Találatok a következő kifejezésre: Van rá hogy elfelejtem (6 db)

Van egy srác. Egy éve majdnem összejöttünk, de nem jött össze a dolog. Már az első pillanattól hevesebben vert a szívem, stb. Van, hogy elfelejtem, de van hogy eszembe jut, és senkire nem tudok gondolni, csak rá. Mit gondoltok?

Azt tudom, hogy tetszettem a srácnak, viszont nyomós oka volt h nem jöttünk össze. Mikor utána összefutottunk véletlen, láttam rajta h ? is zavarba van.

Legjobb válasz: Ha egy férfi meg akar találni,akkor megtalál.Ha fel akar hívni,akkor megtudja a számod és felhív és elhív randizni..... Õ nem keres...,majd lesz más,aki majd nem lesz tesze-tosza és lépni fog az irányodba.

Ha egy férfi meg akar találni, akkor megtalál.Ha fel akar hívni, akkor megtudja a számod és felhív és elhív randizni..... Õ nem keres..., majd lesz más, aki majd nem lesz tesze-tosza és lépni fog az irányodba.
23/F Szerintem, nyugodtan írj neki facebookon/emailen, vagy hívd neki, hogy találkozzatok. Csak nem fog megsértödni. Mi az a nyomós ok, ha lehet kérdezni? :) Nekem is volt hasonló, még az idöpont is stimmel ( elnézést az ékezetekért, német billentyüzet )
27/l Nekem is volt ilyen, tavaly márciusba vagy februarba.:D nálunk a nyomós ok az volt h nem akartam tõle elõször semmit, aztán meg hiába akartam volna, mert úgy beégtem elötte többször is, mint állat. Én inkább belehajszoltam magam egy olyan érzésbe, ami nem feltétlen alakult volna ki, ha nem játszanak közbe bizonyos események, és csak azt tudom ajänlani, hagyd a fiút, és járj társasagba, hátha valaki megdobogtatja a szíved:)

Van rá esély, hogy elfelejtem?

3 éve élek párkapcsolatban és jelenleg 8 hónapos terhes vagyok a páromtól. Ez mind szép és jó lenne, de még miel?tt terhes lettem volna, úgy érzem megtaláltam azt akivel az ember csak egyszer találkozik életében. A legrosszabb, hogy ezt ? is úgy gondolja. Hihetetlenül megszerettem, ilyet még sosem éreztem senki iránt. Nem feküdtünk le egymással, mert nem csalnám meg a páromat tiszteletb?l, viszont a csókig eljutottunk.

Legjobb válasz: Szerintem semmi baj abba h Terhes lettél ugyan úgy folytassátok tovább a kapcsolatot...és nem hiszem h egy hamar el tudnád felejteni...beszéljétek meg a dolgot az lenne a legjobb ha meg beszélnétek...

