Találatok a következő kifejezésre: Van rá hogy végig (66 db)

Mennyi esély van rá, hogy teherbe essek? A menstruációmnak, az aktus előtt pont egy nappal volt vége. És a védekezés elmaradt.

A petesejt lelök?dött. Tehát elvileg nem kell parázni...

Legjobb válasz: de, kell parázni, mert egyrészt lehet, hogy éppen nem volt megtermékenyítendõ petesejt, de a hímivarsejtek napokig életben maradnak benned. másrészt lehet spontán ovulációd bármikor, akár közvetlen a menstruációd után is. ha minden igaz, akkor én most terhes vagyok (remélem így van), és ha igen, akkor a menstruációmat követõ héten estem valamikor teherbe (utána 2 héttel teszteltem pozitívat, késõbbi aktusból még nem mutatta volna ki). szóval ha még benne vagy az idõben, akkor 72 órás, egyébként meg imádkozz.

de, kell parázni, mert egyrészt lehet, hogy éppen nem volt megtermékenyítendõ petesejt, de a hímivarsejtek napokig életben maradnak benned. másrészt lehet spontán ovulációd bármikor, akár közvetlen a menstruációd után is. ha minden igaz, akkor én most terhes vagyok (remélem így van), és ha igen, akkor a menstruációmat követõ héten estem valamikor teherbe (utána 2 héttel teszteltem pozitívat, késõbbi aktusból még nem mutatta volna ki). szóval ha még benne vagy az idõben, akkor 72 órás, egyébként meg imádkozz.
A kérdező hozzászólása: Igen az lesz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :)
Bocsi a kérdést, de a barátod el is ment benned vagy csak megszakítás volt?
A kérdező hozzászólása: elment bennem
Hát ha beléd is élvezett akkor sajnos lehet aggódni. Kívánom h ne legyen baj.
Ebben az esetben minél gyorabban 72 órásat... Bár eléggé a ciklusod elején jártál de jobb biztosra menni.

Ha az aktus vége előtt megszakítottuk a sexet, tehát a srác nem ment el bennem, mennyi esély van rá, hogy terhes lettem?

Ha jol tudom, kevés, ugye? !

Legjobb válasz: Nem. Így is pont annyi esély van, hogy terhes vagy, mintha benned ment volna el. Ugyanis az elõváladékban (amikor még gondolom benned volt) is lehetnek spermák. Ha kevesebb mint 72 órája csináltátok, vegyél be esemény utánit, és menj el nõgyógyászhoz.

Nem. Így is pont annyi esély van, hogy terhes vagy, mintha benned ment volna el. Ugyanis az elõváladékban (amikor még gondolom benned volt) is lehetnek spermák. Ha kevesebb mint 72 órája csináltátok, vegyél be esemény utánit, és menj el nõgyógyászhoz.
Az esély 50-50%. Vagy sikerült, vagy nem. Esély ugyanannyi a már említett elõváladék miatt, ami tartalmazhat életképes spermát. A 72 órás még jó, ha idõben vagy, ügyeleten felírják, vedd be. És máskor tessék rendesen védekezni, ha nem akarsz babát!!
Szia! Én pont ugyan ilyen szitu után vagyok boldog 17 hetes terhes:)
nálunk ez megy 15 éve. nem lett terhesség eddig még belõle.

Mennyi idő után találtál munkát? Hol a leg érdemesebb keesni? Mennyi esély van rá, hogy a nyáron kapok valami értelmes munkát végre?

Legjobb válasz: Én 2 éve keresek és még mindig semmi, pedig a világon mindenhová jelentkeztem már.

