Találatok a következő kifejezésre: Van olyan program, amivel képeket (199 db)

Van olyan program, amivel képeket lehet egy képpé könnyen összerakni?

A lényeg,hogy függőlegesen is több kép lenne nem csak vízszintesen.

Legjobb válasz: Ha csak egymás mellé be akarod rakni: Paint Egymás után beilleszted és igazítod a képeket, ha pedig túl kicsi a munkalap, akkor a jobb alsó sarkában lévõ négyzetet húzva megnöveled. Ha úgy akarod, hogy egymásba vannak mosódva, mintha egy idõben és egy háttér elõtt készült volna mindegyik: ez már nem könnyû szerkesztés, hanem profi.

Ha csak egymás mellé be akarod rakni: Paint Egymás után beilleszted és igazítod a képeket, ha pedig túl kicsi a munkalap, akkor a jobb alsó sarkában lévõ négyzetet húzva megnöveled. Ha úgy akarod, hogy egymásba vannak mosódva, mintha egy idõben és egy háttér elõtt készült volna mindegyik: ez már nem könnyû szerkesztés, hanem profi.
Photoshop? (Ha csak most akarsz valamit alkotni akkor egy próbaverziót tölts le mondjuk http://www.szoftverbazis.hu -ról, magyarázó videók mindenütt vannak a használatáról) De a google+ új szolgáltatási közt van a Kreativ Kit (régi Picnik). Ott is lehet, legalábbis picnik-en lehetett..
A kérdező hozzászólása: Olyasmi kéne, mint a panorámás programoknál, de függõlegesen is.
A kérdező hozzászólása: Fotókról van szó, ezt nem írtam, bocs.
A kérdező hozzászólása: A panorámakép az, amikor egy helyben állok a kamerával és mondjuk 5 fokonként készítek egy képet úgy, hogy a képek fedjék egymást.A panoráma készítõ progi pedig a fedésben lévõ részek alapján tudja összefûzni a képeket. Azért volna erre szükségem, mert az objektív másképpen torzít a különbözõ fókusztávokon. A végeredményben azt szeretném, ha úgy látszódna, mintha csak egy képet csináltam volna a helyszínen.
A kérdező hozzászólása: Na ezek a függõleges panorámák: http://twistedsifter.com/2010/03/vertical-panoramic-photogra.. Ez mondjuk egy horizontális panorama http://www.flickr.com/photos/heiwa4126/384622178/in/set-7215..
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy fix foxusztáv kell, van egy 70mm-es obim (35mm-en számolva) , de amúgy is manual módba szokás, mert a fénymérés elszúrhatja a dolgot. Lehet akkor elõbb kell pár függõlegest csinálnom abból egy panorámát, majd mikor megvannak a függõleges panorámák, akkor abból egy vízszintest ..
A kérdező hozzászólása: A Hugint ajánlották és a célnak megfelelt.

Van olyan program ami képet convertál?

pontosabban mobilra.Sony Ericsson Xperiam van és arra szeretnék képeket feltölteni h megtudjam rajta nézni.

Legjobb válasz: tényleg nem kellett konvertálni csak máshova kellett bemásolnom a képeket és megjelentek. köszönöm a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: tényleg nem kellett konvertálni csak máshova kellett bemásolnom a képeket és megjelentek. köszönöm a válaszokat!
Egy nagyon jó és ingyenesen letölthetõ program, amellyel multimédia formátumokat (köztük képeket is) konvertálni tudunk, az a FormatFactory. Azért is ajánlom, mert felhasználóbarát a felülete. Link: http://www.formatoz.com/download.html
A kérdező hozzászólása: köszönöm de ez mobilokra is jó?
Felesleges konvertálni, a mostani telefonok már régóta ismerik a legtöbb képformátumot.

Van olyan program, amivel képet tudnék készíteni magamról webkamera segítségével?

Olyan program kellene, amihez elég, hogy webkamerám van, és mint a Skype-ban tudnék képet csinálni. Ami viszont fontos lenne, hogy id?zíthet? legyen. Létezik ilyen program?

Legjobb válasz: Ezt minden webkamera tudja, milyen kamerád van? Ahhoz kell a saját telepítõje és kész.

Ezt minden webkamera tudja, milyen kamerád van? Ahhoz kell a saját telepítõje és kész.
ez ugyan idõzíteni nem tud , de képet azt csinál : http://pixlr.com/o-matic/
A kérdező hozzászólása: Mivel kisgépem van... netbook, így a kamera bele van építve szóval erre nem tudok választ adni. Köszi amúgy mindkettõtöknek a segítséget! :)


Van olyan program, amiben képek vannak?

