Találatok a következő kifejezésre: Van olyan vagy bármi amivel kicsit (3 db)

Van olyan gyogyszer vagy bármi amivel kicsit segiteni lehet a teherbe esést?

Legjobb válasz: Lehet stimulálni a peteérést, ha esetleg neked nem rendszeres a menszid. A peteérést tudod ellenõrizni ovulációs tesztel amit DM-be lehet venni corax a neve nekem be vállt. Ha az rendszeresen mutatja a peteérést, akkor a párodnál is lehet puhatolozni.Ugyanis a sperma ha nem elég aktív, vagy nem célírányú, vagy nem elég a sperma szám, akkor ott a bibi. Nem tudom hogy jártatok-e már orvosnál, vagy ezeken a dolgokon túl vagytok már?.És akkor jöhetnek még vitaminok. A párodnak mindenképp rengeteg c-vitaminra, szelénre, és nyomelemre lessz szüksége, ezt a kombinációt kapsz gyógynövény boltba, sárga doboza van. Neked folsavra c-vitaminra, és mindkettõtöknek stressz mentes idõszakra.Terhességi vitamint szoktak ilyenkor ajánlani, de szerintem semmi értelme. Remélem tudtam segíteni 30 hetes kismama

Lehet stimulálni a peteérést, ha esetleg neked nem rendszeres a menszid. A peteérést tudod ellenõrizni ovulációs tesztel amit DM-be lehet venni corax a neve nekem be vállt. Ha az rendszeresen mutatja a peteérést, akkor a párodnál is lehet puhatolozni.Ugyanis a sperma ha nem elég aktív, vagy nem célírányú, vagy nem elég a sperma szám, akkor ott a bibi. Nem tudom hogy jártatok-e már orvosnál, vagy ezeken a dolgokon túl vagytok már?.És akkor jöhetnek még vitaminok. A párodnak mindenképp rengeteg c-vitaminra, szelénre, és nyomelemre lessz szüksége, ezt a kombinációt kapsz gyógynövény boltba, sárga doboza van. Neked folsavra c-vitaminra, és mindkettõtöknek stressz mentes idõszakra.Terhességi vitamint szoktak ilyenkor ajánlani, de szerintem semmi értelme. Remélem tudtam segíteni 30 hetes kismama
Itt érdemes kutakodni: http://babatervezok.otthona.net/

Van olyan munka amihez nem kell vagy csak kicsit kell hozzá matek és olyan 10000-12000 ft keres? érretségivel, diplomával vgay bármivel

Legjobb válasz: Tíz-tizenkétezer forintot akarsz csak keresni? Vagy ennyire nem megy a matek, hogy a számokban lévõ nullákat sem sikerül megszámolni? Egyébként rengeteg munkához nem kell matek, de nem árt, ha legalább a szerzõdésedben szereplõ számokat értelmezni tudod.

Tíz-tizenkétezer forintot akarsz csak keresni? Vagy ennyire nem megy a matek, hogy a számokban lévõ nullákat sem sikerül megszámolni? Egyébként rengeteg munkához nem kell matek, de nem árt, ha legalább a szerzõdésedben szereplõ számokat értelmezni tudod.
jó hír, a munkák 99%ához nem kell matek, legfeljebb általános iskola 4. osztályos szinten.
Költöztetõ cégeknél rakodóként Budapesten meglehet keresni óránként 600-1000 Ft-ot.
10-12000Ft? /óra? /nap? /hét? /hónap? /év? /egész élet?
A kérdező hozzászólása: diákmunkát értek rajta
hahahahahaha. nepróbálkozz...:D 16/F

Vannak esetleg olyan oldalakat, ahonnan mindenféle játékot lelehet tölteni a kicsiknek ingyen? Gondolok itt társasjátékra, vagy bármi olyanra amit anyuval-apuval közösen csinálhat egy bölcsis, ovis korú gyerek.

Nézel?dtem én a neten, találtam néhány oldalt, de nem az igazi egyik sem. Olyan elfoglaltságot keresek, ami jó programot ad az egész családnak, de leginkább a gyereknek.

Legjobb válasz: Hát én ajánlanám a www.honfoglalo.hu - t és ott a Junior szobát. Regisztrálni kell csak. Vagy vannak különbözö torrentoldalak pl.: -beload.hu -ztracker.hu stb. Némelyik csak regisztrációt igényel de egyik-másikhoz meghívó szükséges. Szerintem a torrentoldalakon lehet a legtöbb jó játékot megtalálni. De ha ez túl bonyolultnak tünik akk meg csak a honfoglalo.hu meg a stratlapjátékok.hu a megoldás vagy más ilyesféle játékoldal. :)

Hát én ajánlanám a http://www.honfoglalo.hu - t és ott a Junior szobát. Regisztrálni kell csak. Vagy vannak különbözö torrentoldalak pl.: -beload.hu -ztracker.hu stb. Némelyik csak regisztrációt igényel de egyik-másikhoz meghívó szükséges. Szerintem a torrentoldalakon lehet a legtöbb jó játékot megtalálni. De ha ez túl bonyolultnak tünik akk meg csak a honfoglalo.hu meg a stratlapjátékok.hu a megoldás vagy más ilyesféle játékoldal. :)
Én a http://www.canadahun.hu oldalt ajánlanám. Innen komplett társasjátékokat is le tudtok tölteni, vagy feladatlapokat, könyveket stb. Regisztrálni kell és ha megvan a 20 hozzászólásod és eltelt 48 óra, akkor már tudsz töltögetni. Ezenkívül ha már nagyobb a gyerkõc, akkor szerintem jó még a kvízpart oldal is. Itt vannak kifejezetten gyerekes kérdések, de felnõtteknek is nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Kidoz.net Nézd meg ezt, kifejezetten gyerekeknek szól, még véletlenül sem ugrik be semmi olyan, ami nem nekik való.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!