Találatok a következő kifejezésre: Van olyan szolgáltató (47 db)

egy fénymásolóval, be szoktuk szkennelni,
Keress rá a neten, sokan hirdetnek ilyen szolgáltatást, könnyebben kiválasztod a hozzád legközelebbit. De ma már egy átlagos szkennerrel is egészen jó eredménnyel megoldható házilag is, fõleg, ha utána valamilyen jobb képszerkesztõvel kijavítod az elkerülhetetlen hibákat. Ilyenek lehetnek a por, karcok, esetleg gyûrõdés, szakadás. És a régebbi képeknél elõforduló színtorzulások is egész jól korrigálhatók. Egyetlen elõfeltétel, hogy jó nagy felbontással kell beolvasni a képet, utána pedig gondos munkával kell rendbetenni.

UPC-nél csak 18 felett lehet netet rendelni? Van olyan szolgáltató ahol diákok is köthetnek szerződést?

16 vagyok, nemsokára 17.

Legjobb válasz: Nincsen, de csak van 18 éves ismerõsöd, rokonod, szüleid, attol még hozzád szerelik be.

Nincsen, de csak van 18 éves ismerõsöd, rokonod, szüleid, attol még hozzád szerelik be.

Van olyan szolgáltató, ahol nincs korlátozva/letiltva a VOIP szolgáltatás?

Szeretném a vibert vagy skyep-ot használni hosszabb telefonálások helyett. Én vodás vagyok csak sajnos ők rendesen korlátozzák, viszont mivel dual simes a telefonom tudnék venni más kártyát és azt használni erre bármelyik másik szolgáltatónál.

Legjobb válasz: ez a korlátozás konkrétan mit jelent? csak mert többször hallottam róla, de el nem tudom képzelni, hogy ez a valóságban mit takar... (az mindenesetre 100%, hogy én vidáman tudok Skype-olni T-s kártyával.)

ez a korlátozás konkrétan mit jelent? csak mert többször hallottam róla, de el nem tudom képzelni, hogy ez a valóságban mit takar... (az mindenesetre 100%, hogy én vidáman tudok Skype-olni T-s kártyával.)
A kérdező hozzászólása: A korlátozás azt jelenti, hogy lehetne hang is ugye mind viberen mind skype-on, nem csak írásbeli kommunikáció. A hangot korlátozzák, de olvastam már valahol, hogy sokaknál vodában még az üzenet küldést is szívatják (csomag függõ). Neked ezek szerint gond nélkül megy a hívás viberen és skype-on is a T-nél?
Ez csak dijcsomag függö , a voda a RED-ben pl.nem korlátoz (és a matrix üzleti csomagban sem, ahol én is vagyok) , de a telenor is csak a premium elöfizetéseiben engedélyezi ...gondolom fosnak a hanghivások nagy árrése miatt..
A kérdező hozzászólása: Hm, köszönöm. Én kontakt-ban vagyok és sajnos korlátozva van. Ezek szerint nem vagyok elég hûséges elõfizetõjük.


Van olyan szolgáltató és ha igen melyik az -vagy milyen kereséssel találom meg- aki "csupasz" ADSL-t kínál laptoppal együtt?

A T-Home-nak van hasonló, de ott telefont is kell kérni hozzá, nekem meg nem kellene.

Legjobb válasz: A T-Home-nál sem kell telefont kérni hozzá.

A T-Home-nál sem kell telefont kérni hozzá.

Van olyan e-mail szolgáltató vagy honlap ahol be lehet állítani, hogy egy e-mail ne most hanem egy adott időpontban menjen el?

Tehát pl. most megírom és beállítom, hogy holnap 17:00-kor küldje el. És ami fontos volna, hogy amíg el nem küldi, addig szabadon vissza tudjam vonni! Köszi!

Legjobb válasz: Szolgáltatót nem tudok, Thunderbird-hez van ilyen kiegészítõ https://addons.mozilla.org/hu/thunderbird/addon/send-later-3.. Hátránya, hogy bekapcsolva kell hagyni a gépedet.

Szolgáltatót nem tudok, Thunderbird-hez van ilyen kiegészítõ https://addons.mozilla.org/hu/thunderbird/addon/send-later-3.. Hátránya, hogy bekapcsolva kell hagyni a gépedet.

Van olyan TV szolgáltató aki tud 5 tévéhez digitális csomagot biztosítani?

Legjobb válasz: Ilyen szolgáltatót nem ismerek, max. 2 dekódert bérelhetsz 1 áráért.

Ilyen szolgáltatót nem ismerek, max. 2 dekódert bérelhetsz 1 áráért.
A kérdező hozzászólása: és több dekódert is lehet csak drágábban?
Õszintén, még nem találkoztam ilyen problémával. Annyit lehet még tenni, hogy egy-egy dekódert ketté osztani, de akkor mind a két osztott dekóderhez kapcsolt tévéken ugyanaz a mûsor fogható.
A kérdező hozzászólása: jó hát mi fenntartunk a sörözõnkben egy TV-t meg 1 a nappali 1-1 a 2 fiamnál.
Ha minden igaz, a Btel 4 tévére tud adni digitális csomagot.
Sajnos ilyen nem létezik, még a t-home a legrugalmasabb.
A kérdező hozzászólása: Azért köszi választ (:

Van olyan internet szolgáltató ahol normális az ügyfélszolgálat?

Én a t-homot próbáltam azok nem azok. Nem küldik ki a szerelőt...

Legjobb válasz: Még olyannal nem találkoztam,de a szerelõk többsége alvállalkozó és nem gyõzik a melót.Addig vagy jó ügyfél amíg aláírod a szerzõdést és ha elolvasod az apróbetüs részeket szerzõdéskötéstõl ketyeg a lóvé.Haveromnak két csekkje van már(amit nem fizetett be)és net még mindig nincs csak ügyfélszolgálatra költött telefonszámlája.

Még olyannal nem találkoztam, de a szerelõk többsége alvállalkozó és nem gyõzik a melót.Addig vagy jó ügyfél amíg aláírod a szerzõdést és ha elolvasod az apróbetüs részeket szerzõdéskötéstõl ketyeg a lóvé.Haveromnak két csekkje van már(amit nem fizetett be)és net még mindig nincs csak ügyfélszolgálatra költött telefonszámlája.
Invitelnél, T-home -nál van ingyenes ügyfélszolgálati telefonszám, és amikorra az elõzetes egyeztetés alapján igérték, küldték a szervíz mûszerészt. (de elõtte, még a megadott mobilszámonon rámcsörgött, hogy biztosan otthon vagyok-e)
az elõzõ választ úgy értve, hogy az Internet elõfizetés Inviteles, de T-Home telefon vonalon keresztül. Az Invitel ügyfélszolgálatáról küldték ki a T-Home mûszerészét, aki elhárította a hibát (vonal szakadás)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi az infót engem nem hívtak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!