Találatok a következő kifejezésre: Van peteérés megtermékenyítés (3 db)

Van peteérés a megtermékenyítés után is?

Legjobb válasz: Nincs peteérés megtermékenyülés után,bár hallottam már egy két kivételrõl,de az nagyon ritka.

Nincs peteérés megtermékenyülés után, bár hallottam már egy két kivételrõl, de az nagyon ritka.

Peteérési folyamatok, megtermékenyítés. Így van ez?

Jól tudom?Ezek a folyamatok?

Legjobb válasz: A méhnyálkahártya vastagságát nem tudom, de a többi amit leírtál szerintem jó. Már sok mindent olvastam én is, s ugyanezeket a következtetéséket vontam le. Talán még érdemes a hõmérsékletedre is figyelni. Ovu napján esik a hõmérséklet, majd utánna emelkedni kezd. Ha végig fenn marad a nem várt napjáig, kb. 12-14 napig, akkor esélyes a baba, bár ez sem jelent 100%-ot.

A méhnyálkahártya vastagságát nem tudom, de a többi amit leírtál szerintem jó. Már sok mindent olvastam én is, s ugyanezeket a következtetéséket vontam le. Talán még érdemes a hõmérsékletedre is figyelni. Ovu napján esik a hõmérséklet, majd utánna emelkedni kezd. Ha végig fenn marad a nem várt napjáig, kb. 12-14 napig, akkor esélyes a baba, bár ez sem jelent 100%-ot.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Megnéznétek a görbémet is, mert szerintem nem jó helyre tette a ciklus.hu a pém-et.Amúgy be van állítva 29 napos ciklusokra, csak a diagrammal nem tudom mi lehet? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/67054dc8c26050806636b3..
A kérdező hozzászólása: És ma reggeltõl annyira fáj a jobb oldali petefészkem hogy MEGÕRÜLÖK!!!!Mi lehet ez? Teganp 16mm-es tüszõt látott a nõdoki uh-n jobb oldalon.De miért fáj ennyire?Még sosem volt ilyen erõs fájdalmam.Felfázva nem vagyok, és az alhasamnál ERÕS megjön érzés!!!

Ha volt egy elég csúnya mellgyulladásom ( szoptatok ), olyannyira, hogy egész éjjel remegettem az egész testem, még menni sem tudtam, ez hatással van a peteérésre és a megtermékenyítésre?

Pont a ciklusom közepén volt ez a mellgyulladás. Nem tudom hatással van e ez bármire is.

Legjobb válasz: Lehet hogy lázas voltál azért remegtél és ez befolyásolhatja.,pár nappal kéõbbre is.

Lehet hogy lázas voltál azért remegtél és ez befolyásolhatja., pár nappal kéõbbre is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!