Találatok a következő kifejezésre: Van olyan tanfolyam amin (54 db)

Van olyan tanfolyam, amit távoktatásban el lehet végezni és meg is éri? Tanfolyam, vagy esetleg hely is érdekel.

Külföldön leszek nyártól, ott sok szabadidőm lesz, de annyi nem, hogy egy ottani nappali iskolába beiratkozzak, azért gondoltam, hogy valami távoktatásos tanfolyamot elvégeznék, de olyat szeretnék, aminek értelme is van. Mit tudtok ajánlani? Illetve ha nem szakmát, akkor webcímet ahol ennek utána tudok járni?

Legjobb válasz: Az attol fugg hogy mi az erdeklodesi korod, es milyen hosszu oktatasra gondolsz. De nyelvet tanulni barhol lehet, es mindig megeri

Az attol fugg hogy mi az erdeklodesi korod, es milyen hosszu oktatasra gondolsz. De nyelvet tanulni barhol lehet, es mindig megeri
A kérdező hozzászólása: Nyelvet nem szeretnék, viszont bármi más érdekel azon kvül.

Van olyan tanfolyam ami a felsőoktatáshoz plusz pontokat ad, de nem szükséges érettségi az elkezdéséhez?

Csak 11-es vagyok még, de gondolkodom a jövőn.:)

Legjobb válasz: Szerintem pontosan így értette az elsõ válaszoló :D menj nyelvtanfolyamra és az ott kapott nyelvtudást kamatoztathatod késõbb. Egyébként nincsen. OKJ-s képzéseket néhány helyen, ha a képzés szakba vág, akkor elfogadják és jár érte a pluszpont. Viszont a legtöbb OKJ-hez 1. kell érettségi 2. ha nem is kell akkor sem tudod suli mellett végezni, mert nem egy egyszerû tanfolyam, hanem rendes iskola. De, ha így ráérsz külön tanfolyamokra járni akkor egyszerûbbnek tartom az emelt szintû érettségit.

Szerintem pontosan így értette az elsõ válaszoló :D menj nyelvtanfolyamra és az ott kapott nyelvtudást kamatoztathatod késõbb. Egyébként nincsen. OKJ-s képzéseket néhány helyen, ha a képzés szakba vág, akkor elfogadják és jár érte a pluszpont. Viszont a legtöbb OKJ-hez 1. kell érettségi 2. ha nem is kell akkor sem tudod suli mellett végezni, mert nem egy egyszerû tanfolyam, hanem rendes iskola. De, ha így ráérsz külön tanfolyamokra járni akkor egyszerûbbnek tartom az emelt szintû érettségit.
nyelvtanfolyam :)
A kérdező hozzászólása: ? Nyelvvizsgáért jár csak plusz pont.
A kérdező hozzászólása: Tehát csak a nyelvvizsgára és az emelt szintû érettségire szûkült le a kör. Köszönöm a válaszaitokat.
Én végeztem egy olyan OKJ tanfolyamon, amit el lehetett kezdeni az érettségi évében. Igaz nem volt olcsó :)

Érdemes a Munkaügyin keresztül tanfolyamra jelentkezni? Egyáltalán van olyan tanfolyam, amit itt elvégezve el lehet vele helyezkedni?

Néztem a képzések listáját, és nekem max. virágköt? marad, az ECDL, a szobaasszony, a szállodai portás/recepciós (160 cm vagyok, és 45 kg). A legtöbb képzés, vadcsontozó, meg fest?-mázoló, meg buszvezet?, meg CNC forgácsoló, meg ilyenek.


Van olyan tanfolyam amit baba mellett tudok csinálni? Neten keresztül?

Ne legyen túl drága. Hol találok ilyen sulit?

Legjobb válasz: Mi érdekel? Én pl. ismerõst készítek fel nyelvvizsgára angolból, egy barátnõm is csinál ilyet, illetve aki kéri, azt felkészítem ECDL-re, a barátnõm nem tudom, mennyiért vállalja, magánszemélyként, de biztos nem drága, én pedig teljesen megegyezés párti vagyok.

Mi érdekel? Én pl. ismerõst készítek fel nyelvvizsgára angolból, egy barátnõm is csinál ilyet, illetve aki kéri, azt felkészítem ECDL-re, a barátnõm nem tudom, mennyiért vállalja, magánszemélyként, de biztos nem drága, én pedig teljesen megegyezés párti vagyok.
A kérdező hozzászólása: pl tanulnék nyelvet. Úgy se tudok beszélni se németül se angolul. Számítógépes sulit már elvégeztem.
Javasolom az ELO-t, sokan dicsérik ezt a távtanulási módszert, állandóan fejlõdik. Érdemes ezt kipróbálni a nyelvtanulásnál!Lásd a http://www.elo.hu honlapon! Remélem, tudtam segíteni!:)

Van olyan tanfolyam, amivel el lehet helyezkedni az egészségügyben?

1996-ban érettségiztem. Valami olyan tanfolyamra mennék,amit még 30 évesen is elkezdhetek és utána az eü-ben dolgozhatok. pl.asszisztens, vagy aki laborban vért vesz.

Van valami olyan tanfolyam, amit pár hónap alatt el lehet végezni, és el is lehet vele helyezkedni?

érettségim van, 20 éves vagyok, egyetemre járok, szeretnék valami olyan tanfolyamot elvégezni, amivel gyorsan el tudnék helyezkedni

Legjobb válasz: bejelentkezel a munkaügyi központba, ott biztosítanak ilyen tanfolyamokat. A térségtõl függ hogy hol milyen tanfolyam van.

bejelentkezel a munkaügyi központba, ott biztosítanak ilyen tanfolyamokat. A térségtõl függ hogy hol milyen tanfolyam van.
A kérdező hozzászólása: munkaügyibe nem hiszem, hogy úgy be tudok jelentkezni, hogy közben nappalis egyetemista vagyok

Van olyan tanfolyam, ahol kacsintani tanulnak az emberek? Agy könyv, amiben leírják hogyan kell?

ebben google nem volt a barátom

Legjobb válasz: Vannak emberek, akik tudnak kacsintani (akár mindkét szemükkel) és vannak akik nem. Ez egyszerûen a fejlõdés során kialakult beidegzõdéstõl függ.

Vannak emberek, akik tudnak kacsintani (akár mindkét szemükkel) és vannak akik nem. Ez egyszerûen a fejlõdés során kialakult beidegzõdéstõl függ.
Biztos hogy tudod mit jelent a kacsintani szó?...
Utolso: Mennyi ideig gyakoroltal? En is csak az egyikkel tudok, es mar probalgatom egy ideje, hogy a masikkal is tudjak.
Én tudok mindkettõvel ebben semmi speciális
Hali! Én írtam le a gyakorlásomat. Hát nem emlékszem már, hogy mennyi ideig gyakoroltam, az már vagy tíz éve volt... Szerintem több hónapig is próbálgattam, de persze nem túl gyakran. De a lényeg, hogy azóta tökéletesen megy, nem lanyhult a tudás :D
Jesszus ez most komoly? Kacsintani tanulni? Nem tudjátok becsukni csak az egyik szemeteket????


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!