Találatok a következő kifejezésre: Van olyan program, amivel képeket tudok (52 db)

Van olyan program, amivel képet tudok konvertálni, szerkeszteni? Telefonra kellene és nem játsza le így.

PL: jpg-bol valami más kiterjesztés , és kép méretezése

Legjobb válasz: Bármelyik képszerkesztõvel (akár Paint-el is), de én inkább valami kicsit komolyabbat ajánlanák: PhotoFiltre, PhotoScape, GIMP...

Bármelyik képszerkesztõvel (akár Paint-el is), de én inkább valami kicsit komolyabbat ajánlanák: PhotoFiltre, PhotoScape, GIMP...
némelyik szerkesztõ saját kiterjesztést csinál, állítsd át azt, vagy csökkentsd a képméretet! :)
megszerkesztem szívesen ha egy képrõl van szó

Van olyan program amivel egyszerűen tudom megnézni a képeimet zenéimet?

Fájlokat is és mappákat is de a windowsról fut?

Legjobb válasz: olyasmire gondoltam mint a picassa 3 de nem csak képekre

A kérdező hozzászólása: te ne okoskodjá má ki vagy te?? (am igazad van :D)
totalcommander...
A kérdező hozzászólása: olyasmire gondoltam mint a picassa 3 de nem csak képekre
A kérdező hozzászólása: ez igazából olyan mint egy komplett oprendszer
" Van olyan program amivel egyszerûen tudom megnézni a képeimet zenéimet? " Rossz a kérdés is, a zenét megnézni az elég értelmetlennek tûnik , azt inkább meghallgatni szokták.
üdv nah most jutott eszembe irfanview :P akár filmet is játszik, zenét is és még képet is megjelenít :P
sajátgép
írj egyet :D nah jó, olyanról még nem hallottam, ami egyszerre tudjon képeket és filmeket is kezelni :) de filmnézéshez ajánlom a BSPlayyer-t :)
A kérdező hozzászólása: picit komolyabban ha kérhetném :(
De ez hol programozás?


Hol van a neten olyan program amivel képet tudok csinálni?

olyan képre gondolok mintpéldául van egy várostábla és beirok egy szöveget és ottlesz a táblán az a szöveg vagy ilyesmik... még nagyon régen használtam is ilyet csak már elfelejtettem hogy mi volt a neve az oldalnak..

Van olyan program aminek segítségével idõzítve tudok képet feltölteni facebookra?

Olyan programot keresek aminek segítségével megadott idõközönként egy adott mappából a gépemrõl feltölt 1-1 képet a facebook oldalamra. van ilyen ?

Legjobb válasz: Helyetted semmilyen program nem fogja feltölteni a képeket egy albumba. De nem is kell azt egyesével tölteni. Csinálsz egy mappát, utána képek hozzáadása és kijelölöd mindet, amit fel akarsz tölteni. Aztán vársz egy kicsit és mind fent lesz. Hogy mikor tegye közzé a face, azt meg csak a saját beállításaival tudod megadni, tehát ha tíz percenként akarod, akkor egyenként be kell állítani az idõt.

Helyetted semmilyen program nem fogja feltölteni a képeket egy albumba. De nem is kell azt egyesével tölteni. Csinálsz egy mappát, utána képek hozzáadása és kijelölöd mindet, amit fel akarsz tölteni. Aztán vársz egy kicsit és mind fent lesz. Hogy mikor tegye közzé a face, azt meg csak a saját beállításaival tudod megadni, tehát ha tíz percenként akarod, akkor egyenként be kell állítani az idõt.

Van egy kis kép. Feltudom nagyítani, de akkor homályos. van olyan program amivel tudok élesíteni? Hogyan tudom élesíteni?

Legjobb válasz: Egy képnek van egy bizonyos felbontása (esetedben elég kicsi lehet), ezen nem lehet változtatni, nagyítássalcsak romlik a kép minõsége. Vagy a kép csak simán rossz minõségû, ezen se lehet segíteni.

Egy képnek van egy bizonyos felbontása (esetedben elég kicsi lehet), ezen nem lehet változtatni, nagyítássalcsak romlik a kép minõsége. Vagy a kép csak simán rossz minõségû, ezen se lehet segíteni.
Csak a filmekben létezik ilyen program. A valóságban a kép mögött nincs az az információ, ami az élességet meghatározná nagyítás után.
Nincs ilyen program, hacsak nem vektoriálisan fotóztál (nem tetted).
Illetve manapság néhány millióért lehet venni egy új találmányt: elõször fotózol, utána fókuszálsz. Ha ilyennel készítetted el a képedet(nem tetted), és csak az a problémája, hogy rosszul fókuszáltál, akkor meg lehet oldani.

Van olyan program amivel a facebookról leszedett képeknek a minőségét valamelyest fel tudja javítani? Hogyha ráközelítek valakire, akkor ne legyen annyira pikszeles a kép.

