Találatok a következő kifejezésre: Van olyan szolgáltató (49 db)

egy fénymásolóval, be szoktuk szkennelni,
Keress rá a neten, sokan hirdetnek ilyen szolgáltatást, könnyebben kiválasztod a hozzád legközelebbit. De ma már egy átlagos szkennerrel is egészen jó eredménnyel megoldható házilag is, fõleg, ha utána valamilyen jobb képszerkesztõvel kijavítod az elkerülhetetlen hibákat. Ilyenek lehetnek a por, karcok, esetleg gyûrõdés, szakadás. És a régebbi képeknél elõforduló színtorzulások is egész jól korrigálhatók. Egyetlen elõfeltétel, hogy jó nagy felbontással kell beolvasni a képet, utána pedig gondos munkával kell rendbetenni.

UPC-nél csak 18 felett lehet netet rendelni? Van olyan szolgáltató ahol diákok is köthetnek szerződést?

16 vagyok, nemsokára 17.

Legjobb válasz: Nincsen, de csak van 18 éves ismerõsöd, rokonod, szüleid, attol még hozzád szerelik be.

Nincsen, de csak van 18 éves ismerõsöd, rokonod, szüleid, attol még hozzád szerelik be.

Van olyan szolgáltató ami tud biztosítani internetet, oda ahova nincs bevezetve a kábeles net?

Szóval olyan helyen ahol nincs "kábeles" net, oda valamilyen módon lehet internetet elõfizetni? (Olyat ami alkalmas online játékokkal való játszáshoz?)

Legjobb válasz: Mobil, mikrohullámú, mûholdas. Más lehetõség nincs. Én mobillal szoktam játszani.

Mobil, mikrohullámú, mûholdas. Más lehetõség nincs. Én mobillal szoktam játszani.
És a három közül a mikrohullámú a legalkalmasabb Online játékhoz (ott a legkisebb a ping érték). Mármint ha van mikrohullámú szolgáltató a közelbe. A mûholdas piszok drága és a mobilnetnek is gyenge az ár/érték aránya, ráadásul a forgalmat korlátozzák.
Valószínûleg a legjobban a mikrós nettel jársz. De azért ellenõrizd le, hogy milyen csomagok vannak nálatok, legegyszerûbb, ha megnézed egy független távközlési csomag összehasonlító oldalon. Csak az irányítószámod kell beírni.


Van olyan szolgáltató, ahol nincs korlátozva/letiltva a VOIP szolgáltatás?

Szeretném a vibert vagy skyep-ot használni hosszabb telefonálások helyett. Én vodás vagyok csak sajnos ők rendesen korlátozzák, viszont mivel dual simes a telefonom tudnék venni más kártyát és azt használni erre bármelyik másik szolgáltatónál.

Legjobb válasz: ez a korlátozás konkrétan mit jelent? csak mert többször hallottam róla, de el nem tudom képzelni, hogy ez a valóságban mit takar... (az mindenesetre 100%, hogy én vidáman tudok Skype-olni T-s kártyával.)

ez a korlátozás konkrétan mit jelent? csak mert többször hallottam róla, de el nem tudom képzelni, hogy ez a valóságban mit takar... (az mindenesetre 100%, hogy én vidáman tudok Skype-olni T-s kártyával.)
A kérdező hozzászólása: A korlátozás azt jelenti, hogy lehetne hang is ugye mind viberen mind skype-on, nem csak írásbeli kommunikáció. A hangot korlátozzák, de olvastam már valahol, hogy sokaknál vodában még az üzenet küldést is szívatják (csomag függõ). Neked ezek szerint gond nélkül megy a hívás viberen és skype-on is a T-nél?
Ez csak dijcsomag függö , a voda a RED-ben pl.nem korlátoz (és a matrix üzleti csomagban sem, ahol én is vagyok) , de a telenor is csak a premium elöfizetéseiben engedélyezi ...gondolom fosnak a hanghivások nagy árrése miatt..
A kérdező hozzászólása: Hm, köszönöm. Én kontakt-ban vagyok és sajnos korlátozva van. Ezek szerint nem vagyok elég hûséges elõfizetõjük.

