután alatt megette az összeset.És még él.
Persze. Ha nagy az akváriumod, vegyél bele Öves díszcsíket (Botia macracantha): nagyon szép csapathal, csak kissé nagyra nõ (15 cm). Azonkívül - mint már írtam - többet kell venned belõlük (a társaságkedvelésük miatt). Másik lehetõség a SERA csigacsapda, illetve a SERA Snekopur használata.
tudtommal nincs olyan hal, nekem is sok gondom volt velük!semmit nem tudsz csinálni, csak annyit, hogy ami fent van a viz tetején azt minden nap le szeded!
En azt ajanlanam hogy vedd ki a kavicsot es fozd ki.A forro viztol a tojasok es a csigak is elpusztulnak.

Mit csináljak ha kiszáradt egy csomó sütő gyurmám? Az egészet dobjam ki vagy van rá módszer hogy felpuhítsam?

Legjobb válasz: A süthetõ gyurma nem nagyon szárad ki levegõn úgy, hogy kitartó gyúrogatással ne lehetne felpuhítani. Esetleg lehet hozzá adni Fimo Quick Mix-et, amit direkt arra találtak ki, hogy a keményebb állagú gyurmát puhítsa (de ezzel is össze kell gyúrni).

A süthetõ gyurma nem nagyon szárad ki levegõn úgy, hogy kitartó gyúrogatással ne lehetne felpuhítani. Esetleg lehet hozzá adni Fimo Quick Mix-et, amit direkt arra találtak ki, hogy a keményebb állagú gyurmát puhítsa (de ezzel is össze kell gyúrni).
semmiXD
mivan??? o.O Nem vágom, te valami UFO vagy????
Fogkrém, neugranormon. Estére meg alapozó. :D De ez a kérdés brutál
A kérdező hozzászólása: Nos ugy latszik nem kellett volna innomxd v
Kamillás lemosás.
Fogkrém jó rá.

Elöl franciás álláson lehet javítani valamilyen módszerrel, vagy van rá esély, hogy kinövi?

5,5 hónapos a kutya.

Legjobb válasz: Persze, van rá esély. Helyes táplálással és mozgatással javulhat a helyzet. Bár nem mindegy, hogy mennyire vannak kifordulva a mancsok. Ha be tudod jól állítani, csak magától tartja néha rosszul, akkor nincs nagy baj. Ha be se lehet rendesen állítani, akkor már nem valószínû, hogy valaha is jó lesz. A lényeg a jó minõségû táplálék, izület védõ, óvatos terhelés és az alacsony testsúly. Mondjuk fajtától is függ. Az én kutyámnál eléggé féltem, hogy nem fognak szépen állni a mancsai, de mire teljesen kifejlõdött a kutya (2,5 éves kora körül), addigra jó lett az állása is és már magától is jól áll be. A kicsinél megint parázok én is, de ha egyszer már sikerült, akkor miért ne sikerülne mégegyszer?

Persze, van rá esély. Helyes táplálással és mozgatással javulhat a helyzet. Bár nem mindegy, hogy mennyire vannak kifordulva a mancsok. Ha be tudod jól állítani, csak magától tartja néha rosszul, akkor nincs nagy baj. Ha be se lehet rendesen állítani, akkor már nem valószínû, hogy valaha is jó lesz. A lényeg a jó minõségû táplálék, izület védõ, óvatos terhelés és az alacsony testsúly. Mondjuk fajtától is függ. Az én kutyámnál eléggé féltem, hogy nem fognak szépen állni a mancsai, de mire teljesen kifejlõdött a kutya (2, 5 éves kora körül), addigra jó lett az állása is és már magától is jól áll be. A kicsinél megint parázok én is, de ha egyszer már sikerült, akkor miért ne sikerülne mégegyszer?
ezt még bõven kinõheti... én 2 éves kutyánál is raktam rendbe végtag állást caninpremmel, pedig már minden reményt feladtunk de az tényleg nagyon bejött
nyugi rendbejöhet, az enyémnek ugy álltak 5 hónaposan a lábai mint egy balett táncosnak. Jó kaja, csontpor, zöldkagyló, és alacsony testsuly. és mozgatni a korának megfelelõen.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Taste of the wild-ot eszik. Be lehet állítani rendesen, bár elég nehéz. Múlt héten voltunk kiállításon és kiszúrta a bíró.

Van az az érzés, amikor hirtelen akarunk valamit, de elfelejtük. Olyankor van valami módszer, hogy emlékezzünk rá?

Legjobb válasz: nincs. minél jobban próbálsz rá emlékezni annál inkább nem fog az eszedbe jutni :) de amint másra koncentrálsz már befog villanni :)

nincs. minél jobban próbálsz rá emlékezni annál inkább nem fog az eszedbe jutni :) de amint másra koncentrálsz már befog villanni :)
így van, ha erõlteted tuti nem jut eszedbe. majd csak kis idõvel késõbb. igazán nincs mód rá, max én annyit szoktam hogy mondjuk ugyanarra nézek, vagy mondjuk ha akkor jut eszembe még a konyhából bejövök a szobába és elfelejtem, akkor kimegyek és megint visszasétálok, ez olyan 70-80%-ban bejön nálam :D
Ez olyan, mint amikor Sims-ben kinyomod a legutóbbi cselekvést. Próbálj hadonászni az ég felé, óbégatva, hátha benyomja a játékos mégegyszer :D
Szedjél Kavingtont.
Cavington!
velem állandóan ez van, naponta kb ötször, ilyenkor mindig arra próbálok emlékezni amirõl az jutott eszembe amit elfelejtettem és néha arról beugrik
Igen, a jó megoldás az, ha megpróbálod a gondolataidat (vagy a beszélgetést, ha annak része volt) "visszapörgetni", hátha amirõl elõször eszedbe jutott, arról esetleg másodszorra is eszedbe jut majd az a valami.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!