Találatok a következő kifejezésre: Van olyan vagy program (390 db)

Msn messenger-hez van olyan felderítő program ami működik is? Discovery nem jelzi a rejtett partnereket. A programmal van baj, vagy le kell hozzá tölteni egy kiegészítőt?

Legjobb válasz: Nincs ilyen program, nyilván nem úgy tervezték a rejtett módot, hogy mégse legyen rejtett az illetõ. Akkor nem lenne semmi értelme.

Nincs ilyen program, nyilván nem úgy tervezték a rejtett módot, hogy mégse legyen rejtett az illetõ. Akkor nem lenne semmi értelme.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy van! Engem is derítettek már fel vele.
Nincs ilyen. Maximum blöff volt, vagy egyéb, számítógéptõl független háttérinformáció.
A kérdező hozzászólása: Nézzetek utánna, mert tényleg van ilyen! Ha nem tudnám biztosan, nem mondanám!
Navigációs program. IGO például.

Van olyan vagy ilyesmi tömörítő program?

Hát röviden nekem egy olyan/olyasmi programra lenne szükségem ,hogy tömörít ,de pl: 700mb-ról 690mb-ra <--nem ilyesmire gondoltam hanem ami legalább egy tényleges 20-30% tömörít vagy többet az persze nem baj..csak az a kérdés ,hogy van-e ilyen + letölthető :D

Legjobb válasz: Egy tömörítõ program hatásfoka függ attól, hogy milyen fájlokat akarsz tömöríteni. Például jpg, mp3 állományok esetén a tömörítés hatásfoka alacsony lesz, mivel ezekben a fájlokban az adatok már eleve tömörítve vannak. Bmp, wav fájloknál viszont jobb eredmény érhetõ el, mert ezek nem tömörítve tárolják az információt.

Egy tömörítõ program hatásfoka függ attól, hogy milyen fájlokat akarsz tömöríteni. Például jpg, mp3 állományok esetén a tömörítés hatásfoka alacsony lesz, mivel ezekben a fájlokban az adatok már eleve tömörítve vannak. Bmp, wav fájloknál viszont jobb eredmény érhetõ el, mert ezek nem tömörítve tárolják az információt.


Van olyan letölthető program amely segítségével nem kell youtube-on a reklámokat néznem vagy olyan, hogy nincs teli egy adott oldal jobb és bal oldala hirdetésekkel?

Legjobb válasz: Adblock Plus kiegészítõ elérhetõ Chrome-ra is meg Firefox-ra is. Lehet van a többi böngészõre is, de ezt a kettõt érdemes használni.

Adblock Plus kiegészítõ elérhetõ Chrome-ra is meg Firefox-ra is. Lehet van a többi böngészõre is, de ezt a kettõt érdemes használni.
A kérdező hozzászólása: az a hirdetésekre jó vagy a youtube-os reklámokra?:)
Szinte mind a kettõre , érdemes leszedni .

Van olyan képszerkesztő program, vagy akár az interneten olyan oldal ahol egy képre tudok rakni mindenféle "gonoszságot"?

Úgy értem ezt a gonoszságot, hogy a fogakból tudok vámpírfogat csinálni, gonosz vörös szemeket meg hasonló dolgokat?:D

Legjobb válasz: Adobe Photoshop

Adobe Photoshop
Az Adobe Illustrator egyszerûbb mint a PS, talán az beválik nálad. Esetleg ott van még a Gimp.
A kérdező hozzászólása: Már 130x leszedtem és 130x letöröltem, mert vhogy nekem az nem tetszik és "tanulgatni" sincs kedvem ahhoz h használjam... Vmi egyszerûbb progi? Van olyan ami direkt ilyenekre van kitalálva?
Photoscape ez nagyon jó kis progi meg nagyon egyszerû:) de van egy képszerkesztõ oldala is az a neve http://www.pizap.com ez nagyon jó mindenkinek ajánlom.:) )

Iphone-om van es azhol jelenleg ahol lakok sok wifi-van de mind jelszoval vannak vedve! Az lenne a kerdesem hogy van olyan ingyenes program, ami ezt kitalalja vagy meghackeli, ilyesmi?

voltnekem androidos keszulekem is azon volt par olyan program kellet varni 1-3 percet es feltorte magatol,de az reg volt es nem tudom a nevet az app-nak,akkor meg ingyenes volt de most nem tudom hogy az vagy nem?

Legjobb válasz: A WEP kóddal védett hálózatot nagyon könnyû törni, valamint azokat a routereket amin engedélyezve van a WPS csatlakozás. Természetesen ez illegális, így itt baromira nem fogsz senkitõl felvilágosítást kapni. Keress utána google-n. Ne legyél lusta...

