Találatok a következő kifejezésre: Van rá mód, hogy (265 db)

Mennyibe kerül a PPL ill. a CPL képzés? Van rá mód, hogy olcsóbban szerezzük meg? Hány évesen érdemes elkezdeni a képzést?

Legjobb válasz: Sok dologtól függ, saccra most olyan 1.5-2 milla a sima PPL, a CPL-rõl fogalmam sincs, de azt hiszem a PPL után talán alapból kell valami 100 repült óra, hogy elkezdhesd magát a tanfolyamot. A legolcsóbb gép órája 25e körül van, így 2.5 milla, mire egyáltalán elkezdheted a CPL-t (ha jól tudom). Minél korábban érdemes elkezdeni, akár már 16-17-18 évesen vitorlázóval. Az egyik mód, ha nem motoros PPL-t szerzel, hanem MOVIT-ra. Az olcsóbb, viszont élményben majdnem ugyanolyan mint pl. egy kis cessna, viszont cserébe a MOVIT talán kötöttebb (kevesebb van belõle, ritkábban szabad a gép, stb...) Szinte mindenhol lehet részletfizetést kérni. Más lehetõségrõl nem tudok.

Sok dologtól függ, saccra most olyan 1.5-2 milla a sima PPL, a CPL-rõl fogalmam sincs, de azt hiszem a PPL után talán alapból kell valami 100 repült óra, hogy elkezdhesd magát a tanfolyamot. A legolcsóbb gép órája 25e körül van, így 2.5 milla, mire egyáltalán elkezdheted a CPL-t (ha jól tudom). Minél korábban érdemes elkezdeni, akár már 16-17-18 évesen vitorlázóval. Az egyik mód, ha nem motoros PPL-t szerzel, hanem MOVIT-ra. Az olcsóbb, viszont élményben majdnem ugyanolyan mint pl. egy kis cessna, viszont cserébe a MOVIT talán kötöttebb (kevesebb van belõle, ritkábban szabad a gép, stb...) Szinte mindenhol lehet részletfizetést kérni. Más lehetõségrõl nem tudok.
A kérdező hozzászólása: Rendbe, köszönöm!
PPL-t lehet kezdeni 16 évesen az a lényeg, hogy 17 éves legyél, amikor vizsgázol. Ja és kb. 1, 8 millió forint. Pl. http://www.haco-air.hu/pilotakepzes.html - itt a honlap szerint lehet részletfizetéssel is. (Csak itt találtam olyan árlistát, ahol tételesen le van írva, hogy mi mennyibe kerül... a legtöbb helyen nincs beleírva az orvosi alkalmassági díja, vagy a tankönyv, vagy a repülõtéri illetékek...)

Van rá mód hogy valahogy alacsonyabb legyek?

176 centi körül vagyok és borzalmasan utálom. Olyan 170 centi szeretnék lenni maximum, vagy kisebb.. AZ a baj, hogy belül az a törékeny, gyenge lélek vagyok, de ez ilyen szar magassággal nagyon hülyén párosul. Olyan bénának és esetlennek érzem magam így :((

Legjobb válasz: Nincs rá mód, hogy alacsonyabb legyél, mivel a gerincedbõl nem tudnak kivenni.