Ha van, akkor mi a neve a programnak?

Legjobb válasz: A GMail tud ilyet! 1. Nyisd meg a GMailt. 2. Bökj rá a levélírás gombra. 3. A cím mezõbe írd be annak a címét, aki a kép tulajdonosa. 4. A tárgy mezõbe írd be: "kép". 5. A levélbe szúrd be a faszbúkról lehúzott rossz minõségû képet. 6. Alá írd a következõt: "Szia! Légy szíves küldd el nekem ennek a képnek az eredeti, nagy felbontású változatát. Köszi." 7. Nyomd meg a küldés gombot. A jó minõségû kép nemsokára megérkezik.

A GMail tud ilyet! 1. Nyisd meg a GMailt. 2. Bökj rá a levélírás gombra. 3. A cím mezõbe írd be annak a címét, aki a kép tulajdonosa. 4. A tárgy mezõbe írd be: "kép". 5. A levélbe szúrd be a faszbúkról lehúzott rossz minõségû képet. 6. Alá írd a következõt: "Szia! Légy szíves küldd el nekem ennek a képnek az eredeti, nagy felbontású változatát. Köszi." 7. Nyomd meg a küldés gombot. A jó minõségû kép nemsokára megérkezik.
Arról még senki nem beszélt, de érdemes tudni hogy ilyen program nem létezik. Minden rasztergrafikus kép (fõleg ha még veszteségesen tömörített) nagyítása minõségromlással jár, minél nagyobb mértékû nagyítás mellett egyenesen arányos romlás tapasztalható. Csak a filmekben történik máshogy, a valóságban mindig romlani fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, erre nem is gondoltam. :) xD
Az elsõ jó ötlet, de csak akkor válik be, ha a feltöltõ jobb minõségben tölti fel, mint ami kint van. Ha a kint lévõ az eredeti minõség, akkor jobb nem is lesz...
Én arra gondoltam, hogy a feltöltött nagyobb képek "butított", kisebb felbontású másolata kerül ki a FB-ra és ezt küldik el - mármint az eredetit - az elsõ módszerrel. Ezért írtam ha a kirakott kép az eredeti feltöltött, akkor annál nem lesz jobb... Tehát én ezt is leírtam :)
a facebook alapbeállításként tömöríti a feltöltött képeket helymegtakarítás végett, ezért nem tárol belõlük nagy felbontású változatot. kivéve ha feltöltéskor ezt a feltöltõ kéri, de ez nem túl gyakori. az egyetlen megoldás, ha közvetlenül a forrásnál érdeklõdsz.

Van olyan videószerkesztő program, amivel képeket tudok a videóból kivágni? És olyan, hogy képem is lesz, de a videó is megmaradjon? Ha van, honnan lehet letölteni?

Legjobb válasz: videoszerkesztõ amivel úgy tudsz kivágni hogy megmaradjon a videó? haha :D ott a print screen, vagy fraps..

videoszerkesztõ amivel úgy tudsz kivágni hogy megmaradjon a videó? haha :D ott a print screen, vagy fraps..
Elindítod az InfanView-et, beállítod a fényképezést elõtér ablakra. Lejátszod a videót, megállítod ahol kell, és nyomsz kontroll+F11-et.
BSPlayer nevû DVD/video lejátszó progival egyszerû (P -billentyû video nézése közben) és lementi a program telepítési mappájába. (Jo, nem 100% a minõség, de azert tûrhetõ). A prog tud magyarul, divx-es filmekhez feliratozni is tud. Van ingyenes és fizetõs változata. Weblap: http://www.bsplayer.org
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a segitséget:)
VirtualDub! Megnyitod a videot/open video/, rálépsz a video fülre és megnyomod a "copy source frame to clipboard" gombot. Ekkor a program vágólapra helyezi azt a képkockát amit az ablakban látsz.Ha akarod az ablak alatti csúszkával "beletekerhetsz" a videóba. A vágólapról akármilyen képnézõ/szerkesztõ progival tudod menteni a képet.
Nagyon jó még a HyperSnap nevû program... Engedélyezni kell: Felvétel/Különleges felvételek menüpontot(DirX)
A Movie Maker-rel is lehet.

Photoshopon kívül van olyan program, amivel lehet olyan képeket csinálni, ami így csillog, villog, vibrál? Gif, vagy nem is tudom.

Bocsánat a h*lye megfogalmazásért, de nem igazán vagyok képbe, hogy hogy hívják ezt. :)

Legjobb válasz: Glitteres képnek hívják (glitter graphics), keress rá a neten, mondjuk így: http://www.google.hu/#hl=hu&output=search&sclient=psy-ab&q=g..

Glitteres képnek hívják (glitter graphics), keress rá a neten, mondjuk így: http://www.google.hu/#hl=hu&output=search&sclient=psy-ab&q=g..
A kérdező hozzászólása: Most már, hogy tudom, hogy hogy hívják, így egyszerûbb! Köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!