Találatok a következő kifejezésre: Van olyan teszt (445 db)

Van olyan teszt az interneten ami igazolja ha van valamilyen személyiségzavarom?

Legjobb válasz: Egyetlen teszt sem igazol semmit (nem is cáfol), legfeljebb orientál. Fõleg, ha az interneten van. Azt meg neked kell eldönteni, hogy a problémáid elég súlyosnak érzed-e, hogy professzionális segítséget vegyél igénybe. Magyarul egyébként nem tudok ilyen tesztet. http://similarminds.com/personality_disorder.html

Egyetlen teszt sem igazol semmit (nem is cáfol), legfeljebb orientál. Fõleg, ha az interneten van. Azt meg neked kell eldönteni, hogy a problémáid elég súlyosnak érzed-e, hogy professzionális segítséget vegyél igénybe. Magyarul egyébként nem tudok ilyen tesztet. http://similarminds.com/personality_disorder.html
Google > személyiségzavar teszt online
TERMÉSZETESEN NINCS, ahhoz komolyabb teszt kell, pl MMPI, ami több mint 500 kérdésbõl áll, ha neten fenn is vannak a kérdések (angolul, olaszul láttam) kiértékelése szakértelmet kíván, és az anamnézist is felveszik hozzá. És még ez sem jelent semmit, mert ahány kórház, annyiféle diagnózis
A kérdező hozzászólása: Szóval sosem tudhatom meg.. azért kösz
Azt csak tudod, hogy van-e valamilyen olyan hosszabb ideje fennálló jellemvonásod, szokásod, amely negatívan befolyásolja az életminõségedet. Ha meg diagnózis kell, akkor pszichiátert keress fel. Ahogy a második is írja komplex tesztek illetve beszélgetés, a kórelõzmények feltárása alapján lehet csak megmondani. Ha unatkozol, akkor tesztek százai várnak az interneten. Csak az eredményüket nem lehet készpénznek venni.
"Ahogy a második is írja" Ahogy a harmadik. Mert a második én vagyok. :)

Van olyan teszt, ami a menses előtt 6 nappal is kimutatja már a terhességet?

Legjobb válasz: Nem vagyok doki, de én úgy tudom, hogy a terhességi tesztek az úgy nevezett terhességi hormon, azaz a HCG (human chorion gonadotropin) növekedését mérik. Ugyanis ha terhes vagy, akkor a szervezeted ezt a hormont egyre nagyobb mennyiségben kezdi el termelni. Viszont ez csak a beágyazódás után kezdõdik meg, aminek pedig az elmaradt menses a jele. Vagyis a tesztek legkorábban az elmaradt menses elsõ napjától tudják - nem mindegyik - kimutatni a terhességet. Érzékenységüktõl függ, van amelyik már az elsõ nap, van amelyik csak a 4-5. nap után tudja kimutatni. Vizeletbe kell belemártani a tesztet, lehetõleg reggel és még ivás elõtt, máskülönben felhigulhat és kisebb az esélye - fõként ha az elsõ 1-2 napban végzed el a tesztet -, hogy kimutassa a terhességet. Ha negatív és egy hét múlva sem jött meg, akkor ismételd meg. Na, jó hosszú lett a válaszom, a lényeg, hogy tudtommal nincs ilyen teszt, a fenti mûködési elv miatt.:)

Nem vagyok doki, de én úgy tudom, hogy a terhességi tesztek az úgy nevezett terhességi hormon, azaz a HCG (human chorion gonadotropin) növekedését mérik. Ugyanis ha terhes vagy, akkor a szervezeted ezt a hormont egyre nagyobb mennyiségben kezdi el termelni. Viszont ez csak a beágyazódás után kezdõdik meg, aminek pedig az elmaradt menses a jele. Vagyis a tesztek legkorábban az elmaradt menses elsõ napjától tudják - nem mindegyik - kimutatni a terhességet. Érzékenységüktõl függ, van amelyik már az elsõ nap, van amelyik csak a 4-5. nap után tudja kimutatni. Vizeletbe kell belemártani a tesztet, lehetõleg reggel és még ivás elõtt, máskülönben felhigulhat és kisebb az esélye - fõként ha az elsõ 1-2 napban végzed el a tesztet -, hogy kimutassa a terhességet. Ha negatív és egy hét múlva sem jött meg, akkor ismételd meg. Na, jó hosszú lett a válaszom, a lényeg, hogy tudtommal nincs ilyen teszt, a fenti mûködési elv miatt.:)

április 5-re nem várom, és ma vagyok a ciklus 31. napján van olyan teszt ami kimutatná a terhességet? Vagy biztos ami biztos várjam meg a pénteket vagy szombatot?

Legjobb válasz: Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes elõtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)

Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes elõtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)
Inkább várj még pár napot, ha késik akkor tesztelj.Tudom milyen nehéz, én is mindig nehezen tudom kivárni.De eddig mindig megjött sajnos.Azért nem tesztelek, hogy ne csalódjak akkorát, majd ha késik, akkor esetleg.


Van olyan teszt oldal, amiből megtudom, hogy milyen sportot űzhetek?

Legjobb válasz: Nem kell ahoz teszt, elárulom bármilyen sportot ûzhetsz amihez kedved van :D

Nem kell ahoz teszt, elárulom bármilyen sportot ûzhetsz amihez kedved van :D

Az ovul. Után 11 nappal vagyok. Van olyan teszt ami az esetleges terhességet kimutatja?

A ciklusom 30. napján vagyok. Mivel szabálytalan a ciklusom, abból nem tudok kiindulni, hogy mikorra várom illetve nem várom a menzeszt.