Én 2 éve keresek és még mindig semmi, pedig a világon mindenhová jelentkeztem már.
normális munkát (amit nem hagytam ott 1 hét után) pont fél év után és Csongrád megyében. Legkönnyebb Budapesten munkát találni vagy a megyeszékhelyeken. Nyáron eléggé uborkaszezon van, legalábbis az álláshirdetések alapján. A legfontosabb, hogy legyen egy jó önéletrajzod és küldd el minden helyre, ami kicsit is a profilodba vág. AZ se baj, ha elküldöd pár olyan helyre, ahová nem is hirdetnek állást.
2 hét alatt találtam egy multinál.(nem tesco)Eddig is kereskedelemben dolgoztam, de bezárt a kisbolt, ahol már 4 éve voltam.Nem estem kétségbe, csináltam egy amerikai típusú önéletrajzot, kinyomtattam vagy 50 db-ot, és nyakamba vette a várost.Egy hét múlva jött a telefon az egyiktõl.( ráadásul attól, amelyiket a legjobban szeretem, várárlás szempontjából is.)Tesztírás, 2 fordulós elbeszélgetés, és egy hét múlva már dolgoztam.És annyian szidják a multikat.Pedig nincsen igazuk.Minden perc túlórát kifizetnek, kajautalványt kapunk 10, 000.-ft értékben, most kaptam 23.000.-ft beiskolázási utalványt, klimatizált helyen dolgozom NEM minimálbérért, hanem jóval többért, a felettesemet szinte nem is látom, elvégzem a munkámat, és senki nem csesztet, egyszóval én szeretek itt dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Én is pesten gondolkozok, mert ott látom, hogy van lehetõség, csak sajnos az alaptõkém hiányzik. Teljesen kezdek elkeseredni, tanultam a nagy semmiért.

Egy napjainkban megkötött házasságnak hány % esélye van rá, hogy válás lesz a vége? És átlagosan hány év után?

Nem érint a kérdés, elméleti szempontból érdekel.

Legjobb válasz: Ezt nem tudom pontosan számolni, de itt grafikonon nézheted a házaságok és a válások számát, évekre bontva, Magyarországon: http://www.wolframalpha.com/input/?i=%28hungary+divorce%29%2..

Ezt nem tudom pontosan számolni, de itt grafikonon nézheted a házaságok és a válások számát, évekre bontva, Magyarországon: http://www.wolframalpha.com/input/?i=%28hungary+divorce%29%2..
Bár a kettõ hányadosa nagyjából azt fejezi ki: http://www.wolframalpha.com/input/?i=%28hungary+divorce%29+%..
Szorozzuk még 100-al, hogy százalékban legyen az eredmény: http://www.wolframalpha.com/input/?i=%28%28hungary+divorce%2..
Itt összehasonlítottam Magyarország, Japán, Németország, Hollandia és Románia adatait: http://www.wolframalpha.com/input/?i=%28%28hungary+divorce%2..
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Tehát kb 10 éven belül kicsit több, mint 50%-a az esélye, hogy a friss házasok elválnak?
Ilyen idõre sztem nehéz következtetni. De ha találsz valami adatot, hogy a válások 80-90%-a az elsõ X évben következik be, akkor lehet mondani, hogy közelítõleg X éven belül 50% az esély.
A statisztika tökéletesen alkalmatlan a személyes lehetõségeiddel kapcsolatos esélylatolgatásra, hacsak nem tökéletesen szerencse dolga, amire készülsz (minden évben sorsolás, hogy válunk-e). Gondolom ott lesztek ti is :)

Hogy van az hogy amikor először végig játszottam a Batman Arkham Asylum-ot akkor az utolsó videóban a végén Átok kapaszkodott a Titan-os ládára amikor másodszor játszottam végig akkor pedig Madárijesztő kapszkodott rá?

Legjobb válasz: en ugy tudom hogy ez nehezsegi fokozattol fugg. en pl easy (nem kirohogni csak nemreg kaptam meg!!!!) fokozaton nyomtam vegig es nekem killer croc kapaszkodott bele.

en ugy tudom hogy ez nehezsegi fokozattol fugg. en pl easy (nem kirohogni csak nemreg kaptam meg!!!!) fokozaton nyomtam vegig es nekem killer croc kapaszkodott bele.
szerintem random. Bane a leglogikusabb
Én ma vittem ki a játékot, és nekem Scarecrow kapaszkodott rá, pedig easy-n játszottam!! Mondjuk meg is könnyebültem, mert rossz lett volna ha halott maradt volna... De szerintem Scarecrow a leglogikusabb, mert végül is úgy gondolom hogy sokan elmélkedtek azon hogy vajon most meghalt-e vagy nem. ÉS NEM!!!! :D :D Amúgy ki az az Átok??
Ha jól tudom Bane maagyarosítva.
:O Oh köszi. Hát én Bane-t csak Bane-ként ismerem.

