Találatok a következő kifejezésre: Van olyan szer, amitől több (2 db)

Van olyan homeopátiás szer, amitől több tejem lesz?

Már sok mindent próbáltam, de sajnos nem elég a tejem. Iszom a Laktoherb teát is, egyel?re nem túl sok az eredménye, sajnos...

Legjobb válasz: A tej termeléséhez nem teák, szerek, hanem szoptatás kell, minél többször, minél hosszabban. A tévhitekkel ellentétben a tej nem két szopi között termelõdik, hanem szoptatás közben. Minél többször tedd mellre a babát, meglesz az eredmény! Sok sikert!

A tej termeléséhez nem teák, szerek, hanem szoptatás kell, minél többször, minél hosszabban. A tévhitekkel ellentétben a tej nem két szopi között termelõdik, hanem szoptatás közben. Minél többször tedd mellre a babát, meglesz az eredmény! Sok sikert!
Igaza van az elõttem szólónak, sokszor kell szpotatni, hogy elég tejed legyen. De azért homeopátiával rá lehet segíteni: Urtica Urens 5CH Ricinus Communis 5CH Mindkettõbõl napi 2-3x5 golyócskát kell elszopogatni. Elõtte-utána 20 perccel-fél órával ne egyél-igyál. Figyelj rá, hogy csak 5CH-t adjanak a patikában, mert az ennél magassabb potencia már apasztja a tejet! Ezen kívül igyál sok-sok folyadékot, ez is nagyon fontos!
Szia! Nem írod, hogy mennyi idõsek vagytok. DE úgy tünik eddig MINDENT JÓL CSINÁLTÁL. Még szopiztok. Elõször is beszéld meg magaddal: bármeddig sikerül szoptatni az úgy jó. Ne akard mindenáron. Ha félsz a sikertelenségtõl, feszült leszel folyamatosan. Ez az, imi nagyon befolyásolja a tejképzõdést.A nyugalom ami a legfontosabb!!!!Egyéb: genetika, evés, ivás.Mégvalami: amig szopiztok igény szerint tedd és ne adj semmi mást- teát vizet.
Bilobil (az agy karbantartója:D)?
Igen van, koffein a neve. Kávé, RedBull, ilyesmik. Meg ugye van a speed meg ezek az illegális készítmények, amikrõl nem tudok nyilatkozni mert nem próbáltam.
Természetesen van, de orvos tanácsát kérd a szedésük elõtt! Én érettségi elõtt szedtem valamit (nevére nem emlékszem), ami növeli a koncentrációs képességet és serkenti az agymûködést. Képes voltam 17-18 órát fent lenni naponta és nem voltam álmos és órákig figyelni tudtam. Volt, hogy szünet nélkül 6-7 órát is tudtam tanulni, mert nem fáradtam el agyilag. Igaz, mikor véget értek a szóbelik és már nem szedtem, 12 órát aludtam folyamatosan.
B1 vitamin.
memolife
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat! sajnos a koffeint már megszoktam, de a többinek utánajárok.
ginkgo biloba tea, nekünk egyszer még egyik tanárunk ajánlotta, hogy serkenti az agymûködést (lehet célozni akart valamire). Én kipróbáltam érettségi elõtt, tényleg jobban bírtam tanulni. Nagyobb élelmiszerboltokban lehet venni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!