Találatok a következő kifejezésre: Van olyan vagy bármi amivel (57 db)

Nem vagyok jó beszélgető partner ismeretlenekkel. Vannak olyan beszéd témák amiket bármikor elővehetem egy kialakuló társalgás során?

Nagyon szépen köszönöm a válaszolkat :)

Legjobb válasz: Néhány tipp, a körülmények szerint lehet õket variálni: Sok ember szeret magáról beszélni, csak el kell õket indítani, az ilyet kérdezheted a múltjáról (hol született, hová járt iskolába...), arról, mit szeret (mi a hobbija, ki a kedvenc színésze, sportolója stb.) Hatásosabb, ha valami olyanhoz tudod kötni a kérdést, amit látsz rajta vagy már tudsz róla (pl. ha különleges neve van, rá lehet kérdezni, hogy mi az eredete, ha pókhálós tetoválás van a könyökén, akkor megkérdezheted, hol ült és miért :) Ahol vagytok, az is adhat témákat (pl. ha vendégségben, akkor honnan ismeri a vendéglátót, ha rendezvény után, akkor mi tetszett benne és mi nem, eljönne-e újra). Ha nem beszédes az illetõ, akkor elmondhatsz egy történetet, ami veled esett meg. (A paradicsomlérõl mindig az jut eszembe, amikor egyszer...) Kérhetsz tanácsot, pl. ha kiderül hogy valamihez ért. (Ismeretlentõl persze nem a legmélyebb szívügyeidben.) Ha mondjuk autókereskedõ vagy autószerelõ és te vagy az ismerõsöd autót akar venni, akkor lehet örvendezni, hogy végre egy szakember és megkérdezni, melyik márkáról mi a véleménye. Nõknél úgy tûnik, mindig bejön, ha észrevesznek valamit a külsejükön, akkor is, ha ezt másik nõ teszi. (Milyen kõ ez a nyakadban?, Ez a zöld a természetes hajszíned, vagy festeted? :) Hapsiknál változó a hatás. Jó témák lehetnék még: állatok (akár úgy, hogy megkérdezed, tart-e valamit, akár elmondod, hogy mennyire szereted a ...-ket és miért), filmek, nyelvek, szokások a világ különbözõ tájain - fõleg ha tényleg jártál ott és magad is láttad. Amiket mindenképpen javaslok kerülni ilyen helyzetben: - Politika (kivéve pártrendezvényeken vagy tüntetésen) - Vallás (kivéve körmeneten) - Fóbiáid és lényed egyéb abnormális oldalai (kivéve, ha klausztrofóbiás vagy és egy liftbe invitálnak) - Viccek (kivéve, ha végképp az égvilágon semmi más nem jut az eszedbe vagy nagyon a helyzethez illik, vagy ha a partner kezdi a viccmesélést) - Justin Bieber (nincs kivétel)

Néhány tipp, a körülmények szerint lehet õket variálni: Sok ember szeret magáról beszélni, csak el kell õket indítani, az ilyet kérdezheted a múltjáról (hol született, hová járt iskolába...), arról, mit szeret (mi a hobbija, ki a kedvenc színésze, sportolója stb.) Hatásosabb, ha valami olyanhoz tudod kötni a kérdést, amit látsz rajta vagy már tudsz róla (pl. ha különleges neve van, rá lehet kérdezni, hogy mi az eredete, ha pókhálós tetoválás van a könyökén, akkor megkérdezheted, hol ült és miért :) Ahol vagytok, az is adhat témákat (pl. ha vendégségben, akkor honnan ismeri a vendéglátót, ha rendezvény után, akkor mi tetszett benne és mi nem, eljönne-e újra). Ha nem beszédes az illetõ, akkor elmondhatsz egy történetet, ami veled esett meg. (A paradicsomlérõl mindig az jut eszembe, amikor egyszer...) Kérhetsz tanácsot, pl. ha kiderül hogy valamihez ért. (Ismeretlentõl persze nem a legmélyebb szívügyeidben.) Ha mondjuk autókereskedõ vagy autószerelõ és te vagy az ismerõsöd autót akar venni, akkor lehet örvendezni, hogy végre egy szakember és megkérdezni, melyik márkáról mi a véleménye. Nõknél úgy tûnik, mindig bejön, ha észrevesznek valamit a külsejükön, akkor is, ha ezt másik nõ teszi. (Milyen kõ ez a nyakadban?, Ez a zöld a természetes hajszíned, vagy festeted? :) Hapsiknál változó a hatás. Jó témák lehetnék még: állatok (akár úgy, hogy megkérdezed, tart-e valamit, akár elmondod, hogy mennyire szereted a ...-ket és miért), filmek, nyelvek, szokások a világ különbözõ tájain - fõleg ha tényleg jártál ott és magad is láttad. Amiket mindenképpen javaslok kerülni ilyen helyzetben: - Politika (kivéve pártrendezvényeken vagy tüntetésen) - Vallás (kivéve körmeneten) - Fóbiáid és lényed egyéb abnormális oldalai (kivéve, ha klausztrofóbiás vagy és egy liftbe invitálnak) - Viccek (kivéve, ha végképp az égvilágon semmi más nem jut az eszedbe vagy nagyon a helyzethez illik, vagy ha a partner kezdi a viccmesélést) - Justin Bieber (nincs kivétel)
Szerintem szépen apránként kell elõhozni dolgokat, nem azonnal, elõször ismerkedni kell, utána úgyis jön magától minden...

