Találatok a következő kifejezésre: Van rá hogy a rendőrség megtalál (1 db)

Van rá esély, hogy a rendőrség megtalál egy ellopott biciklit?

Panellakásban lakunk, a közös erkélyr?l lopták el.

Legjobb válasz: Nem tudlak biztatni sajnos. Nem is az a baj, hogy nehéz lenne felkutatni egy biciklit, hanem, hogy sajna az ilyen súlyú ügyekkel nem nagyon foglalkoznak, kb. leszarják. Én másfél éve várom, hogy felhívjanak az ellopott biciklim ügyében, amikor õk néhány hetet ígértek...ha érdeklõdtem, persze mindig tereltek..de hátha te szerencsésebb leszel.

Nem tudlak biztatni sajnos. Nem is az a baj, hogy nehéz lenne felkutatni egy biciklit, hanem, hogy sajna az ilyen súlyú ügyekkel nem nagyon foglalkoznak, kb. leszarják. Én másfél éve várom, hogy felhívjanak az ellopott biciklim ügyében, amikor õk néhány hetet ígértek...ha érdeklõdtem, persze mindig tereltek..de hátha te szerencsésebb leszel.
Röviden? NINCS
Tuti nem lesz meg.Ne ringasd magad illúziókba.Sajnálom!
Azt a számot meg hogy is mondjam.. nem nagy feladat eltüntetni, és ha nem elég idétlen a tolvaj akkor az már sosem lesz meg. Esetleg ha vmi kisvárosban laksz és véletlen kiszúrod. De akkor is nehéz ügy bizonyítani, hogy a tiéd mert gondolom az alján lévõ számot nem írtad fel.
Ha véletlen más miatt lebukik a tolvaj és megtalálják nála a biciklit akkor van esélyed, amúgy ha elvitte és eladta egy orrgazdának, vagy valakinek, akkor nincs esély rá. Persze ha a feljelentéskor megadtad a bringa gyáriszámát, akkor tudod csak bizonyítani, hogy a tied.
Hivatalosan nem mondhatják, hogy leszarják, meg van más dolguk is. De általában ez van.
Mondj búcsút a bringádnak, nálunk azt mondják a rendõrök, hogy lopj helyette másikat. Persze lehet szerencséd is.
Hát ha cigány lopta el, akkor a büdös életben nem találod meg, nekik mindent szabad. De ha te vagy cigány, és egy magyar VETTE VISSZA TÕLED, akkor vesz neked az állam másikat vagy lopsz mégegyet...Remélem értitek mire célzok;)
Van! De neked nem lesz idõd kivárni!
Nincs.
Egyik ismimnek ellopták és másnapra asszem megtalálta a rendõrség.
1.Ha meg is találják, akkor meg van az esély arra, hogy inkább megtartják maguknak, hiszen ök sincsenek túl fizetve 2.Nem, mert általában ilyen pitiáner ügyekhez hozzá sem kezdenek, hiszen még egy gyilkosság helyszínérõl is sebesen elfutnak, hogy ne kelljen dolgozniuk 3.Nincs semmi esély rá, hogy megtalálják, mert akkora luzerek, hogy semmit se találnak meg. 4.Nincs rá esély, mert az valószínûleg, az már egy orvkereskedõ raktárában pihen eladásra várva (lehet ök is benne vannak a buliban) 5.Tipp ! : Figyeld az újságok hirdetéseit, hiszen van, hogy a lopott autókat felajánlják visszavételre eredetei gazdáiknak [JÓ PÉNZÉRT :) ]
Az én kerékpáromat is ellopták, feljelentést megtettem, de 1 hónap mulva jott is a levél, hogy megszuntették a nyomozast. Nyilvan minden kerékpar lopassal kapcsolatban igy jarnak el. De a bejelentéstol szamitva 3 évig ha veletlenul megtalaljak a kerekpart, akkor még visszaadjak, ha viszont 3 ev utan talaljak meg akkor mar nem kapod vissza :(
na megvan a bicaj?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mekkora hatalma van felettem egy rendőrnek?

Közlekedési szabálysértést követtem el, el ismerem.
Kérte a papírjaim, odaadtam kiszabta a helyszíni bírságot, aláírtam innentől nála volt a labda kb 20 pece szarakodik a kocsiba miután megkérdezem h. elmehetnék e a cba-ba aminek a bejárata előtt voltunk hogy vegyek egy rágót meg valami innivalót...hisz nála van minden papírom ott áll a motorom is meg sietek is meg én úgyis előbb végzek mint ő hisz nekem ez 2 perces művelet ő meg már majdnem fél órája "eljár" de nem, nem lehet nekem ott kell végig szobroznom...most ennek így kellett lennie h. parancsolhat nekem mint egy kutyának és levegőt sem vehetek vagy csak én vagyok a hülye hogy ezt hagytam...
Kíváncsi vagyok minden válaszra kivéve az agresszív kötekedős stb válaszokra nem. Leginkább a papírforma érdekelne h. mit kell és mit nem kell megtennem.

16

Rendőrök. Miért jó rendőrnek lenni és miért szerettek ott dolgozni?

Miért jó rendőrnek lenni és ott dolgozni Magyarországon?
Gondolom jól fizetnek.

