Találatok a következő kifejezésre: Van olyan teszt ami (184 db)

április 5-re nem várom, és ma vagyok a ciklus 31. napján van olyan teszt ami kimutatná a terhességet? Vagy biztos ami biztos várjam meg a pénteket vagy szombatot?

Legjobb válasz: Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes elõtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)

Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes elõtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)
Inkább várj még pár napot, ha késik akkor tesztelj.Tudom milyen nehéz, én is mindig nehezen tudom kivárni.De eddig mindig megjött sajnos.Azért nem tesztelek, hogy ne csalódjak akkorát, majd ha késik, akkor esetleg.

Van olyan teszt, ami a menses előtt 6 nappal is kimutatja már a terhességet?

Legjobb válasz: Nem vagyok doki, de én úgy tudom, hogy a terhességi tesztek az úgy nevezett terhességi hormon, azaz a HCG (human chorion gonadotropin) növekedését mérik. Ugyanis ha terhes vagy, akkor a szervezeted ezt a hormont egyre nagyobb mennyiségben kezdi el termelni. Viszont ez csak a beágyazódás után kezdõdik meg, aminek pedig az elmaradt menses a jele. Vagyis a tesztek legkorábban az elmaradt menses elsõ napjától tudják - nem mindegyik - kimutatni a terhességet. Érzékenységüktõl függ, van amelyik már az elsõ nap, van amelyik csak a 4-5. nap után tudja kimutatni. Vizeletbe kell belemártani a tesztet, lehetõleg reggel és még ivás elõtt, máskülönben felhigulhat és kisebb az esélye - fõként ha az elsõ 1-2 napban végzed el a tesztet -, hogy kimutassa a terhességet. Ha negatív és egy hét múlva sem jött meg, akkor ismételd meg. Na, jó hosszú lett a válaszom, a lényeg, hogy tudtommal nincs ilyen teszt, a fenti mûködési elv miatt.:)

Nem vagyok doki, de én úgy tudom, hogy a terhességi tesztek az úgy nevezett terhességi hormon, azaz a HCG (human chorion gonadotropin) növekedését mérik. Ugyanis ha terhes vagy, akkor a szervezeted ezt a hormont egyre nagyobb mennyiségben kezdi el termelni. Viszont ez csak a beágyazódás után kezdõdik meg, aminek pedig az elmaradt menses a jele. Vagyis a tesztek legkorábban az elmaradt menses elsõ napjától tudják - nem mindegyik - kimutatni a terhességet. Érzékenységüktõl függ, van amelyik már az elsõ nap, van amelyik csak a 4-5. nap után tudja kimutatni. Vizeletbe kell belemártani a tesztet, lehetõleg reggel és még ivás elõtt, máskülönben felhigulhat és kisebb az esélye - fõként ha az elsõ 1-2 napban végzed el a tesztet -, hogy kimutassa a terhességet. Ha negatív és egy hét múlva sem jött meg, akkor ismételd meg. Na, jó hosszú lett a válaszom, a lényeg, hogy tudtommal nincs ilyen teszt, a fenti mûködési elv miatt.:)

Van olyan teszt, ami azt mutatja ki, hogy mennyire savas a hüvelyem?

Arra gyanakszom, hogy ez miatt nem tudtam eddig teherbe esni csak inszemmel, de azzal els?re.

Legjobb válasz: Sima ph mérõ. Nem tudom pontosan mi a neve. Az a kis lapocska ami elszínezõdik aszerint, hogy mennyire lúgos vagy savas közegbe teszik bele. Ezt a vizsgálatot nõgyógyász is elvégzi.

Sima ph mérõ. Nem tudom pontosan mi a neve. Az a kis lapocska ami elszínezõdik aszerint, hogy mennyire lúgos vagy savas közegbe teszik bele. Ezt a vizsgálatot nõgyógyász is elvégzi.
Lakmusz papír

Az ovul. Után 11 nappal vagyok. Van olyan teszt ami az esetleges terhességet kimutatja?

A ciklusom 30. napján vagyok. Mivel szabálytalan a ciklusom, abból nem tudok kiindulni, hogy mikorra várom illetve nem várom a menzeszt.

Legjobb válasz: szia persze van 10es érzékenységü teszt internet babaprojekt boltban , de hidd el nincs értelme én mult honapban 4 pozi tesztet csináltam és szépen naprol napra halványult el , szörnyü volt !!! inkább várd meg ha nem jönn meg tesztelj!!! :) 11 honapja probálokozo clostis

szia persze van 10es érzékenységü teszt internet babaprojekt boltban , de hidd el nincs értelme én mult honapban 4 pozi tesztet csináltam és szépen naprol napra halványult el , szörnyü volt !!! inkább várd meg ha nem jönn meg tesztelj!!! :) 11 honapja probálokozo clostis
A kérdező hozzászólása: Szörnyû lehetett, én is clostis vagyok és nagyon remélem hogy most sikerül, és már annyira várom. Csak tényleg az a baj, hogy nem tudom mikor kellene megjönni... a 30-42 nap között moszog a ciklusom.
pé után mindenképpen megjönn 14 nappal nekem mult honapban 15 napon volt pém most meg a 16 napon !!! nem méred a hödet???
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29.. ez az ehavi görbém , jo becsapos !!! mindjárt mutattom a mult havit itt mindenki az mondta babagyanus!!!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29.. na ez a mult havi , két honapja kapom a clostit!!!
A kérdező hozzászólása: óó, ez tényleg nagyon babagyanúsan néz ki. ezek szerint a lutális fázisod hosszabb volt ennyivel? :O Ez az elsõ hónapom, h görbézem.
igen már mutatja, nekem már 10. dpon szép pozitív volt a tesztem!
A kérdező hozzászólása: Melyik tesztel csináltad?

