Találatok a következő kifejezésre: Van rá hogy (5935 db)

Mit tegyek, ha gyanún van rá, hogy megcsal? Hogyan vezessem fel neki?

Valamiért úgy éreztem,hogy bele kell, hogy nézzek a telefonjába. Még sosem tettem ilyet, de most valami miatt ingert éreztem rá. Találtam benne egy sms-t, elég durva és egyértelm? a szöveg, a dátumot sajna nem néztem meg, hogy mikori. Másnap este, újra meg akartam nézni, hogy mikori az sms és már nem volt benne a telefonban. Nekem ez több mint gyanús, de egyszer?en nem visz rá a lélek, hogy elmondjam neki, hogy belenéztem a telefonjába. Ráadásul a lányt akinek írt még ismerem is.

Legjobb válasz: Ne viccelj már. Megbukott, te meg azon gondolkodsz, nehogy megsértsd? Mondd meg neki mit láttál és kérjél rá magyarázatot. Ha nekiáll hisztizni, hogy miért kutatsz, szólj rá, hogy nem ez volt a kérdés. Ilyen bizonytalanságban úgysem leszel boldog, akkor meg ne húzd az idõdet.

Ne viccelj már. Megbukott, te meg azon gondolkodsz, nehogy megsértsd? Mondd meg neki mit láttál és kérjél rá magyarázatot. Ha nekiáll hisztizni, hogy miért kutatsz, szólj rá, hogy nem ez volt a kérdés. Ilyen bizonytalanságban úgysem leszel boldog, akkor meg ne húzd az idõdet.
Hármas, a válaszodon meghaltam! :) Kérdezõ, csak nyíltan, nyugodtan.
Teljesen egyértelmû volt az sms vagy azért létezhet rá akármilyen magyarázat?
Úgy hogy, nem akarsz tapintatlan lenni, de megkérdeznéd, hogy nem csal-e meg véletlenül. Ha azt mondja, hogy nem, akkor nem.
mi jogon nézted meg a telefonjában a privát üzeneteit? Ok, ha megcsal az gusztustalan, de nem lett volna szabad beletúrnod. Ugye érted? Nem õt védem, csak érezd te is át. Am meg hülye, hogy nem védi kóddal. A helyedben rákérdeznék a csajra nála, a többi meg majd jön magától.
Majd meséld el mi volt..
Tuti meg csalt téged.Ne legyél ennyire naív szerintem.
Na, azért az sms törlés nem ennyire egyértelmû bizonyíték. Én is kitörlöm az sms-eimet, mégse csalom meg a férjemet se a bankkal, se apámmal, se a barátnõmmel (akiktõl az smsek nagy rész jön). A férjem is kitörölgeti az smseket, azok meg a lányától, a munkatársaitól, stb jönnek. Szóval, ha egyetlen sms van kitörölve csak, akkor gyanús, ha amúgy is törölgeti õket, akkor önmagában ez nem.
A kérdező hozzászólása: A lány a legjobb barátjának az exe. A 13:55-nek üzenem, hogy én is azért gondolom, hogy megcsalás van a dologban, még ha csak egy csók is, mert valóban nem törölte volna ki, ha nem az lenne. Egyébként, ha más kérne tõlem ilyenben tanácsot, simán én is azt mondanám, hogy kérdezze meg az illetõt, de most kicsit beijedtem, nyuszi vagyok. Azért megpróbálkozok a témával felhozakodni, csak nem tudom, hogyan kezdjek bele.
Ne legyel mar naiv egyertelmu h valamit csinalt a lannyal vagy megcsokolta vagy hasonlok.. Ezert nem birt magaval.. Ha az lenne amire te gondolsz miert torolte volna ki? Nem olyan dolog amit titkolni kene..
és milyen "hivatalos" kapcsolat van közöttük? munkatársak, régi barátok...
Rákérdeznék a helyedben, engem nem hagyna nyugodni a dolog.
A kérdező hozzászólása: Másféle magyarázat? Az sms egyik részlete "bocsi a tegnap estéért de nem bírtam magammal" a lánynak van egy tesója akit szintén ismerek, és a párom nem nagyon van kibékülve vele, a "nem bírtam magammal" lehet, hogy úgy értendõ, hogy jól megmondta a véleményét a lánynak a testvérérõl. Remélem inkább ez a verzió él. Tudom, hogy nem szép dolog belenézni a telefonjába, de az sem szép dolog, hogy õ meg a munkahelyemre is utánam jön, hogy nem-e megcsalom. Persze õ azt hiszi, hogy nem láttam, de elég nehéz nem észre venni, hogy ott köröz a munkahely elõtt. Kérdeztem már, hogy nem-e van valami amit tudnom kéne, pl. megcsalás ügyileg, õ nevetett, és elmondta, hogy én vagyok neki a legfontosabb és hogy sosem csalna meg. Nem tudom megelégedjek-e a válasszal.
A kérdező hozzászólása: Hát végülis nem mertem elõhozakodni a dologgal, hiszen mégiscsak a mobiljában turkáltam és ez sztem elég gáz dolog. 100%-osan azóta sem vagyok róla meggyõzõdve, hogy nem történt semmi, de nagyon úgy tûnik, hogy nem volt semmi. Azért a bizalmam eléggé megrendült, de azóta nem néztem a telefonjába.

