Találatok a következő kifejezésre: Van olyan program vagy (408 db)

Van olyan program, vagy valami, hogy játszok valamivel, de nem az én gépemrõl megy, hanem valami szervergéprõl, de az én gépemrõl irányítom a játékot?

Annyit tudok, hogy valami Cloud-nak hívják, asszem. Bocsi, hogyha gyatrán fogalmaztam! A válasz(oka)t elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Jobbat tudok, átfogalmazom: Van egy olyan program, vagy valami, hogy játszok valamivel, de nem az én gépemrõl megy, hanem valami szervergéprõl, de az én gépemrõl irányítom a játékot, csak nem tudom hogy mi a neve. Na, mi?

A kérdező hozzászólása: Jobbat tudok, átfogalmazom: Van egy olyan program, vagy valami, hogy játszok valamivel, de nem az én gépemrõl megy, hanem valami szervergéprõl, de az én gépemrõl irányítom a játékot, csak nem tudom hogy mi a neve. Na, mi?
A kérdező hozzászólása: A SaaS (Software as a service) az? Ha igen, ezt hogy lehet használni, egyáltalán honnan kell letölteni?
Pl. a WoW is ilyen, meg az összes MMO, meg az összes Frászbúkos játék. Ma már a játékok 99%-a ilyen.
A kérdező hozzászólása: Én a PES 09-el szeretnék úgy játszani, hogy semmilyen erõforrást ne igényeljen (kivéve a kép miatt a videókártyát). Ezt hogy lehetne?
Az ilyeneket online játéknak (programnak) hívják. Tehát egy (valahol elhelyezett) tárhelyen, szerveren fut, a felhasználó csak irányítja. Viszont ami az erõforrásokat illeti: az igaz, hogy az adott szerveren valószínûleg jól fut a program, de a kapcsolat minõségén múlik, hogy mennyire lehet jól használni. Az a "leggyengébb láncszem". Viszont a játékot sajnos nem ismerem, amit keresel... :(
A kérdező hozzászólása: A PES 09 az egy focis játék. A cloud izé az nem játék, hanem valami felhõ a neten...
Jelenleg az onlive ([link] és a PSNow([link]) tudja ezt (az utóbbi csak vitán és playstation tv-n). Az nvidia-nak is lesz hamarosan hasonló szolgáltatása ([link]

Van olyan program, vagy valami más, amivel növelni lehetne a RAM-ot, vagy esetleg a CPU teljesítményét?

Intel Pentium 4 2.80 Ghz

Legjobb válasz: Igen, beírod a naptáradba, hogy mikor mész lecserélni a tizenvalahány éves gépet, és ehhez a programhoz tartod magad.

Igen, beírod a naptáradba, hogy mikor mész lecserélni a tizenvalahány éves gépet, és ehhez a programhoz tartod magad.
a ram mennyiségét csak úgy tudod növelni, ha fizikailag több ramot pakolsz a gépbe. a virtuális memória méretét hiába növeled, a lassú háttértár miatt nem fogsz érezni gyorsulást. a memória órajelét tuninggal lehet növelni, de ez minimális gyorsulással jár, gyakorlatilag észrevehetetlen a hatása. a processzor órajelét szintén lehet tuninggal növelni, de ez sem hiszem hogy sokat segítene, már túlzottan elavult ez a gép.
Ezt most komolyan gondolod kérdezõ, vagy csak trollkodsz? Ha az utóbbi, megcsináltad a napom, jót nevettem, ha meg komoly a kérdés, akkor elárulom ha még nem esett volna le: A CPU és a RAM is egy HARDVER. Gyárban készül, fix anyagokból. Ha 1GB -nyi ram modul van a gépedben, akkor ha összeszarod magad sem lesz 6GB. Amúgy nem csoda, hogy Windows 7 alatt 100%-on jár a processzor, mivel a proci 1 magos, a Windows 7 alá meg nem árt egy két magos. Ha jobb processzort és több ramot akarsz, akkor szépen bemész a számtech boltba és veszel egy új, modern gépet. És rákészülsz, hogy mélyen a zsebedbe kell nyúlni, mert a régi gépedbõl kb semmi nem jó már egy mai gépbe. :)
Nekem hasonló gépen kb.10 %-on van a proci win7-nél is ha nem dolgoztatom.Amikor nekem ilyen volt akkor valami szemét, mint pl trójai, vírus vagy valami más ette.Nézz szét a feladatkezelõben, hátha abból kiderül valami.
A kérdező hozzászólása: Amúgy a gép 2004-es
Na mondom én is máskép :) akár 5%-ot is segíthet a teljesítményen egy jó progi. Ez csóri progi 1-3%. Ezt kb NEM ÉRZED MEG. Csak hardwert ha cserélsz.. Egyéb?
A kérdező hozzászólása: Szerintem jövõhéten leugrom apámmal a debreceni zsibvásárra, és ott veszünk kellékeket olcsóbban xD Tápot, RAM-ot, processzort stb. ami kell hozzá
Na így már tuti megérzed :)


