Találatok a következő kifejezésre: Van rá hogy a flash (18 db)

Van rá esély, hogy a flash weboldalak valaha keresőbarátak legyenek?

Legjobb válasz: Itt az a kérdés, hogy a flash mennyire "újítás". Mert egyre inkább azt látni, hogy egy csilivili, de hasznavehetetlen valami, így ha keresõbaráttá válik, azzal ösztönözve lennének a weboldal-készítõk, hogy olyanokat gyártsanak. Szerintem szinte biztos, hogy ez az oka, hogy még nem fejlesztett rá pl. a google valamit...

Itt az a kérdés, hogy a flash mennyire "újítás". Mert egyre inkább azt látni, hogy egy csilivili, de hasznavehetetlen valami, így ha keresõbaráttá válik, azzal ösztönözve lennének a weboldal-készítõk, hogy olyanokat gyártsanak. Szerintem szinte biztos, hogy ez az oka, hogy még nem fejlesztett rá pl. a google valamit...
Nem igazán értem a kérdést és ennél fogva a választ sem. Amikor egy full flash site publikálásra kerül akkor sem kerülhetjük el a HTML-t, mivel magát a Flash tartalmat HTML kódba ágyazzuk. A keresõmotorok számára pedig éppen nem is lényeges, hogy a Flash mit tartalmaz, mert a számára fontos információkat a HTML-bõl nyeri ki, pl META tag. Tehát azt, hogy egy oldalt mennyire nevezhetünk keresõbarátnak nem az dönti el, hogy Flash, PHP vagy bármilyen más technikával készült e.
Már hogyne döntené el az... Láttam én már olyan honlapot, hogy nem volt sitemap és full flash volt a menüje. Még a KEZDÕLAPOT sem indexelte a google, de ha azt indexelte volna sitemap beküldése vagy az oldalra (html-ben) linkelése nélkül SEMMI MÁST nem talált volna meg. Vagyis az édes kevés egy oldalhoz, hogy a title meg a meta tagek jól ki legyenek töltve, ha ODA SEM ÉR a keresõrobot, mert csak flashben hivatkoznak rá! Egy ilyen oldalra nem lehet azt mondani, hogy keresõbarát. Arról nem is beszélve, hogy igencsak merész úgy indexeltetni egy oldalt, hogy csak a metainfókra találjon rá, mert az egész oldal flashben villog. Így az oldal tartalmából semmi nem lesz indexelve. Már megérte...
A HTML oldalt kell teleírni keresõ információkkal, azt eltárolja a gugli de annak is van egy átfutási ideje, akár több hét is lehet. A flash tartalmával nem tud mit kezdeni ezért célszerû kisbetûvel egy rejtett i-frame ba betenni mindent ami kell.
Igen, már dolgoznak rajta. 2 éven belül mûködni is fog. De nem lesz olyan hatékony mint a HTML. A keresõ optimalizálás amúgy már rég nem a META tagekrõl szól. A google telán már figyelembe sem veszi. Ha valakit komolyan érdekel keressen rá a SEO kulcsszóra.

Mire van szükségem, hogy a Slim Xbox360-ra feltegyem a legújabb LT3. 0 flashet?

Van egy LT2.0-s Slim boxom, szeretném feltenni az LT3-as flasht, mik kellenek hozzá? Laptoppal is meg lehet oldani? Laposom típusa: Asus K53TA-SX149D

Legjobb válasz: Szánalmas:D

Szánalmas:D
Pénzre
Elsõsorban olyan emberre, aki ért hozzá. Jobban jársz, ha nem kontárkodsz bele, mert lesz egy papírnehezéked a végén.
Laptoppal sztem nem lehet csak akkor ha van az alaplapon SATA csatlakozási lehetõség egyépként egy kábel és egy program kell hozzá meg a szétszedéséhez 1-2 speckó cucc. De sztem inkább küld el egy szervizbe mert egy rossz kattintás és vége , ha elflash-eled akkor dobhatod ki.
"Laptoppal szerintem nem lehet, csak akkor, ha van az alaplapon SATA csatlakozási lehetõség, egyébként egy kábel és egy program kell hozzá, meg a szétszedéséhez 1-2 speckó cucc. De szerintem inkább küldd el egy szervízbe mert egy rossz kattintás és vége, ha elflash-eled, akkor dobhatod ki." Elõzõ hozzászólás nyelvtanilag javítva. Szerintem elõször tanulj meg helyesen írni, utána próbálkozz újra! A 8 általános jelenthet 4 elsõt + 4 másodikat is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) , azt hiszem inkább küldöm valamelyik boltba :D.

