Találatok a következő kifejezésre: Van olyan terhességi teszt, (54 db)

Tényleg van olyan terhességi teszt, amelyik a beágyazódás után egy nappal mutatja, ha baba van? Melyik ez?

Legjobb válasz: Olyan 10-12 nap a beágyazódási idõ,és utána 2-3 napra már biztosra! kimutatja a terhességi teszt a terhességet!!!

Olyan 10-12 nap a beágyazódási idõ, és utána 2-3 napra már biztosra! kimutatja a terhességi teszt a terhességet!!!
Vannak, de, ha biztosra akarsz menni, akkor inkább várj. A 10-es erõsségû tesztek hiába 10-esek, de nagy valószínûséggel nem fogják ilyen korán kimutatni, mert rossz minõségûek és kazettásak, tapaszztalat, nagyon sokat teszteltem. Én ajánlom a Clearblue (akár a digitálisat, az még jobb), hiába csak 25-ös, de igazából milliószor jobb minõségû, mint qupido és társai és vizeletsugaras. Nekem a Clearblue mutatta ki, peteérés után 9. napon, menzesz elmaradása elõtt 4 nappal. Többet is csináltam, mindegyik mutatta, ellenben a Qupido semmit, a menzesz elmaradásának elsõ napján is valami szellemcsíkot produkált, mikor már sz összes teszt pozitív volt. Még a Corax-nak a Be sure vizeletsugaras tesztjét is ajánlom, olcsóbb a Clearbluenál, de jó, szintén korán jelzi, ha baba van. Persze, van 1-2 vélemény a Clearblue ellen, de általában csak jót hallottam mástól is. És, ha nagyon szeretnéd tudni, akkor a vérvétel is kimutatja korán, elég sok magán (és állami) laborban elvégzik, persze pénzért, olyan 3000-3500 forintba kerül.
Mindegyikre rá van írva, egyik sem ilyen. Ha biztosra akarsz menni vársz mensi elmaradása után pár napot, 10-es erõsségûvel csinálod, reggeli pisibõl, és akkor nem kell itt linkelgetned és szavazásra bocsátanod, hogy látszik-e a második csík. Ha ott van +, ha nem, nem.
Igen sac per kb 2 héten belül.Ezt nem én találtam ki hanem az orvosom mondta és mindenhol ezt olvasni.
Köztudott, hogy a beágyazódástól számított 10-14 nap után mutatja ki.Ezt már csak tapasztalatból is tudom.Együttlét után 5 nappal jó pár tesztet csináltam, semmi.Aztán eltelt még egy hét és már kimutatta a pozitív értéket.Feleslegesen kidobott pénz ha most veszel tesztet.
A 10es erossegu tesztek, pl qupido, x-epil, ezekre sz van irva h mar a beagyazodas utani napon, de szerintem ezzel is kell varni par napot!
A kérdező hozzászólása: A beágyazódástól számított 10-14 nap, mire kimutatja?
Amikor megtörténik a beágyazódás, onnantól kezdi el a szervezet a hcg-t termelni, ami tulajdonképpen a tesztet pozitívvá teszi. A beágyazódás viszont aktus után 10-12 nappal történik, de azt senki nem tudhatja biztosan, hogy pontosan mikor is történt a beágyazódás (persze mesterséges megtermékenyítésnél sokkal kiszámíthatóbb). Amikor elkezd a hcg termelõdni, naponta duplájára nõ az érték, és minél több van jelen, annál biztosabb a teszt eredménye. A teszteken az érzékenység, hogy 10-es vagy 25-ös éppen azt jelzi, hogy mennyi hcg-nek kell jelen lennie, hogy kimutassa, de ahogy fentebb is írták, a teszt minõsége is számít, mert lehet, hogy egy 25-ös hamarabb lesz +, mint egy 10-es. A tesztekre rá van írva, hogy pl. 3 napos terhességet kimutat, de az nem azt jelenti, hogy aktus után 3 nappal tesztelhetsz (egy ismerõsöm tényleg úgy gondolta, hogy ez így mûködik), hanem, hogy a beágyazódás után 3 nappal. A lényeg, hogy akármennyire nem tudsz várni, leghamarabb a menzi környékén érdemes próbálkozni, de a legbiztosabb eredményt akkor kapod, ha már néhány napja késik! Ha korán tesztelsz és negatív még a menzi elõtt, úgysem leszel tõle okosabb, csak az idegesség fog nõni, hogy azért -, mert nincs baba, vagy azért, mert korai volt... Ja, nem mellesleg az is benne van a pakliban, hogy menzi elõtt +, de mégis megjön, mivel nagyon sok terhesség megy el, mielõtt kiderülne, hogy egyáltalán volt.