Legjobb válasz: szia persze van 10es érzékenységü teszt internet babaprojekt boltban , de hidd el nincs értelme én mult honapban 4 pozi tesztet csináltam és szépen naprol napra halványult el , szörnyü volt !!! inkább várd meg ha nem jönn meg tesztelj!!! :) 11 honapja probálokozo clostis

szia persze van 10es érzékenységü teszt internet babaprojekt boltban , de hidd el nincs értelme én mult honapban 4 pozi tesztet csináltam és szépen naprol napra halványult el , szörnyü volt !!! inkább várd meg ha nem jönn meg tesztelj!!! :) 11 honapja probálokozo clostis
A kérdező hozzászólása: Szörnyû lehetett, én is clostis vagyok és nagyon remélem hogy most sikerül, és már annyira várom. Csak tényleg az a baj, hogy nem tudom mikor kellene megjönni... a 30-42 nap között moszog a ciklusom.
pé után mindenképpen megjönn 14 nappal nekem mult honapban 15 napon volt pém most meg a 16 napon !!! nem méred a hödet???
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29.. ez az ehavi görbém , jo becsapos !!! mindjárt mutattom a mult havit itt mindenki az mondta babagyanus!!!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29.. na ez a mult havi , két honapja kapom a clostit!!!
A kérdező hozzászólása: óó, ez tényleg nagyon babagyanúsan néz ki. ezek szerint a lutális fázisod hosszabb volt ennyivel? :O Ez az elsõ hónapom, h görbézem.
igen már mutatja, nekem már 10. dpon szép pozitív volt a tesztem!
A kérdező hozzászólása: Melyik tesztel csináltad?

Ma van a 24. napom. A hétvégém zűrös lesz, ezért próbálkozhatnék most a teszttel? Van olyan teszt, amely már kimutatná a Picit? Vagy várjam meg inkább a jövő hetet?

A ciklusaim 26-28 naposak. Múlt hónapban csak barnáztam de akkor a teszt "-" lett. A h?m 36,9 és 37 közötti. T?netem nincs.

Legjobb válasz: Szerintem kicsit gondolj másra, és várd meg a jövõ hetet! Ha pozitív akkor is pozitív lesz. De lehet, hogy most korán lennél, és elkeserednél egy esetleges negatívtól! Várj jövõ hétig ha nem jön meg hétfõn reggel tesztelj! Sok sikert! szorítok!

Szerintem kicsit gondolj másra, és várd meg a jövõ hetet! Ha pozitív akkor is pozitív lesz. De lehet, hogy most korán lennél, és elkeserednél egy esetleges negatívtól! Várj jövõ hétig ha nem jön meg hétfõn reggel tesztelj! Sok sikert! szorítok!
Ha csinálnál teszted ha negatív lenne, nem lenne biztos eredmény. Kis szerencsével már kimutathatja a teszt, de nem biztos. Drukkolok :)
Várj vele, nehogy csalódj!

Van olyan teszt, ami azt mutatja ki, hogy mennyire savas a hüvelyem?

Arra gyanakszom, hogy ez miatt nem tudtam eddig teherbe esni csak inszemmel, de azzal els?re.

Legjobb válasz: Sima ph mérõ. Nem tudom pontosan mi a neve. Az a kis lapocska ami elszínezõdik aszerint, hogy mennyire lúgos vagy savas közegbe teszik bele. Ezt a vizsgálatot nõgyógyász is elvégzi.

Sima ph mérõ. Nem tudom pontosan mi a neve. Az a kis lapocska ami elszínezõdik aszerint, hogy mennyire lúgos vagy savas közegbe teszik bele. Ezt a vizsgálatot nõgyógyász is elvégzi.
Lakmusz papír

A méhszájam nagyon kemény, és alig érem el. Az alhasam rettenetesen érzékeny, a mensi pedig 2-3 napmúlva esedékes. Van olyan teszt, ami már most is kimutathatja a terhességet? Szerintetek terhes lehetek? Peteérésem pedig 13-án volt.

Legjobb válasz: A tesztek ilyenkor még nem mutatnak biztos eredményt, mindenképp csak akkor csinálj ha már legalább 2-3 napot késik a menzesz. Akinek a csodaszámos 28napos ciklusa van, ilyenkor már kaphatnak kedvezõ eredményt, akinek változó ciklusa van, annak további egy hetet is várnia kell sajna. Lehetsz terhes, de még ne éld bele magad, jobb kerülni a csalódást.

A tesztek ilyenkor még nem mutatnak biztos eredményt, mindenképp csak akkor csinálj ha már legalább 2-3 napot késik a menzesz. Akinek a csodaszámos 28napos ciklusa van, ilyenkor már kaphatnak kedvezõ eredményt, akinek változó ciklusa van, annak további egy hetet is várnia kell sajna. Lehetsz terhes, de még ne éld bele magad, jobb kerülni a csalódást.

Van olyan teszt amiben ki tudom deríteni hogy milyen munkahely illik hozzám?

nem igazán tudom hogy mit is szeretnék kezdeni majd magammal

Legjobb válasz: Igen, van ilyen, láttam a munkaügyi központban. Tájoló a neve. Pályaválasztási Kiállításokon ill. Pályaorientációs-szigeten, vagy a munkaügyi központban elérheted. Ezt is megnézheted: [link]

Igen, van ilyen, láttam a munkaügyi központban. Tájoló a neve. Pályaválasztási Kiállításokon ill. Pályaorientációs-szigeten, vagy a munkaügyi központban elérheted. Ezt is megnézheted: [link]
A kérdező hozzászólása: köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!