Van olyan nyelvoktató csomag, vagy bármi, amiben a nyelvtudásnak megfelelő filmek, mesék vannak (mint az oxfordos rövidített könyvek). Vagy esetleg weboldal, ahol találok ilyeneket?

Legjobb válasz: A Project könyvekre gondolsz? Mert az Oxfort, egy könyvesbolt (úgy tudom), de nem egy könyv. Amúgy ha a Projectre is gondolsz, nem tudok róla, hogy lenne olyan csomag, stb..

A Project könyvekre gondolsz? Mert az Oxfort, egy könyvesbolt (úgy tudom), de nem egy könyv. Amúgy ha a Projectre is gondolsz, nem tudok róla, hogy lenne olyan csomag, stb..
A kérdező hozzászólása: A könyvekkel, csak arra gondoltam, hogy ugye ezek rendes mûvek egyszerûsített változatai, és, hogy ilyen filmet szeretnék, ami a szókincsnek megfelelõen nehéz. Pl. egy hétköznapi beszélgetés, amit egy kezdõ is megért stb.
Mar elnezest, elso hozzaszolo, de Oxford az egy varos Angliaban. Ott talalhato az University of Oxford. Van egy reszleguk: "Oxford University Press is a department of the University of Oxford. It furthers the University's objective of excellence in research, scholarship, and education by publishing worldwide." Az Oxford nyelvkonyvek, a szokincsnek megfeleloen egyszerusitett es roviditett regenyek, konyvek, egyeb oktatoanyagok Oxfordban keszulnek, es valahogy odakerulnek a magyar boltokba is. Foleg az OXFORD konyvesboltba. :)
Ha beirod a You Tube-ra: Fairy Tales, talalsz egy csomo meset angolul.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
gyerekeknek: Gogo loves English English Time Kid's abc leapfrog learning dvds 5 pack

Van olyan gyogyszer vagy bármi amivel kicsit segiteni lehet a teherbe esést?

Legjobb válasz: Lehet stimulálni a peteérést, ha esetleg neked nem rendszeres a menszid. A peteérést tudod ellenõrizni ovulációs tesztel amit DM-be lehet venni corax a neve nekem be vállt. Ha az rendszeresen mutatja a peteérést, akkor a párodnál is lehet puhatolozni.Ugyanis a sperma ha nem elég aktív, vagy nem célírányú, vagy nem elég a sperma szám, akkor ott a bibi. Nem tudom hogy jártatok-e már orvosnál, vagy ezeken a dolgokon túl vagytok már?.És akkor jöhetnek még vitaminok. A párodnak mindenképp rengeteg c-vitaminra, szelénre, és nyomelemre lessz szüksége, ezt a kombinációt kapsz gyógynövény boltba, sárga doboza van. Neked folsavra c-vitaminra, és mindkettõtöknek stressz mentes idõszakra.Terhességi vitamint szoktak ilyenkor ajánlani, de szerintem semmi értelme. Remélem tudtam segíteni 30 hetes kismama

