Találatok a következő kifejezésre: Van rá hogy a rendőrség megtalál (1 db)

Van rá esély, hogy a rendőrség megtalál egy ellopott biciklit?

Panellakásban lakunk, a közös erkélyr?l lopták el.

Legjobb válasz: Nem tudlak biztatni sajnos. Nem is az a baj, hogy nehéz lenne felkutatni egy biciklit, hanem, hogy sajna az ilyen súlyú ügyekkel nem nagyon foglalkoznak, kb. leszarják. Én másfél éve várom, hogy felhívjanak az ellopott biciklim ügyében, amikor õk néhány hetet ígértek...ha érdeklõdtem, persze mindig tereltek..de hátha te szerencsésebb leszel.

Nem tudlak biztatni sajnos. Nem is az a baj, hogy nehéz lenne felkutatni egy biciklit, hanem, hogy sajna az ilyen súlyú ügyekkel nem nagyon foglalkoznak, kb. leszarják. Én másfél éve várom, hogy felhívjanak az ellopott biciklim ügyében, amikor õk néhány hetet ígértek...ha érdeklõdtem, persze mindig tereltek..de hátha te szerencsésebb leszel.
Röviden? NINCS
Tuti nem lesz meg.Ne ringasd magad illúziókba.Sajnálom!
Azt a számot meg hogy is mondjam.. nem nagy feladat eltüntetni, és ha nem elég idétlen a tolvaj akkor az már sosem lesz meg. Esetleg ha vmi kisvárosban laksz és véletlen kiszúrod. De akkor is nehéz ügy bizonyítani, hogy a tiéd mert gondolom az alján lévõ számot nem írtad fel.
Ha véletlen más miatt lebukik a tolvaj és megtalálják nála a biciklit akkor van esélyed, amúgy ha elvitte és eladta egy orrgazdának, vagy valakinek, akkor nincs esély rá. Persze ha a feljelentéskor megadtad a bringa gyáriszámát, akkor tudod csak bizonyítani, hogy a tied.
Hivatalosan nem mondhatják, hogy leszarják, meg van más dolguk is. De általában ez van.
Mondj búcsút a bringádnak, nálunk azt mondják a rendõrök, hogy lopj helyette másikat. Persze lehet szerencséd is.
Hát ha cigány lopta el, akkor a büdös életben nem találod meg, nekik mindent szabad. De ha te vagy cigány, és egy magyar VETTE VISSZA TÕLED, akkor vesz neked az állam másikat vagy lopsz mégegyet...Remélem értitek mire célzok;)
Van! De neked nem lesz idõd kivárni!
Nincs.
Egyik ismimnek ellopták és másnapra asszem megtalálta a rendõrség.
1.Ha meg is találják, akkor meg van az esély arra, hogy inkább megtartják maguknak, hiszen ök sincsenek túl fizetve 2.Nem, mert általában ilyen pitiáner ügyekhez hozzá sem kezdenek, hiszen még egy gyilkosság helyszínérõl is sebesen elfutnak, hogy ne kelljen dolgozniuk 3.Nincs semmi esély rá, hogy megtalálják, mert akkora luzerek, hogy semmit se találnak meg. 4.Nincs rá esély, mert az valószínûleg, az már egy orvkereskedõ raktárában pihen eladásra várva (lehet ök is benne vannak a buliban) 5.Tipp ! : Figyeld az újságok hirdetéseit, hiszen van, hogy a lopott autókat felajánlják visszavételre eredetei gazdáiknak [JÓ PÉNZÉRT :) ]
Az én kerékpáromat is ellopták, feljelentést megtettem, de 1 hónap mulva jott is a levél, hogy megszuntették a nyomozast. Nyilvan minden kerékpar lopassal kapcsolatban igy jarnak el. De a bejelentéstol szamitva 3 évig ha veletlenul megtalaljak a kerekpart, akkor még visszaadjak, ha viszont 3 ev utan talaljak meg akkor mar nem kapod vissza :(
na megvan a bicaj?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Minek a bilincs ilyenkor?

