Találatok a következő kifejezésre: Van olyan tabletta, amit (66 db)

Van olyan tabletta, ami segített már itt valakinek a fogyásban?

Természetesen testmozgás és diéta mellett.

Legjobb válasz: En 3 felet szedek, buzakorpa tabletta ami elvileg ehsegcsokkento, almaecet kapszula, ami elvileg anyagcsere folyamatokat gyorsitja es ehsegcsokkento, es multivitamin tabletta. Mivel mellette kemenyen edzek es koplalok, nem tudom ezek mennyit segitenek, szerintem nem sokat, de minden ilyan tablettanak van placebo hatasa, azaz ha hiszel benne, segit. Ne becsuld le a placebo hatast foleg ehsegcsokkentok eseten. En szedem es tenyleg kevesbe vagyok ehes....altalaban, de neha meg igen. Ez pszichologiai dolog.

En 3 felet szedek, buzakorpa tabletta ami elvileg ehsegcsokkento, almaecet kapszula, ami elvileg anyagcsere folyamatokat gyorsitja es ehsegcsokkento, es multivitamin tabletta. Mivel mellette kemenyen edzek es koplalok, nem tudom ezek mennyit segitenek, szerintem nem sokat, de minden ilyan tablettanak van placebo hatasa, azaz ha hiszel benne, segit. Ne becsuld le a placebo hatast foleg ehsegcsokkentok eseten. En szedem es tenyleg kevesbe vagyok ehes....altalaban, de neha meg igen. Ez pszichologiai dolog.

Van olyan tabletta amit kiadnak vény nélkül patikában?

Olyanra gondoltam ami megpörget egy ideig vagy nagyobb teljesítmény tudok nyújtani

Legjobb válasz: Vény nélkül a patikában aszpirin tablettát kapsz, de ami megpörget, az fél liter bor, vagy rum.

Vény nélkül a patikában aszpirin tablettát kapsz, de ami megpörget, az fél liter bor, vagy rum.
Persze, a patikában ecstasy-t is árulnak, nem? ...

Mercilontól csökken a libidó, ez igaz? Van olyan tabletta, ami mellnövekedést is okoz?

Most írta fel nekem a doktor vérképelemzés után életem els? tablettáját, a Mercilon-t, 1 hónapos tesztelésre. Ugye ez id? alatt nem megy nagyon el a kedvem a szext?l? Nagyon rossz ez a tabletta? :(

Legjobb válasz: Minden tablettának más és más a hatása az embrekre! Van akinek ez okozza a mell megnagyobbodását, van akinek más! Van akinek más gyógyitól megy el a szextõl a kedve! Mindnekire más hatással van! Érted?

Minden tablettának más és más a hatása az embrekre! Van akinek ez okozza a mell megnagyobbodását, van akinek más! Van akinek más gyógyitól megy el a szextõl a kedve! Mindnekire más hatással van! Érted?
én már 8 hónapja szedem, de egyeltalán nem ment el a kedvem a szextõl! Nekem bevált ez a gyógyszer! Nem volt semmi panaszom és már elejétõl kezdve beállt a menzeszem, szintem órára pontosan megjött azóta!
Én is ezt szedtem, igaz már régebben, nekem nagyon bevállt, tökéletes volt!! Ne félj tõle!! A libidó nem csökken, én mindig is szexmániás voltam:-) A mell nõhet, de nem törvényszerû, inkább ritka. Csak nyugalom:-)
Mrcilont én is szedtem, nekem is teljesen jó volt. Bár mellnövekedést nem okozott... :D Ne aggódj, okés lesz!
Nekem nincs annyi kedvem a szexhez, mint elõtte volt.. :S de ne izgulj, majd megtapasztalod, h jo-e vagy nem.
Szia. Figyelj minden fog.gátlónak ugyanaz a hatása csak kinél mi erõsebb a melnsgyobbodás is lehetséges. Én a femoben nevü gyógyszert szedem nekem az vált be és a mellem is nõ tõle.
a menst. 1-5. napján lehet csak elkezdeni.
Nincs.
Következõ menstruációdnál kezdheted csak.
Az elsõ jól mondja. Vagy pedig ha ebbõl kicsúsztál, akkor következõ hónapban az 1. napon kezdd el szedni. Viszont ha nem az elsõn kezded el, akkor érdemes addig másképpen védekezni, vagy ha szûz vagy még, akkor várni addig amíg el nem kezded szedni. Elvileg azonnal hat ha az elsõ napon kezded szedni, de tanácsos 1-2 hétig még várni, vagy mondjuk gumival (is) védekezni.
Viagra?
Mármint fogamzásgátló? Azt hiszem, kísérleteztek vmi ilyennel, de nem lett belõle semmi. Amúgy meg: óvszer vagy fogamzásgátló. Ezek se 100%-osak, de nagyságrendekkel jobbak, mint a többi módszer...
Nincs.
még olyan is van amit utána elég :P
Van olyan is, amit utána kell bevenni. Az egy igazi lórúgás, és akár hónapokra felborulhat tõle a ciklusod, ha valami gond van.
Amit egy hónappal elõtte kell elkezdeni szedni, azt fogamzásgátlónak hívják. :D Egyébként van ilyen zselés hüvelykúp, ismerek olyat, aki azt használja (én inkább bogyózok :) ), azt 1/4 órával a dolog elõtt kell feloktondálni, és valami spermaölõ felületet képez a hüvely falán, vagy miafene, de elég jó, azt mondják. Nézz utána, neten elég sok mindent találhatsz róla.