8

Milyen szakot kell végezni az RTF-en, hogy közép/felsővezető lehessek az NBH-nál / AH-nál?

6

A diplomatákat és a hasonló fontos embereket kik védik egy konferencián stb? (a testőreiken kívül? )

Tehát arra gondolok ha pl. itt vannak nálunk az ilyen-olyan elnökök (unio stb)akkor őket a rendőrök védik vagy kik?

2

Előfordulhat, hogy egy házi őrizetest őrző rendőröknél géppuska van?

Nem is olyan messze a házamtól van egy házi őrizetes tag, akit már nagyon sok ideje őriznek, mindig ott áll egy rendőrautó, van ott mobil wc is meg egy lakókocsi is nekik, és tegnap a késő esti órákban éppen jött ki a retyóból egy rendőr, és egy géppuskának látszó eszköz volt a hátán.
Persze nem kizárt,hogy rosszul láttam mert sötét volt, de valami biztos volt a hátára rakva, én fegyvernek láttam, de a tévedés jogát fenntartom.
Nem tudom miért lenne rá szükség, ezért a kétely.

10

8 napon belüli sérülés esetén milyen büntetésre számíthatok?

Volt egy közlekedési balesetem. Gépjárművel összeütköztem egy biciklissel napnyugta előtt fél órával kb. A bicikli nem volt kivilágítva. Az hogy ki volt a hibás vitatott. Tanú nem volt így kettőnk egymásnak ellentmondó vallomása és a helyszínelés alapján fognak határozatot hozni. A kerékpárosnak 8 napon belüli sérülése lett. A helyszínelő rendőr azt mondta, hogy nem mondd még semmi konkrétat majd értesíteni fognak, de előfordulhat hogy mindkettőnket hibásnak fognak kihozni.
Ilyen esetben mekkora büntetésre számíthatok?

7

Valaki leírná esetleg, hogy rendőrségi felvételi eljárásnál még mindíg mentességet élvez fizikális felmérésből az, akinek Országos Rendészeti Csapatversenyen elért dobogós helyezései vannak. Illetve azokat az eredményeket nézik-e?

2

Mennyire nehéz egy fizikai alkalmasság a rendőr képzéshez?

2

Nektek erről mi a véleményetek?

Itt Miskolcon egy rendőr ismerősöm mesélte, hogy a következő utasítással küldték őket az utcára " A cigányokat ne büntessétek csak a magyarokat mert a cigányok úgyse fizetik ki inkább leülik a büntetést. "

4

Egy kis KRESZ! Vasúti átjárón áthaladás szabályai? Segítség! Mi a különbség?

KRESZ 39.§
(3) A vasúti átjáró előtt a 98., 99., 99/a. vagy 99/b. ábra szerinti jelzésnél, vagy a megállás helyét jelző útburkolati jel előtt meg kell állni, ha
a) bármely irányból vasúti jármű közeledik,
b) a teljes sorompó vagy a félsorompó sorompó rúdja nem teljesen nyitott helyzetben áll vagy mozog,
c) a teljes sorompót kiegészítő fényjelző berendezés, illetőleg a fénysorompó vagy félsorompóval kiegészített fénysorompó villogó piros jelzést ad,
d) a teljes sorompót kiegészítő berendezés hangjelzést ad,
e) fénysorompó vagy félsorompóval kiegészített fénysorompó villogó fehér jelzést nem ad,
f) vasúti jelzőőr ,,Megállj'' jelzést ad,
g) a (2) bekezdésben meghatározott folyamatos áthaladásra nincs lehetőség,
h) ott ,,Állj! Elsőbbségadás kötelező'' jelzőtábla van.

5) Biztosított vasúti átjáróra járművel csak abban az esetben szabad ráhajtani, ha
a) a teljes sorompó mindként sorompó rúdja nyitott véghelyzetben áll, és esetleges fényjelző és/vagy hangjelző berendezése jelzést nem ad,
b) a fénysorompó vagy a félsorompóval kiegészített fénysorompó villogó fehér fényjelzést ad,
c) a vasúti jelzőőr ,,Megállj'' jelzést nem ad,
d) a (2) bekezdésben meghatározott folyamatos áthaladásra lehetőség van.

BÜNTETÉS:
A 3. bekezdés „b,c,e,h” pontjainak megszegése esetén 30 000 Ft-os büntetés jár.
Az 5. bekezdés „b” pontjának megszegése esetén pedig 60 000 Ft-os büntetés jár

Mi a különbség? például ha a 3. bek c pontját figyelem azt jelenti, hogy a piroson nem mehetek át. De az 5 bek. is azt jelenti, ha nem ad villogó fehér fényt akkor csak a piroson megyek át!

Vagy ha az 5. bekezdés „a” pontját nézem és a 3. bekezdés „b” pontját nézem? A B-ben egyértelműen le van írva, ha mozog a sorompó nem mehetek át. Az A-ban, pedig az, hogy csak akkor mehetek át, ha nem mozog. Tehát ha ezt megszegem, akkor csak mozog az a sorompó és akkor már a másik pontba is ütközik. Ilyenkor mi van vagy milyen büntetést kapok??

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!