Nincs rá mód, hogy alacsonyabb legyél, mivel a gerincedbõl nem tudnak kivenni.
Utolsó: Hát nálunk a torna sorban a kicsik állnak hátul, a magasak pedig elõl, az meg hogy a magasságtól függ a sikeresség, enyhen szólva is hülyeség.:D Attól hogy valaki magasabb nem amiatt lesz sikeres.:D Kérdezõ: Nem kell aggódni, van aki kicsi és van aki nagy. Kisebb meg nem lehetsz. De amúgy az elmúlt években nõtt az átlagmagasság is. Sok fiú pedig a csinos, magas lányokat szereti. De tény és való hogy sok fiú viszont a kicsike, törékeny lányokat szereti, és az is igaz hogy sok lány szeretne magassarkút felvenni a barátja mellett. De a magasságtól függetlenül lehet magassarkút felvenni. És meg utolsó: Szerintem az kimondottam aranyos tud lenni ha egy lány nem ér el valamit és én segíthetek neki.:D Pedig nem vagyok egy önbizalom hiányos, alacsony srác se, 193cm vagyok. A lényeg hogy ezt fogadd el. Tenni nem tudsz ellene.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mintha magamat hallanám, de komolyan, ezt nem én írtam ki véletlenül? :DD Én 14 vagyok és 175cm. Egyszerûen óránként változik a kedvem, néha látom a jó oldalát, hogy magas vagyok néha meg nem. Mindenki azt mondja nekem, hogy de jó szép magas csinos vagyok, de az ilyen embereknek legszívesebben egy kukazsákot húznék a fejébe és azt mondanám hogy: te 160 centi vagy, nem tudod milyen érzés bemenni a suliba és minden osztálytársadra lenézni, nem beszélve, hogy divatmániás vagyok és nem ajánlom saját magamnak a magassarkúkat, sajnos. :( Ami nekem segít néha, hogy felsorolom a hátrányokat: (rossz dolog a negatívval kezdeni, de ez van) Például, hogy a kicsik vannak elõl a tornasorba én meg leghátul állok, és állandóan ott kell mennem mint utolsó, hogy minden képen vagy leülök amin a barátaimmal vagyok, vagy meg kell rogyasztanom a térdemet, hogy ne legyek olyan magas. Nem tudom megszámolni, hogy hányszor kérdezték meg: Hány centi vaaagy? vagy hogy hányszor voltam világítótorony és ezekhez hasonló. Mindenhová hátra állítanak, imádok táncolni, de mindig a hátsó sorban kötök ki mert magas vagyok. :( De nézzük a jó oldalát: Szép hosszú combjaim vannak, és mindig elérem a legmagasabb polcot ha valaki nem, lóghatok óráról, ha valakinek segíteni kell termet díszíteni mert én vagyok a legmagasabb, illetve: "Átlagosan a magasabb emberek sikeresebbek" és, hogy õszinte legyek én ezt tapasztalom magamon. :D Te hány éves vagy? :) Ennek ellenére, belegondolva, hogy a mai pasik 175 centimétert aligha ütik (legalábbis pl. az én osztályomban) kicsit szomorú leszek....
vagy a lábadat vagy a fejedet kéne levágni :D
ne akarj alacsonyabb lenni biztos nagyon csinos vagy en orulnek annak ha minimum 10centit nohetnek. nem telik el ugy nap hogy ne kotne bele valaki a magassagomba, minden "torpilla" "torpe" vagy eppen ovodasnak csufolnak a magassagom miatt. 150cm vagyok.
Ennek is van jó oldala, biztos szép hosszúak a combjaid.:) majd találsz magad mellé egy magas fiút, akinél alacsonyabb vagy, így számára pici és törékeny leszel.:)
190 centi vagyok (lány), a huszas éveim közepére tudtam végre elfogadni magam, de most már kimondottan élvezem hogy mindenkinek látom a feje tetejét. :)
Gondolom lány vagy, mert nincs az hogy fiúként zavarjon. Mind2 nõvérem 183 soha nem volt gondjuk pasit fogni mert csinosak, nem ez lesz az amit megállít valaki, hogy rád mozduljon hidd el HA! nem vagy túl vékony hozzá.
hordjál vékony talpú cipõt
Tizenévesen én is utáltam a magasságomat, ami mellé még pálcika is voltam. Most így húszon túl már kifejezetten szeretem, hogy 178 cm vagyok. Ehhez persze kellett az, hogy nõiesedtem, nem vagyok már elöl deszka, hátul léc. Ebbõl adódóan az önbizalmam is megnõtt, így nincsenek már önértékelési problémáim.
miért akarnál te alacsonyabb lenni? :o 176 cm teljesen jó. ha fiú vagy, akkor olyan átlag közeli, ha lány, akkor meg szép magas :)
Vágasd le a lábad.
A kérdező hozzászólása: Nem kamu. Tényleg utálom -.-
A kerdes kamu, ennyire nem lehet valaki hulye.
Fel a fejel vigsztaljon az h a legtöbb pasi szerint sexy a hosszú comb :) Egyébként a koromhoz képest én is nagy vagyok kb.155cm és 11/L vagyok én vagyok az osztályban a legmagasabb :/. De néha elõnye is van de azt azért nem értem h apám csak 178cm anyám alig 160 a tesóm 16/L 158 körül és mégis magas vagyok na mindegy ezt elkell fogadni és kész :)