Ha a c-vitamin 2-3-4 óránként ürül, akkor miért van olyan tabletta, amit naponta egyszer kell csak bevenni?

Mi értelme például az 500mg-os tablettának, melyb?l napi egy elég a csomagolás szerint, ha hamar kiürül a szervezetb?l? Nincs több értelme akkor napi több tablettát bevenni?

Legjobb válasz: Szia! Rossz közhiedelem, hogy amennyi c-vitamint beszedünk, az rögtön ki is ürül, persze valamennyi rögtön megjelenik a vizeletben, de az csekély, ahhoz képest, amit a szervezeted felhasznál. Szent-Györgyi Albert napi 2000mg C-vitamint szedett és akkor még nem voltak ilyen hosszan felszívódó kapszulás vitaminok. Én naponta 2500mg c-vitamint szedek és a vashiányom rendezõdött pluszba még csak nem is vagyok soha megfázva ( kopp-kopp ).

Szia! Rossz közhiedelem, hogy amennyi c-vitamint beszedünk, az rögtön ki is ürül, persze valamennyi rögtön megjelenik a vizeletben, de az csekély, ahhoz képest, amit a szervezeted felhasznál. Szent-Györgyi Albert napi 2000mg C-vitamint szedett és akkor még nem voltak ilyen hosszan felszívódó kapszulás vitaminok. Én naponta 2500mg c-vitamint szedek és a vashiányom rendezõdött pluszba még csak nem is vagyok soha megfázva ( kopp-kopp ).
Plusz hozzátenném Szent-Györgyi 93 évesen halt meg ;) ;)
A kérdező hozzászólása: Most olvastam, hogy egyszerre a szervezet kb 500 mg-ot tud felszívni, tehát ott nem nagyon van felesleg, ami ürüljön. Ellenben, ha ennél többet szedünk be, és EGYSZERRE. eléggé zavaró sajnos, hogy mindenhol mást lehet olvasni.Köszönöm a válaszod egyébként!
Igen, mái napig folynak a viták afelõl, hogy mi is a helyes dózis. Viszont egyes állatok elõ tudják állítani az aszkorbinsavat, mint ahogyan mi a D3 vitamint és ha az õ általuk elõállított C-vitamin mennyiségét nézzük az emberre kivetítve akár 2-9 ezer mg is lehet naponta. Szerintem nyugodtan szedjél így télvíz idején 1000mg-ot egészségesebb leszel tõle és nem fogod kipisilni hidd el! :) 23F
Vannak olyan tabletták, amelyek lassabban szívódnak fel, mert úgy vannak megcsinálva. XR meg retard megnevezés szokott lenni a dobozán. Nem csak C-vitaminnál, hanem egy rakás gyógyszernél van ilyen.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!maradok a napi több tablettánál, az a biztos.a hosszan felszívódó tabletták drágák nekem sajnos.

3 éve voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta, hogy nem szedhetek fogamzásgátlót, mert trombózisveszélyem van. Van olyan tabletta, amit így is szedhetek?

A gumit nem szeretem, a hüvelytabletták felhelyezése pedig macerás az aktus el?tt.

Legjobb válasz: És elmondta azt is, hogy mitõl van az a trombózisveszély? Mert sok mindentõl lehet, de nem feltétlen fog kialakulni. Pl.35 év feletti nõknél ha dohányoznak, magasbb az arány! De trombózis bármikor és bárhol kialakulhat! Én a helyedben felkeresnék egy másik nõgyógyászt is!