Van olyan terhességi teszt ami azt is kimutatja hány hetes vagyok?

Mennyibe kerül és hol lehet megvásárolni?

Legjobb válasz: Szia, van ilyen teszt igen Clearlblue digitális terhességi teszt! Kimutatja hogy hány hetes terhes vagy! 3 hétig mutatja csak, utánna csak annyi jelenik meg hogy 3+ ! dm-ben vehetsz vagy gyógyszertárban ... nekem kimutatta 12 napon (tehát aktus után 12 nappal)

Szia, van ilyen teszt igen Clearlblue digitális terhességi teszt! Kimutatja hogy hány hetes terhes vagy! 3 hétig mutatja csak, utánna csak annyi jelenik meg hogy 3+ ! dm-ben vehetsz vagy gyógyszertárban ... nekem kimutatta 12 napon (tehát aktus után 12 nappal)
Clear Blue digitális teszt kimutatja a terhesség korát is. Asszem olyan 1600 FT. Az aktustól számított 13. napon már valószínûleg kimutatja. 14. napot szoktak mondani. Hány naposak a ciklusaid, hogy úgy sejted a menstruáció elõtt héten eshettél teherbe? Mert peteérés elvileg 14. napon van, persze eltérhet. Mondjuk nekem 35 napos ciklusban 21. napon volt.
Clearblue digitális teszt, 3000 ft körül. Patikában kapható, de láttam már DMben is. Ha már késik, tesztelj nyugodtan :)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát!! Nekem átlagban 31 naposak a ciklusaim. December 2.-ra nem vártam. Hála Istennek nekem mindig pontos így tudtam elõre tervezni. A párommal dec.26.-án voltunk együtt akkor eshettem teherbe(nagyon remélem) orvos is megerõsítette hogy így lehetséges a teherbeesés.
:)

Van olyan terhességi teszt ami 3 napnál elöbb mutatja ki hogy terhes vagyok-e? Tegnap feküdtem le a barátommal, de szertném meg tudni hogy az vagyok-e! Mit tegyek? Terhességi tesztet vagyek vagy 72 órás tablettát?

Legjobb válasz: Szia! Nincs ilyen teszt. Ha lenne, akor nem használnák annyian a 72 órás tabit. Épp erre az esetre van a 72 órás tabi, úgyhogy ha nem védekeztetek, akkor nincs más választás.