Szerintem semmi baj abba h Terhes lettél ugyan úgy folytassátok tovább a kapcsolatot...és nem hiszem h egy hamar el tudnád felejteni...beszéljétek meg a dolgot az lenne a legjobb ha meg beszélnétek...
Kérdezhetek vmit? Ha már a bébi elõtt is érezted azt, hogy más az igazi és nem a párod, miért tartottad meg a babát??? Lehet, hogy már rég azzal az emberrel lehetnél. Én úgy jöttem össze a párommal, hogy az élettársa 3hónapos terhes volt, tehát nem igazán tudták elvetetni, én meg csak úgy hirtelen berobbantam az életébe. Együtt volt a csajjal a gyerek 2éves koráig, örlõdött viaskodott magában, hogy mit tegyen. Voltam én, meg a fia. A nõt már nem is nézte, hisz nem érzett iránta semmit egyszerûen csak a gyereke anyja volt, nem több. Aztán elhagyta õket. Engem szeretett nem tudott úgy élni, hogy velük volt, de folyamatosan rám gondolt. És most ott a pici srác, aki megitta ennek az egésznek a levét, hiszen apa nélkül nõ fel (legalábbis nem a sajátjával). Viszont ez megtanított engem is arra, hogy egy gyerek nem tarthat össze egy kapcsolatot. Az nem család. Én a helyedben nem tartottam volna meg a babát, és szakítottam volna a párommal. Rossz lett volna biztos, h megölöm a gyerekem, de ez a helyzet sem kevésbé az. Nem tudom a srácnak milyen érzés, hogy más férfitól vagy terhes, biztos nem könnyû neki sem, ha tényleg igazán szeret. De szerintem te is tudod, hogy döntened kell, mert senki nem vár a végtelenségig. Nagyon nehéz lehet neki, tudom, így éltem több mint két évig, de azta összeköltöztünk és 2hét múlva lesz az esküvõnk. Viszont arra vigyázz nehogy 2szék közül a földre ess és egyedül aradj egy babával. Én leülnék a sráccal és elbeszélgetnék vele, hogy õ mit szeretne, mit gondol stb, aztán az õ hozzáállásától függõen hoznék egy döntést. De azért majd írd meg hogyan döntöttél, és ha tudok vmiben segíteni nyugodtan írj privit. Sok sikert.
Én is hasonló helyzetben vagyok jelenleg mint Te, annyi különbséggel, hogy én nem vagyok terhes, viszont menyasszony vagyok. Féléve beleszerettem valakibe, megszakítottam vele a kapcsolatot, de sehogy nem tudtam elfelejteni, hiába is akartam. A Te esetedben nehezebb és bonyolultabb a dolog, hiszen nemsokára megszületik a kisbabátok! Ha esetleg azt választanád akit szeretsz, õ elfogadna Téged úgy is, hogy mástól van kisbabád? Mert ha nem, akkor mérlegeld melyik lenne a helyes!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Szeretem én a võlegényemet is nagyon, de a másikkal különleges a kapcsolatunk. A babát azért tartottam meg, mert a párom nagyon nagy dolgot tett értem, mindent megtesz, hogy boldog legyek és minden vágya egy pici baba volt. (mivel már szorítja egy picit az idõ, 39 éves) Tisztelem és becsülöm, meg sem csaltam (a csók nálam nem megcsalás). De az igaz, hogy eléggé veszélyes ez a helyzet, nem szeretnék a földre esni ahogy az egyik válaszoló is írta. A másik férfinak pedig tavaly született egy kisfia, de elhagyta a felesége és abszolút nem is látja a gyereket. Nem tudom, hogy elfogadna-e a saját babómmal. Legjobb lesz, ha leülök azzal akibe nagyon szerelmes vagyok és megbeszéljük, hogy lenne-e jövõnk együtt. De az a páromnak borzasztó fájdalmas lenne ha elhagynám..
Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy 1. A "nagy, elsõ látásra szerelem" effektus lehet egy nagy illúzió is. 2. Azóta õ is megváltozhatott. 3. Lehet, a vágyaidat vetíted ki egy idegenre. 4. Ez a "nehogy a két szék közé essek" hozzáállás nagyon nem frankó. Nem nagy szerelem lehet az, ahol ezzel a költség-haszon, optimumkeresés, stb. elvvel dolgoznak. Mindig izgalmasabb egy friss, szebb, mint az õszinte, unott régi, de én egyértelmûen nem merném azt tanácsolni, hogy rúgjon föl mindent egy másikért, akit tulajdonképpen nem is ismer eléggé. Valószínûleg kiforrja majd magát a dolog magától is.
Mikor szerezted meg és mennyit vezetsz?
Ha tanulsz, akkor egyre többet tudsz. Ha nem használod a megszerzett tudást, akkor az kopik. Ebben nincs semmi meglepõ vagy szégyenletes, így mûködik az emberi agy. Ha tudod, hogy valamit már nem tudsz annyira, mint kellene, akkor simán nézz utána és újra tudni fogod.
Sok olyan dolgot kell megtanulni amire aztán nincs szükség. A lényegi dolgokat ne felejtsd, akkor nem lesz baj.

Ismeritek azt az érzést mikor végre van egy kis önbizalmad és egy pillanatra elfelejted hogy milyen egy lelki nyomi vagy de valaki hirtelen durván emlékeztet rá?