És elmondta azt is, hogy mitõl van az a trombózisveszély? Mert sok mindentõl lehet, de nem feltétlen fog kialakulni. Pl.35 év feletti nõknél ha dohányoznak, magasbb az arány! De trombózis bármikor és bárhol kialakulhat! Én a helyedben felkeresnék egy másik nõgyógyászt is!
Egyik ismerõsömnél is ez volt a probléma, de azóta szed már gyógyszert. /Sok vizsgálatra járt ha jól emlékszem/. Annyiféle fogamzásgátló van, hogy szerintem biztos van neked való is!
Ha trombózisra van hajlamod akkor nem szedhetsz kombinált fogamzásgátló tablettát, vagyis semmi olyat ami ösztrogént tartalmaz, hiszen ez az ami fokozza a trombózisveszélyt. Vannak olyan tabletták, mini pill-ek amelyek nem tartalmaznak ösztrogént, esetleg ez megfelelõ lehet neked, de vannak ennek is mellékhatásai.

Van olyan tabletta ami ideiglenesen inpotensé tesz?

mondjuk pár órára.

Legjobb válasz: Kloroform :D egyébként erõsen vágj a herédre valamit 2 napon át az leszel

Kloroform :D egyébként erõsen vágj a herédre valamit 2 napon át az leszel

Van olyan tabletta, amivel késleltetni lehet, hogy megjöjjön? FONTOS

És ha meg van a tabletta, hogy kell használni? Hány nappal kell előtte bevenni stb. A válaszokat előre is Köszönöm!

Legjobb válasz: Cián kapszula. Késni fog tõle. Sõt, soha nem jön meg többet!

Cián kapszula. Késni fog tõle. Sõt, soha nem jön meg többet!
tovább szeded a fogamzásgátlót. lehet, hogy kicsit felborítja a ciklusod, de akkor abban az idõszakban biztos kitolja
A kérdező hozzászólása: Még soha nem szedtem fogamzásgátlót, így nem tudom milyen is az. :S Az elsõ válaszoló elég bunkó, már ne is haragudj, nem értem miért kell ilyet válaszolni. A második válaszolónak pedig nagyon köszönöm!
szívesen
Állítólag a citromlé késlelteti. Egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: Cirtomlé? Lehet, hogy kipróbálom! Köszi az utolsónak is :) )
a citromlé tényleg mûködik, de nem két cl kell, hanem sok!
Szerintem ha jól szétcsapod magad egy kis piálással, meg nem-alvással, akkor attól is késni fog. Meg általában a betegségektõl is késik.
Van. De nyilván nem lehet csak úgy kapni a patikában. Orvos tudja felírni (nõgyógyász). És legalább egy héttel-10 nappal a vérzés elõtt el kell kezdeni.

Van olyan tabletta, amiben a progeszteron és az ösztrogén hatása kiegyensúlyozott?

Több, mint 2 évig szedtem fogamzásgátlót (Milligest,Lindynette 20,Yasminelle), de a libidóm csökkent és folyásom is volt. A dokimat is megkérdem, bár ? csak hasraütésre ajánlotta a többit is annak idején....

Legjobb válasz: Hát az szar ügy :D

Hát az szar ügy :D
A kérdező hozzászólása: Az... Szedném azt a szart, mert jobban bízok benne, mint bármelyik fogamzásgátló eszközben. Szültem is már, de nem akarok spirált. Elég sok rossz tapasztalatot hallottam róla.
Szerény véleményem szerint nem érdemes tablettákat szedni. Nem kellene inkább befejezni, bármilyen hormon tablettának a szedését? Persze azt csinálsz amit akarsz, de árt tudni, h igen veszélyes :S
de nem árt*
A kérdező hozzászólása: Egyetértek veled. Szerintem se jó a tabletta, hosszútávon meg fõleg. De ha nem akarok hormont, nem sok választás marad. Spirál nem kell, az óvszert a párom utálja és ki is szakad olykor, a patentexben nem bízom, a megszakítás szintén nem az igazi... Na mindegy, ez van.
Hogyhogy kiegyensúlyozott? Ezt honnan szedted? A tabletta úgy van megalkotva, hogy a hatása a fogamzásgátlás legyen. Nem tehetnek bele ugyanannyi progeszteront meg ösztrogént. Szerintem a spirál nem biztos, hogy elvetendõ ötlet. Nagyon sok nõnek jó megoldás:)
A kérdező hozzászólása: Itt találtam infot: http://www.intimzona.hu/hormonstatusz-teszt Néhány ismerõsöm, aki spirált használt vagy terhes lett mellette, vagy valamilyen baja lett. Persze sok nõnek bejön, de én inkább kihagyom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!