Ha az elején (12. hétig) sokat híztam van rá remény hogy később helyes táplálkozással mégse lesz olyan sok a vége volt vki így hogy 12. hét után "összekapta" magát evés terén?

Tudom hogy a baba a legfontosabb és számomra is így van de egyszerűen kétségbe vagyok esve. Amúgy sem vagyok egy kis súlyú valaki, teherbeesés időpontjáig 1400 kcal-os diétát tartottam, futottam mellette. 177 cm vagyok, az elmúlt fél évben fogytam le 71-72 kilóra 84 ről, és további 4-5 volt tervben. Terhes lettem borzasztóan vártuk, nagyon örülünk neki. De! Az 5.hét közepétől olyan hányinger van rajtam émelygés, puffadás rosszullét egész nap néha csak feküdni tudok, a cicijeim duplájára nőttek stb. Nem bírom/bírtam tartani a diétámat mert ránézni sem bírok a sovány húsra, zöldségekre sovány tejtermékre. Valamit enni pedig muszáj mert a 7.héten napokig hánytam és infúzióra be kellett mennem a kórházba. Akkor eldöntöttem hogy nem érdekel, ami eszembe jut és jó kedvvel megeszem, azt fogom enni. Nem zabálok/zabáltam továbbra sem, de ettem mint egy normál ember. Pl. reggelire vajas zsömle vagy friss kifli párizsival,vagy virsli, gyomorégére rosszullétre keksz, pattogatott kukorica túrórudi mert azt éreztem jónak (hónapok óta rá se néztem ilyenre, aki diétázik az tudja, ilyenek nem férnek bele 1400 kcal ba egy nap)gyümölcsből csak a narancs. Ebédre ettem krumplit, rizst, tésztát amit épp megkívántam. Délutántól még rosszabb lett a helyzet olyankor tényleg már semmi se ment le a torkomon tudom furcsa de csak fagyi vagy jégkrém. Ez szintén nem egy kalória szegény dolog bár ezt az algida lightot vetettem a férjemmel de mindegy. Lényeg : 12. hét plusz 4 kiló! 76 kiló vagyok és a baba még semmi súlyt nem nyom. Kérdésem: járt vki így, és a 12.hét után enyhültek a tünetek, vagy megszűnt ez a borzalmas puffadás emésztési zavar hányinger? Utána tudott rendesen egészséges dolgokat enni? Van rá remény hogy nem hízom ilyen ütemben tovább?

Legjobb válasz: Szia nekem az elsõ 3 hónapban híztam 4 kilót utánna két hetene 0.5 kg és ez így ment a végéig csak a vége 7-8 kg lett nem sok

Szia nekem az elsõ 3 hónapban híztam 4 kilót utánna két hetene 0.5 kg és ez így ment a végéig csak a vége 7-8 kg lett nem sok
Elõzõ vagyok azt elfelejtettem írni mindent ettem amit kívántam.
Ez csak rajtad múlik. Én az egész terhesség alatt 3 kilót híztam, mert ch diétát kellett tartanom. Tehát majdnem 10 kilót fogytam a 9 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm tudom hogy rajtam múlik, és mindent megpróbáltam de akkor SEMMI nem ment volna le a torkomon ha tartani akarom a diétát:( Ezért is kérdezem hogy van e remény rá hogy lesz jobb ez az egész emésztéses zûr vagy végig elkísér? :(( Éhezni nem akarok mert el is ájultam már egyszer a buszon. De hozzám annyira ragaszkodnak a kilók hogy nagyon nehéz lesz leadni ha sokat felszedek a 9.hónap végéig.:( A másik a mozgás az orvosom nem javasolja a futást már, de mindegy is mert egyszerûen egész nap aludtam volna/aludnék még mindig tart és legutolsó gondolatom futni menni..:(
Elsõ terhességemnél az elsõ 3 hónapban híztam 5 kilót és a következõ 5, 5-ben még 5-öt. Mert a második és harmadik harmadban oda tudtam figyelni az étkezésemre. Sajnos az elsõ harmad folyamatos fejfájással telt, ami csak akkor múlt el, ha teleettem magam és egyébként is mérhetetlenül kívánós voltam. AZtán második terhességem elõtt hiába határoztam el, hogy már az elején oda fogok figyelni... Az elsõ haramadban ugyanúgy képtelen voltam visszafogni magam.
Én is híztam már az elejétõl, de nekem nem volt hányingerem. Elõtte egészségesen étkeztem, de ahogy terhes lettem szinte csak egészségtelen dolgokat kívántam, amikre elõtte rá sem néztem. A vége 15 kg lett.:)
Én is 4 kg-t híztam az elsõ 12 hétben. Nagyon küzdök a gyomorsavammal, így sokat eszek nassolok, mert amúgy meg állandóan savat hánynék. Teljes kiõrlésû dolgok nem jók, mert nem szívják fel a savam. Nem tudok felvágottat enni, mert felfordul tõle a gyomrom. Így maradt a vaj, sajt, lekvár ilyesmi. Annyi, hogy inni viszont csak mentes vizet iszom. 30 hetes vagyok +15kg-val. Már beletörõdtem, hogy minimum +20-al megyek szülni. Addig nem aggódok amég az eredményeim jók. Cukorterhelésem is nagyon jó lett. Sajnos ennyi gyomorsavval nem tudok diétázni... :( 30 khm
Én most vagyok 19hetes és 3-4 kg-ot híztam. Szinte mindet az elején szedtem fel, már most alig hízok valamit két hetente 20-30 dekát. Annyi, hogy este nem eszek max 7kor vacsorázok. Reggelizek és ebédelek rendesen illetve vacsorázok is. Plusz néha becsúsznak nasik. Tornázok, biciklizek és sokat sétálok. Mivel télen lettem terhes már plusz két kgmal kezdtem a terhességet a nyári súlyomhoz képest. Egyébként 162cm vagyok és jelenleg 61kg.

