Találatok a következő kifejezésre: Van rá mód, (340 db)

Van rá mód h kell a farmert pár milliméterrel megnyújtani? Van rá valamilyen módszer?

Legjobb válasz: egy mód van.ALul a száránál a varrást kiengedni,és pár milliméter behajtást leengedni.. Vagy hozzávarrsz egy kis farmer anyagot.. A farmer anyaga amúgy is összemegy egy kicsit a mosásban..

egy mód van.ALul a száránál a varrást kiengedni, és pár milliméter behajtást leengedni.. Vagy hozzávarrsz egy kis farmer anyagot.. A farmer anyaga amúgy is összemegy egy kicsit a mosásban..
sok mosás=nyúlás(függ a hõ, érséklettúl is)

Mennyibe kerül a PPL ill. a CPL képzés? Van rá mód, hogy olcsóbban szerezzük meg? Hány évesen érdemes elkezdeni a képzést?

Legjobb válasz: Sok dologtól függ, saccra most olyan 1.5-2 milla a sima PPL, a CPL-rõl fogalmam sincs, de azt hiszem a PPL után talán alapból kell valami 100 repült óra, hogy elkezdhesd magát a tanfolyamot. A legolcsóbb gép órája 25e körül van, így 2.5 milla, mire egyáltalán elkezdheted a CPL-t (ha jól tudom). Minél korábban érdemes elkezdeni, akár már 16-17-18 évesen vitorlázóval. Az egyik mód, ha nem motoros PPL-t szerzel, hanem MOVIT-ra. Az olcsóbb, viszont élményben majdnem ugyanolyan mint pl. egy kis cessna, viszont cserébe a MOVIT talán kötöttebb (kevesebb van belõle, ritkábban szabad a gép, stb...) Szinte mindenhol lehet részletfizetést kérni. Más lehetõségrõl nem tudok.

Sok dologtól függ, saccra most olyan 1.5-2 milla a sima PPL, a CPL-rõl fogalmam sincs, de azt hiszem a PPL után talán alapból kell valami 100 repült óra, hogy elkezdhesd magát a tanfolyamot. A legolcsóbb gép órája 25e körül van, így 2.5 milla, mire egyáltalán elkezdheted a CPL-t (ha jól tudom). Minél korábban érdemes elkezdeni, akár már 16-17-18 évesen vitorlázóval. Az egyik mód, ha nem motoros PPL-t szerzel, hanem MOVIT-ra. Az olcsóbb, viszont élményben majdnem ugyanolyan mint pl. egy kis cessna, viszont cserébe a MOVIT talán kötöttebb (kevesebb van belõle, ritkábban szabad a gép, stb...) Szinte mindenhol lehet részletfizetést kérni. Más lehetõségrõl nem tudok.
A kérdező hozzászólása: Rendbe, köszönöm!
PPL-t lehet kezdeni 16 évesen az a lényeg, hogy 17 éves legyél, amikor vizsgázol. Ja és kb. 1, 8 millió forint. Pl. http://www.haco-air.hu/pilotakepzes.html - itt a honlap szerint lehet részletfizetéssel is. (Csak itt találtam olyan árlistát, ahol tételesen le van írva, hogy mi mennyibe kerül... a legtöbb helyen nincs beleírva az orvosi alkalmassági díja, vagy a tankönyv, vagy a repülõtéri illetékek...)

Mi a babakötvény? Ti megkötöttétek? Csak a kórházban lehet megkötni születés után, vagy később is van rá mód?

Legjobb válasz: szia, bármikor van rá mód nm a kórházban kell, én még nem csináltam meg, kisfiam 2 éves!!:)

szia, bármikor van rá mód nm a kórházban kell, én még nem csináltam meg, kisfiam 2 éves!!:)
Szia! Itt mindent megtalálsz a kérdéseddel kapcsolatban:http://www.babakotveny.info/
Én az OTP-nél csináltam meg, havi 2e megy a gyereknek rá.
Én nem csináltattam még meg 7 hós a babám.De ez is csak a gyurcsány kormány okossága, mert addig az állam használja a pénzed amit be fizetsz, és hát én gyûlölöm õket, és nem tudom el dönteni mi legyen vele. H a kormány bukik bukik az összes programja akkor buktuk a pénzünket.
Szerintem a kérdésre kéne válaszolni és nem itt gyûlölködni!!! Bocsi, de szerintem kicsit gáz, hogy már ide is betört a politika!
Ugyanmár anyukák lazuljunk:) A válaszoló csak az igazságot írta le.


Van rá mód, hogy ne kelljen megadnom a telefonszámomat a facebooknak?

Pár napja készítettem facebook profilt, és amikor bejelentkezek kéri a telefonszámomat, hogy visszaigazoló sms-ben majd kapok egy kódot, amit majd beírok és tudom használni tovább a facebook profilomat...

Legjobb válasz: Legfeljebb ideiglenesen van más mód. Jelenleg még van olyan lehetõség is, hogy az ismerõsöket kell felismerni, hogy beengedjen, de ez lehet csak az elfelejtett jelszónál mûködik és más esetben sms-ben kell csinálni. Mostanában népszerû és biztonságos ellenõrzési módszer a telefonos aktiválás. Ezt egyre többen fogják bevezetni és kötelezõ tenni, mert jobb azonosító mint az e-mail fiók.

