Találatok a következő kifejezésre: Van rá hogy a flash weboldalak (1 db)

Van rá esély, hogy a flash weboldalak valaha keresőbarátak legyenek?

Legjobb válasz: Itt az a kérdés, hogy a flash mennyire "újítás". Mert egyre inkább azt látni, hogy egy csilivili, de hasznavehetetlen valami, így ha keresõbaráttá válik, azzal ösztönözve lennének a weboldal-készítõk, hogy olyanokat gyártsanak. Szerintem szinte biztos, hogy ez az oka, hogy még nem fejlesztett rá pl. a google valamit...

Itt az a kérdés, hogy a flash mennyire "újítás". Mert egyre inkább azt látni, hogy egy csilivili, de hasznavehetetlen valami, így ha keresõbaráttá válik, azzal ösztönözve lennének a weboldal-készítõk, hogy olyanokat gyártsanak. Szerintem szinte biztos, hogy ez az oka, hogy még nem fejlesztett rá pl. a google valamit...
Nem igazán értem a kérdést és ennél fogva a választ sem. Amikor egy full flash site publikálásra kerül akkor sem kerülhetjük el a HTML-t, mivel magát a Flash tartalmat HTML kódba ágyazzuk. A keresõmotorok számára pedig éppen nem is lényeges, hogy a Flash mit tartalmaz, mert a számára fontos információkat a HTML-bõl nyeri ki, pl META tag. Tehát azt, hogy egy oldalt mennyire nevezhetünk keresõbarátnak nem az dönti el, hogy Flash, PHP vagy bármilyen más technikával készült e.
Már hogyne döntené el az... Láttam én már olyan honlapot, hogy nem volt sitemap és full flash volt a menüje. Még a KEZDÕLAPOT sem indexelte a google, de ha azt indexelte volna sitemap beküldése vagy az oldalra (html-ben) linkelése nélkül SEMMI MÁST nem talált volna meg. Vagyis az édes kevés egy oldalhoz, hogy a title meg a meta tagek jól ki legyenek töltve, ha ODA SEM ÉR a keresõrobot, mert csak flashben hivatkoznak rá! Egy ilyen oldalra nem lehet azt mondani, hogy keresõbarát. Arról nem is beszélve, hogy igencsak merész úgy indexeltetni egy oldalt, hogy csak a metainfókra találjon rá, mert az egész oldal flashben villog. Így az oldal tartalmából semmi nem lesz indexelve. Már megérte...
A HTML oldalt kell teleírni keresõ információkkal, azt eltárolja a gugli de annak is van egy átfutási ideje, akár több hét is lehet. A flash tartalmával nem tud mit kezdeni ezért célszerû kisbetûvel egy rejtett i-frame ba betenni mindent ami kell.
Igen, már dolgoznak rajta. 2 éven belül mûködni is fog. De nem lesz olyan hatékony mint a HTML. A keresõ optimalizálás amúgy már rég nem a META tagekrõl szól. A google telán már figyelembe sem veszi. Ha valakit komolyan érdekel keressen rá a SEO kulcsszóra.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ohy lehet HTML/JavaScript-ből egy másik HTML fájlt szerkeszteni?

Ha mondjuk rá megy a felhasználó, hogy submit akor azt a JS beleírja az asd.html-be

10

Szerintetek milyen egy jó vicces oldal?

Sziasztok!
Van egy vicces oldalam, de nem tudom, hogy milyen lehet másoknak egy vicces oldal? Milyenek a jó viccek? Legyenek mások is beküldők, vagy csak én törjem magam a vicceken? Legyenek reklámok? Legyen Facbook-oldalam? Hol tudnám beállítani az automatikus facebook-posztolás minden egyes poszthoz? Szeretnétek beküldők lenni? Tanácsok, hogy milyen legyen? (Linekt csak privátban szeretnék küldeni, esetleg aki nem tud nekem segíteni, lehetne szerkesztő, és megcsinálja, amit akar.) Egyébként bloggerről van szó.

5

Youtube csatornában t[]d valaki segíteni?

Azt szeretném elérni, ami itt is látható:
Tehát, ha valaki a csatornámra jön, akkor azokat a lejátszási listákat lássa, amit én beállítok, például itt: builder gasztro stb.. Illetve van egy kiemelt video is.

És ne jelenjen meg, hogy miket nézegettem előtte, mert az nem tartozik a csatornámhoz... egyszerűen sehol nem találom ezeket a beállításokat... vagy vak vagyok... de ez a youtube menürendszer, hátsz...

Aki tud, pontos instrukciókat kérnék, kösz!

5

Miért van az hogy az egyik ingyenes tárhelyen (000webhost) működik a kódsor, de már egy fizetős tárhelyen nem jó?

A kód:

<?php if (isset($_COOKIE["vote"])){ ?>

<div class="sample-vote">
Milyen a weboldal design-ja?<br /><br />

<?php foreach ($answers as $n => $answer){ ?>
<?php $active = ($_COOKIE["vote"] == $n) ? "active" : ""; ?>
<div class="result-row">
<span><?php print $answer; ?></span>
<div class="linecontainer">
<div style="width: <?php print $percent[$n]; ?>%;" class="line <?php print $active; ?>"></div>
</div>
<div class="result">
<?php print $percent[$n]; ?>% (<?php print $data[$n]; ?>)
</div>
</div>
<?php } ?>

<div class="clear"></div>
</div>

<?php }else{ ?>

<div class="sample-vote">
<form method="post" action="">
Milyen a weboldal design-ja?<br /><br />

ez a hibás sor:
<?php foreach ($answers as $n => $answer){ ?>
<input type="radio" name="vote" value="<?php print $n; ?>" />
<?php print $answer;
}
?>
<br />
<input class="submit" type="submit" name="submit" value="Mehet!" />
</form>
</div>

<?php } ?>

A hibaüzenet:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/oldal/public_html/vote/display.php on line 28

7

Wordpress-ben hogyan tudok templet cserelni?

0

Valaki nem tud nyílt forrású mini térképet, böngészős játékhoz? Gondolok ami látható klánháborún, vagy kingsagen?

Egy kép, hátha így rémlik: (

0

Van egy weboldalam és van benne egy szöveg amit nem enged kitörölni, mert ha kitörlöm akkor hibát ír ki a weboldal. Olyat szeretnék, hogy egy html kóddal eltüntessem. Ez megoldható valahogy?

tehát pl. van egy ilyen szöveg: 123456789
és én igy szeretném eltüntetni: <eltüntetés>123456789<eltüntetés>
Megoldható valahogy?

2

Hogyan lehetne ezt a honlapot mobilon is elérhetővé tenni? Vagy hogy lehetne egy applikációt készíteni?

www.pudvastudio.eoldal.hu

5

A MegaCP vagy a Tárhelypark a jobb?

A 6-os szerverterheltség az átlagosnak vagy soknak mondható?

1

VALAKI SEGITSEN SÜRGÕSEN? Tumblr! új vagyok, és háttért szeretnék beállítani. Rámentem, hogy customize, na de itt merre? Bocsánat, nem tanulok rendesen angolt.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!