Lehet stimulálni a peteérést, ha esetleg neked nem rendszeres a menszid. A peteérést tudod ellenõrizni ovulációs tesztel amit DM-be lehet venni corax a neve nekem be vállt. Ha az rendszeresen mutatja a peteérést, akkor a párodnál is lehet puhatolozni.Ugyanis a sperma ha nem elég aktív, vagy nem célírányú, vagy nem elég a sperma szám, akkor ott a bibi. Nem tudom hogy jártatok-e már orvosnál, vagy ezeken a dolgokon túl vagytok már?.És akkor jöhetnek még vitaminok. A párodnak mindenképp rengeteg c-vitaminra, szelénre, és nyomelemre lessz szüksége, ezt a kombinációt kapsz gyógynövény boltba, sárga doboza van. Neked folsavra c-vitaminra, és mindkettõtöknek stressz mentes idõszakra.Terhességi vitamint szoktak ilyenkor ajánlani, de szerintem semmi értelme. Remélem tudtam segíteni 30 hetes kismama
Itt érdemes kutakodni: http://babatervezok.otthona.net/


Van esetleg olyan kérdésetek bármi amire még nem kaptatok választ? Vagy amire 1 választ kaptatok, ami nem elég?

Feltehhetek kérdéseket amikre nem kaptatok választ játék ilyesmit. Én tudom mindegyikre a választ. viccen kívül.

Legjobb válasz: Az ég kék. A fû zöld. Az RTL 2??

Az ég kék. A fû zöld. Az RTL 2??
A kérdező hozzászólása: Mondom viccen kívül . XD amúgy nem.
A kérdező hozzászólása: semmi baj.. sajnosnem sikerült
1.vagyok http://www.tineye.com/ töltsd fel a képet
A kérdező hozzászólása: amugy ha beteszek egy képet akkor csak akkor jön ki eredmény hogyha az illetö ugyanazt a képet rakta fel? valaki nem tud esetleg egy másik oldalt?nem talált semmit :(
vagy nézd meg itt:http://hi5.com/ vagy hasonló keresõ esetleg chat oldalon hátha regisztrált esetleg, ha a nevét tudod, vagy ilyesmi!
nem
Ne haragudj, hogy én nem tudok segíteni, csak érdeklõdöm... sikerült megtalálnod õt?
vagy itt:***** töltsd le ami ottvan biztosan segíteni fog!nézd i majd meg!majd meglátod miért!nézd VÉGIG!majd meglátod miért!* Automatikusan eltávolított tartalom.
ez is olyasmi asszem:http://kereses.blog.hu/2007/11/23/szemelykereso ezt meg itt találtam:http://www.google.hu/search?q=emberek+keres%C3%A9se+f%C3%A9n..
aki az elõzõt írta az vagyok, itt ezt próbáld meg:http://www.ua.all-biz.info/hu/buy/service/?group=5485 ezt itt találtam:http://www.google.hu/search?hl=hu&&sa=X&ei=foaCTN3aM4LFswbeg..
A kérdező hozzászólása: óó nagyon köszi. nem baj remélem sikerül
megint én Amúgy nem 100%os az oldal találati esélye..Szóval az is lehet h.nem talál képet.
TIN eye

Hol és mit tudnék venni olyan ajándék tárgyat, vagy bármit, amin a magyar címer van?

Póló, tányér, kulcstartó akármi jó igaznán fogalmam sincs, ajándékba lenne egy középkorú férfinak.

Legjobb válasz: Van egy 'nagy magyar bolt' (bocsánat, én így hívom azt az üzletet). A Déli pályaudvaron a pénzváltó mögött (ha budapesti, vagy környékbeli vagy), ott van mindenféle hasonló, biztosan kapsz ilyet is.

Van egy 'nagy magyar bolt' (bocsánat, én így hívom azt az üzletet). A Déli pályaudvaron a pénzváltó mögött (ha budapesti, vagy környékbeli vagy), ott van mindenféle hasonló, biztosan kapsz ilyet is.
http://www.nemzetipolo.hu/main.html itt magyar címeres vehetsz pólót, pulcsit, trikót...
váci utca

Van olyan anyag, krém vagy bármi ami irritációt, esetleg vmiféle kiütést okoz a bőrön?

nembaj,ha a tünet kés?bb jelentkezik,csak legyen vmi ami múlandó kiütésfélét okoz a b?rön..hosszú,hogy miért kell,de sürg?s lenne!!! ja és ha lehet küls?leg

Legjobb válasz: Száz de lehet ezernyi ilyen van. ráadásul egyénnéként változó,hogy mi okoz kiütést és mikor. Szóval lehet próbálkozni mindennel ami a kezed ügyébe esik.