Szia! Nincs ilyen teszt. Ha lenne, akor nem használnák annyian a 72 órás tabit. Épp erre az esetre van a 72 órás tabi, úgyhogy ha nem védekeztetek, akkor nincs más választás.
Szióka!Nem akarlak elkeseríteni, de nincs ma a piacon olyan teszt, ami ilyen gyorsan kimutatná a terhességet. A három napos terhesség kimutatása azt jelenti, hogy a beágyazódás után három nappal már kimutathatja. A beágyazódás viszont 10-14 napos folyamat. Én a helyedbe vennék egy 72 órás tabit. Tényleg csak egy jó tanács! Ha tudod, hogy az együttlétetek után ennyire parázni fogsz attól, hogy terhes lehetsz, akkor miért nem védekeztek? Én tudom, hogy a pasik többségének sokkal jobb gumi nélkül, de a párodnak 35 évesen több esze lehetne, mert ha nem akartok még babát, akkor miért tesz ki téged ilyen helyzeteknek? Nem bántani akarlak, mert 20 évesen már elég felnõtt vagy ahhoz, hogy tudd mivel jár a szexuális együttlét, csak máskor inkább gondold végig elõtte. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: kicsik?? lehet hogy neked kicsi egy 20 éves lány és egy 35 éves férfi??:) am. tudom mi a ciklus, csak hogyan kell kiszámítani..de már arra is válaszoltak! ugy hogy köszönböm szépen válaszod, de nem hagyok fel a szexel!!
Kedvesem! Te még gyerek vagy, szerintem hagyj fel a szexel. De ha már jó anyád nem világosított fel: A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni, és a 12-16. napon eshetsz teherbe. A terhességi tesztek a 28. nap után 3 nappal mutaják ki a terhességet, ha ennyire parázol menj el nõgyógyászhoz õ vérvétellel megtudja állapítani. De ha mégis volt peteérésed, akkor is kell min. 2 hét a beágyazódáshoz, és csak utána kezdi termelni a szervezet azt a hormont, ami kimutatja a terhességet. Vegyél tabit vagy kérj terhességi vérvételt. Legközelebb pedig védekezzetek! Vagy ami sztem inkább jobb megoldás lenne hagyjatok fel a szexel. Kicsik vagytok még.
Itt érdeklõdj szerintem: Sürgõsségi fogamzásgátlási ambulanciák: http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=23
A kérdező hozzászólása: és a ciklust azt hogy számoljam ki??
A kérdező hozzászólása: hát már 22.-én meg kellett volna hogy jöjjön, de mindig késik, tegnap voltam vele eggyütt..szóval elvileg a menszeszem ideje alatt voltam vele, de még sem, mert még nincs meg!:S
A teszt még nem mutat ki semmit. Számolj utána h a ciklusod melyik napján voltatok együtt. Abból kiderül, h lehetsz-e terhes v nam. Persze az sem 100% (utsó válaszadó)
A kérdező hozzászólása: igen, most voltam a nõgyógyásznál, de már ügyeletes és nem tud fel írni..:S am. egyszer már volt ugy 72 órás tablettám hogy recept nélkül volt, de az is csak véletlen volt..valahogy kivételeztek!viszont én ugy érzem, hogy nem lehetek terhes, de a barátomban lett egy kis kétely..ki is mostam magam, de nem tudom hogy az leszek-e?:S nem érdemes akkor most tesztet venni? ugyse mutat ki semmit ugye?
Helló ismét! Aki az aktus elõtti dolgot írta, csak szivat! Igen kell hozzá recept, menj el a nõgyógyászodhoz, õ majd felírja.
A kérdező hozzászólása: de azt a 72 órás tablettát csak receptre adnak??
A kérdező hozzászólása: juj, nem jót írtál! nekem nem az aktus elött kell hogy kimutassa, hisz az aktus elött nem volt aktus! akkor nem tudna mit ki mutatni! én azt kérdeztem, hogy az aktus után 3 napon belül ki tudja-e mutatni? mert Ateszteken az van hogy már 3 nap után kimutatja az eredményt..de nekem ez elött kell még.
Nálam is ez volt...de ne félj...korai még a teszt és az se 100%-ig hibátlanul mûködik...a gyógyszer ami 72 órás az meg kegyetlen drága, de inkább vegyél mint idegeskedj. Sok sikert! Nem lesz gond ne félj. :) ))
A kérdező hozzászólása: tényleg van ilyen?? és ezt gyógyszertárban lehet kapni? mi a neve? mert akkor még ma meg csinálnám a tesztet, és kimutatná az eredményt, de még csak 1 nap telt el az aktus után!
Persze, van ilyen, az aktus elõtt 3 nappal kimutatja hogy már teherbe estél e.
Á, elírtam a végét: Ne vegyél tesztet, korai. Én a tablettára voksolok.
Sajnos nincs ilyen, anno én is utánnaolvastam. Most is rákerestem Neked: "A terhességi teszt pozitivitását a magzatboholy által termelt HCG (humán gonatropin hormon) nevû hormon okozza, amely lényegében egy vezérlõ jellegû hormon. Termelõdése a beágyazódáskor indul meg, tehát általában az elmaradt vérzés (ekkorra már két hét eltelt a megtermékenyüléstõl) után jó egy héttel válik pozitívvá a teszt." Jóval több, mint 3 nap:) Vegyél tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, válaszod, de már meg vettem a tabit és be is vettem. remélem nem lesz baj.

