Találatok a következő kifejezésre: Van rá hogy egy régi (37 db)

Van egy lány akivel nem olyan rég járok de már sokszor taliztunk meg smároltunk de én mindent meg teszek ami neki kell de ö semmit nem ad hogyan vegyem rá hogy egy kicsit öö is törödjön és foglalkozon velem?

Legjobb válasz: Hmm, nekem is volt ilyen lányokkal dolgom és hoszabb távon tényleg zavaró, ha a mérleg nyelve határozottan csak az egyik irányba billen. Mikor pl megpuszilod akkor kérdezd emg tõle, hogy tetszik-e neki és jólesik-e? Ha azt mondja igen, akkor Te is mondd azt, hogy neked is jól tudna esni. Eljátszhatod ezt párszor, hátha észreveszi, hogy kicsit egyoldalú az egész. Persze nem kell átesni a lovon és minden alkalommal megkérdezni ezt.

Hmm, nekem is volt ilyen lányokkal dolgom és hoszabb távon tényleg zavaró, ha a mérleg nyelve határozottan csak az egyik irányba billen. Mikor pl megpuszilod akkor kérdezd emg tõle, hogy tetszik-e neki és jólesik-e? Ha azt mondja igen, akkor Te is mondd azt, hogy neked is jól tudna esni. Eljátszhatod ezt párszor, hátha észreveszi, hogy kicsit egyoldalú az egész. Persze nem kell átesni a lovon és minden alkalommal megkérdezni ezt.
ezt a kérdést ekkor írtad ki: 03-24 19:27 és még mindig nem változott a helyzet?? akkor lehet h nehezen akar kibontakozni a dolog. de ha még mindig ígyvagytok. meg smárolás meg minden akkor lehet hogy még a lány nemakar továbblépni vagy félénk. hátnemtom :/ korotok?

Kaptam egy weboldalt, de fel van rá töltve a régi oldal, hogy tudom letörölni és feltölteni az én oldalamat amit leprogramoztam? Hova kell belépnem? Van ehhez valami felhasználónév/jelszó páros?

Legjobb válasz: ftp-n keresztül tudsz törölni és másolni az újat. Az elérhetõégeket: server ftp cime, felh név jelszó az elõzõ tulajtól kérd el

ftp-n keresztül tudsz törölni és másolni az újat. Az elérhetõégeket: server ftp cime, felh név jelszó az elõzõ tulajtól kérd el


Van rá esély, hogy egy régi dos-os program elinduljon Windows Vista alatt?

Legjobb válasz: Erre van a DOSBox nevû program. XP alatt kipróbáltam, de leírása szerint Vista alatt is mûködik. Innen letölthetõ: http://dosbox.sourceforge.net

Erre van a DOSBox nevû program. XP alatt kipróbáltam, de leírása szerint Vista alatt is mûködik. Innen letölthetõ: http://dosbox.sourceforge.net

Van egy gyenge szektorom az egyik winyomon 500gb-os hogy tudom azt megjavitani? Van rá valami jo program? Mert már régen is lement 99% ra a kondi egyszer de akor valami folytán visza ment ismét 100-ra a teljesitmény. Akit tud valami jot irja már meg.

Legjobb válasz: Ez a program arra való, hogy téged bosszantson efféle marhaságokkal. Akár hiszed, akár nem, pénzt keresnek vele a készítõk. Akkor aggódj, ha a vinyód mûködésében rendellenességet tapasztalsz, ne akkor, amikor egy hülye program azt mondja. Ha tényleg akarsz tenni ellene valamit, akkor a vinyó gyártójának a honlapjáról letöltöd a szükséges eszközt, és DOS alatt kinullázod a vinyót. Ettõl a hibás szektorok, ha van ilyened, kicserélõdnek tartalék szektorokra, vagy le lesznek tiltva. Természetesen elõtte a lemezen levõ dolgokról csinálj biztonsági másolatot, mert a folyamat 100% adatvesztéssel jár.

Ez a program arra való, hogy téged bosszantson efféle marhaságokkal. Akár hiszed, akár nem, pénzt keresnek vele a készítõk. Akkor aggódj, ha a vinyód mûködésében rendellenességet tapasztalsz, ne akkor, amikor egy hülye program azt mondja. Ha tényleg akarsz tenni ellene valamit, akkor a vinyó gyártójának a honlapjáról letöltöd a szükséges eszközt, és DOS alatt kinullázod a vinyót. Ettõl a hibás szektorok, ha van ilyened, kicserélõdnek tartalék szektorokra, vagy le lesznek tiltva. Természetesen elõtte a lemezen levõ dolgokról csinálj biztonsági másolatot, mert a folyamat 100% adatvesztéssel jár.
HDD regenerátor

Már nagyon régen használtam az agykontrollt, de most nagy szükségem van rá. Menni fog úgy, hogy egy ideje már nem gyakoroltam? El tudom érni a célomat?

Legjobb válasz: Igen, eléred a célod. Nem számít, hogy milyen régen nem használtad. Olvastam, hogy többségünk hajlamos abbahagyni a rendszeres alkalmazást - én is - de amikor "vészhelyzet" van, visszatérünk hozzá, és eredménnyel. Talán picit nehezebben lazulsz el, de ez sem biztos. Sok sikert, gyakorolj.

