Találatok a következő kifejezésre: Van olyan vagy valami, amit a (224 db)

kézigránát! az lebomlik és tuti nem leszel terhes!
#5 Komolyan, olyan szánalmas vagy.. Még ha viccesen trollkodnál, de ez minden, csak nem vicces.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) 5ös és baj lenne ez a módszer?
#5-ös vagyok! tényleg rám férne!!
Azzal a képpel most jó sokat segítettél neki :D Amúgy, ha beütöd a keresõbe a fenti képen látható termék márkáját, akkor megtalálod a honlapját, ahol olvashatsz ezekrõl a termékekrõl. Azt hiszem az az egy baj ezekkel a cuccokkal, hogy a hagyományos (gumi, gyógyszer) védekezési módoknál kevésbé megbízhatók. (én így tudom, de azt hiszem a weboldalon is írják)
5 :DDDD De az ilyanak nem 100%-ak!
A kérdező hozzászólása: Kedves 5os koszonom a valaszod! Radferne egy jo kis szex :D
Van, de nem számít biztonságos védekezési módszernek! Megszakítással együtt alkalmazható csak...
De iszonyatos íze lesz tõle a puncidnak és kell úgy fél óra a védelemhez szóval...
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
van ilyen, de tizenévesen inkább gumi!

Valaki nem tudna mondani egy olyan internetes oldalt vagy valamit ami a neten van és pénz lehet vele keresni?

Legjobb válasz: Nem. Rajtad kívül senki más nem keres ilyen lehetõséget. (csak egy egész ország)

Nem. Rajtad kívül senki más nem keres ilyen lehetõséget. (csak egy egész ország)
Én használok jó párat, nagyon beváltak nekem, mondjuk nem kis munkát öltem bele. Megélni nem fogsz belõle, de ha keveset keresel, kiegészítésnek jó. Ha ezek nem lennének, nem telne nekem nyaralásra, így telik :)

Van olyan varázslat vagy valami, aminek a segítségével megtudhatom, hogy tetszem-e neki?

Nem is igazán az érdekel, hogy kapok-e eredményt, csak szívesen megcsinálnám, hátha mégis történne valami (:

Legjobb válasz: Én ismerek egy jót.A neve :Menj oda hozzá és kérdezd meg.Nálam bevált ;) Bocsi lehet hogy most ez kicsit bunkón hangzott,de ilyen varázslat nemigen van

Én ismerek egy jót.A neve :Menj oda hozzá és kérdezd meg.Nálam bevált ;) Bocsi lehet hogy most ez kicsit bunkón hangzott, de ilyen varázslat nemigen van
Varázsolgatni meg nem jó ötlet. Fõleg ha csak másolod az instrukciókat, és nem tudod mi az amit konkrétan csinálsz, és hogy az miként fejti ki a hatását.
Szerintem az a baj hogy ilyenekben hisznek felnõtt emberek, lehet ha normálisabban tudnál gondolkodni a kapcsolatokról, akkor lenne...a nyílt rákérdezés az emberek nagy részénél nem vezet sehova, csak elutasításba.Nem tudom milyen viszonyban vagytok, de beszélgetni, akár élõben, akár elektronikus formában tudsz vele, késõbb pedig ha már kialakult valamiféle viszony, akkor rá lehet kérdezni.
A kérdező hozzászólása: Azt érzem a pillantásából és a mosolyából, meg úgy mindenbõl, hogy tetszem neki, de szeretnék elvégezni egy ilyen varázslatot, mert érdekelne. Mondtam, hogy nem is igazán az érdekel, kapok-e eredményt, csak kíváncsiságból akarom megcsinálni!! Szóval lerövidítve: a VARÁZSLAT maga érdekel, nem a válasz. Mert valószínûleg igen, tetszem neki.
Abrakadabra fúbazzeg, Menj oda azt kérdezd meg!
A pillantásából, a mosolyából érezned kell.
A kérdező hozzászólása: Igen éreztem, hogy ezt fogjátok válaszolni xd csakhogy olyan helyzetben vagyunk, amiben nem mûködik ez az "odamegyek hozzá és csak úgy megkérdezem" figura. Más esetben már régen megtettem volna, nem pedig varázslatokat keresnék :)
Bármi ami erre irányul több macerával jár mint ha odamész és megkérdezed, bár ez így elég közvetlen és tapló dolog. Viszont ha te megmondod neki hogy õ tetszik neked akkor kiderül az igazság.
Nincs.
Ilyen bárgyú dolgokra mágiát használni olyan mint a szomszéd városon keresztül menni a sarki boltba.