Xbox360 Arcade! HA kivan Flashelve és én frissíteni akarom, de nem Live-ról hanem pendrive-ról akkor elmegy a Flash? Vagy van rá valami trükk hogy ne menjen el a Flash?

Xbox360 Arcade! HA kivan Flashelve és én frissíteni akarom, de nem Live-ról hanem pendrive-ról akkor elmegy a Flash? Vagy van rá valami trükk hogy ne menjen el a Flash?

Legjobb válasz: Sajnos ezt elõre nem tudhatod!

Sajnos ezt elõre nem tudhatod!
ha lt+2.0 vagy 2.1 van akkor lehetséges, vannal fórumok ahol leírják melyik frissítés veszélyes, ha viszont lt+3.0 akkor 100% hogy megmarad a flash


Frissíteni kell nem fog elveszni a flash
Érdemes RGH-ztatni ezzel a dashboard verzióval és utána frissíteni.

Van egy samsung galaxy acem amit elvittem szervizbe és epvileg frissítették 2.3.6-ra, és ezt is irja ki a telefonom de nem tudom letölteni a tample runot vagy a flash playert mert azt irja hogy nem kompatibilis!? Ez mi lehet?

Legjobb válasz: Mivel egyszerûen szar telefon és ebben csak egy ARMv6 os proci van ami nem támogatja a flashes alkalmazásokat meg sok mást,de google playen írja hogy nem kompatibilis?

Mivel egyszerûen szar telefon és ebben csak egy ARMv6 os proci van ami nem támogatja a flashes alkalmazásokat meg sok mást, de google playen írja hogy nem kompatibilis?
A kérdező hozzászólása: igen ott irja, és még a feloldás is a régi 2.3.3-as
4shared-rõl le lehet tölteni! az én acemen van és jól fut!

Vettem egy asus notebook-ot és meego oprendszer van rajta. Az a problémám h nem találok meego-ra adobe flash playert van esetleg valami tipp, hogy honnan tudnám letőlteni?

A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Úgy áll a dolog, hogy nem létezik erre az OP rendszerre. http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/ Legalább is az Adobe oldalán nem lehet kiválasztani ezt az opciót.

Úgy áll a dolog, hogy nem létezik erre az OP rendszerre. http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/ Legalább is az Adobe oldalán nem lehet kiválasztani ezt az opciót.
A kérdező hozzászólása: hát igen itt már én is próbáltam. de azért köszi h megpróbáltad :)
ugynez a gond lállam is....akkór nem lehet most erre az op.rendszerre semmmi ilyet letölteni?

Hogyan tudom meg csinálni az adobe flash professional cs5.5 actionscript 3. 0-ben van egy button és ez a elsző framen van és hogy tudom meg csinálni hogy a amikor rá kattintok a buttonra és megjelenítse a második frémet?

Legjobb válasz: a gombodnak adsz egy nevet (properities, instance name), majd egy új layer-en az elsõ frame-n írsz egy AS kódot: gomb_neve.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:Event):void{ gotoAndStop(2); }