Van olyan teszt, ami kb, , megmutatja", hogy kihez milyen fajta zenei stílus illik? !

Legjobb válasz: te hülye vagy.... hallgass azt amit szeretsz és kész... nem kell stílusszerûen beskatujázni magad

te hülye vagy.... hallgass azt amit szeretsz és kész... nem kell stílusszerûen beskatujázni magad
A kérdező hozzászólása: Tudom.xD csak kérdeztem:D hogy van-e ilyen:D xD
A kérdező hozzászólása: Amúgy kösz.:-D
Elég szomorú dolog lenne, ha létezne ilyen.
Húha a kommenteket olvasva úgy gondolom igazából ti nem vagytok tisztában a dolgokkal!! Kedves kérdezõ, igen van ilyen teszt!! Egy szakdolgozatomban pont egy ilyen kérdõív/ teszt (kinek hogy tetszik) alapján kell összeállítanom egy igen komoly statisztikát. Viszont a neten kevés anyagot lehet találni a témában. Visszatérve a kommentelõkre, emberek ti nem olvastok újságot sem?? Tömve vannak ilyen tesztekkel.
A kérdező hozzászólása: És akkor hol lehet ilyen tesztet találni?:P Mert az ember személyiségéhez is , , illhet" egy-egy stílus nem?! :)

Van olyan teszt amiben ki tudom deríteni hogy milyen munkahely illik hozzám?

nem igazán tudom hogy mit is szeretnék kezdeni majd magammal

Legjobb válasz: Igen, van ilyen, láttam a munkaügyi központban. Tájoló a neve. Pályaválasztási Kiállításokon ill. Pályaorientációs-szigeten, vagy a munkaügyi központban elérheted. Ezt is megnézheted: [link]

Igen, van ilyen, láttam a munkaügyi központban. Tájoló a neve. Pályaválasztási Kiállításokon ill. Pályaorientációs-szigeten, vagy a munkaügyi központban elérheted. Ezt is megnézheted: [link]
A kérdező hozzászólása: köszi :)
van igen [link]
Clearblue Digital. Viszont ez is csak egy darabig mûködik (1-2 hét, 2-3 hét, több mint 3 hét telt el a fogantatástól). Én azt hittem, hogy ennyi pénzért kicsit több értelme van :D
Clearblue Digitális terhességi teszt! De mért fontos, nagyjából úgyis tudod nem? Illetve úgyis az utolsó menstruációtól számolják!
A kérdező hozzászólása: Igen..már gondolkoztunk rajta. De most már úgy vagyunk, hogy akkor még se veszünk ilyet. Elvileg most van körülbelül a 4.-5. hétben. Ha menstruációtól számoljuk. Csak ha leszámoljuk a beágyazódást akkor meg 2-3 hét körül lenne nem? Picit magas..De elrohantunk a Patikába ott is azt mondták, hogy nem érdemes venni inkább menjünk orvoshoz õ többet tud mondani.. Itt kezdtünk el jobban gondolkozni.
De, jól számolod! Az aktus után 14 nappal már jó esetben pozítív lesz a teszt! Az orvos általában a 6ik héten tud konkrétat mondani, elõtte lehet még csak a petezsák látszódik, vagy az sem (nálam még semmi nem látszódott)

Szombatra nem várom. Van olyan teszt, ami már most kimutatná, ha van baba?

Tudom, érdemes megvárni, hogy ne jöjjön meg, de itt vannak rutinos tesztel?k, biztos tudtok okosat mondani. :)

Legjobb válasz: Hát ez 10-es tesztet (mondjuk Clearblue) holnap reggel ellõhetsz, de még tényleg nagyon korai!

Hát ez 10-es tesztet (mondjuk Clearblue) holnap reggel ellõhetsz, de még tényleg nagyon korai!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
nekem a nem várt UTÁN 4 nappal is negatív lett, a 10. napon lett pozitív, a második terhességnél mér nem is pufogtattam feleslegesen a teszteket. Téged is türelemre intenélek, hidd el, jobb várni, mint csalódni.
még nagyon korai. nekem a clearblue-val volt nagyon halvány 28.napon, de én akkor már éreztem is h az vagyok/nagyon érzékeny vagyok/
második vagyok, én is a Clearblue-ra esküszöm, bár az tréfált meg...

A méhszájam nagyon kemény, és alig érem el. Az alhasam rettenetesen érzékeny, a mensi pedig 2-3 napmúlva esedékes. Van olyan teszt, ami már most is kimutathatja a terhességet? Szerintetek terhes lehetek? Peteérésem pedig 13-án volt.

Legjobb válasz: A tesztek ilyenkor még nem mutatnak biztos eredményt, mindenképp csak akkor csinálj ha már legalább 2-3 napot késik a menzesz. Akinek a csodaszámos 28napos ciklusa van, ilyenkor már kaphatnak kedvezõ eredményt, akinek változó ciklusa van, annak további egy hetet is várnia kell sajna. Lehetsz terhes, de még ne éld bele magad, jobb kerülni a csalódást.

A tesztek ilyenkor még nem mutatnak biztos eredményt, mindenképp csak akkor csinálj ha már legalább 2-3 napot késik a menzesz. Akinek a csodaszámos 28napos ciklusa van, ilyenkor már kaphatnak kedvezõ eredményt, akinek változó ciklusa van, annak további egy hetet is várnia kell sajna. Lehetsz terhes, de még ne éld bele magad, jobb kerülni a csalódást.
clearblue
A kérdező hozzászólása: azt hittem az ír hetet. akkor melyik ír?
Mindkét változata van a clearbluenak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!