Találatok a következő kifejezésre: Van rá hogy a rendőrség (7 db)

Van rá esély, hogy a rendőrség megtalál egy ellopott biciklit?

Panellakásban lakunk, a közös erkélyr?l lopták el.

Legjobb válasz: Nem tudlak biztatni sajnos. Nem is az a baj, hogy nehéz lenne felkutatni egy biciklit, hanem, hogy sajna az ilyen súlyú ügyekkel nem nagyon foglalkoznak, kb. leszarják. Én másfél éve várom, hogy felhívjanak az ellopott biciklim ügyében, amikor õk néhány hetet ígértek...ha érdeklõdtem, persze mindig tereltek..de hátha te szerencsésebb leszel.

Nem tudlak biztatni sajnos. Nem is az a baj, hogy nehéz lenne felkutatni egy biciklit, hanem, hogy sajna az ilyen súlyú ügyekkel nem nagyon foglalkoznak, kb. leszarják. Én másfél éve várom, hogy felhívjanak az ellopott biciklim ügyében, amikor õk néhány hetet ígértek...ha érdeklõdtem, persze mindig tereltek..de hátha te szerencsésebb leszel.
Röviden? NINCS
Tuti nem lesz meg.Ne ringasd magad illúziókba.Sajnálom!
Azt a számot meg hogy is mondjam.. nem nagy feladat eltüntetni, és ha nem elég idétlen a tolvaj akkor az már sosem lesz meg. Esetleg ha vmi kisvárosban laksz és véletlen kiszúrod. De akkor is nehéz ügy bizonyítani, hogy a tiéd mert gondolom az alján lévõ számot nem írtad fel.
Ha véletlen más miatt lebukik a tolvaj és megtalálják nála a biciklit akkor van esélyed, amúgy ha elvitte és eladta egy orrgazdának, vagy valakinek, akkor nincs esély rá. Persze ha a feljelentéskor megadtad a bringa gyáriszámát, akkor tudod csak bizonyítani, hogy a tied.
Hivatalosan nem mondhatják, hogy leszarják, meg van más dolguk is. De általában ez van.
Mondj búcsút a bringádnak, nálunk azt mondják a rendõrök, hogy lopj helyette másikat. Persze lehet szerencséd is.
Hát ha cigány lopta el, akkor a büdös életben nem találod meg, nekik mindent szabad. De ha te vagy cigány, és egy magyar VETTE VISSZA TÕLED, akkor vesz neked az állam másikat vagy lopsz mégegyet...Remélem értitek mire célzok;)
Van! De neked nem lesz idõd kivárni!
Nincs.
Egyik ismimnek ellopták és másnapra asszem megtalálta a rendõrség.
1.Ha meg is találják, akkor meg van az esély arra, hogy inkább megtartják maguknak, hiszen ök sincsenek túl fizetve 2.Nem, mert általában ilyen pitiáner ügyekhez hozzá sem kezdenek, hiszen még egy gyilkosság helyszínérõl is sebesen elfutnak, hogy ne kelljen dolgozniuk 3.Nincs semmi esély rá, hogy megtalálják, mert akkora luzerek, hogy semmit se találnak meg. 4.Nincs rá esély, mert az valószínûleg, az már egy orvkereskedõ raktárában pihen eladásra várva (lehet ök is benne vannak a buliban) 5.Tipp ! : Figyeld az újságok hirdetéseit, hiszen van, hogy a lopott autókat felajánlják visszavételre eredetei gazdáiknak [JÓ PÉNZÉRT :) ]
Az én kerékpáromat is ellopták, feljelentést megtettem, de 1 hónap mulva jott is a levél, hogy megszuntették a nyomozast. Nyilvan minden kerékpar lopassal kapcsolatban igy jarnak el. De a bejelentéstol szamitva 3 évig ha veletlenul megtalaljak a kerekpart, akkor még visszaadjak, ha viszont 3 ev utan talaljak meg akkor mar nem kapod vissza :(
na megvan a bicaj?

Ellopták a motorom! Van rá esély, hogy meglessz? A Rendőrség mért nem foglalkozik vele? 2 és fél hete semmi eredmény!

Legjobb válasz: Uhh, basszus :( Szegény!!! Nem tudom, pontosan hogy mûködik, de a biztosítód nem fizet rá valamennyi pénzt? Sajnos, nem hinném, hogy meglesz, de drukkolok Neked, hátha! Egyébként milyen típusú volt?