Olyan programra gondolok,mint pl.a google,az is ki ad egy csomó kép,na de hogy ilyen van programban is?Beírom mondjuk azt,hogy állat és kiad állatot stb.Ha van ilyen,akkor mondjátok meg a program nevét is,köszi!

Legjobb válasz: Nincs ilyen.

Nincs ilyen.
haaaaj, az emberi lustaság... berakod kezdõlapnak a google képkeresõt xD
A Microsoft lapján tudsz képeket keresni: http://office.microsoft.com/hu-hu/clipart/default.aspx Beállítod a kategóriákat, és sok-sok képet találsz, le is töltheted õket.
Windows kép- és faxmegjelenítõ ha állatra kattintassz 1000% hogy állatot kapsz

Van olyan program amibe képeket tehetek és csak akkor nézhetem meg õket ha beírok egy kódot? Telóra

Legjobb válasz: Ilyent írni sem nagy kaland, bár nem tudom mi értelme lenne.

Ilyent írni sem nagy kaland, bár nem tudom mi értelme lenne.
[link]

VAn olyan program amivel képet lehet mixelni?

Létezik-e olyan program amivel két ember arcát összelehet mixelni?

Legjobb válasz: bármelyik, rétegek (layer) kezelésére alkalmas képszerkesztõ alkalmazással.

bármelyik, rétegek (layer) kezelésére alkalmas képszerkesztõ alkalmazással.
Photoshop! alap
pl. Digital Physiognomy
"Photoshop! alap" Ez aranyos... mennyi most az ára? Hét-nyolcszázezer? Ez az alap, addig ne is álmodj róla... Ingyen meg a Gimp, hát persze. De van még egy pár réteges, mint a Chasys Draw, Pixia, több nem jut eszembe, de úgyis a Gimp a legjobb...
"Kedves" tabaki! Tán te minden programot, játékot, operációs rendszert megveszel? Kétlem... Ha így lenne akkor egy halom pénzt csak erre költenél el... Torrent oldalakról le lehet tölteni ingyen.. Sõt még torrent nélkül is le lehet tölteni... -_-" Látom nagyon bölcs vagy....
Kedves Anonymus! Nem. Van egy régrõl maradt XP-m, amelynek kétséges a jogállása, elismerem. Ezen kívül linuxot, és mindkét oprendszeren szabad programokat használok. A profi grafika világában vannak olyan feladatok, amelyeket nem lehet PS nélkül megoldani, vagy legalábbis sokkal nehezebben. A kérdés feladata nem ilyen, hanem egy alapszintû nudli. Az kinek-kinek magánügye, hogy használ-e lopott progit, de sztem legalábbis illetlenség másnak élbõl ezt ajánlani, kivált olyan esetben, amikor létezik éppolyan jó ingyenes megoldás, nem beszélve arról, hogy a saját hozzáértését kérdõjelezed meg azzal, hogy ágyúval lõsz verébre.
+ bocs: hozzáértésedet... stb. De nem is emiatt ugrottam vissza. Mi az, hogy le lehet tölteni? Persze. Gondolod, ezt nem tudtam eddig? De attól még nem lesz jogtiszta. Csak remélni tudom, hogy egyszer a te munkád eredményét is Csáki szalmájának fogják tekinteni valaha, hogy megsejtsd, mirõl beszélek. Többé-kevésbé becsületes ember akkor lopjon csak, ha muszáj, ne akkor, amikor teheti.
Ezt nem próbáltam ki, de ígéretesnek látszik: http://mya5.hu/?ingyenes-szoftverek=/tartalom/grafika/hornil..

Van olyan program, amivel képet tudok konvertálni, szerkeszteni? Telefonra kellene és nem játsza le így.

PL: jpg-bol valami más kiterjesztés , és kép méretezése

Legjobb válasz: Bármelyik képszerkesztõvel (akár Paint-el is), de én inkább valami kicsit komolyabbat ajánlanák: PhotoFiltre, PhotoScape, GIMP...

Bármelyik képszerkesztõvel (akár Paint-el is), de én inkább valami kicsit komolyabbat ajánlanák: PhotoFiltre, PhotoScape, GIMP...
némelyik szerkesztõ saját kiterjesztést csinál, állítsd át azt, vagy csökkentsd a képméretet! :)
megszerkesztem szívesen ha egy képrõl van szó

Van olyan program ami elmenti kép formátumba, ami a monitoron van?

ha van mi az , és le lehet tölteni valahonnan?