Mint mikor egy hosszú és kényelmetlen némasági fogadalom után végre elég jól érzed magad ahhoz hogy hangosan nevess és beszélj az osztályban és valaki bekussoltat. Vagy mikor összeszeded a bátorságot hogy több emberrel beszélgess és valaki azzal kezd viccelődni hogy milyen fura meg csendes vagy.Vagy nem is szólnak hozzád. Vagy mikor egyszer felveszel egy szép ruhát és az emberek csak azt az icipici foltot veszik észre amiről fogalmad sincs hogy került oda. Vagy mikor véres belső küzdelem után párbeszédet kezdesz valakivel és a másik csak tőmondatokat használ és úgy teljesen közönyös. Ja,borzalmas érzés.

Legjobb válasz: Persze hogy ismerõs! :) De mi történt veled kérdezõ? Ki az aki emlékeztetett rá ?

Persze hogy ismerõs! :) De mi történt veled kérdezõ? Ki az aki emlékeztetett rá ?
Ez mindig így szokott lenni...
Pont ma történt ez. Ha ez mond valamit, rosszul viseltem. Veled mi történt Kérdezõ?
Hallgass sok Metallicát és sosem múlik el ez az érzés :D

Van az az érzés, amikor hirtelen akarunk valamit, de elfelejtük. Olyankor van valami módszer, hogy emlékezzünk rá?

Legjobb válasz: nincs. minél jobban próbálsz rá emlékezni annál inkább nem fog az eszedbe jutni :) de amint másra koncentrálsz már befog villanni :)

nincs. minél jobban próbálsz rá emlékezni annál inkább nem fog az eszedbe jutni :) de amint másra koncentrálsz már befog villanni :)
így van, ha erõlteted tuti nem jut eszedbe. majd csak kis idõvel késõbb. igazán nincs mód rá, max én annyit szoktam hogy mondjuk ugyanarra nézek, vagy mondjuk ha akkor jut eszembe még a konyhából bejövök a szobába és elfelejtem, akkor kimegyek és megint visszasétálok, ez olyan 70-80%-ban bejön nálam :D
Ez olyan, mint amikor Sims-ben kinyomod a legutóbbi cselekvést. Próbálj hadonászni az ég felé, óbégatva, hátha benyomja a játékos mégegyszer :D
Szedjél Kavingtont.
Cavington!
velem állandóan ez van, naponta kb ötször, ilyenkor mindig arra próbálok emlékezni amirõl az jutott eszembe amit elfelejtettem és néha arról beugrik
Igen, a jó megoldás az, ha megpróbálod a gondolataidat (vagy a beszélgetést, ha annak része volt) "visszapörgetni", hátha amirõl elõször eszedbe jutott, arról esetleg másodszorra is eszedbe jut majd az a valami.

Problémáim vannak a gyógyszerrel (nagyon sok munkám van és félek hogy idő hiányába elfelejtem bevenni, volt már rá eset) és nem tudom hogy lehetséges e injekciós fogamzásgátlás a számomra? 17/L

nem tudom hogy lehet e baj abból hogy elég fiatal vagyok ehez vagy valami más probléma lehet e belöle

Legjobb válasz: akkor hordd magadnál és állítsd be a telefonod... [email protected] a sok okos telefon, erre meg hülyék?

akkor hordd magadnál és állítsd be a telefonod... [email protected] a sok okos telefon, erre meg hülyék?
Eszedbe se jusson, ha jót akarsz magadnak. A nõk nagyon nagyon kis részének válik be ez a módszer, a legtöbbnek súlyos gondokat okoz. Régebben elég sok fórumot olvastam ezzel kapcsolatban... Volt, akinek többször eü kaparás kellett, olyan vérzészavara lett tõle. Mellékhatások tömkelege jelentkezett egy csomó nõnél, a termékenység pedig baromi nehezen áll vissza utána. Felnõttnek sem való, nem hogy egy 17 évesnek. Alapvetõen 17 évesen szerintem nem hormonális módszerrel kellene védekezni, de ha már mindenképp ilyen módon szeretnél, akkor tabletta vagy hüvelygyûrû. Ha feledékeny vagy, akkor vagy állítsd be az órád, hogy csörögjön, vagy használj hüvelygyûrût, azt csak havonta egyszer kell felrakni meg levenni.
én beállítottam a telefonom! van egy olyan opció, hogy esemény beállítása, és ismétlõdjön minden nap. ilyen egyszerû. a gyógyszermentes napokon pedig kitörlök 7et.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!