Van olyan program vagy alkalmazás ami levédi a fájlokat?

Olyanokat, hogy Van egy mappa, vagy egy fájl, mit csak úgy lehet megnyitni, hogy ha jelszót írunk be

Legjobb válasz: Folder Lock nevû program.

Folder Lock nevû program.
Én a Protected Folder nevû progit ajánlom. Mûködésérõl: Feltelepíted Beírod a jelszót(minden mappához ez lesz) Kiválasztod a mappát(/mappákat)amiket ezzel szeretnél védeni, ha kiválasztottad, akkor a jelszó ismételt beírása után használhatod. UI:Hasznos még, hogy el is rejti a dolgokat, szóval kívûlrõl nem látod, csak a programból http://iobit.com/password-protected-folder.html
csinálj egy tömörített mappát, és a felsõ menüpontokból az egyikben megtalálod

Van olyan program vagy oldal ami leellenõrzi az angol helyesírást?

Nyilván úgy hogy én begépelem a szöveget.

Legjobb válasz: "na ez hosszabb cselekvés múlt idõben teháh folyamatos múltot kell alkalmazni." Tehát a szöveget is értelmezze? Olyat nem fogsz találni.

"na ez hosszabb cselekvés múlt idõben teháh folyamatos múltot kell alkalmazni." Tehát a szöveget is értelmezze? Olyat nem fogsz találni.
Így van. Mesterséges intelligenciát sajnos még nem tudnak a fordító mellé mellékelni. Ha lenne akkor nem kéne tolmács meg hivatalos fordítóiroda sem. :)
Nekem egy olyan helyesírás-ellenõrzõ kéne, hogy amikor valaki az "ejsze" kifejezést használja, a program rögtön beírná a regényembe az erdélyi gyerekkorát.
A kérdező hozzászólása: XD oké kösz! de azért tudjátok hogy mi a legjobb (ingyenes) angol helyesírás ellenõrzõ program? :)

Van olyan program vagy weblap aminek segítségével a putlocker-ről, vagy prime share. Tv-ről vagy bárhonnan ami nem a youtube letudnék filmet tölteni?

Legjobb válasz: Firefox+flash video downloader kiegészítõ [link] A p.lockernél meg alapból van egy download file (v a click to download) link. A download now viszont felejtõs!

Firefox+flash video downloader kiegészítõ [link] A p.lockernél meg alapból van egy download file (v a click to download) link. A download now viszont felejtõs!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm!
A kérdező hozzászólása: nem mûködik valami..:( letöltöttem addig tök jó volt, de valamiért semmilyen programmal sem hajlandó lejátszani:(

Van olyan program, vagy oldal, ahol le tudom tesztelni mennyit tudok leütni x idő alatt helyesen?

Legjobb válasz: Aszem ez olyan és letölthetõ: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Aszem ez olyan és letölthetõ: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
http://manonet.org/hu/gepiro_program/ingyenes_gepiras_oktato.. Esetleg ezt nézd meg. Lehet egyedi szöveget beadni, mutatja a hibák számát, és az idõt is.
A kérdező hozzászólása: Jajj nagyon köszönöm!!!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!