Találatok a következő kifejezésre: Van olyan vagy valami ahol (109 db)

Van olyan iskola Budapesten ahol nem nézik, hogy bejárok vagy nem vagy valami nagyon gyenge iskola ahol nem kell bent rohadni egész nap?

Ha van akkor melyik? Normális válaszokat ha lehet nem oltogatást kérek.

Legjobb válasz: Középiskola vagy gimnázium*

A kérdező hozzászólása: Középiskola vagy gimnázium*
Középiskola biztosan nincs, törvényileg szabályozva van az óraszám, és odacsapnak az iskolának, ha a lógást megengednék. Esetleg menj magántanulónak, bár szerintem rosszabb, mert nulla motiváció és ha valakiben nincs önfegyelem, akkor bukta az egész.

Van olyan központ vagy valami, ahol megtudhatjuk, leellenőrizhetjük, hogy egy bizonyos távmunka-adó 100%-ig megbízható-e? Fordítói munkát végeznék.

Legjobb válasz: Sajnos, egyetlen céget vagy vállalkozást sem tudsz 100%-ra leellenõrizni... Max. annyit tehetsz, hogy a neten beírod a nevét a keresõbe (vállalkozás nevét vagy cég nevet) és nyomozgatsz, hátha valahol panaszkodtak már rá, vagy dicsérték, vagy valami... Ha gyanús az egész megbízás, akkor csinálj meg 1 munkát, ha rendesen kifizeti, akkor nincs gáz... Esetleg az elsõ félévben egyezzetek meg, hogy mindig az elvégzett munkák után fizet, nem havonta. Ennyi idõ alatt magad is megtapasztalod, hogy megbízható Munkaadó, vagy átverõs. Én ezt csinálnám a helyedben...

Sajnos, egyetlen céget vagy vállalkozást sem tudsz 100%-ra leellenõrizni... Max. annyit tehetsz, hogy a neten beírod a nevét a keresõbe (vállalkozás nevét vagy cég nevet) és nyomozgatsz, hátha valahol panaszkodtak már rá, vagy dicsérték, vagy valami... Ha gyanús az egész megbízás, akkor csinálj meg 1 munkát, ha rendesen kifizeti, akkor nincs gáz... Esetleg az elsõ félévben egyezzetek meg, hogy mindig az elvégzett munkák után fizet, nem havonta. Ennyi idõ alatt magad is megtapasztalod, hogy megbízható Munkaadó, vagy átverõs. Én ezt csinálnám a helyedben...

Van olyan oldal vagy valami ahol szep sminkeket vagy sztarok kozmetikumait es sminkjeit mutatjak?

Hogy aztan en is kiprobalhassam.

Legjobb válasz: http://smink.lap.hu/ itt szörfölj :) szerintem talàlsz olyat ami tetszik!

http://smink.lap.hu/ itt szörfölj :) szerintem talàlsz olyat ami tetszik!


Székesfeherváron hol van olyan matrica bolt, vagy valami, ahol olyan matricat kaphatok, amit noi ea ferfi mosdoba is lehet tenni?

Mostanaban sok helyen latok noi alakokat noi mosdok ajtajan, ferfi mosdok ajtajan. Annyira jo otletnek tartom, hogy munkahelyemen beszeltuk ezt fonokommel, hogyha talalok valahol feldobjuk mi is a mosdokat.

Hol lehet olyan idõs embert találni aki igényelne otthon ápolást? Fõleg Kecskeméten van erre egy cég vagy valami ahol lehet érdeklõdni?

Legjobb válasz: Szerintem vannak cégek, de hirdetni is szoktak a Petõfiben. Te ápoló vagy?

Szerintem vannak cégek, de hirdetni is szoktak a Petõfiben. Te ápoló vagy?

Van olyan krém vagy valami ahol ha bekened a tested egyik pontját akkor nem leszel ott szörös? (F15alul nagyon szörõs vagyok)

Elnézést a helyes írásomért telóról írok!

Legjobb válasz: Igen, úgy hívják, hogy szõrtelenítõ krém... De borotvával is hasonló eredményt tudsz elérni, ha tartósabb eredményre vágysz akkor pedig gyanta.

Igen, úgy hívják, hogy szõrtelenítõ krém... De borotvával is hasonló eredményt tudsz elérni, ha tartósabb eredményre vágysz akkor pedig gyanta.

Van olyan fórum vagy IRC chat vagy valami ahol találhatok idõsebb minecraftosokat? értem az idõsebb alatt: +18

Gondoltam körbejárok pár tucat szervert és meglepõ hogy milyen sok és milyen korú játékosok vannak. Persze ezt pozitívan értem és az is, mivel ezekkel a játékosokkal átlagban sokkal jobb játszani mint 16 alattiakkal (pls 15.5 évesek ne írjanak ide h velük lehet :D azért írtam hogy ÁTLAGBAN mivel van 16 év alatt is olyan akivel jó játszani)
újabb ingyenélõ
Sportfogadó irodáknál például van ilyen

Hol van Pécsen olyan klub vagy valami ahol lehet bowlingozni, csocsózni meg stb? Jó lenne 1-2 ilyen barátot is szerezni aki szívesen jár ilyen helyre

Legjobb válasz: A plázában a Memphis, bár nem tudom bezárt-e mert legutóbb le voltak húzva a rácsok, de még benn van minden berendezés :/ Na ott van teke pálya meg biliárd asztalok és inni is lehet a társasággal (kávét, koktélokat pl)

A plázában a Memphis, bár nem tudom bezárt-e mert legutóbb le voltak húzva a rácsok, de még benn van minden berendezés :/ Na ott van teke pálya meg biliárd asztalok és inni is lehet a társasággal (kávét, koktélokat pl)
Én pécsi vagyok, és szívesen mennék ilyen helyekre, mert még sohasem voltam(velem sem jön el senki) :S

Cegléden van levéltár vagy valami olyan hely ahol lehet családfakutatást végezni? Ha van hol?

Nem olyan régóta de egyre inkább foglalkoztat ez a téma, nagyon kíváncsi vagyok kik voltak az ?seim, és a jelenben kik azok a rokonaim akikr?l nem tudok. Nagyon szépen köszönöm el?re a válaszokat :)

Legjobb válasz: Templomokban lévõ régi anyakönyvek (születést halált fölírták bennük). Persze elõtte a még élõ rokonokat kérdezd ki hogy kik voltak a szüleik nagyszüleik, mikor születtek, milyen vallásúak voltak (ebbõl fogod tudni melyik templomot keresd föl).

Templomokban lévõ régi anyakönyvek (születést halált fölírták bennük). Persze elõtte a még élõ rokonokat kérdezd ki hogy kik voltak a szüleik nagyszüleik, mikor születtek, milyen vallásúak voltak (ebbõl fogod tudni melyik templomot keresd föl).
Az Anyakönyvi hivatalokban is lehet kutatni. De elõbb tudnod kell a szüleid, nagyszüleid adatait kiinduló pontnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyszüleim, szüleim adatait természetesen tudom, még a dédimamámét is, õ most is él :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!