Legjobb válasz: Nem kell ennek program a billentyuzet felso felen van egy olyan gomb hogy print screen sys rq es azt megnyomod es keszit kepet rola. Majd megnyitod a paintet es majd edit=>paste es ott a kep.

Nem kell ennek program a billentyuzet felso felen van egy olyan gomb hogy print screen sys rq es azt megnyomod es keszit kepet rola. Majd megnyitod a paintet es majd edit=>paste es ott a kep.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Ilyesmire gondoltam, csak nem tudtam, h ilyen egyszerû...

Van olyan program, amivel egy képet lehet rakni a videó valamelyik sarkába, úgy mint a TV-ben a csatorna logója?

Legjobb válasz: Létezik valamilyen logó generáló program, de csak hallottam róla, nem ismerem. De egy kis amatõrködéssel a legtöbb videószerkesztõ programmal meg tudod csinálni. Elkészíted a logót valamilyen képszerkesztõvel, megfelelõ méretben. Utána a videószerkesztõben beilleszted a helyére. Ezt a legtöbb szerkesztõnél a feliratkészítõ részben tudod megtenni, ha enged képet (grafikát) rárakni a videóképre, ez a felirat sávra kerül. Megnöveled a kép (logó) "hosszát" (a láthatóságának idõtartamát) a film teljes hosszára, majd lerenderelteted, újraszámoltatod a szerkesztõvel az egész filmet. Ezt többször végeztem a Pinnacle Studio videószerkesztõvel, nekem bejött. Kicsit hosszadalmas, mire átszámolja, de a végeredmény használható lett.

Létezik valamilyen logó generáló program, de csak hallottam róla, nem ismerem. De egy kis amatõrködéssel a legtöbb videószerkesztõ programmal meg tudod csinálni. Elkészíted a logót valamilyen képszerkesztõvel, megfelelõ méretben. Utána a videószerkesztõben beilleszted a helyére. Ezt a legtöbb szerkesztõnél a feliratkészítõ részben tudod megtenni, ha enged képet (grafikát) rárakni a videóképre, ez a felirat sávra kerül. Megnöveled a kép (logó) "hosszát" (a láthatóságának idõtartamát) a film teljes hosszára, majd lerenderelteted, újraszámoltatod a szerkesztõvel az egész filmet. Ezt többször végeztem a Pinnacle Studio videószerkesztõvel, nekem bejött. Kicsit hosszadalmas, mire átszámolja, de a végeredmény használható lett.
VirtualDub. http://www.virtualdub.org/ (Ha nem tudod megnyitni vele az adott videófájlt, tölts le valami normális kodekcsomagot. Én személy szerint a K-Lite Codec Pack-ot javasolnám: http://download.chip.eu/hu/K-Lite-Codec-Pack_176357.html ) Miután megnyitottad a videófájlt, a következõképpen tudsz bele logót tenni: Video -> Filters -> Add -> Logo -> Kiválasztod a képet, beállítod hogy mennyire legyen átlátszó, melyik sarokban legyen, illetve mekkora távolságra legyen a saroktól -> OK -> OK. Ha el akarod menteni a videófájlt, ki kell választanod hogy melyik kodeket szeretnéd használni. Video -> Compression -> Kiválasztod melyik kodeket akarod használni (ha Uncompressed-ként mented el az eredmény több tíz GByte lesz, szóval mindenképpen válassz ki valamit) -> OK -> File -> Save as AVI -> Mentés.
A kérdező hozzászólása: #2 Megpróbálom a programodat.

Van olyan program amivel lehet olyat csinálni hogy egy videóból kivágsz egy részt (PL. :egy képből egy részt) és be importálod egy másik videóba (PL. : egy kivágót képet egy másik képbe raksz be)?

Legjobb válasz: Szvsz ilyet összes valamire való vágó program tud. De mondjuk egy drága és profi Adobe Premier 100%-os Photoshop támogatással rendelkezik, ott a képeket nem csak betenni tudod, de rétegeket és átlátszóságot, meg kismillió dolgot támogat pluszban.

Szvsz ilyet összes valamire való vágó program tud. De mondjuk egy drága és profi Adobe Premier 100%-os Photoshop támogatással rendelkezik, ott a képeket nem csak betenni tudod, de rétegeket és átlátszóságot, meg kismillió dolgot támogat pluszban.
A kérdező hozzászólása: nem én ilyesmire gondoltam:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TSMUW..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!