a gombodnak adsz egy nevet (properities, instance name), majd egy új layer-en az elsõ frame-n írsz egy AS kódot: gomb_neve.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:Event):void{ gotoAndStop(2); }
elvileg így. ha valami szintaktikai hiba, azt úgyis jelzi a rendszer. szemantikai hibánál meg majd keresgélsz sokáig, hogy érezd a törõdést :)
A kérdező hozzászólása: így kell :D igaz ? homebtn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, btn1); function btn1(event:MouseEvent):void{ gotoAndStop(2); }
A kérdező hozzászólása: így vagy nem ?
A kérdező hozzászólása: bocsi de nem nagyon értek hozza stop(); name_.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:MouseEvent):void{ gotoAndStop(1); }
a függvénybe is MouseEvent kell Event helyett, ahogy a 2. hszomban is írtam
A kérdező hozzászólása: nekem így nem mûködik stop(); info.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:Event):void{ gotoAndStop(1); }
vagy ugyanúgy, csak a 2. framere rakod, és gotoandstop(1) parancsot adsz vagy kibõvíted az AS kód hatótávját több framere, és a funkcióba egy if (event.currentFrame == 1){ gotoAndStop(2); } else if (event.currentFrame == 2){ gotoAndStop(1); } parancsot írsz (a pontos szintaktikáért felelõsséget nem vállalok...)
A kérdező hozzászólása: és azt hogy lehet hogy vissza menjen az elszõ gombra ?
A kérdező hozzászólása: köszi :)
izé... akarom mondani function ugras_masodik_framere(event:MouseEvent):void{
A kérdező hozzászólása: miért nem megy vissza ? :( stop(); login.addEventListener(MouseEvent.CLICK, ugras_masodik_framere); function ugras_masodik_framere(event:Event):void{ gotoAndStop(2); }

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a firefoxhoz felfrisítettem az adobe flash playert a 11-es verzióra és álandóan összeomlik naponta akár többször is és nem tudom hogy miért. Van rá valami megoldás?

Legjobb válasz: Hát lehet hogy túl lassú, vagy gyenge a géped. Ha nem gyenge csak lassú, akkor töröld le róla azokat a programokat amiket már nem használsz vagy nem kell, utána pedig csinálj egy lemeztöredezettség-mentesítést! Ha meg gyenge a géped akkor vegyél hozzá RAM-ot meg nagyobb memóriát... stb. Szerintem jobb lesz!

Hát lehet hogy túl lassú, vagy gyenge a géped. Ha nem gyenge csak lassú, akkor töröld le róla azokat a programokat amiket már nem használsz vagy nem kell, utána pedig csinálj egy lemeztöredezettség-mentesítést! Ha meg gyenge a géped akkor vegyél hozzá RAM-ot meg nagyobb memóriát... stb. Szerintem jobb lesz!
A 11.3-as verziótól nálam is gyakran megadja magát. Majd a következõ frissítése után talán már jó lesz...
> Van rá valami megoldás? Tegyél fel egy régebbit. http://www.oldapps.com/flash_player.php
Elég gyenge kis irodai gép, most volt újratelepitve, nálam semmi baja sincs. Több Adobe Flash Player kell a gépre, más az Internet Explorerhez, más a Mozilla Firefox, Opera, Safari stb. böngészõkhöz. Google Chrome: bele van építve. http://helpx.adobe.com/flash-player.html
A legfrissebb flash player elég f*stalicska lett. Nálam is fél óránként összeomlik, pedig jó gépem van. Az ismerõseim is ezt hajtogatják már 1-2 napja, h mindig összeomlik. Tegyél fel egy korábbi verziót, és nem lesz gond. Ha frissíteni akarja, akkor nyomj nemet, és kész. Majd jön új verzió, az jó lesz talán.
Vagy használj Google Chrome böngészõt, azzal még nem omlott össze.
A Firefox fejlesztõi közölték, hogy még sem õk, sem az Adobe szakemberei nem tudják, mi okozza az összeomlásokat, de dolgoznak rajta, és amint megtalálják a kritikus hibát, a javítást soron kívül közzéteszik. http://itcafe.hu/hir/mozilla_firefox_adobe_flash_player_cras..
Google Chrome úgy oldotta meg, hogy sok oldalon fekete a videók helye. Nálam automatikus lenne az Adobe Flash Playerek frissitése, de a védelem (tûzfal) nem engedi, nyilván megvan rá az oka, miért nem.
[link]
A kérdező hozzászólása: köszi, tudsz ajánlani még játékokat, (nem kell több fash-elt)
A kérdező hozzászólása: a flashalt játék nem az én stílusom. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!