Találatok a következő kifejezésre: Van olyan tanfolyam (131 db)

Hol van Bp. -n jó kismamatorna (nem jóga! )? És hol van olyan "tanfolyam", ahova együtt járhatunk az apukával, felkészítő, vagy nem tudom minek hívják?

Legjobb válasz: Szülésfelkészítõ tanfolyamot minden kórház szervez, az is, ahol szülsz. Én a Szent Marcitban fogok, a tanfolyam 3 alkalmas, heti egy délután és apával is lehet menni, de nem kötelezõ. Itt mutatják meg a szülõszobát és a szokásokat, a praktikákat, hogy mit kell és mit érdemes bevinni, hogy zajlik az apás szülés, stb. Kismamatornáról sajnos én sem tudok, csak a jógásról.. DE remélem, ír valaki címet :)

Szülésfelkészítõ tanfolyamot minden kórház szervez, az is, ahol szülsz. Én a Szent Marcitban fogok, a tanfolyam 3 alkalmas, heti egy délután és apával is lehet menni, de nem kötelezõ. Itt mutatják meg a szülõszobát és a szokásokat, a praktikákat, hogy mit kell és mit érdemes bevinni, hogy zajlik az apás szülés, stb. Kismamatornáról sajnos én sem tudok, csak a jógásról.. DE remélem, ír valaki címet :)

Van olyan tanfolyam, amit távoktatásban el lehet végezni és meg is éri? Tanfolyam, vagy esetleg hely is érdekel.

Külföldön leszek nyártól, ott sok szabadidőm lesz, de annyi nem, hogy egy ottani nappali iskolába beiratkozzak, azért gondoltam, hogy valami távoktatásos tanfolyamot elvégeznék, de olyat szeretnék, aminek értelme is van. Mit tudtok ajánlani? Illetve ha nem szakmát, akkor webcímet ahol ennek utána tudok járni?

Legjobb válasz: Az attol fugg hogy mi az erdeklodesi korod, es milyen hosszu oktatasra gondolsz. De nyelvet tanulni barhol lehet, es mindig megeri

Az attol fugg hogy mi az erdeklodesi korod, es milyen hosszu oktatasra gondolsz. De nyelvet tanulni barhol lehet, es mindig megeri
A kérdező hozzászólása: Nyelvet nem szeretnék, viszont bármi más érdekel azon kvül.

Van olyan tanfolyam ami a felsőoktatáshoz plusz pontokat ad, de nem szükséges érettségi az elkezdéséhez?

Csak 11-es vagyok még, de gondolkodom a jövőn.:)

Legjobb válasz: Szerintem pontosan így értette az elsõ válaszoló :D menj nyelvtanfolyamra és az ott kapott nyelvtudást kamatoztathatod késõbb. Egyébként nincsen. OKJ-s képzéseket néhány helyen, ha a képzés szakba vág, akkor elfogadják és jár érte a pluszpont. Viszont a legtöbb OKJ-hez 1. kell érettségi 2. ha nem is kell akkor sem tudod suli mellett végezni, mert nem egy egyszerû tanfolyam, hanem rendes iskola. De, ha így ráérsz külön tanfolyamokra járni akkor egyszerûbbnek tartom az emelt szintû érettségit.

Szerintem pontosan így értette az elsõ válaszoló :D menj nyelvtanfolyamra és az ott kapott nyelvtudást kamatoztathatod késõbb. Egyébként nincsen. OKJ-s képzéseket néhány helyen, ha a képzés szakba vág, akkor elfogadják és jár érte a pluszpont. Viszont a legtöbb OKJ-hez 1. kell érettségi 2. ha nem is kell akkor sem tudod suli mellett végezni, mert nem egy egyszerû tanfolyam, hanem rendes iskola. De, ha így ráérsz külön tanfolyamokra járni akkor egyszerûbbnek tartom az emelt szintû érettségit.
nyelvtanfolyam :)
A kérdező hozzászólása: ? Nyelvvizsgáért jár csak plusz pont.
A kérdező hozzászólása: Tehát csak a nyelvvizsgára és az emelt szintû érettségire szûkült le a kör. Köszönöm a válaszaitokat.
Én végeztem egy olyan OKJ tanfolyamon, amit el lehetett kezdeni az érettségi évében. Igaz nem volt olcsó :)


Érdemes a Munkaügyin keresztül tanfolyamra jelentkezni? Egyáltalán van olyan tanfolyam, amit itt elvégezve el lehet vele helyezkedni?

Néztem a képzések listáját, és nekem max. virágköt? marad, az ECDL, a szobaasszony, a szállodai portás/recepciós (160 cm vagyok, és 45 kg). A legtöbb képzés, vadcsontozó, meg fest?-mázoló, meg buszvezet?, meg CNC forgácsoló, meg ilyenek.

