Találatok a következő kifejezésre: Van olyan vagy verseny (10 db)

Van olyan rendezvény vagy verseny Magyarországon, ahol törzskönyv nélküli fajtiszta kutyák is versenyezhetnek? Hol tartanak amerikai bulldogok számára versenyeket, és milyeneket?

Van egy 10 hónapos er?s testalkatú amerikai bulldogom, szeretném elvinni versenyekre, vagy vmire, de sajnos nincs törzskönyve!

Legjobb válasz: Szia! Igenis van, MKSz-es kiállításra viheted a fajtatiszta tk nélküli kutyádat, csak azzal a különbséggel, hogy hobby kategóriába nevezed, bár így nem kerül a tk-kel összevetésre, de egy szakember mondja el róla a véleményét, kaphat abba a kategóriába minõsítést és ha kitûnõt kap regisztráltathatod a MEOE-nél és kaphatsz B tk-et, ez ugyanúgy néz ki, mint az A tk csak az õsök nincsenek felvezetve, de ezzel már nevezheted kiállításra, úgy mint az A tk-est.

Szia! Igenis van, MKSz-es kiállításra viheted a fajtatiszta tk nélküli kutyádat, csak azzal a különbséggel, hogy hobby kategóriába nevezed, bár így nem kerül a tk-kel összevetésre, de egy szakember mondja el róla a véleményét, kaphat abba a kategóriába minõsítést és ha kitûnõt kap regisztráltathatod a MEOE-nél és kaphatsz B tk-et, ez ugyanúgy néz ki, mint az A tk csak az õsök nincsenek felvezetve, de ezzel már nevezheted kiállításra, úgy mint az A tk-est.
Tuti hogy nincs ilyen mivel hogy pedigree kell hozzá hogx eggy kutya részt vehessen egy ilyen rendezvényen!!!!!!
Ha a google-ben rákeresel arra, hogy "keverékutya szépségverseny" és megkapod a választ.

Tudnátok olyan poker oldalakat mondani ahol rendszeres FREEROLL versenyek vannak? óránként vagy akár naponta 2-3?

Legjobb válasz: Unibet, azt hiszem Poker770-en van új játékosoknak olyan Sng, ahol 30 centet lehet nyerni (6 játékosból), de óránként max 3-on indulhatsz és a Pokerstarson a Bankrollmob szervez napi 4-5 freerollt.

Unibet, azt hiszem Poker770-en van új játékosoknak olyan Sng, ahol 30 centet lehet nyerni (6 játékosból), de óránként max 3-on indulhatsz és a Pokerstarson a Bankrollmob szervez napi 4-5 freerollt.


Olyan filmeket keresek amiben ilyen illegális bunyókat, vagy versenyeket szerveznek, vagy utcai verekedések vannak benne, és jó lenne ha kicsit romantikus is lenne (? )

Ilyen pl. a Rozsda és csont, bár azon a fõ hangsúly máson van, de az nem baj:) vagy ugye a Felhõk fölött 3 méterrel-ben is van motor verseny. Szóval ilyenekre gondoltam. Írjatok már egy párat léci:)

Legjobb válasz: Harcosok klubja. Van benne még szerelmi szál is... :)

Harcosok klubja. Van benne még szerelmi szál is... :)
Never back down-t tudnám ajánlani.
blöff a bunyó ong bak triológia nyakörv(na ez elég kemény)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Sose hátrálj meg 1-2 Huligánok 1-2-3 Vitathatatlan 1-2-3 (bár ez börtönben van) Ong Bak Tom Yum Goong - A sárkány bosszúja futballmaffia futball faktor Vér és Csont így hirtelen ennyi
és itt a legújabb, men of tai chi iszonyat kemény film, minden küzdõsportosnak ajánlom, már magyarul is fenn van a neten:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) ment a zöldkéz

Szerintetek van Komárom-Esztergom megyében olyan teniszoktatás, ami megéri? Gondolok itt olyanra, ami pl:versenyekre visz vagy ilyenek

Legjobb válasz: én veszprém megyében teniszezek, és nincsen olyan edzõ, aki versenyekre visz v hasonló, nem is halottam ilyenrõl sztem nincs is. Versenyekre magadtól kell járni, az mtsztenisz.hu oldalon vannak versenykiirások, ott megtudod nézni mikor van neked való verseny(korosztály,helyszín stb).Olyan edzõt válassz, akihez sokan járnak,és ha van olyat, aki országos szinten játszot, annak van tapasztalata ;)