Van rá mód, hogy ne kelljen megadnom a telefonszámomat a facebooknak?

Pár napja készítettem facebook profilt, és amikor bejelentkezek kéri a telefonszámomat, hogy visszaigazoló sms-ben majd kapok egy kódot, amit majd beírok és tudom használni tovább a facebook profilomat...

Legjobb válasz: Legfeljebb ideiglenesen van más mód. Jelenleg még van olyan lehetõség is, hogy az ismerõsöket kell felismerni, hogy beengedjen, de ez lehet csak az elfelejtett jelszónál mûködik és más esetben sms-ben kell csinálni. Mostanában népszerû és biztonságos ellenõrzési módszer a telefonos aktiválás. Ezt egyre többen fogják bevezetni és kötelezõ tenni, mert jobb azonosító mint az e-mail fiók.

Legfeljebb ideiglenesen van más mód. Jelenleg még van olyan lehetõség is, hogy az ismerõsöket kell felismerni, hogy beengedjen, de ez lehet csak az elfelejtett jelszónál mûködik és más esetben sms-ben kell csinálni. Mostanában népszerû és biztonságos ellenõrzési módszer a telefonos aktiválás. Ezt egyre többen fogják bevezetni és kötelezõ tenni, mert jobb azonosító mint az e-mail fiók.
ha meg adod a számodat akkor utána a profil oldaladon bemész a névjegyedbe és ott lezárod hogy csak te láthatod!onnan kezdve senki nem látja.csak ha beállítod ne felejtsd el menteni a változtatásod!


Most a Facebookon a chatnél átlehetett valamit állítani. (nálam tegnap este). Van rá mód, hogy visszaállítsam a megszokott módra?

Most nagy ikonokkal mutatja a fent lév?ket. és mutatja azokat is, akik nincsenek most fent per pillanat. Nekem a el?z? jobban tetszett.

Legjobb válasz: van egy kis csillag van milyen forma a jobb felsõ sarokban ott kell állítgatni

van egy kis csillag van milyen forma a jobb felsõ sarokban ott kell állítgatni
A kérdező hozzászólása: available to chat chat sounds limit availability nálam ez a 3 lehetõség van, mikor rámegyek arra a "csillagra"...ezekkel nem tudtam mit kezdeni.:/....kijelentkezés, hang...az utcsót nemtom mi az..ki láthat engem..vagy valami ilyesmi asszem..
jah azt hittem azt akarod h ne látszódj meg te se lásd h kik vannak nem tudom milyen az új nekem a régi van
A kérdező hozzászólása: ja értem, azért köszi.:)
hol?
Gondolom, amikor teljes képernyõre váltasz a lejátszóprogramban. De nem tudok róla, hogy lenne. A felhasználó hülye, meg köll neki magyarázni, hogy van remény a visszacsinálásra.

A Paypal befagyasztotta a pénzemet és bankkártyát követel, viszont azzal nem rendelkezem. Van rá mód, hogy kimenekítsem a 37 yenemet?

A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: 37 yen nem nagy pénz... vagy csak elírtad? Mondanám hogy csináltass bankkártyát, de ezért nem éri meg. Más módja meg nincs.

37 yen nem nagy pénz... vagy csak elírtad? Mondanám hogy csináltass bankkártyát, de ezért nem éri meg. Más módja meg nincs.
37 yen az kb 100Ft...

Counter Strike Source-ban van rá mód, hogy a headshot hangot az offline módbann is le lehessen játszani?