Gyomorhurutom van és refluxom van rá megoldás hogy gyógyszerek nélkül kelljen életem végéig élni?

Legjobb válasz: Próbálj rá a paleo gyulladáscsökkentõ táplálkozásra. Ha szerencséd van akkor elég hamar kizárod a probléma okozóit, és gyorsan rendbe jössz.

Próbálj rá a paleo gyulladáscsökkentõ táplálkozásra. Ha szerencséd van akkor elég hamar kizárod a probléma okozóit, és gyorsan rendbe jössz.
Ezek az etelek dolgok dragam savat csinálnak.Ami marja a sérült gyomorfalat.a fehér liszt is természetesen.De egy zsiros fûszeres kaját képzelj már el meg egy szelet kenyeret.HA liszt érzékeny akkor más a helyzet!Te mindenre a lisztet irod problémának.Gabi
Akkor ezt tetszett választani. Nem, gyomorhuruttal és refluxszal pont olyan beteg mint az emberek zöme. A húsokban és a zöldségekben nincsen liszt.
En vagyok az elõzõ.Azért tudom , hogy jobban leszel mert a férjemnek gyomorsérve van (neki baci volt a probléma évekig várt mire nem birta a fálydalmat és elment orvoshoz.) ma pedig annyi kavét csípõset eszik hogy irigylem erte hogy birja.szoval tök jol van.persze ez mind idõ .én keményen odafigyelek a diétára.de sokszor a pozitiv gonsolatok sokat segítenek amikor rosszul vagyok.Gabi
Szia tudom borzasztoan rosszul lehet lenni.en is varom az eredmenyeket.en is rengeteg edeseget ettem.legyel türelemmel.az idõ is sokat segit ahogy irtam no stress annal roszabb .egyél barna kenyeret nekem bevált.az elõzõ okos pedig inkább ne irjon ha nem segiteni akar.csak hust nem eszel vagy semmit ami állat eredetû? Idõvel jobban leszel és a tünetek majdnem hogy megszünnek csak a gyomor lassan regeneralodik.mit irtak ki az orvosok?
A kérdező hozzászólása: Vegetáriánus vagyok 6éves korom óta szóvall kicsit egészségesebb is vagyok mint alapból az emberek zöme de sok édességet fogyasztok. Azzal most megprobálok leállni, a lisztet hogyan kerülhetném ki?:S Minden ételben sajnos valamilyen szinten de ott van! Légyszi aki tud mondjon még valamit ami segíthet. Most volt tükrözésem szoval még várnom kell a baci eredményeimre :S
Vagy.. az egészet megoldja ha nem eszik lisztet és cukrot. A baktériumokkal együtt.
En vagyok az elõzõ.Mindenképpen Diéta semmi zsíros fûszere csipõs szénsavas kakaos édeség kavé cigi ecetes kaposzta bab borso lencse karfiol paprika .ezek sok problemat okoznak.tudom nem hangzik valami jol.a diszno hust azt elfelelytenem a helyedbe inkabb pulyka csirke.ezeket probald betartani.Ja Stress.No Stress.De jo lenne tudni mitõl van ha bakteriumtol akkor egy heti antibiotikumtol mar is jobban leszel.szoval ird le bõvebben akkor tudok meg tipeket adni.Gabika
Szia.hát nem egyszerû.mitõl van?
A fiamnak évekig volt gyomor problémája, szinte semmit sem lehetett ennie.Borzalmas volt, probiotikumokat szedett állandóan, aztán teljesen véletlenül az egyik rokonunk vett neki egy apró kis üvegben egy bizonyos elixírt 8000, -ért.Én nem sok reményt fûztem hozzá egy ilyen kis 5 ml-es dolog, ugyan már mit segítene az évek óta tartó gondon, de ha már megvették beszedte...és hála az égnek teljesen elmúlt a probléma, mintha nem is lett volna.Ha valakit érdekel szivesen megmondom a pontos nevét, hátha másnak is segít.Hogy õszinte legyek én egyáltalán nem hittem benne, és mégis használt./nem vagyok eladója a dolognak mielõtt bárki rámfogná/