Nagy eséj van rá hogy akarok kutyát és macskát nagy koromban? Mert már eldöntöttem hogy mijen kutyát és mijen macskám lesz nagy koromban. Mer nem engedig meg most a szüleim.

Legjobb válasz: a helyesírásodból és fogalmazásmódodból következtetve még elég fiatal vagy. Ha most szeretnél állatot tartani, az késõbb is úgy lesz. Ettõl nem kell félni. Én is anno sokat könyörögtem egy kiskutyáért. Amíg be nem bizonyítottam a szüleimnek, hogy igenis én fogok vele foglalkozni, én fogom etetni és a zsebpénzembõl én fogom állni az orvosi költségeket nem is lett kutyám. (Természetesen az ételt õk vették, anyagilag beszálltak, nehogy nekem itt valaki azt mondja rájuk, hogy ugyan ezek meg milyen szülõk...) De egy állat nagy felelõsség, nem csak ha van kedved játszol vele. Lehet ezért nem engedik még a szüleid, mert még felelõtlennek tartanak. Bizonyítsd be te is, hogy tudsz felelõsséget vállalni és komolyan gondolod.

a helyesírásodból és fogalmazásmódodból következtetve még elég fiatal vagy. Ha most szeretnél állatot tartani, az késõbb is úgy lesz. Ettõl nem kell félni. Én is anno sokat könyörögtem egy kiskutyáért. Amíg be nem bizonyítottam a szüleimnek, hogy igenis én fogok vele foglalkozni, én fogom etetni és a zsebpénzembõl én fogom állni az orvosi költségeket nem is lett kutyám. (Természetesen az ételt õk vették, anyagilag beszálltak, nehogy nekem itt valaki azt mondja rájuk, hogy ugyan ezek meg milyen szülõk...) De egy állat nagy felelõsség, nem csak ha van kedved játszol vele. Lehet ezért nem engedik még a szüleid, mert még felelõtlennek tartanak. Bizonyítsd be te is, hogy tudsz felelõsséget vállalni és komolyan gondolod.
A kérdező hozzászólása: Nekem sok dologért nem engedik. pl.: nem nagy az udvar, azért mert nem tudok rá figyelni sokat mert ott lesz a tanulás, nem tudok érte felelõsséget válalni, és nem én szedném szerintük össze az ürülékét!
A kérdező hozzászólása: Ja és meg unnám, nem vinném ki sétáltatni! mindig elfelejteném pedig ez nem így lenne!
A kérdező hozzászólása: Higgyétek el hogy tudom mivel jár egy kutya!!!!!! :O
Biztos nagykorodban is akarsz majd állatokat! A cicát sem engedik? Velük nincs annyi gond, mint a kutyákkal, és lehetne kint az udvaron, csak az elején kellene neki pár napig egy zárt hely amíg megszokja a helyet.
A cica jobb választás lenne , én tudom!

Szeretném egy kicsit újjá tenni a szüleim bútorait meglepetésként szóval igazából csak egy délutánom van rá. Hogy lehet fel újitani szerintetek?

A színük már aminagyon zavar ütött-kopott (f?leg szekrények). szóval le vannak lakkozva alapból kék a színe de látszik a fa mintája. Milyen festékkel kell? vagy módszerrel tudnám átfesteni ?ket?