Van olyan terhességi teszt ami már a lehetséges teherbe esés utáni 5. nap kimutatja a terhességet?

Ha igen melyik az?

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

Nincs, akkor még be sem ágyazódik a baba és a HCG hormont csak akkor termeli, ha beágyazódott.
az aktustól számitott 7-14 napig tart mig a petesejt beágyazódik, ezután kezd a hcg hormon termelõdni. nem tud egy teszt sem beléd látni hogy megmondja, terhes leszel-e. a tesztekre rá van irva hogy mikortól érdemes õket használni, ez általában a nemvárt napja vagy 1-2 nappal utána. ám ha a peteérés késõi, akkor a teszt még ekkor sem ad pontos eredményt. a másik ami figyelembe vevendõ: a tesztet általában reggeli elsõ vizeletbõl érdemes csinálni, a hcg reggel a leg koncentráltabb a vizeletben, ebbõl tud a teszt eredményt mondani ami közel ál(hat) az igazsághoz. ezen szempontok figyelembe vételével bármelyik terhességi teszt jó :)
Persze, még olyan is van, ami már 5 nappal elõtte!
Talán a vérvétel, de ilyen korán az sem biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Van olyan terhességi teszt ami 2 héten belül kimutatja a várandósságot az együtléttől számítva? Vagy csak 2 hét múlva mutatnak valós eredményt?

Legjobb válasz: 2 hét a beágyazódás. Addig nincs kapcsolat a magzat és az anya közt, így nem termelõdik hcg, nincs amit kimutasson a teszt. 2 hétnél korábban a saját szervezeted sem tudja, hogy mi a helyzet, nemhogy egy teszt.

2 hét a beágyazódás. Addig nincs kapcsolat a magzat és az anya közt, így nem termelõdik hcg, nincs amit kimutasson a teszt. 2 hétnél korábban a saját szervezeted sem tudja, hogy mi a helyzet, nemhogy egy teszt.
A Vaterás 10-es teszt és a Clearblue pozi lett 10.DPO-n! :)
Konkrétan nema beágyazódás a 2 hét hanem az egész folyamat! Amikor kiszabadul az érett petesejt 18-24 óráig életképes és ha megtermékenyül egy hímivarsejttõl akkor 5-7 napig vándorol és csak ez után következik a beágyazódás ami úgy a 12-14 napra fejezõdik be!Innentõl kezdve termel a szervezet hcg-t ami 2 naponta duplázódik így a teszt(egy 10-es) ki tudja mutatni akár a 14. napon a terhességet!De mivel a HCG termelés egyénfüggõ van akinek csak a menstruáció kimaradása után pár nappal vagy héttel mutat biztosat a teszt!
Nekem meg a 9. dpo-n lett pozitív. Úgyhogy errõl ennyit. Amúgy sem az együttléttõl kéne számolnod, hanem a peteéréstõl.

Van olyan terhességi teszt ami az aktus után 24 órával kimutatja a terhességet?