Uhh, basszus :( Szegény!!! Nem tudom, pontosan hogy mûködik, de a biztosítód nem fizet rá valamennyi pénzt? Sajnos, nem hinném, hogy meglesz, de drukkolok Neked, hátha! Egyébként milyen típusú volt?
Szegény moci Úristen!!!!!!.... A legjobb az lesz ha sírsz és gyászolod szegényt.

Utánvételes csomagomban telefon helyett 3db elemet kaptam. Feljelentettem a rendőrségen, van vkinek ilyen problémával kapcsolatos "élménye"? Számithatok rá, hogy megbüntetik, vagy meguszhatja?

Legjobb válasz: Ezt nem feljelentéssel kéne indítani hanem azon a weboldalon ahol rendelted reklamálni. Az is lehet hogy félre sikerült és egy ellem készletet kaptál, szóval nem is biztos hogy átverés.

Ezt nem feljelentéssel kéne indítani hanem azon a weboldalon ahol rendelted reklamálni. Az is lehet hogy félre sikerült és egy ellem készletet kaptál, szóval nem is biztos hogy átverés.
Ja és akkor meg csak küldik helyette amit rendeltél, meg vissza kell juttatni az elemeket.
Szóval lehet hogy csak elcserélték véletlenül a rendelésedet valaki máséval. Ilyenkor cserélik a dolgot. Ha egy telefon eredeti csomagolásában volt az elem a teló helyett arról meg nem õk tehetnek, hanem a gyárban vagy szállítás közben babrálták meg. De azt is cserélnék szerintem.
A kérdező hozzászólása: nemhiszem, hogy "véletlenül" elcserélték, mert 2db használt lapos elem vagy zsebtelep?nemtudom minek nevezzem?és egy góliát elem volt a dobozban.Nem a saját dobozában!Az emberke törölte magát az oldalról, pont ezért tettem feljelentést.Na meg azért, mert az már kimeríti a megalázás fogalmát, hogy használt elemeket küldött.Tuti csaló a rendõr is megmondta.
telefon helyett 3db elem Szopóka nyalóka XD XD XD DDD *Troll*


A lego megéri? van rá most felesleges 50k-m és nem tudok jobbat, hogy mit vegyek belőle. megéri megvenni a lego city rendőrséget+mentős kiegészítőt?

Legjobb válasz: Ha tetszik vedd meg.Gondolkodj el,hogy mennyit fogsz vele játszani(de ha gyûjtõd akkor nem szóltam)és akkor rájössz meg éri-e.Nem tudom,hogy hány éves vagy de ha kölyök akkor inkább spórolj.Biztos lesz még,hogy az álmaid valamiére pénz kell.Akkor meg "Far zsebbõl kivágod".:)30F

Ha tetszik vedd meg.Gondolkodj el, hogy mennyit fogsz vele játszani(de ha gyûjtõd akkor nem szóltam)és akkor rájössz meg éri-e.Nem tudom, hogy hány éves vagy de ha kölyök akkor inkább spórolj.Biztos lesz még, hogy az álmaid valamiére pénz kell.Akkor meg "Far zsebbõl kivágod".:) 30F
A kérdező hozzászólása: hát, nem tudom hogy meddig játszanék vele. Inkább gta-zni szeretnék mert találtam egy használt gépet 50k-ért, amit ki is próbáltam és viszi bf3-mat mediumon, meg a minecraftot is.
pc?vagy valami konzol?
http://www.pc-outlet.hu/hasznaltpc.htm Én itt vettem bika gépet.Másnap ki is hozták.
A kérdező hozzászólása: már bocsi, de jobb ha visszaküldöd õket ha nem akarsz bukni kb 100e forintot mivel a táp, alaplap olyan ratyi, hogy kb 3 hónap és annyi.
ha legot veszel akkor inkább valami Star Warsot mert azt évek múlva is eltudod adni jó áron, sõt van amiknek nõ az ára. Én vennék a helyesbe egy jóárasított Falcont, vagy inkább 6211est az tuti tarjta az árát.

Június 2-án elhagytam a fekete iphone 4-emet. Rendőrségen, vodafonnál bejelentettem. Van rá esély hogy meglesz?