Legjobb válasz: Egy délután alatt ezt nem lehet megcsinálni. Le kéne csiszolni õket, aztán lefesteni vagy lakkozni. Elképzelhetõ, hogy két réteg is kell rájuk. Eleve a csiszolás elvesz egy délutánt, fõleg ha több, cirádás bútorról van szó. Aztán a festés sem két perc, a száradás meg pláne. Szerintem inkább várd meg, amíg elutaznak több napra. Festékboltban pedig kérj az eladótól segítséget, õ tudja, milyen fajta festék lesz ugyanolyan. De az is lehet, hogy a szüleid unják már a kéket és jobban örülnének, ha mondjuk fehérre festenéd a bútorokat, ezt próbáld meg kiszedni belõlük.

Egy délután alatt ezt nem lehet megcsinálni. Le kéne csiszolni õket, aztán lefesteni vagy lakkozni. Elképzelhetõ, hogy két réteg is kell rájuk. Eleve a csiszolás elvesz egy délutánt, fõleg ha több, cirádás bútorról van szó. Aztán a festés sem két perc, a száradás meg pláne. Szerintem inkább várd meg, amíg elutaznak több napra. Festékboltban pedig kérj az eladótól segítséget, õ tudja, milyen fajta festék lesz ugyanolyan. De az is lehet, hogy a szüleid unják már a kéket és jobban örülnének, ha mondjuk fehérre festenéd a bútorokat, ezt próbáld meg kiszedni belõlük.
A kérdező hozzászólása: köszi :) Hát igen lehet hogy valahogy megtudom oldani hogy elutazzanak. De amúgy nem kékre szeretném festeni hanem feketére csak nem tudom hogy erre a lakkozott felületre rámehetek -e festékkel nem baj ha majd nem látszik a mintája csak minnél egyszerûbben szeretném csinálni. Szóval muszáj lecsiszolnom? simán nem mehetek valamilyen festék típussal át rajta?
Átmehetsz, csak valószínûleg ronda lesz. Ha örömet akarsz nekik okozni, akkor mindenképp csiszolni kéne.
Konyhai, vagy szoba bútorról van szó?
A kérdező hozzászólása: szoba :) könyvespolc egybeépítve ruhásszekrénnyel.
Mi már próbálkoztunk hasonlóval, és ha rám hallgatsz: ne kezdj hozzá egyedül, csak ha van olyan segítséged, aki tudja, mit csinál. Már eleve a csiszolást el lehet rontani, akár kézzel, akár géppel csinálod, a festésrõl nem beszélve. Ha nem elég egyenletes, túl sok rétegben kened át, akkor nagyon csúnya lesz. Lehet egyébként kapni javítószetteket bútorokhoz (olyasmi, mint a filctoll), azzal át tudod festeni egy délután is. Ha mellé szépen lemosod, rendet raksz, szerintem annak is örülni fognak. Biztos, hogy szeretnék, ha a szekrény fekete lenne? Csak azért, mert én hülyét kapnék, ha valaki meglepetésbõl átalakítaná a bútorainkat.

Mennyi esély van rá, hogy ikreink legyenek? Párom családjában vannak rá példák, nálam (nõ) nincsenek.

Legjobb válasz: Hát ezt senki sem tudja neked megmondani. Nálunk a férjem nagyszülei ikrek.Nálunk,az én unokatesóm gyerekei 3-as ikrek. Nekünk viszont csak egy babánk lett. :)