Tudtok olyan nyelvtanfolyamról, ahol a tanárok nyelvtanközpontúak? (német) Tapasztalat? Van olyan tanfolyam, ahol a tanár csak veled foglalkozik?

Én voltam már egyszer a Goethe intézetben, de elég sokat beszéltünk. Ugyanakkor szeretnék felsőfokúra készülni, de a nyelvtanom nagyon rossz. Íráskészségem középfokon épp, hogy meglett. köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Ha nyelviskolát megkeresel, lehet kérni, hogy csak te legyél a "csoportban", tehát csak veled foglalkozzon a tanár. Általában tanárfüggõ, hogy ki az, aki nyelvtanközpontúbb, ki az, aki beszédközpontúbb, de lehet kérni, hogy pl. csak az írásbelire készüljetek, minimális szóbeli résszel. Vagy magántanárt is megkereshetsz, és megkéred, mire készítsen fel, és igazodik az igényeidhez. Hová valósi vagy?

Ha nyelviskolát megkeresel, lehet kérni, hogy csak te legyél a "csoportban", tehát csak veled foglalkozzon a tanár. Általában tanárfüggõ, hogy ki az, aki nyelvtanközpontúbb, ki az, aki beszédközpontúbb, de lehet kérni, hogy pl. csak az írásbelire készüljetek, minimális szóbeli résszel. Vagy magántanárt is megkereshetsz, és megkéred, mire készítsen fel, és igazodik az igényeidhez. Hová valósi vagy?
Én is ilyet szeretnék. Ahova eddig jártam, csak a többiek hibás beszédébõl "okulhattam". A tanár nem javított, mondván, hogy az a fontos, hogy beszéljünk, nem az, hogy hogyan. Nyelvtani kérdésekre azt a választ kaptuk, hogy ezt már nekünk ezen a szinten tudni kellene. Szóval magyarázat helyett "ki lettünk oktatva".

Van olyan tanfolyam ahol nem kérik az érettségit?

angliába kéne nekem egy "valamilyen" szakmai képzés, ha nem érettségizek le. hallottam, hogy a legtöbb okj-s tanfolyamnál is kérik az érettségit...

Legjobb válasz: nem nyelvet hanem szakot tanít olyat kéne találnom.

A kérdező hozzászólása: nem nyelvet hanem szakot tanít olyat kéne találnom.
keress olyan szakmát amit szakmunkásban tanítanak, és elmész olyanra akkor azzal kitudsz menni... pl.: boltos, ács, asztalos stb. ezekhez ha jól tudom 10 osztály kell /de nem tuti/

Van olyan tanfolyam, ahol kacsintani tanulnak az emberek? Agy könyv, amiben leírják hogyan kell?

ebben google nem volt a barátom

Legjobb válasz: Vannak emberek, akik tudnak kacsintani (akár mindkét szemükkel) és vannak akik nem. Ez egyszerûen a fejlõdés során kialakult beidegzõdéstõl függ.

Vannak emberek, akik tudnak kacsintani (akár mindkét szemükkel) és vannak akik nem. Ez egyszerûen a fejlõdés során kialakult beidegzõdéstõl függ.
Biztos hogy tudod mit jelent a kacsintani szó?...
Utolso: Mennyi ideig gyakoroltal? En is csak az egyikkel tudok, es mar probalgatom egy ideje, hogy a masikkal is tudjak.
Én tudok mindkettõvel ebben semmi speciális
Hali! Én írtam le a gyakorlásomat. Hát nem emlékszem már, hogy mennyi ideig gyakoroltam, az már vagy tíz éve volt... Szerintem több hónapig is próbálgattam, de persze nem túl gyakran. De a lényeg, hogy azóta tökéletesen megy, nem lanyhult a tudás :D
Jesszus ez most komoly? Kacsintani tanulni? Nem tudjátok becsukni csak az egyik szemeteket????

Van olyan tanfolyam, ahova nem kell érettségi?

Szombathelyen szeretnék valamit...de igazából a kérdésemre érdekelne a válasz! :S

Legjobb válasz: Van. :)

Van. :)
A kérdező hozzászólása: bõvebben?
Konkrétan Szombathelyen nem tudom, hogy milyenek vannak, de az elõbb "csak" a kérdésedre válaszoltam, vagyis, hogy van-e. :) Bõvebben: ezen a linken találhatsz jó néhányat http://www.kepzeslista.hu/index.php?form_name=form_kep_keres.. Ezekhez mind elég a 8 általános. Ha megnézed, akkor a 31, 33-as számmal kezdõdõek ilyenek. Általában. Remélem segítettem. :)

Nyíregyházán van olyan tanfolyam ahol lehet tanulni médiát?

Legjobb válasz: Inkább kommunikáció szakot keress, mert annak része minden médium.

Inkább kommunikáció szakot keress, mert annak része minden médium.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!