Van olyan szolgáltató és ha igen melyik az -vagy milyen kereséssel találom meg- aki "csupasz" ADSL-t kínál laptoppal együtt?

A T-Home-nak van hasonló, de ott telefont is kell kérni hozzá, nekem meg nem kellene.

Legjobb válasz: A T-Home-nál sem kell telefont kérni hozzá.

A T-Home-nál sem kell telefont kérni hozzá.

Van olyan Vodafon-os elõfizetéses tarifa, amelyikkel két telefon közt (ua. Díjcsomag, szolgáltató) ingyen lehet beszélni?

Ha igen, akkor le tudnátok írni a díjcsomag nevét. Köszönöm.

Legjobb válasz: Nem mintha nem ezeket reklámozná mindhárom szolgáltató, hasonló árakkal már több mint fél éve... Van ám weblapjuk is, és megkeresheted õket telefonon és/vagy e-mailben. Bármelyik is haladja meg az értelmi szintedet, van más lehetõség...

Nem mintha nem ezeket reklámozná mindhárom szolgáltató, hasonló árakkal már több mint fél éve... Van ám weblapjuk is, és megkeresheted õket telefonon és/vagy e-mailben. Bármelyik is haladja meg az értelmi szintedet, van más lehetõség...
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Nem kioktatást/bunkózást kértem, csupán egy kérdést tettem fel, amire valószínûleg nem tudsz válaszolni. Ha jobban megnéznéd a reklámokat, akkor a vodalone-nál a redet illetve feltöltõ kártyás tarifákat reklámoznak, amik megfelelnek a kérdésnek, ezen túlmenõen szerettem volna plusz információt kapni.
"ezen túlmenõen szerettem volna plusz információt kapni." És mi tart vissza, hogy beszélj az ügyfélszolgálattal személyesen vagy telefonon? E-mailben? Esetleg ELOLVASD a weblapon? Minimális önállósággal már birtokodban lenne minden információ.

Van olyan e-mail szolgáltató vagy honlap ahol be lehet állítani, hogy egy e-mail ne most hanem egy adott időpontban menjen el?

Tehát pl. most megírom és beállítom, hogy holnap 17:00-kor küldje el. És ami fontos volna, hogy amíg el nem küldi, addig szabadon vissza tudjam vonni! Köszi!

Legjobb válasz: Szolgáltatót nem tudok, Thunderbird-hez van ilyen kiegészítõ https://addons.mozilla.org/hu/thunderbird/addon/send-later-3.. Hátránya, hogy bekapcsolva kell hagyni a gépedet.

Szolgáltatót nem tudok, Thunderbird-hez van ilyen kiegészítõ https://addons.mozilla.org/hu/thunderbird/addon/send-later-3.. Hátránya, hogy bekapcsolva kell hagyni a gépedet.

Van olyan TV szolgáltató aki tud 5 tévéhez digitális csomagot biztosítani?

Legjobb válasz: Ilyen szolgáltatót nem ismerek, max. 2 dekódert bérelhetsz 1 áráért.

Ilyen szolgáltatót nem ismerek, max. 2 dekódert bérelhetsz 1 áráért.
A kérdező hozzászólása: és több dekódert is lehet csak drágábban?
Õszintén, még nem találkoztam ilyen problémával. Annyit lehet még tenni, hogy egy-egy dekódert ketté osztani, de akkor mind a két osztott dekóderhez kapcsolt tévéken ugyanaz a mûsor fogható.
A kérdező hozzászólása: jó hát mi fenntartunk a sörözõnkben egy TV-t meg 1 a nappali 1-1 a 2 fiamnál.
Ha minden igaz, a Btel 4 tévére tud adni digitális csomagot.
Sajnos ilyen nem létezik, még a t-home a legrugalmasabb.
A kérdező hozzászólása: Azért köszi választ (:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!