Hát ezt senki sem tudja neked megmondani. Nálunk a férjem nagyszülei ikrek.Nálunk, az én unokatesóm gyerekei 3-as ikrek. Nekünk viszont csak egy babánk lett. :)
szia, ha csak a férjed családjába vannak az ikrek, akkor nincs esély arra hogy neked is legyen mert ezt a gént csak a nö hordozhatja ill. neked kell hogy a családodba legyen iker.(ikres anyuka)
Azért mert a párod családjában van rá példa, attól nem nagyobb az esélyed mint egy olyan nõnél ahol a férfi családjában nincs iker. Szóval a lényeg, hogy ha a Te családodban lenne iker akkor lenne nagyobb az esélyed ikrekre. Ha a párodéknál van iker attól neked nem lesz több peteérésed egyszerre, csak akkor ha a Te családodban van akkor Nálad is nagyobb az esély. Az egy petéjû ikrekre ez nem vonatkozik.
Pontosan, ahogy írták. Ha nálatok lenne, azaz neked a nõi felmenõid között, akkor nagyobb lenne az esély. Mivel az, hogy ikrek, a nõ határozza meg, azaz a nõn múlik, hogy 1 vagy 2 petesejt érik-e meg, vagy 1, de az osztódik. Ehhez a férfi spermáinak semmi köze. Ikres anyuka
50-50 mint egyébként. Nálunk vannak ikrek, a pároméknál nincsenek. 3an vagyunk testvérek, de egyikünknek sem születtek ikrei.
Nálunk férjem apukájának ikertestvére van, én édesapámnak a hugai ikrek, nálunk mégsem lettek.... Akivel egy õrzõben feküdtem császár után, nekik nem voltak ikrek a családban, mégis ikrei lettek. Szóval: 50-50
mINEK AKARSZ IKREKET?????? Sose fogom megérteni, hogy mire jó ez az ikret akarok dolog, már bocs. Sültél már egyáltalán? Tudod milyen egyel? Mert ha nem akkor elég merész dolog egybõl ikreket akarni. Meg lehet csinálni nem arról van szó, hogy nem, de van fogalmad mivel jár egy ikerterhesség??? Mennyi plusz baj nyüg és idegeskedés??? A terhesség 9 hónapja végig egy rettegés és félelem.... Egy 3 gyerekes anyuka (1 lány- majd egy vegyes ikerpár)
Csak nõi ágon igaz, talán akkor a legnagyobb esély, ha a nagymamád iker volt, mert egy generációt ugrik, azt mondják. És még azt is hallottam, ha apukának van ikertestvére, az még esélyes, és tényleg erre tudok két példát is a környezetemben. Nekünk sehol, se a férjem, se az én családomban nem voltak ikrek, nekünk egypetéjû fiaink születtek másodszorra, ráadásul spontán fogantak, elsõ próbálkozós hónapban.
szia! Nálunk férjem testvérénél ikerfiúk vannak, anyukám unokanõvérei ikrek, és anyukám is ikrekkel volt várandós, csak sajnos elvetélt. tehát mi mindkét oldalról hordozzuk genetikailag, plussz lombikkal sikerült a baba, kettõ lett beültetve, ennek ellenére egy pocaklakóm van. Látod nálunk tripla esélyek voltak, és egy baba van. 9 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nálunk nincs iker a családban és visszamenõleg sem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még csak most láttunk bele a baba projektbe, de egy kicsit félek, fõleg ha elsõ terhességnél az lenne. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó. Már bocs, ki írta, hogy akarok??? Kérdezned kellene nem kioktatni és nem érdekel, hogy hány gyereked van és neked mi a véleményed errõl!!

Esély van rá, hogy terhes vagyok?

Olyan "problémám" van,hogy előző hónap 17.-én volt mensim,mint mindig.De mensizés előtt másfél héttel nagyon szarul kezdtem magam érezni..pl:iszonyatosan érzékeny volt a mellem,nagyon fájt a derekam,állandóan pisiltem,hangulat változások,és ami a legrosszabb az az volt,hogy állandóan aludtam volna. Nem számítottam rá,hogy meg jön hisz késett 5 napot a vártnál.Vérezni vérezgettem,de 2és fél napig tartott aztán rózsaszínes folyás szerűségem lett..újra érzékeny lett a mellem,a derekam újra fáj és ilyen fura érzés van a méhembe..És most már ott tartok,hogy rosszul leszek a hústól(miközbe húst-hússal párti vagyok) Jövőhéten megyek nőgyógyászhoz,tesztet nem akarok csinálni. Terhes lehetek? Volt valaki akinek ilyen,vagy hasonló története van? Válaszotokat köszönöm! :)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem van rá esély... Miért félsz a teszttõl? Meg a nagy kérdés, hogy akarsz-e terhes lenni, vagy nem, ez nem derült ki :)

Szia! Szerintem van rá esély... Miért félsz a teszttõl? Meg a nagy kérdés, hogy akarsz-e terhes lenni, vagy nem, ez nem derült ki :)
Nem gondolod hogy az így fontos lenne, hogy az utóbbi szexuális együttlétek hogy történtek?
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm, hogy jelzed..Nem védekezzünk semmilyen úton formán, hisz babát szeretnénk, 3 hónapja probálkozzunk, de eddig nem jött össze. Most feltûnt, hogy minden más, sok az egyezés, de ez nagyon bekavart, hogy 2 és fél napig véreztem, mint írtam most újra kezdõdik a mell érzékenység a derék fájás stbstb..