Legjobb válasz: dehogy lesz.. nem lopták el, hanem TE hagytad el.. ezért nem kellett volna a rendõrségnek szólni. nem is az õ hatáskörük. meg milyen már hogy a rendõrök elkezdik keresni a telefonod? ennyi erõvel mindenkiét keresgélhetnék..:D kicsit vicces.

dehogy lesz.. nem lopták el, hanem TE hagytad el.. ezért nem kellett volna a rendõrségnek szólni. nem is az õ hatáskörük. meg milyen már hogy a rendõrök elkezdik keresni a telefonod? ennyi erõvel mindenkiét keresgélhetnék..:D kicsit vicces.
jah, nem lesz meg úgyse. régen nekem ellopták, megneveztem a tetteseket, kimentek hozzájuk, nem találták meg, ennyi, az ügyet lezárták. akkor egy elhagyott telefonnal meg mit kezdjenek?
Felveszik a keresett eszközök listájára, de semmi érdemleges lépés nem fog történni.
Meg lehetne találni, ha GPS és Find My iPhone be lett volna kapcsolva. De most már úgy is mindegy.

Mit csinál a rendőrség, ha feljelentést tettem, hogy valaki használta a bankkártyámat, és arról pénzt vett le. Tudni szeretném ki volt az. Van rá esélyem?

Nincs sms-szolgáltatásom, így 1 hét múlva vettem észre, hogy nem tudok levenni a kártyámról. Egy multiban történt a kp felvét.

Legjobb válasz: Ügyesen a kártyával együtt tároltad a PIN kódot is, ugye? Mert máshogy nem megy a dolog. És ha nem teszel feljelentést, hogy várod, hogy bármi történjen?