Van olyan krém vagy valami amivel a sebhegeket, szőrbenövést kinyomott sebeket, és hasonlóakat el lehet tűntetni? FONTOS!

Ráadásul oylan helyen van a dolog, ahol gáz ha valaki meglátja, hoyg ilyen az emnber. Van valami krém, vagy módszer, maivel a suliig eltüntethetném, vagy legalább 1-2 hét alatt?

Legjobb válasz: Menj el bõrgyógyászhoz, aki biztosan tud felírni valamilyen gyógyszert.

Menj el bõrgyógyászhoz, aki biztosan tud felírni valamilyen gyógyszert.
Neogranormon kenõcs. Patikában lehet kapni.Férjem orrát, homlokát plasztikázták l hete, és már nem is látszik a helye.

Van olyan étel vagy valami, amit a terhesség alatt nem szabad fogyasztani?

Legjobb válasz: Káros szenvedélyek ,de ezt ugy is tudod.

Káros szenvedélyek , de ezt ugy is tudod.
Camambert-típusú sajtok, márványsajt, ezek vetélést okozhatnak, szóval ezek tilosak. Sajnos, pedig isteni finomak.
Felvágottat, virslit, húskonzervet, pástétomot, lágysajtot NEM SZABAD fogyasztani – a Listeriosis nevû kórokozóval való fertõzés veszélye miatt. Egészséges emberre gyakorlatilag nincs hatással, de ha a terhes nõ fertõzõdik meg, a placentán keresztül a magzat is – rá nézve pedig végzetes lehet a betegség (vetélés, koraszülés, késõbb jelentkezõ komplikációk). 100 fokon újraforralt termékek (pl. virsli), illetve konzervek (májkrém) biztonságosan fogyaszthatók. Édességet – csak mértékkel, mert kialakulhat a terhességi cukorbetegség.
Mindenféle nyers vagy félig fõtt hús, tojás fogyasztása tilos (pl. sushi, tatár b.). A már kész ételt mindig jó alaposan meg kell melegíteni, mert ezzel szinte "hõkezeled" az ételt.
Én úgy tudom, hogy májat sem szabad enni semmilyen formában.
Azért nem kell halálra rémíteni szegénykét! Mindent lehet enni, amit megkívánsz. Ez sok tiltott étel amit felsoroltatok, csak nem ajánlott. Amúgy meg egy kicsit túlzott óvatosságnak tartom. Persze a kávé, tea, cukor mérséklendõ.
Szia! Én is úgy olvastam, hogy tojás, lágy sajtok de csak az elején. Valami baktérium miatt, de az utolsó válaszolónak is igaza van. Ne légy annyira óvatos, mértékletesség a fontos. Az orvos és a védõnõ pedig minden jellegû aggodalmadra tud választ adni. Sok sikert a babához! Egy 39 hetes kismama
Májat szabad enni, nekem a védõnõ külön javasolta is, mert az egészséges. A lényeg azon van, hogy minden jól meg legyen fõzve, mert a nyers dolgok tele lehetnek kórokozókkal, amik a fõzéskor elpusztulnak. És persze a gyümölcsöt, zöldséget, meg alapjában mindent jól meg kell mosni. Sajtot ajánlott enni, csak nem a penészes sajtokat.

A nyuszinak van olyan természetes hangja ami a nyomogatós teddy macihoz hasonlít? Vagy valami légúti probléma lehet?

Legjobb válasz: Hát sajnos nem tudom milyen hangja van a nyomogatós teddy macinak. De ha így "dünnyög, zümmög, röfög" az természetes.

Hát sajnos nem tudom milyen hangja van a nyomogatós teddy macinak. De ha így "dünnyög, zümmög, röfög" az természetes.
A kérdező hozzászólása: Lehet valami hasonló volt:DD Akkor megnyugodtam...
Én sem tudom milyen a hangja...az én házinyulaim is fura hangot adnak ki..ilyen röfögésszerû :D
Találkoztam már én is ezzel a hanggal... :D Olyankor azt vettem észre hogy nem igen szereti ha hozzá érek vagy nyúlok felé... :D Amúgy volt mikor semmi baja nem volt és akkor is olyan tök fura hangot adott ki... :D Normális...

Van olyan gyógynövényes tea vagy valami, ami a teherbe esést segíti?

Sajnos kétszer elment a pici a 6.hétben, és gondoltam biztos van valami gyógynövényes cucc ami segíthetne.