Milyen tapasztalataitok vannak a Celeritas Shooting Club nevű lőtérrel? Jártatok már ott? Mekkora esély van rá, hogy egy civil a kalasnyikovval lövés közben eltöri a vállát a visszarúgástól?

Legjobb válasz: Ezzel a lõtérrel kapcsolatban nincs tapasztalatom, csak az utolsó kérdésedre válaszolnék. Minden lõtéren szigorú szabályok és szakképzett személyzet van, akik nem adnak csak úgy bárki kezébe komoly lõfegyvert. Nálunk hosszas tanulás után lehetett "szintet" lépni, mindenki légfegyverrel kezdte, majd a kellõ tapasztalat és érdeklõdés után jöhetett komolyabb fegyver, az is elméleti képzéssel, a fegyver szétszedésével és összerakásával, satöbbi. Így nem is kaphatott olyan ember ilyen erejû lõfegyvert, aki nem volt felkészülve rá. Persze balesetek történnek, én is megszívtam a gyakori kézbecsípéssel, mindenki csak saját felelõsségére használhat fegyvert. De azért válltörés szintû baleset esélye minimális.

Ezzel a lõtérrel kapcsolatban nincs tapasztalatom, csak az utolsó kérdésedre válaszolnék. Minden lõtéren szigorú szabályok és szakképzett személyzet van, akik nem adnak csak úgy bárki kezébe komoly lõfegyvert. Nálunk hosszas tanulás után lehetett "szintet" lépni, mindenki légfegyverrel kezdte, majd a kellõ tapasztalat és érdeklõdés után jöhetett komolyabb fegyver, az is elméleti képzéssel, a fegyver szétszedésével és összerakásával, satöbbi. Így nem is kaphatott olyan ember ilyen erejû lõfegyvert, aki nem volt felkészülve rá. Persze balesetek történnek, én is megszívtam a gyakori kézbecsípéssel, mindenki csak saját felelõsségére használhat fegyvert. De azért válltörés szintû baleset esélye minimális.
A loterrol en sem tudok nyilatkozni, es sajnos meg Kalasnyikovval sem lottem, de lottem mar vadaszpuskaval, lany letemre, teljesen kezdokent es nem tort el a vallam, szoval nyugi :) Az mas dolog, hogy ellottem vagy 15-20 toltenyt a puskaval es masnap veszett izomlazam volt, mintha sportoltam volna vagy ilyesmi, de ha van veled valaki aki ert a fegyverekhez es elmagyarazza hogyan fogd, milyen legyen a tartasod stb, akkor nem lesz csonttores az tutti! :) Jol meg kell ragadni es radolni a puskara, ez a kulcsa. Ha a jutubon rakeresel girls shotgun recoil szavakra, akkor latni fogsz nehany erdekes visszautest, de ez mind tudatlansagbol/figyelmetlensegbol adodo balesetek.
Hát akinek eltöri a vállát az bújjon el, mert az valami nagyon könnyû csontozatú lehet. Egy fegyver erre nem képes. Van komoly hatásfokú és visszarúgású, de hogy egy kézilõfegyver eltörje a vállát. Kamu meg vicc.

Ha valaki megérint egy elektromos vezetőt (220V), sok esély van rá, hogy a szíve is leáll? (fibrillál)

Legjobb válasz: sok mindentõl függ pl ha bal kézzel fogja meg, több az esély rá ha csak eg ypillanatra ér hozzá, akkor okozhat ritmuszavart, de ha pont az összehúzódás ütemével fut át a szíven az áram, akár bele sem szólhat a ritmusba:) amúgy 230V van a konnektorba:D

sok mindentõl függ pl ha bal kézzel fogja meg, több az esély rá ha csak eg ypillanatra ér hozzá, akkor okozhat ritmuszavart, de ha pont az összehúzódás ütemével fut át a szíven az áram, akár bele sem szólhat a ritmusba:) amúgy 230V van a konnektorba:D
A kérdező hozzászólása: "pl ha bal kézzel fogja meg, több az esély rá" Tényleg?Ez mitõl van így? Amúgy köszi a választ? :)
mitõl?:D logika.. a bal oldalt van a szíved:D az áram át akar haladni a testeden az ujad végétõl a talpadon át a földbe... ha a bal kezeden indul el, akkor ugye útba ejti a szívet is.. érted:D
A kérdező hozzászólása: Igaz.Bocsi! :D Ment a zöld! :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy mennyi is a CPR aránya mostanság? 30:2?
CPR? ha az újraélesztés menetére gondolsz, akkor igen, 30 kompresszió, 2 befújás, de ha nem ezt kérdezted, akkor nemtom:D