Ügyesen a kártyával együtt tároltad a PIN kódot is, ugye? Mert máshogy nem megy a dolog. És ha nem teszel feljelentést, hogy várod, hogy bármi történjen?
Ha egyedül a te neveden van a kártya, teljesen mindegy, hogy családtagod-e vagy sem, mindenképpen bûncselekmény. De miért nem a rendõrségen teszed fel ezeket a kérdéseket?
Ha a kártyádhoz más is hozzáférhet, családtag... akkor nem bûnügy... Odahaza "kereskedj" (elõször)!
De a rendõrség magasról tesz az ilyenekre.
Van ilyen. Úgy csinálják, hogy a telefon IMEI számát keresik meg az operátorok a hálózat jelzés forgalmában. Tipikusan akkor érhetõ jelen amikor bekapcsolják a telefont és a telefon "bejelentkezik" a hálózatra. Szerintem nem nagyon szokták az IMEIt átütni, mert macerás dolog, igazság szerint elég könnyû lenne megtalálni egy telefont egy olyan személynek aki mindhárom szolgáltató jelzésforgalmához hozzáfér. ( Rendõrség pl egészen biztosan )
Én meg "üzenem", hogy iPhone IMEIt csak baseband chip cserével lehetne végrehajtani. Én ilyenrõl Magyarországon még nem hallottam, azért annyira nem szemfülesek a tolvajok és nem is értenek annyira hozzá.
"A kérdező hozzászólása: hogy mi a fenét akarok?? pl megtalálni a telefonomat mert nem 5ft volt!!!!!" Lassan mondom hogy megértsd. Kit érdekel hogy mennyi volt a telefonod? Több ezer telefonnak veszik nyoma hetente. A rendõrségnek csak akkor van jogi alapja a keresésre ha bûncselekmény megalapozott gyanúja áll fenn. Pl kiraboltak, leverték a veséd miatta. Az hogy õrizetlenül hagytad még nem ok arra hogy megerõltessék magukat miatta. Indítanak eljárást, és ha éppen nem viszi be valaki, vagy más irányú tevékenységük során nem botlanak bele, akkor kapsz egy értesítõt az ügy lezárásáról. A szolgáltató meg leszarja. Attól nem lesz meg hogy ide írogatsz. Te magad pedig soha nem fogsz olyan adathoz jutni ami alapján megtalálnád.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lett rá telepítve az alkalmazás ugyanis a telefon annyira új volt (kb.3 hónap) hogy alig volt rajta néhány progi. ugyhogy most már "kicsit" késõ. de azért köszönöm!
meg ha ki van kapcsolva annyira mind1...
A kérdező hozzászólása: ha ki van kapcsolva akkor nem tudok rá keresni az alkalmazással??
Nem, csak bekapcsolt állapotban. :/
A kérdező hozzászólása: jahh hát akkor ennek a proginak is sok értelme van :D
Rá kellett volna telepíteni az ingyenes hivatalos Apple által kiadott Find My iPhone alkalmazást. Mûködése: Feltelepíted az alkalmazást, bejelentkezel az Apple fiókoddal, és onnantól igazából nem kell csinálnod semmit. Felmész a me.com oldalra (hivatalos Apple oldal) bejelentkezel az Apple fiókoddal és onnantól láthatod, hogy merre vannak azok az iOS-t futtató készülékeid amelyekre feltelepítetted a programot. (Más iOS-es készülékekrõl is megnézheted merre vannak az más iOS készülékeid amikre fel van telepítve az alkalmazás) következõket lehet vele csinálni: Megnézni merre van a készülék, lezárni és jelkódot beállítani (ha nincs rajta), kiírhatsz rá üzenetet amit hangos csipogás társít, hogy észrevegyék. Természetesen mobilnet vagy Wi-Fi hozzáférés és a helymeghatározás bekapcsolása szükségeltetik a mûködéshez. http://itunes.apple.com/app/find-my-iphone/id376101648 http://www.apple.com/hu/ipad/guided-tours/ - Itt néz meg a Find My iPad videót (ugyan így mûküdik iPhone-os is) Remélem segíthettem a késõbbiekre nézve.
"Nekem egy nagyon egyszerû kérdésem volt mégpedig az hogy esetleg valaki ismer még valamilyen helymeghatározó programot ..." Bocs, de ez nekem mást mondott: " A kérdező hozzászólása: hogy mi a fenét akarok?? pl megtalálni a telefonomat mert nem 5ft volt!!!!!" Ha lelki sérülést okoztam a válaszommal, elnézést kérek érte. Megpróbáltalak a realitás felé terelni. A lottót is meg szokták nyerni, így akár a telefonod is meglesz valamikor. De technikailag csupán a véletlen mûve ha így lesz.
A kérdező hozzászólása: "Lassan mondom hogy megértsd." Nekem egy nagyon egyszerû kérdésem volt mégpedig az hogy esetleg valaki ismer még valamilyen helymeghatározó programot amivel rá lehetne keresni a telefonra. a választ már megkaptam és köszönöm azoknak akik erre összpontosítottak és egy kis reményt adtak. Úgy néz ki hogy még mindig nem vesztettem semmit azzal hogy ide "írogattam" Amúgy a rendõségi témát már kívülrõl fújom de amint említettem nem az érdekelt.
aki írta az imei átütéts, annak üzenem, hogy de igen is megteszik..nekem februárba lopták el az omnia7-emet, és a héten lett meg, de csak azért, mert aki ellopta elrakta magának, és más ügyekért lefoglalták a dolgait, megtalálták nála a telefont, ami azért volt nekik gyanus, mert a matricán nem az az imei volt, mint amit a teló kiírt...szóval igen, ha valaki ilyenre szakosodik, akkor megcsinálja. és egyébként meg ez csak szerencse volt...nyilván ha nem tartja meg a telóm, akkor nem is lett volna meg...szóval az iphone se lesz már meg sose...átírják az imei-t és használják tovább...
Teljesen megértem a kérdezõt. Az a baj, hogy itt nem fogsz tudni segítséget szerezni. Már leírtam, hogy lehetne megtalálni, de ahhoz hatósági eljárás kell. Sajnos elég szomorú az, hogy valóban ma Magyarországon ezzel nem tud foglalkozni a rendõrség, mert igazából ez nem is igényel akkora erõfeszítést...
A kérdező hozzászólása: hogy mi a fenét akarok?? pl megtalálni a telefonomat mert nem 5ft volt!!!!!és hát igen lehet hogy tényleg naiv vagyok hogy kb. mindenkitõl kérek segítséget, tanácsot, ötletet vagy bármit hogy hogyan kaphatnám vissza a telefonomat:( a rendõrség persze hogy nem kapkodja el hogy megtalálja de azért hátha...hallottam oan storyt is hogy egy hónap múlva megtalálták mert valaki bekapcsolta vagy el akarták adni....hát van ez így, azért erõsen reménykedek benne hogy elõkerül.
Az új gazdája biztos töltött már rá olyan programot. Te viszont szimplán naív lehetsz. Ha le van tiltva a telefon akkor mi a fenét akarsz még?
Hát több mint a semmi és elég sok embernek segített már...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!