Találatok a következő kifejezésre: Van olyan tanfolyam amin egy 14 (1 db)

Van olyan manikürös tanfolyam amin egy 14 éves lány is részt vehet?

Legnagyobb álmom hogy manikürös illetve hogy kozmetikus legyek . 14 éves vagyok és ugy érzem belehalo a várakozásba. Tudtok valamit ahol már ilyen fiatalon részt lehet venni . ( Lehet?leg Érd közelében illetve budapesten . )

Legjobb válasz: Érettségi szükséges hozzá. Ismerõsöm is most csinálta meg. De olyan középiskolában tudsz jelentkezni, ahol orientációban oktatják, majd érettségi után +2 év alatt kitanulhatod, legalább is a kozmetikusit. A maniküros azt lehet tanfolyamon is, de ahhoz is érettségi kell.

Érettségi szükséges hozzá. Ismerõsöm is most csinálta meg. De olyan középiskolában tudsz jelentkezni, ahol orientációban oktatják, majd érettségi után +2 év alatt kitanulhatod, legalább is a kozmetikusit. A maniküros azt lehet tanfolyamon is, de ahhoz is érettségi kell.
Mindenképpen érettségi szükséges hozzá. Mivel a legtöbb helyen OKJ-s képzésben oktatják ezeket a szakmákat, ezeknek pedig feltétele. Nem tudom biztosan, de véleményem szerint a 16 éves kort is ki szokták kötni. Addig ha jól tudom, tanköteles vagy, és ha tanfolyamon tanulod, nem számít tanulói jogviszonynak. Kozmetikusnak tovább tudsz tanulni szakiskolában, de ott is érettségi, utána szakma felállásban tudod tanulni azt hiszem! Sok szerencsét, és kitartást! Ne siess annyira dolgozni, lesz rá idõd még bõven a nyugdíjig, élvezd még, hogy fiatal, szinte gyerek vagy:-)
vannak olan tanfolyamok amihez már elég a 10évfolyam is. de nnál elöbb nem tudod elvégezni. meg 8általánossal ugyse tucc elhelyezkedni sehova akármilyen szakmával. jó várakozást és kitartást.
A kérdező hozzászólása: Igen Köszönöm . amugy sem ugy gondoltam hoyg most Dolgozni akarok. Egyetemre szeretnék még menni és stb .. szov az átlagom eddíg is végig nagyon jó volt . szoval nem akarok elveszni a nagytömegeben '' :P De köszönöm szépen ^^


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek az Elektronikus áramkörök c. Kovács Csongor-féle könyvről? Az alapok elsajátításához megfelel?

1

Mihez kezdhetek magammal 25 évesen? Milyen sulit végezzek el?

25 éves srác vagyok, csak egy érettségim van. Szeretnék valamilyen felnőttképzésben részt venni, és egy szakmát kitanulni. Csak nem tudom mi lenne számomra ideális. Mindenképp olyanba fektetnék bele pénzt, és energiát, ami megtérül. Szeretem a műszaki dolgokat, kivéve az elektronikát, villanyszerelést. De érdekelne valamilyen különleges szakma. De szeretek szervezni dolgokat, érdekelnek a vállalkozások is.

2

Melyik egyetemen könnyebb bejutni matek szakra, vagy melyik egyetemen jobb?

Ebben az évben éretségizek. Matek faktos vagyok, és van is eszem is hozzá, illetve érdekel is lány létemre. Gondolkoztam az ELTE-n meg a BME-n is..szerintetek melyik a jobb? Ti hova mennétek?

3

Tudnátok mondani olyan gimnáziumot, amely tanumányilag jó de sok a buli meg jó a hangulat? 14/F

Mostani iskolámban semmi buli, mindenki tanul, és olyan komolytalanok hogy az már idegesítő. Persze van pár jó fej gyerek. A Komolytalant arra értem hogy azzal szórakozik h a termünkben fújja a dezodort, meg hasnonló hülyeségek.

1

Segitene nekem mondani valaki valami jó egyetemet ami nem nehéz? érettségi után vagyok és nemtudom hova mennyek de most elvégeztem egy 2 éves okj-t de szeretnék még tanulni ami nem nehéz és eltudok vele helyezkedni és nem kell megszakadni benne?

tanulás,iskola,egyetem

1

"Pénzügy és számvitel felsőoktatási szakképzés vállalkozási szakirányon". Ennek lehet értelme? És lehet ezután mérlegképes könyvelőnek tanulni?

3

Akik elektronika-elektrotechnika szakra mennek, azok milyen munkalehetőségeket kapnak? És ott konkrétan mit kell csinálniuk?

0

Tudnátok nekem ajánlani olyan sulikat, ahol keresztféléves OKJ-s képzések indulnak nappalin (tandíjmentesen) és lehetőleg Budapesten?

0

Mi kell ahhoz, hogy angol tanár legyek?

Sziasztok! Szeretnék angol és számtech szakos tanár lenni. A kérdésem az lenne, hogy mind a két tárgyból emelt érettségit kéne tennem, vagy elég az egyikből? Ezen kívül milyen tárgyakra kéne rágyúrnom?

2

Pincér vagy a pék a jobb?

Melyik keres többet, melyik a könnyebb?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!