Száz de lehet ezernyi ilyen van. ráadásul egyénnéként változó, hogy mi okoz kiütést és mikor. Szóval lehet próbálkozni mindennel ami a kezed ügyébe esik.
nekem pl piros kiütést okoz az olcsó tusfürdök. más nagyon nem, de pl a csalán hatásos, attol tuti kiütödsz rendsen egy pár órára. de hogy sok minden okozhat alergiás reakciót de ez egyénenként változó. de a csalán tuti siker. ja és egészséges. igazábol ne félj a csalántol mert mindegy mivel kened be magad ha kiütéses , piros leszel mind viszket vagy fáj, a csalán meg legalább nem káros és tuti siker, igaz nem tart napokig.
A kérdező hozzászólása: húú köszi szépen ez télleg gyors volt:) a csalánra én is gondoltam, csak a beszerzéssel lesznek gondok de mégegyszer köszi :)
A kérdező hozzászólása: na most jut eszembe a viszketõpor :) az meddig tart?
Te nem vagy normális hogy kiütéseket akarsz magadnak.Én allergiás vagyok a növényekre és sajnos minden nyáron teli van az egész testem viszketõ kiütésekkel meg sebekkel.Hiába mentem orvosokhoz eggyik sem tudott semmitsem csinálni csak olyan gyógyszereket írogatnak ami semmitsem használ.Ne tudd meg milyen rossz hogy nyáron nem vehetek fel szoknyát vagy halásznadrágot és strandra se mehetek mert teli vagyok véresre vakart sebekkel! Nekem csak áldás lenne ha nem lenne rajtam egy kiütés se! De ha te ragaszkodsz továbbra iss a hülyeségedhez jobb ha elõbb ellátogatsz egy jó pszichológushoz.
A kérdező hozzászólása: látod azt ott fent, hogy HOSSZÚ, HOGY MIÉRT KELL???na ennyi..amugy nem magamnak akarok kiütést, nemvok dili...különben õszintén sajnálom, hogy van vmi kiütésed :S
Elsõsorban kezdjük ott, hogy hogyan táplálkozol?
Ne reménykedj! Van egy ismerõsöm, akinek hatszoros gyorsaságú az anyagcseréje. Irigylem!
A kérdező hozzászólása: Napi 5, 6, 7 eszek! Kondizok mellette szedek kiegeket. Napi 600g Ch és 220g Fehérjét 65kg vagyok! Ennyi kajától egy 100kg ember is hízna.. durum tésztát, rízst, csirkét, halat, zöldségeket, túrót, zabot.. :)
Ez engem is érdekelne, nekem is gyors az anyagcserém. Aki írta a hatszoros értéket leírná mi a normális? Enyém nem tudom mennyire, csak hogy gyors.
Gabonákkal mérgezed magad, ami köztudottan PM problémákat okoz, szerinted ezen milyen gyógyszer segít? Egy altató, ami miatt nem eszel össze ennyi.. cuccot. Amúgy akármit megeszel?
Széklet rendbeen van?
A kérdező hozzászólása: Olyan ételeket mint a testépítõk! Széklet rendben van!
A testépítõk nem úgy esznek, hogy rendben legyenek :D Ha a gabona glutén miatt PM túlmûködésed van, ehetsz amennyit akarsz, az életben nem fogsz hízni (amíg ez tart). Több zsírt egyél, és a glutént hanyagold. Ez segíthet. Ch-t is egyél, jó is az..

Linkelnétek nekem olyan képeket, blogokat vagy bármit amin olyan lányok vannak, ahol a kövérségből letudtak fogyni, és ezt szemlélteti?

Legjobb válasz: http://lifetilt.blog.hu/2012/01/16/erika_vege_12_3#comment-f.. illetve MTV-n (Music tv) megy a valaha kövér voltam. Ma is lesz, nézd meg neten, mikor.

Van olyan társkeresõ oldal vagy bármi amin eredményesen lehet alacsony hölgyekkel ismerkedni?

Legjobb válasz: Mire gondolsz eredményes alatt? A legtöbb ilyen társkeresõn van részletes keresés. Ha megadták ezt az adatot a tagok, akkor tudsz szûrni magasságra. Az már teljesen más kérdés, hogy válaszolnak-e a megkeresésedre. Azt senki se tudja garantálni neked.

Mire gondolsz eredményes alatt? A legtöbb ilyen társkeresõn van részletes keresés. Ha megadták ezt az adatot a tagok, akkor tudsz szûrni magasságra. Az már teljesen más kérdés, hogy válaszolnak-e a megkeresésedre. Azt senki se tudja garantálni neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!