Találatok a következő kifejezésre: Van olyan tanfolyam amin egy 14 (1 db)

Van olyan manikürös tanfolyam amin egy 14 éves lány is részt vehet?

Legnagyobb álmom hogy manikürös illetve hogy kozmetikus legyek . 14 éves vagyok és ugy érzem belehalo a várakozásba. Tudtok valamit ahol már ilyen fiatalon részt lehet venni . ( Lehet?leg Érd közelében illetve budapesten . )

Legjobb válasz: Érettségi szükséges hozzá. Ismerõsöm is most csinálta meg. De olyan középiskolában tudsz jelentkezni, ahol orientációban oktatják, majd érettségi után +2 év alatt kitanulhatod, legalább is a kozmetikusit. A maniküros azt lehet tanfolyamon is, de ahhoz is érettségi kell.

Érettségi szükséges hozzá. Ismerõsöm is most csinálta meg. De olyan középiskolában tudsz jelentkezni, ahol orientációban oktatják, majd érettségi után +2 év alatt kitanulhatod, legalább is a kozmetikusit. A maniküros azt lehet tanfolyamon is, de ahhoz is érettségi kell.
Mindenképpen érettségi szükséges hozzá. Mivel a legtöbb helyen OKJ-s képzésben oktatják ezeket a szakmákat, ezeknek pedig feltétele. Nem tudom biztosan, de véleményem szerint a 16 éves kort is ki szokták kötni. Addig ha jól tudom, tanköteles vagy, és ha tanfolyamon tanulod, nem számít tanulói jogviszonynak. Kozmetikusnak tovább tudsz tanulni szakiskolában, de ott is érettségi, utána szakma felállásban tudod tanulni azt hiszem! Sok szerencsét, és kitartást! Ne siess annyira dolgozni, lesz rá idõd még bõven a nyugdíjig, élvezd még, hogy fiatal, szinte gyerek vagy:-)
vannak olan tanfolyamok amihez már elég a 10évfolyam is. de nnál elöbb nem tudod elvégezni. meg 8általánossal ugyse tucc elhelyezkedni sehova akármilyen szakmával. jó várakozást és kitartást.
A kérdező hozzászólása: Igen Köszönöm . amugy sem ugy gondoltam hoyg most Dolgozni akarok. Egyetemre szeretnék még menni és stb .. szov az átlagom eddíg is végig nagyon jó volt . szoval nem akarok elveszni a nagytömegeben '' :P De köszönöm szépen ^^


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha elvégzek egy cad cam informatikus és egy cnc tanfolyamot akkor eltudok helyezkedni, milyen a fizetés?

0

A munkaügyi központoknál általában mikor indulnak képzések? Idén már lecsúsztam róla? És van valami feltétele a jelentkezésnek?

3

Diszkalkuliával (matematika felmentéssel) lesz esélyem tanári pályán elhelyezkedni?

Harmadikos vagyok egy gimnáziumban, jövőre érettségi. Mivel fel vagyok mentve matekból, ezért nagyon korlátozottak a lehetőségeim, de én tanár szeretnék lenni, ezt akarom csinálni. Tudom, hogy a munkaidő és a fizetés sem egy leányálom, de ehhez van tehetségem. Történelem- orosz szakos tanár szeretnék lenni. Van erre esélyem matek felmentéssel?

4

Az országban hol a legkönnyebb a gépészmérnöki képzés?

11

Van Magyarorszégon fényképészeti középiskola?

0

Minek tanuljak tovább: autószerelő, cnc forgácsoló, logisztikai ügyintéző, kereskedelem marketing, cad cam informatikus, informatikai rendszergazda (okj-s képzésben) Ötletek? Tapasztalatok?

0

Minek érdemes tanulni? Most vagyok 8-os.

Na szóval, most vagyok 8-os, és nem tudom milyen iskolába menjek. Nem érdekel úgy semmi..egyik tantárgy sem...

6

Miért van az, hogy a jogász hallgatók lenéznek mindenkit?

Mintha csak egymással lennének hajlandóak beszélgetni. Pl. ugyanazon karon lévő más képzést is lenézik, a többiről nem beszélve.

3

Direkt 2. -os témazáró feladatsorai nincs meg valakinek?

0

Áttehetnek költségesre? (bővebben lent)

Anno elkezdtem egy államilag finanszírozott Bsc szakot az egyetemen, ebből jelenleg az utolsó félévemet hallgatom, ha minden jól megy, decembreben le tudok államvizsgázni. Viszont mellette jelentkeztem egy másik Bsc szakra is, szintén államilag támogatott formában. Ugyebár maximum 12 félévet vehetek igénybe. Kérdés, hogy ha az első szakot elvégzem, utána nem-e dobnak át automatikusan önköltséges képzési formába?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!