Legfeljebb ideiglenesen van más mód. Jelenleg még van olyan lehetõség is, hogy az ismerõsöket kell felismerni, hogy beengedjen, de ez lehet csak az elfelejtett jelszónál mûködik és más esetben sms-ben kell csinálni. Mostanában népszerû és biztonságos ellenõrzési módszer a telefonos aktiválás. Ezt egyre többen fogják bevezetni és kötelezõ tenni, mert jobb azonosító mint az e-mail fiók.
ha meg adod a számodat akkor utána a profil oldaladon bemész a névjegyedbe és ott lezárod hogy csak te láthatod!onnan kezdve senki nem látja.csak ha beállítod ne felejtsd el menteni a változtatásod!

Most a Facebookon a chatnél átlehetett valamit állítani. (nálam tegnap este). Van rá mód, hogy visszaállítsam a megszokott módra?

Most nagy ikonokkal mutatja a fent lév?ket. és mutatja azokat is, akik nincsenek most fent per pillanat. Nekem a el?z? jobban tetszett.

Legjobb válasz: van egy kis csillag van milyen forma a jobb felsõ sarokban ott kell állítgatni

van egy kis csillag van milyen forma a jobb felsõ sarokban ott kell állítgatni
A kérdező hozzászólása: available to chat chat sounds limit availability nálam ez a 3 lehetõség van, mikor rámegyek arra a "csillagra"...ezekkel nem tudtam mit kezdeni.:/....kijelentkezés, hang...az utcsót nemtom mi az..ki láthat engem..vagy valami ilyesmi asszem..
jah azt hittem azt akarod h ne látszódj meg te se lásd h kik vannak nem tudom milyen az új nekem a régi van
A kérdező hozzászólása: ja értem, azért köszi.:)

Ha nincs modemem (a telefon dugaljból jön egy kis doboz abban van a kábel és az egyből a gépbe megy), akkor hogyan tudnám megváltoztatni az IP címem? Van rá mód?

Legjobb válasz: Akkor az a kis doboz lehet a modem. Milyen szolgáltatód van? Általában a szolgáltató osztja ki az IP címet, és minden újracsatlakozáskor másikat ad, vagy ha folyamatosan fönt vagy akkor idõnként automatikusan lecseréli. Tehát ilyen szolgáltatónál elég bontani és újra kapcsolódni és máris megváltozott az IP címed. Ha fix IP címet osztottak ki akkor nem tudod így megváltoztatni.

Akkor az a kis doboz lehet a modem. Milyen szolgáltatód van? Általában a szolgáltató osztja ki az IP címet, és minden újracsatlakozáskor másikat ad, vagy ha folyamatosan fönt vagy akkor idõnként automatikusan lecseréli. Tehát ilyen szolgáltatónál elég bontani és újra kapcsolódni és máris megváltozott az IP címed. Ha fix IP címet osztottak ki akkor nem tudod így megváltoztatni.
A kérdező hozzászólása: TV Network és sajnos fogalmam sincs, hogy fix-e az IP cím, bár valószínû, mert amit le szerettem volna tölteni az ma is és tegnap is, újra indítás után és a kábel ki-be dugaszolása után is ugyanazt írta ki. Hogy ezen ai IP címen nem tölthetek le, próbáljam meg más IP címmel. :( Akkor ezek szerint nem lehet megoldani a dolgot?
Nekem is hasonló volt a helyzetem éna hálókártya MAC címének vátoztatásával tudtam kicsikarni új IPt

MPEG-4 AVC [email protected] codec szerint van kódolva egy 3D videó, amit szeretnék lejátszani normál módban. Van rá mód?

Azaz szeretném a duplikált képet valahogy megszüntetni. Van erre valami program? KMPlayert a winxp média playerét valamint a Power DVD 11-et használom, de itt nem találtam ilyen opciót!
hol?
Gondolom, amikor teljes képernyõre váltasz a lejátszóprogramban. De nem tudok róla, hogy lenne. A felhasználó hülye, meg köll neki magyarázni, hogy van remény a visszacsinálásra.

A Paypal befagyasztotta a pénzemet és bankkártyát követel, viszont azzal nem rendelkezem. Van rá mód, hogy kimenekítsem a 37 yenemet?

A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: 37 yen nem nagy pénz... vagy csak elírtad? Mondanám hogy csináltass bankkártyát, de ezért nem éri meg. Más módja meg nincs.

37 yen nem nagy pénz... vagy csak elírtad? Mondanám hogy csináltass bankkártyát, de ezért nem éri meg. Más módja meg nincs.
37 yen az kb 100Ft...

Counter Strike Source-ban van rá mód, hogy a headshot hangot az offline módbann is le lehessen játszani?

Legjobb válasz: Itt arra gondolok, hogy mikor botok ellen játszok, és valakit fejbe lövök, akkor le lehet játszani a hangot valamilyen módon?

A kérdező hozzászólása: Itt arra gondolok, hogy mikor botok ellen játszok, és valakit fejbe lövök, akkor le lehet játszani a hangot valamilyen módon?
Nincs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!