A WEP kóddal védett hálózatot nagyon könnyû törni, valamint azokat a routereket amin engedélyezve van a WPS csatlakozás. Természetesen ez illegális, így itt baromira nem fogsz senkitõl felvilágosítást kapni. Keress utána google-n. Ne legyél lusta...
Az nehéz ügy.
Akinek telik Iphone-ra, az ne sajnáljon már egy olcsó wifis routerre és egy olcsó internet elõfizetésre pár ezer forintot, hogy ne kelljen szemérmetlenül lopnia a szomszédok sávszélességét! Te sem örülnél, ha a 20 megabites internet elérésed azért csökkenne 3 megabitre, mert a szomszédod a tiéden torrentezik...
A kérdező hozzászólása: elnezest a helyesirasi hibakert, nem nagon mukodik a billentyuzetem!
Se androidra se iOS-ra nincs olyan program ami feltör egy wifi kódot. Mondjuk PC-re se...
így van...nem létezik wifi feltörõ semmilyen rendszerre. vegyél magadnak egy routert vagy fizess annak, akitõl szeretnél netet...akkor megadják szivesen neked a jelszavukat..
A kérdező hozzászólása: nem rudom de volt galaxy s2 egy ilyen programom biztos vagyok benne hogy van, es mukodik , csak nem tudom a nevet !jah es ahol most vagyok csak ideiglenesen lakok , akkor minek szereljek be netet
A kérdező hozzászólása: valamilyen wifi hacker vagy ilyesmi volt a neve de mar nem tudom tisztan

Van olyan patch, program vagy cheatkód a PES 12höz, ami segítségével BAL módban egyből egy nagy csapathoz pl Milan vagy Real kerülök?

Legjobb válasz: Sajnos nincs énis sokat kerestem, de nem találtam én 4 szezont nyomtam végig és végre a barcánál vagyok :D Kicsit unalmas néha, de kitartás :D

Sajnos nincs énis sokat kerestem, de nem találtam én 4 szezont nyomtam végig és végre a barcánál vagyok :D Kicsit unalmas néha, de kitartás :D

FL Studio-hoz van magyarosítás? Vagy van olyan zenekészítő program ami magyar?

abletonnak van magyar verziója?

Legjobb válasz: Szerintem nincs egyikhez sem :( Ha tudsz alapszinten angolul, akkor nem lesz nagy akadály :D

Szerintem nincs egyikhez sem :( Ha tudsz alapszinten angolul, akkor nem lesz nagy akadály :D

Van olyan fotószerkesztő program, amivel a kép sarkait le tudom vágni, vagy az alakot formába kivágni, tehát nem négyzet, vagy kör alakban, hanem maga a formát körbevágni?

Legjobb válasz: Szinte mindegyikkel megtudod csinálni. Én utálom, de próbáld meg az ingyenes Gimp-pel, mert sokan szeretik. Nekem még mindig PS a nyerõ.

Szinte mindegyikkel megtudod csinálni. Én utálom, de próbáld meg az ingyenes Gimp-pel, mert sokan szeretik. Nekem még mindig PS a nyerõ.
A windowsban lévõ paint-al is megtudod oldani ha van egy ki kézügyességed, vagy ajánlom a coler paint-ot az képes az azonos színû területeket elkülöníteni a többitõl ez által ki is tudod vágni! De photo shop megoldja a problémádat!
A kérdező hozzászólása: Nekem az a gondom, hogy a hátteret szeretném megváltoztatni, vagyis a célszemélyt más környezetbe elhelyezni, de egyszerûen nem megy, lehet én vagyok béna. Alakot egyikkel sem tudtam még kivágni, egyedül a windows xp-vel, de most win7 van, így az nem jön össze. Ezért gondoltam a kép sarkait levágni, de ha azt kijelölöm és levágom, akkor az marad meg, vagyis pont, amit levágtam, a többi meg a lényeges lenne elveszik. Lehet, hogy valamit én csinálok rosszul. Köszi a válaszokat egyébként, megpróbálom akkor, amit ajánlottatok.
Ha gondolod segitek neked ... meg mondod mit szeretnél és megcsinálom én
menj a kijelöléshez és fordítsd meg... inverz kijelölésnek hívják PS-ban CTRL+SHIFT+I

Van olyan php program ahol tudok a fórumnak Háttérképet készíteni? Vagy képeket a hátttérbe?

Legjobb válasz: Milyen fórumnak? Mit értesz készítés alatt? Miért PHP megoldásra van szükséged?

Milyen fórumnak? Mit értesz készítés alatt? Miért PHP megoldásra van szükséged?
A kérdező hozzászólása: regisztráltam tárhelyre, total commanderbe elkészítettem a szervert, mostmár csak egy témát szeretnék az atw.hu-ra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!