Legjobb válasz: köszönöm szépen!mondjuk most a ciklusom 10.napján vagyok, remélem összejön a pici tea nélkül is, de ha nem akkor teázom majd. köszönöm:D

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!mondjuk most a ciklusom 10.napján vagyok, remélem összejön a pici tea nélkül is, de ha nem akkor teázom majd. köszönöm:D
én teáról nem tudok . de tudom hogy van olyan hormon tabletta ami segít hogy egy hónaban ne csak 1 peteérés legyen hanem több. az orvosod felírja ha elmész és megmondo neki hogy hallottál ilyennrõl.kis apró gyógyszer nagyon ém is használtam.
A kérdező hozzászólása: Pont hogy gyógyszert nem szeretnék szedni, fõleg nem hormonosat!Biztos van valami gyógynövényes tea, vagy valamilyen készítmény...
szia én olvasgattam az üzik közt és valami cickafark meg egyéb teákat isznak eggyesek.
Keress rá az interneten a palástfû teára, a cickafark teára, barátcserjére és esetleg a málnalevél teára. Ezeket szokták alkalmazni különbözõ variációkban azok a lányok, akik babát szeretnének vagy pl. vetélés után a palástfû tea erõsíti a méhet, segíti a beágyazódást. Esetleg E vitamin.
Én cickafarkfú teát iszok a dokim ajánlotta nekem is volt vetélésem 8 hetesen és most újra próbálkozhatunk és szeretnénk mielöbb babát. A doki szerint ez jó. A mensid elsõ napjától kezdve kell inni a ciklus közepéig aztán nem kell inni csak várni. Ha nincs baba akkor újra csinálsz még egy ciklust. Nekem az elsõ terhességemnél is ahogy elkezdtem inni rögtön lett baba. Mondjuk nem biztos hogy attól, de én se akarok gyógyszert szedni.
Szia, a cickafark tea kell inni a menszi elso napjatol egeszen a pe-ig es utanna a palastfu teat. En naponta ket cseszenyit iszom. Szoritok Nektek!
Én barátcserje kapszulát szedtem a ciklus 1. napjától, és amikor a 28. napon pozitiv lett a tesztem akkor áttértem az Utrogestan hüvelytablettára. Olvass utána a barátcserjének, sok jót irnak róla.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)

Van olyan étel / szósz vagy valami aminek olyan az íze mint a hagymás tejfölös chips-nek?

Van olyan étel / szósz vagy valami aminek olyan az íze mint a hagymás tejfölös chips-nek??? fontos lenne válaszokat kérnék köszönöm :DD??

Legjobb válasz: A Mekiben volt olyan azt hiszem zöld fûszeres tejfölös mártogató aminek olyan íze volt. Amikor elõször tunkoltam bele a krumplimat és kóstoltam meg akkor egybõl a hagymás tejfölös chips jutott az eszembe, hogy ennek a mártogatónak pont ilyen az íze. Finom volt! Ez ilyen szezonális mártogatós volt, azt hiszem, hogy a vastagabb burgonyához adták. Szóval még biztosan lehet majd valamikor újra kapni. :)

A Mekiben volt olyan azt hiszem zöld fûszeres tejfölös mártogató aminek olyan íze volt. Amikor elõször tunkoltam bele a krumplimat és kóstoltam meg akkor egybõl a hagymás tejfölös chips jutott az eszembe, hogy ennek a mártogatónak pont ilyen az íze. Finom volt! Ez ilyen szezonális mártogatós volt, azt hiszem, hogy a vastagabb burgonyához adták. Szóval még biztosan lehet majd valamikor újra kapni. :)
A kérdező hozzászólása: és házilag lehet készíteni ??
Biztosan lehet.
tejfolbe beletorsz par gerezd fokhagymat, es avval esed a sultkrumåit
De ez a chips nem fokhagymás, hanem rendes vöröshagymás+egy kis zöld fûszer van benne, szerintem.
Reszelt vöröshagymát tegyél tejfölbe, sót, borsot. húsokra, vagy sültkrumplira locsolva hasonló ez az ize.
Joghurt, só, metélt metélõhagyma(snidling) és nátriumglutamát. Mert az az, amire rászokunk. Só helyett tehstsz sültkrumplifûszert, abban van. De jobb, ha leszoksz, s ha kiürült a szervezetedbõl, akkor a snidlinges joghurtot vagy tejfölt imádni fogod. Zöldhagymaszár is jó, vag yengeggy kicsírázni vöröshagymát melegben, s a hajtását epríthatod.
Házilag UGYANAZT az ízt nem tudod elérni mert az aromákból és nátrium glutamátból áll....
csinálj reggel és este felüléseket az erösíti a hasfalat. Kezdj el sportolni valamit.
Húzd be a hasad.
A kérdező hozzászólása: mi poénos ember vagy :D:D:D:D:DD elsõnek köszönöm :)
Navigációs program. IGO például.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!