Találatok a következő kifejezésre: Van olyan vagy valami ahol vannak (109 db)

Van olyan oldal, vagy valami ahol vannak jó hasizomgyakorlatok?

Legjobb válasz: Bár ez nem fogyókúrás kérdés :) http://body.builder.hu/edzesek_csoport.htm4?id=15 Hasizomgyakorlatoktól nem megy le a pocak!

Bár ez nem fogyókúrás kérdés :) http://body.builder.hu/edzesek_csoport.htm4?id=15 Hasizomgyakorlatoktól nem megy le a pocak!
akkor mitol megy le?

Van olyan iskola Budapesten ahol nem nézik, hogy bejárok vagy nem vagy valami nagyon gyenge iskola ahol nem kell bent rohadni egész nap?

Ha van akkor melyik? Normális válaszokat ha lehet nem oltogatást kérek.

Legjobb válasz: Középiskola vagy gimnázium*

A kérdező hozzászólása: Középiskola vagy gimnázium*
Középiskola biztosan nincs, törvényileg szabályozva van az óraszám, és odacsapnak az iskolának, ha a lógást megengednék. Esetleg menj magántanulónak, bár szerintem rosszabb, mert nulla motiváció és ha valakiben nincs önfegyelem, akkor bukta az egész.

Van olyan központ vagy valami, ahol megtudhatjuk, leellenőrizhetjük, hogy egy bizonyos távmunka-adó 100%-ig megbízható-e? Fordítói munkát végeznék.

Legjobb válasz: Sajnos, egyetlen céget vagy vállalkozást sem tudsz 100%-ra leellenõrizni... Max. annyit tehetsz, hogy a neten beírod a nevét a keresõbe (vállalkozás nevét vagy cég nevet) és nyomozgatsz, hátha valahol panaszkodtak már rá, vagy dicsérték, vagy valami... Ha gyanús az egész megbízás, akkor csinálj meg 1 munkát, ha rendesen kifizeti, akkor nincs gáz... Esetleg az elsõ félévben egyezzetek meg, hogy mindig az elvégzett munkák után fizet, nem havonta. Ennyi idõ alatt magad is megtapasztalod, hogy megbízható Munkaadó, vagy átverõs. Én ezt csinálnám a helyedben...

Sajnos, egyetlen céget vagy vállalkozást sem tudsz 100%-ra leellenõrizni... Max. annyit tehetsz, hogy a neten beírod a nevét a keresõbe (vállalkozás nevét vagy cég nevet) és nyomozgatsz, hátha valahol panaszkodtak már rá, vagy dicsérték, vagy valami... Ha gyanús az egész megbízás, akkor csinálj meg 1 munkát, ha rendesen kifizeti, akkor nincs gáz... Esetleg az elsõ félévben egyezzetek meg, hogy mindig az elvégzett munkák után fizet, nem havonta. Ennyi idõ alatt magad is megtapasztalod, hogy megbízható Munkaadó, vagy átverõs. Én ezt csinálnám a helyedben...


Hol lehet olyan idõs embert találni aki igényelne otthon ápolást? Fõleg Kecskeméten van erre egy cég vagy valami ahol lehet érdeklõdni?

Legjobb válasz: Szerintem vannak cégek, de hirdetni is szoktak a Petõfiben. Te ápoló vagy?

Szerintem vannak cégek, de hirdetni is szoktak a Petõfiben. Te ápoló vagy?

Hol van Pécsen olyan klub vagy valami ahol lehet bowlingozni, csocsózni meg stb? Jó lenne 1-2 ilyen barátot is szerezni aki szívesen jár ilyen helyre

Legjobb válasz: A plázában a Memphis, bár nem tudom bezárt-e mert legutóbb le voltak húzva a rácsok, de még benn van minden berendezés :/ Na ott van teke pálya meg biliárd asztalok és inni is lehet a társasággal (kávét, koktélokat pl)

A plázában a Memphis, bár nem tudom bezárt-e mert legutóbb le voltak húzva a rácsok, de még benn van minden berendezés :/ Na ott van teke pálya meg biliárd asztalok és inni is lehet a társasággal (kávét, koktélokat pl)
Én pécsi vagyok, és szívesen mennék ilyen helyekre, mert még sohasem voltam(velem sem jön el senki) :S

Van olyan oldal vagy valami ahol szep sminkeket vagy sztarok kozmetikumait es sminkjeit mutatjak?

Hogy aztan en is kiprobalhassam.

Legjobb válasz: http://smink.lap.hu/ itt szörfölj :) szerintem talàlsz olyat ami tetszik!

http://smink.lap.hu/ itt szörfölj :) szerintem talàlsz olyat ami tetszik!

Malaguti rst 50-em van, (nagyon ritka) neten hol van olyan oldal ahol van téma hozzá vagy valami apróság?

sokat mondok ha magyarországon 15nél több van:D

Legjobb válasz: eg a Malaguti fórumon: http://www.sportmotor.hu/motoros_forum/motorok/?cmd=showtopi..

Székesfeherváron hol van olyan matrica bolt, vagy valami, ahol olyan matricat kaphatok, amit noi ea ferfi mosdoba is lehet tenni?

Mostanaban sok helyen latok noi alakokat noi mosdok ajtajan, ferfi mosdok ajtajan. Annyira jo otletnek tartom, hogy munkahelyemen beszeltuk ezt fonokommel, hogyha talalok valahol feldobjuk mi is a mosdokat.

Cegléden van levéltár vagy valami olyan hely ahol lehet családfakutatást végezni? Ha van hol?

Nem olyan régóta de egyre inkább foglalkoztat ez a téma, nagyon kíváncsi vagyok kik voltak az ?seim, és a jelenben kik azok a rokonaim akikr?l nem tudok. Nagyon szépen köszönöm el?re a válaszokat :)

Legjobb válasz: Templomokban lévõ régi anyakönyvek (születést halált fölírták bennük). Persze elõtte a még élõ rokonokat kérdezd ki hogy kik voltak a szüleik nagyszüleik, mikor születtek, milyen vallásúak voltak (ebbõl fogod tudni melyik templomot keresd föl).

Templomokban lévõ régi anyakönyvek (születést halált fölírták bennük). Persze elõtte a még élõ rokonokat kérdezd ki hogy kik voltak a szüleik nagyszüleik, mikor születtek, milyen vallásúak voltak (ebbõl fogod tudni melyik templomot keresd föl).
Az Anyakönyvi hivatalokban is lehet kutatni. De elõbb tudnod kell a szüleid, nagyszüleid adatait kiinduló pontnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyszüleim, szüleim adatait természetesen tudom, még a dédimamámét is, õ most is él :)
csapatcsere...jobbat sajnos nem tudok ajánlani
Micsoda srác ez a lány
Katicák Csavard be, mint Beckham


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!