én veszprém megyében teniszezek, és nincsen olyan edzõ, aki versenyekre visz v hasonló, nem is halottam ilyenrõl sztem nincs is. Versenyekre magadtól kell járni, az mtsztenisz.hu oldalon vannak versenykiirások, ott megtudod nézni mikor van neked való verseny(korosztály, helyszín stb).Olyan edzõt válassz, akihez sokan járnak, és ha van olyat, aki országos szinten játszot, annak van tapasztalata ;)
A kérdező hozzászólása: ohh... köszi :D viszont úgy tudom, hogy a Magyar Tenisz szövetség is oktat vagy valami ilyesmi, és oda nehéz bekerülni?
sztem az csak Pesten van de nem tudom biztosra, hogy be lehet-e jutni azokra az edzésekre azt nem tudom sztem biztos drágábbak, nem érné meg, uyganazt tanítják, mint amit egy másik jó edzõ.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy Pesten van, viszont az a baj, hogy nem találok itt a megyében semmi rendes edzõt, ezért gondoltam a MTSZ-re :/

Mondanátok olyan játékot, ami olyan LOVAS játék, hogy van házam+lovas és ugye lovagolhatok, versenyek+a házon belül is járhatok, vagy ééppen munkába lehet menni? :D

tulajdon képpen nekem 1 lovas szerep játék kéne,ami nem a star stable vagy a starshine. előre köszi.

Legjobb válasz: Sims házi kedvenceket ne írjatok!

A kérdező hozzászólása: Sims házi kedvenceket ne írjatok!

Van itt olyan agilityis aki verseny szerűen űzi a sportot vagy nagyon magas szinten van?

Kellene egy kis segítség a szlalom tanításánál mert a kutya tudja hogy mi a dolga mert jobb oldalról beküldve szépen megy de végig engem nézz nem a rudakat nem kell neki mutogatni de végig megy de nem tudom előre küldeni benne bal oldalról se tudom beküldeni. Mi a teendő?

Legjobb válasz: Hát én éppenséggel agility edzõ vagyok :o) Az a baj h ehhez látni kéne a kutyát, meg h te mit csinálsz közben. Ahogy kiveszem a szavaidból mutogatós módszerrel tanítottad a szlalomot... Hol laksz? Én Dunakeszin, a Kutyavarázs sulin tartok edzéseket - ha gondolod egyszer gyere el ;o)

Hát én éppenséggel agility edzõ vagyok :o) Az a baj h ehhez látni kéne a kutyát, meg h te mit csinálsz közben. Ahogy kiveszem a szavaidból mutogatós módszerrel tanítottad a szlalomot... Hol laksz? Én Dunakeszin, a Kutyavarázs sulin tartok edzéseket - ha gondolod egyszer gyere el ;o)
A kérdező hozzászólása: Igen a mutogatósal tanítottam neki. A másik kutyámnak is de õ szépen csinálja akárhonnan bármiféle pozícióból be megy. Sajnos nyíregyházi vagyok és a legközelebbi lehetõség is Debrecen lenne ahol képzet oktató tudna velünk foglalkozni.
Csinálj legalább egy videót h lehessen látni h te hogy mozogsz és h a kutya milyen. Az h a másik kutyád tudja nem jelent semmit...minden kutya más és más. Én még azt is megkockáztatnám h áttanítom 2x2essel vagy folyosóssal.

Szerintetek van még arra esély, hogy a Counter Strike Source olyan játék legyen mint néhány éve? Hogy legyenek világhírű, meg hazai versenyek is, vagy a CSGO elnyomja már?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Sajnos ilyen a játékipar, ha kiadnak egy címhez egy új részt, áttér arra mindenki. Ilyen pl. a CoD is, elõször MW2-t tolta mindenki, utána MW3-at, most meg már BO2-zik mindenki.

Szerintem nem. Sajnos ilyen a játékipar, ha kiadnak egy címhez egy új részt, áttér arra mindenki. Ilyen pl. a CoD is, elõször MW2-t tolta mindenki, utána MW3-at, most meg már BO2-zik mindenki.

A mondoconon van-e olyan verseny amiben nemkell fellépni vagy hasonló csak cosplay-ezni?

Ti nem tudjátok hogy a mondoconon van-e olyan verseny amiben nemkel fellépni vagy hasonló csak cosplay-ezni???Szóval csak beöltözöl és kész :S

Legjobb válasz: Hogy akarsz versenyezni ha nem lépsz fel?:D Nincs...

Hogy akarsz versenyezni ha nem lépsz fel?:D Nincs...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!