Sokszor lehet látni a médiában, hogy pl. elfogáskor vagy bírósági tárgyaláskor a letartóztatott önként teszi a kezét a bilincsbe és nem tanúsít semmilyen ellenállást. Akkor meg miért kell mégis a bilincs, főleg olyan nők esetében, akik ráadásul nem is erőszakos bűncselekményt követtek el? Nem beszélve a pórázos bilincsről, meg amikor egy széles övhöz van láncolva a kezük. Tök megalázó és amúgy milyen kényelmetlen lehet így végigülni egy tárgyalást reggeltől estig, vagy egy rabszállítást az ország egyik végéből a másikba.

6

Mit csináljak? (SOS LENT)

Ma jöttem haza és szomszédom mondta hogy neked véged lesz barátom és telefonált nagyon komolyan mondta vörös szemekkel egy rossz szót nem szóltam neki soha nem merek aludni se mit csináljak?://

6

A rendőr kiadhatja a személyes adataimat egy civil embernek, mert ő erre kéri?

13

Mit tenne a rendőr ilyenkor?

Ha egy rossz gyerek nézeget az ablakból mondjuk a 10-dik emeleten és a társasház előtt lent közút van és látja,hogy ott jön egy rendőrautó és egy tojást ledob a rendőrautóra,az ráesik a tetejére és szétplattyan,a rendőrök meg a nagy koppanás hatására kiszállnak és látják,hogy tiszta sárga a kocsi teteje,látják a széttört tojást és rögtön tudják,hogy valaki direkt ledobta a kocsira.
Mit tenne a rendőr,mert mire felnézne addigra a gyerek rég bement az ablakból és még szemtanú sincs ,hogy derítené ki a rendőr,hogy ki dobta le?
Egyáltalán elindulna fel a lakásokra kopogtatni,kideríteni,hogy ki volt,hogy jól elverjék aztán?

Egy barátom mondta,hogy már volt ilyen,hogy ledobtak egy tojást a suhancok a rendőrkocsira és ezért kérdezem.

4

Pornó oldalt néztem és kidobott egy ablakot hogy én tiltott pornográf oldalt néztem és hogy fizessek 12 órán belül. Ez mi lehet?

ez Angliába történt.Lehet valami gyermekpornót tekintettem meg?De ezért lecsukhatnak? még a 16 -ot sem töltöttem be.Vagy ez micsoda?vírus?Létszives válaszoljatok mert kicsit bepánikoltam.

17

Kihívnák ezért a Rendőrséget?

Ha póló nélkül és alsógatyában felszállok a buszra meg mászkálok a járdán? A boxerem az körülbelül olyan hosszúságú mint egy rövidgatya majdnem!

4

Felvettek a NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEMRE RENDÉSZETTUDOMÁNY KARRA titeket hova vettek fel?

14

A rendőrségi figyelmeztetés az mi?

na szóval azt volt, hogy siettem hazafelé a munkából, és elfelejtettem a lámpát felkapcsolni. Megállított 2 rendőr, és mondták, hogy nem kapok helyszíni bírságot, csak figyelmeztetést. Elkérte a személyit, jogsit, forgalmit, és a lakcímkártyát, és beült vele a rendőrautóba, vagy kb. fél órán át csinált vele valamit. Utána odajött hozzám mosolyogva, hogy legközelebb kapcsoljam fel a lámpát, kezet fogott velem, visszaadta a papírokat, és mentem tovább. Lesz ebből valami, vagy most akkor mi lesz?

9

Miért viszik úgy el a rendőrök a bűnös embert ahogy éppen van öltözve?

Amikor van egy bűncselekmény és kihívják a rendőröket a bűnös lakására,azok bekopognak,hogy"itt a rendőrség" és mikor kinyitja az ajtót akkor megbilincselik és elviszik.
Sokat hallani ilyenről.
De,ha éppen félmeztelenül egy szál alsó nadrágban van,semmi más nincs rajta vagy,ha lány és épp fürdőruhában van akkor is úgy viszik el?
Olyankor nem mondják azt,hogy na jó öltözzön fel normálisan de siessen és utána bilincselik meg és viszik?
Ha nem és úgy van ahogyan éppen van akkor miért?
Mi erre az indok?

12

A facebook üzeneteket ha kitörüljük, meddig tárolja facebook? Valamint a rendőrség ezeket a törölt üzeneteket egy bűncselekmény során bizonyítékszerzés céljából vissza tudja nézni?

Okoskodók kérem máshol éljék ki magukat, köszönöm :)
Ja és nem folyik ellenem eljárás, még mielőtt ezért is kapnék :)

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!