Találatok a következő kifejezésre: Van olyan tanfolyam amin egy 14 (1 db)

Van olyan manikürös tanfolyam amin egy 14 éves lány is részt vehet?

Legnagyobb álmom hogy manikürös illetve hogy kozmetikus legyek . 14 éves vagyok és ugy érzem belehalo a várakozásba. Tudtok valamit ahol már ilyen fiatalon részt lehet venni . ( Lehet?leg Érd közelében illetve budapesten . )

Legjobb válasz: Érettségi szükséges hozzá. Ismerõsöm is most csinálta meg. De olyan középiskolában tudsz jelentkezni, ahol orientációban oktatják, majd érettségi után +2 év alatt kitanulhatod, legalább is a kozmetikusit. A maniküros azt lehet tanfolyamon is, de ahhoz is érettségi kell.

Érettségi szükséges hozzá. Ismerõsöm is most csinálta meg. De olyan középiskolában tudsz jelentkezni, ahol orientációban oktatják, majd érettségi után +2 év alatt kitanulhatod, legalább is a kozmetikusit. A maniküros azt lehet tanfolyamon is, de ahhoz is érettségi kell.
Mindenképpen érettségi szükséges hozzá. Mivel a legtöbb helyen OKJ-s képzésben oktatják ezeket a szakmákat, ezeknek pedig feltétele. Nem tudom biztosan, de véleményem szerint a 16 éves kort is ki szokták kötni. Addig ha jól tudom, tanköteles vagy, és ha tanfolyamon tanulod, nem számít tanulói jogviszonynak. Kozmetikusnak tovább tudsz tanulni szakiskolában, de ott is érettségi, utána szakma felállásban tudod tanulni azt hiszem! Sok szerencsét, és kitartást! Ne siess annyira dolgozni, lesz rá idõd még bõven a nyugdíjig, élvezd még, hogy fiatal, szinte gyerek vagy:-)
vannak olan tanfolyamok amihez már elég a 10évfolyam is. de nnál elöbb nem tudod elvégezni. meg 8általánossal ugyse tucc elhelyezkedni sehova akármilyen szakmával. jó várakozást és kitartást.
A kérdező hozzászólása: Igen Köszönöm . amugy sem ugy gondoltam hoyg most Dolgozni akarok. Egyetemre szeretnék még menni és stb .. szov az átlagom eddíg is végig nagyon jó volt . szoval nem akarok elveszni a nagytömegeben '' :P De köszönöm szépen ^^


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Iskola váltás. Mit kell írni a nyilatkozatba?

Iskolát akarok váltani, de ma az igazgató azt mondta(a mostani iskolámban), hogy szülői nyilatkozatot kell írni.Abba a nyilatkozatban, minek kell szerepelnie ?? FONTOS, légyszíves normális válaszokat!! Hétfőre már megkéne oldani ezt a problémát.

0

Most akkor hogyan is van ez?

Ha én OKJ-s képzésre szeretnék jelentkezni egy iksolához,akkor én 20 éves kor felett csak esti tagozaton tanulhatok tovább? viszont az első OKJ-s képzés 23 éves korig ingyenes. Viszont az estin fizetni kell. Akkor hogyan van ez?

2

Ha mindkettőre van lehetőségem, akkor szerintetek olasz vagy magyar egyetem? (romanisztika szakirány)

10

Milyen szakok vannak itt?

A Debreceni Egyetem Kassai úti részén, milyen szakok vannak??

0

Ilyen esetben hogy kell számolni a továbbtanuláshoz a pontokat? (orvosira szeretnék menni)

Két választott tantárgyam lesz (kémia és biológia). Osztályfőnök nem tudta, hogy ilyenkor hogy kell számolni a tanulmányi pontokat, ő csak azt tudja, amikor csak egy választott tantárgy van. Szóval ide jöttem, hátha van itt olyan, aki ezt tudja.

8

Valaki megmondaná hogy az Ady kéttannyelvűjére mi a felvételi?

0

A Berzsényi Dániel Gimnáziumban tényleg jófejek a gyerekek és a tanárok?

annyira erős az iskola mint ahogy mondják?

3

Óvodai dajka és a babysytter tanfolyam között mi a különbség? Mai világba keresnek babysyttert? Magyarul, hogy vigyázzanak a gyerekre, míg dolgozik a szülő. Úgy gondolom, tanulni nem árt, elfér az önéletrajzba is.

Interneten nem nagyon találtam különbséget.
Érdekelne más véleménye, aki tanult, és/vagy dolgozik is ebben. Legyen óvodai vagy otthoni gyermek felügyelet.
Mit kell tudni, milyen feladatokat kell elvégezni?

Tudom, hogy ez tanfolyamon/gyakorlatban kiderül, de mégis érdekelne a vélemény.
Köszönöm aki normális választ ad.

0

Nagyon rossz a tanulási módszerem! Kérlek mondjatok bevált/hasznos technikákat . Ti hogy szoktatok tanulni?

Ha pl egy angol szót kell megtanulnom akkor kb 60x mondom el hangosan úgyhogy nézem a szöveget és utána még 10x úgy hogy fejből mondom el .Csakhogy nagyon sokat kell tanulnom és emiatt volt ,hogy nem aludtam egész éjszaka és csak tanultam . Próbáltam valahogy máshogy tanulni de úgyérzem,hogy azzal nem tudom
mmegtanulni

2

8 dikos vagyok nem tudom hová menjek tovább tanulni! Pálya választás?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!