Legjobb válasz: Itt arra gondolok, hogy mikor botok ellen játszok, és valakit fejbe lövök, akkor le lehet játszani a hangot valamilyen módon?

A kérdező hozzászólása: Itt arra gondolok, hogy mikor botok ellen játszok, és valakit fejbe lövök, akkor le lehet játszani a hangot valamilyen módon?
Nincs

Van rá mód hogy az eltűnt BlackBerrymet megtaláljam?

Sajnos egyik ismer?söm játszott vele és elhagyta. Nem tudom hogy csinálta, arra is gondoltam hogy nála van.

Legjobb válasz: Ne az amerikai filmeket vedd figyelembe. A gps az nem arra van, hogy megtaláld a telefont, hanem a térkép miatt van benne. Be kell jelenteni, hogy elveszett, és hogy a haverodnál volt, valszeg õt is ki fogják hallgatni, és ha nincs nála, akkor keresztet vethetsz rá.

Ne az amerikai filmeket vedd figyelembe. A gps az nem arra van, hogy megtaláld a telefont, hanem a térkép miatt van benne. Be kell jelenteni, hogy elveszett, és hogy a haverodnál volt, valszeg õt is ki fogják hallgatni, és ha nincs nála, akkor keresztet vethetsz rá.
nekem imei szám alapján találta meg a rendõrség.
Megszívtad. Ha nem jelented akkor senki sem keresi. Ha azt mondod elhagytad akkor is csak a szolgáltató. A rendõrség nem keres elveszett mobilokat. Csak ha ellopták vagy más bûncselekménnyel hozható kapcsolatba. Ha lopottnak jelented és meg is lesz, könnyen megjárod ha kiderül az igazság és hamis tanúzás miatt te húzod a rövidebbet.
Mondd pontosan ugyanezt a rendõrségen is, és akkor van esély, hogy elkezdik keresni.

Van rá mód, hogy úgy lépjek be az IWIW-re, hogy az ne jelenjen meg az "Utoljára itt járt" menüpontban?

Végeredményben valahogy titkosítva, csak hogy ne lássák, mikor voltam fent utoljára.

Legjobb válasz: Ez már a sokadik ilyen jellegû kérdés, de még mindig nincs erre mód.

Ez már a sokadik ilyen jellegû kérdés, de még mindig nincs erre mód.
Nincs.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, ha ismételtem, de ilyet nem találtam... vak vagyok.

Ha Samsung Montéra megcsinálom a szoftverfrissítést, van rá mód, hogy vissza lehessen rakni az eredeti szoftvert? Ha igen hogyan?

Legjobb válasz: nekem is ilyen telóm van,nagyon megbántam h megvettem.én nem csinálnék vele semmilyen frissitést mert sok fórumon azt olvastam h nagyon instabil lett a telefon(nekem még az 'alap' szoftverével is gyakran lefagy).szóval samsungot többet soha,akkor már inkább az új LG omnia...(ugyanezekkel az elõfizetési paraméterekkel most 3ezerrel kéne többet fizetnem rá 1 évig +1 év tarifamegtartás)

nekem is ilyen telóm van, nagyon megbántam h megvettem.én nem csinálnék vele semmilyen frissitést mert sok fórumon azt olvastam h nagyon instabil lett a telefon(nekem még az 'alap' szoftverével is gyakran lefagy).szóval samsungot többet soha, akkor már inkább az új LG omnia...(ugyanezekkel az elõfizetési paraméterekkel most 3ezerrel kéne többet fizetnem rá 1 évig +1 év tarifamegtartás)
vazze optimust akartam irni bocs
Hello!Bocsi ez nem igazán ide tartozik, de nem tudod hogyan lehetne samsung Diva-n szoftvert frissíteni?tudsz vaalmi j progit rá? elõre is köszi
A kérdező hozzászólása: igazából én csak Monte szoftverek után néztem, azt tudom hogyan lehet, de nem akarok hülyeséget mondani, úgyhogy nézz utána a neten, de szerintem biztos lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!