Találatok a következő kifejezésre: Van peteérésem is Ha igen mikor (3 db)

Van peteérésem igy is? Ha igen mikor? És hogy tudom kiszámolni hogy mikor van?

Kb egy éve ugy be állt a mensim hogy mindig 15 vagy 16.-án jött meg.Janu?r óta viszont össze vissza.Van hogy 26napra vagy 23,most 33.ik napomon tartok és semmi.Ett?l független nekem van vagy szokott lenni peteérésem?? Vagy az csak akkor van ha pontos a mensim?? És ha március 29-t?l április 3.-ig volt mensim,akkor mikor volt peteérésem? Azóta várom hogy meg jöjjön:) Kösz a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Attól, hogy nem pont 28 napos a ciklusod még lehet peteérésed, de ezt így sajnos nem tudom megmondani hogy mikor,mert nem biztos hogy pont a mensi elsõ napjától számított 14. napon van. A www.timmermann.hu oldalon ha regisztrálsz, akkor ott be tudod írni hogy mikor volt mensid és ott kiszámolja neked a program. Van még a ciklus.hu is, de szerintem az elõzõ jobb oldal. Vagy vegyél egy ovulációs mikroszkópot(gyógyszertárban) kb 2500 Ft, és azzal mindennap megtutod nézni hogy van-e peteérésed akár többször is. Ez egy örökéletû kis szerkezet.

Szia! Attól, hogy nem pont 28 napos a ciklusod még lehet peteérésed, de ezt így sajnos nem tudom megmondani hogy mikor, mert nem biztos hogy pont a mensi elsõ napjától számított 14. napon van. A http://www.timmermann.hu oldalon ha regisztrálsz, akkor ott be tudod írni hogy mikor volt mensid és ott kiszámolja neked a program. Van még a ciklus.hu is, de szerintem az elõzõ jobb oldal. Vagy vegyél egy ovulációs mikroszkópot(gyógyszertárban) kb 2500 Ft, és azzal mindennap megtutod nézni hogy van-e peteérésed akár többször is. Ez egy örökéletû kis szerkezet.
A kérdező hozzászólása: oké. köszi szépen:)
Ha három hónapon keresztül méred az ébredési hõmérsékletedet, abból szépen látszik hogy van e peteérés. Ha a ciklusod közepe táján leesik a hõd, majd rögtön felmegy és napokig magasan marad, akkor van peteérés. HA egyenletes az ébredési hõd, akkor valószínûleg nincs. Érdemes a hõmérõt az ágyad mellé tenni, ébredés után de felkelés elõtt mérni, lehetõleg hüvelyben, végbélben vagy szájban (hónaljban pontatlan eredményt ad).
Szia! Kevés nyálat használsz és várj min:1 órát amíg rászárad. És ne legyen habos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!