Legjobb válasz: Nincs! Két hét után lehet kimutatni leghamarabb, 24 óra alatt a beágyazódás sem történik meg. Ha terhes lehetsz és nem akarsz, akkor vegyél esemény utánit!

Nincs! Két hét után lehet kimutatni leghamarabb, 24 óra alatt a beágyazódás sem történik meg. Ha terhes lehetsz és nem akarsz, akkor vegyél esemény utánit!
A kérdező hozzászólása: Jól van köszönöm
Nincs. Legkorábbi pontos teszt eredményt aktus után kb 10nappal tudsz csinálni.
hát nem egészen mert már van 3 napos terheségi teszt is ami kimutatja és elég biztos a teszt igaz hogy drága de jó

Van olyan terhességi teszt, ami az együttlét után pár nappal kimutatja a terhességet?

Legjobb válasz: Nincs. Azt hiszem 8 nap várakozási idõ legalább kell.

Nincs. Azt hiszem 8 nap várakozási idõ legalább kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)
Hogy lenne már? Komolyan semmit nem tanítanak manapság biológiából? Vagy csak a gyerekek cesznek odafigyelni? Pár nappal aktus után még nincs is terhesség, mégis mi a jó eget mutatna ki a teszt? Több napig tart, míg a megtermékenyített petesejt egyáltalán a méhbe ér, és elkezd beágyazódni! Még 8 nap után se mutat semmit. Legkorábban 10, de inkább csak 14 na múlva, vagy az elmaradt menzesz idején.

Van olyan terhessegi teszt, ami hamarabb kimutatja, mint 2 het?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy van, de egyáltalán nem megbízhatóak. Tehát bármi az eredményt, meg kell ismételni késõbb.

Úgy tudom, hogy van, de egyáltalán nem megbízhatóak. Tehát bármi az eredményt, meg kell ismételni késõbb.
Nincs, mert a teszt a HCG-re reagál, ez a beágyazódás után 3 nappal mutatható ki, ami kb. az aktus utáni 14. nap.
A legérzékenyebb teszt a beágyazódás után 3 nappal mutat eredményt. A beágyazódás a 6-7 napon kezdõdik, szóval legkorábban is csak 10 nap. De én nem bíznék benne. Így is úgy is meg kell ismételni, akkor meg már érdemes kivárni a 14 napot.
A kérdező hozzászólása: ertem, koszi a valaszokat!

Van olyan terhességi teszt ami 14 napnál hamarabb is kimutatja az eredményt?

Ha igen melyik ez?

Legjobb válasz: A legérzékenyebbek kb. 10 nap után. Meg kell nézni a papírját. De ha negatív, azt nem kell nagyon biztosra venni hanem meg kell ismételni

A legérzékenyebbek kb. 10 nap után. Meg kell nézni a papírját. De ha negatív, azt nem kell nagyon biztosra venni hanem meg kell ismételni

Március 28-ra nem várom. Van olyan terhességi teszt ami esetleg már most kimutat egy esetleges babát?

Legjobb válasz: Könnyen elképzelhetõ, hogy szinte bármelyik kimutatja elsõ vizeletbõl holnap reggel. Fõleg, ha félidõ elõtt fogant.

Könnyen elképzelhetõ, hogy szinte bármelyik kimutatja elsõ vizeletbõl holnap reggel. Fõleg, ha félidõ elõtt fogant.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor veszek egyet és reggel kipróbálom!
10-es érzékenységût vegyél, ha tudsz. (Az a legérzékenyebb)
Szia! Nekem a Clearblue a nem várt elõtt már 4 nappal NEM reggeli vizeletbõl is kimutatta. Sok sikert! 12+2 hkm
Szia! én is 28-ra NEM várom:) Holnap reggel fogok tesztelni! Igaz csak 25össel, mert 10est nem kapta itt a patikában. Írd majd meg hogy mi lett:) Szorítok, hogy pozitív legyen!
A kérdező hozzászólása: Negativ :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!