Szeretkeztünk a barátommal mindenféle fogamzásgátlás nélkül, de én épp a menstruációm végén voltam. Van rá esély, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Igazán nem nehéz megjegyezni: ha védekezés nélkül szexeltek, akkor mindig van valamekkora esély rá, hogy terhes legyél.

Igazán nem nehéz megjegyezni: ha védekezés nélkül szexeltek, akkor mindig van valamekkora esély rá, hogy terhes legyél.
Utólag könnyû okosnak lenni...Védekezés nélkül mindig van esély, még ha kicsi is.
Attól hogy nem élvezett el benned, az elõváladéktól is teherbe lehet esni.
A kérdező hozzászólása: És ha nem is élvezett el bennem?
Én gyakran csináltam a párommal, hogy menzesz után 2-3 napig beleélveztem és nem történt semmi. Ezt úgy lehet kiszámolni, hogy megvan, hogy a sperma hány napig marad életben. Na ennek az idõnek nem szabad a peteérés napját elérnie.
Bármikor lehet peteérés:) Aztán itt kérdezgetitek, hogy lehettek-e terhesek... A védekezés azért van, hogy ne legyél terhes. Komolyan olyan borzasztó nehéz egy tetves gumit felhúzni? Nem lehettek ennyire felelõtlenek..

Van rá remény hogy végre beindul a beszéde?

23 kislányom kb 40 szót mond és lassan elkezdte utánozni amit mondok 1-1 szót de az nagyon ritka

Legjobb válasz: 22 hónapos kisfiam egy árva szót nem mond, csak halancsázik :) Majd beindul még van rá 14 hónapja.

22 hónapos kisfiam egy árva szót nem mond, csak halancsázik :) Majd beindul még van rá 14 hónapja.
nem, már nincs remény, így marad, 40 szavas szókinccsel fogja leélni az életét szerinted ez valós alternatíva? :D :D
Nem, nincsen, sose fog több szót tudni!! ;) Persze, hogy beindul, az én lányom 23 hónaposan még EGY SZÓT SE beszélt. Most 3, 5 éves, tegnap egy reklámfüzetet lapozgatva meséket rögtönzött és elõadta õket az állatainak. Ilyen szavak voltak benne: lenyûgözõ, azonban, álmélkodott
Jajj, ne aggódj már, lányom ennyi isõsen csak halandusázott, azt sem Mondta anya vagy apa! 3 évesen tudott ennyit mint a tiéd, most 3, 5 éves, és márondarokban beszél! Egyszer majd csak észre sem veszed, és elkezdi mondani az ujjabnál újabb szavakat! Nincs lemaradva!
A kérdező hozzászólása: köszönöm csajok!
azoknál a gyereknél akik késõbb kezdenek el beszélni, megfigyelhetõ, hogy egyszerre, vagy hamar komplex mondatokat mondanak szavak helyett. lehet õ is mondatokkal fog kezdeni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!