Mennyi esély van rá hogy így teherbe esik egy nő?

menstruáció alatt (vége fele) megszakításos védekezzésel lefekszik a párjával. teherbe lehet igy esni egyáltalán és ha igen akkor mennyi esély?

Legjobb válasz: unom már ezeket a kérdéseket,DE:igen,teherbe eshetsz!esély?elég kevés,de van rá!

unom már ezeket a kérdéseket, DE:igen, teherbe eshetsz!esély?elég kevés, de van rá!
nemtom mennyi az esély, de én pontosan így csináltam gyereket, hogy menstruáció alatt fogant-e azt nem tudom, de elvileg akkor is lehetett... pedig kivettem idõben és mégis.
Mikor jött meg és mikor volt az aktus?
és biztos, hogy tõled van a gyerek?bocs, csak elég kevés esélyt látok arra, hogy menzesz közben, fütyit kivéve is teherbe eshet valaki...nem sok ilyen esetet hallottam még...
A kérdező hozzászólása: ez csak egy kérdés volt:D puszta kiváncsiság de amugy ugygondoltam hogy menstruácio utolsó napjaiba...
Valaki csak úgy nem tesz fel ilyen kérdést. Szóval mikor jött meg akor feltételesen és mikor volt szex?
A kérdező hozzászólása: De ez csak kiváncsiság :) 2 héttel ezelött volt amugy meg de mondom hogy neménvagyok csak egy kérdés ...

Szexeltünk május 24. én óvszer nélkül a barátnőmmel, nem élveztem bele, nem is éreztem hogy ment volna bele, előnedv. Amikor kihúztam nem láttam előnedvnek a nyomát. Mennyi esély van rá hogy teherbe essen?

Ha minden igaz Május 31. -e környékén fog megjönni neki.

Legjobb válasz: Esély mindig van rá, mondjuk én nõ vagyok, nem tudom, ti mindig érzitek-e az elõváladékot, de attól is lehet várandós! Az esély csekélynek mondható

Esély mindig van rá, mondjuk én nõ vagyok, nem tudom, ti mindig érzitek-e az elõváladékot, de attól is lehet várandós! Az esély csekélynek mondható
Már hogy lenne csekélynek mondható az esély? Az elõváladék színtelen és nagyon kevés, persze, hogy nem láttad, amikor kivetted. Ha nem akartok gyereket védekezzetek! AZ esélyetek 35%. (lásd: megszakított közösülés pearl indexe)
Ha csak 1 (elsõ) menet volt, nagyon csekély az esélye, hogy sperma legyen az elõváladékban, amit a prosztata termel. Egyébként ez átlátszó és merevedés után gyorsan megjelenik a fiúknál, hogy síkosítsa a hímvesszõt, így nem valószínû, hogy érzed vagy látod aktus közben. (Mi lassan 10 éve védekezünk megszakítással sikerrel, pedig rögtön lett gyerekünk, amikor terveztük. Szerintem a pearl index azért lehet ilyen magas, mert elég nagy önuralom kell.)

Második babánkat várom. Az első 40 hét+ 5 nappal született. Esély van rá, hogy a második is 40 hét+ 5 napra szülessen? 36 hkm

Legjobb válasz: Ennyit tudok irni en is: esely van ra. Nekem mindket gyermekem kereken 39 hetre szuletett.

Ennyit tudok irni en is: esely van ra. Nekem mindket gyermekem kereken 39 hetre szuletett.
elsõ 40+3 második 38+3
Esély van rá, de nem feltétlenül lesz így. Nekem is két gyerekem van, mind a két terhességem más volt, és máshogy is végzõdött. A második rosszabb volt mint az elsõ. Mind a szülés, mind a kihordás...:)
Esély van rá.Nekem az elsõ 40+5 hétre, a második 37+3 hétre született.8 hkm
Az esély meg van én is mind kettõvel ráhúztam két hetet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!