Igen, eléred a célod. Nem számít, hogy milyen régen nem használtad. Olvastam, hogy többségünk hajlamos abbahagyni a rendszeres alkalmazást - én is - de amikor "vészhelyzet" van, visszatérünk hozzá, és eredménnyel. Talán picit nehezebben lazulsz el, de ez sem biztos. Sok sikert, gyakorolj.
Én is régen használtam. Pont ezért az életem szinte szétesett. Úgy kellett nekem, miért rohanok mint a tömeg. Aztán újra eszembe jutott az ami kell: Hogy az ész arra való hogy használjuk. Egy óra alatt pozitívra fordult életem. Valami tárgyi emlékeztetõ is kell nekem, egy agykontroll könyv jól látható helyen vagy bármi, hogy soha többé ne térjek el tõle. Habár tárgyi emlékeztetõ sem kell, mert ha eltérek tõle akkor az életnek is szinte vége.
Persze, de azt mondom, hogy nem árt végiggondolni a tanfolyamon tanultakat, újra kicsit visszanyúlni az alapokhoz, ez segít visszarázódni. :) Már az elsõ alkalommal is programozd a célod, mert lehet, hogy még nem hatásos a dolog, de legalább te is "újratanulod" a lépéseket, és jobban elmélyíted magadban a szándékot.

Van egy olyan régi számítógépes játék, hogy Supaplex . Át szeretném állítani a képernyőt felbontást 1280x800 -ra. Hogy lehetséges? Vagy van olyan oldal ahonnan ilyen felbontásban lehet lehúzni? Heeeeeelp!

Legjobb válasz: Nincs ilyen mód rá mivel mindkét része dosos játék, letöltesz hozzá egy dosbox nevû progit, vagy felraksz windows xp-t a gépedre.

Nincs ilyen mód rá mivel mindkét része dosos játék, letöltesz hozzá egy dosbox nevû progit, vagy felraksz windows xp-t a gépedre.

CSinaltam ma reggel egy terhesegi tesztett elsonek kijott 2 csik de ossze volt mosodva nem latszott tisztan de ki lehetett venni, hogy 2 csik van . Ra egy par orara meg 1 csikot mutatott, lehetseges, hogy nem volt jo a teszt?

Legjobb válasz: Késõbb lehet, hogy valótlant mutat. Csinálj mégegyet. Olyan lehet, hogy kettõ helyett egyet mutat, de olyan, hogy egy helyett kettõt, olyan nincs... Majd ird meg az eredményt :)

Késõbb lehet, hogy valótlant mutat. Csinálj mégegyet. Olyan lehet, hogy kettõ helyett egyet mutat, de olyan, hogy egy helyett kettõt, olyan nincs... Majd ird meg az eredményt :)
Holnap reggel mindenképp csinálj új tesztet. És 5 perc után nézd meg...Órák múltán már nem szabad nézegetni.

Este csináltam egy tesztet, rá van írva hogy 15 perc után ne olvassuk le. Addig nem látszódott rajta csak a tesztcsík. De reggel megnéztem, és volt még egy csík. Jelentheti azt, hogy terhes vagyok?

Mert ma is csináltam egyet, de azon nem látszik megint, csak a tesztcsík. De ha nem növekedne a HCG szintem, akkor az estinél sem jött volna ki a második, nem?

Legjobb válasz: Hajrá én nagyon szorítok neked és írd meg az eredményt...nekem 3 gyerekem van, olyan jó érzéssel tölt el ha valakinek összejön a baba...elsõ voltam

Lefényképezed a tesztet (lehetõség szerint vmi fehér háttér elõtt mert úgy jobban látszik hogy színes e a csík! 2. feltöltöd a szgépre 3. felmész a http://www.kepfeltoltes.hu címre ott az 1. pontnál beilleszted a képet 4. ezután megadod az email címed és rányomsz a feltöltésre 5. ezután dolgozik az oldal majd alul kiad egy ilyen sort hogy LINK a képhez vagy DIREKT link a képhez azt kimásolod és bemásolod ide a kérdésedhez:)
Hajrá én nagyon szorítok neked és írd meg az eredményt...nekem 3 gyerekem van, olyan jó érzéssel tölt el ha valakinek összejön a baba...elsõ voltam
Valóban nem kell nézni 15 perc után mert nem ad valós eredményt általában...persze kivételek mindig vannak. Mikor kellett volna nem megjönnie??? Meg az lehet szellem csík is...képet tudsz felrakni?
drukkolok.
A kérdező hozzászólása: köszi:) mág vagy 5 hónapja próbálkozunk de eddig semmi :( hátha majd most:) gyógyszertárban vettem, ezt még nem próbáltam, de olcsó volt, úgyhogy ma veszek egy sokkal drágábbat, az biztosabbat fog mutatni szerintem
Milyen tesztet csinál??? Hanyas erõsségû??? Remélem baba lesz szorítok neked nagyon!!! Elsõ vagyok
A kérdező hozzászólása: egyébként 6 napja kellett volna megjönnie és eddig napra pontosan megjött
Jaj soha nem tettem fel még ide képet de próbáld meg idehúzni amikor válaszolsz...jaj ne haragudj nem tudom...
A kérdező hozzászólása: hogy kell ide képet felrakni?
Ja a HCG szinted ha terhes vagy bizony növekszik...elsõ voltam
Nem akarlak elkeseríteni, de ez csak szellemcsík, fõleg ha már majd' egy hete késik, szerintem ki kéne mutatnia. De persze vannak fals negatív tesztek, azért drukkolok, hátha! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!