Találatok a következő kifejezésre: Van olyan program, amivel (2389 db)

Ha jól tudom, van olyan program, amit ha teleptíek, akkor visszahoz mindent, amit már a lomtárból is kitöröltem. Tudtok ilyet ajánlani?

Legjobb válasz: Vannak olyan programok amik a nemrég törölt file-okat talán vissza tudják állítani, de az hogy mindent egy kicsit túlzás! Csodákra ne számíts! A legfontosabb, hogy arra a meghajtóra lehetõleg nem szabad írni amelyiken a véletlen törölt dolog volt. Akkor van esély a visszaállításra. Ilyen pl. a GetDataBack for NTPS vagy FAT program a sok közül. A visszaállításhoz pedig kell egy másik meghajtó ahova a vissza állított dolgokat pakolja majd a program. Szóval nem olyan egyszerû a dolog, hogy föltelepítem megnyomok egy-két gombot kattintok kettõt az egérrel miután tettem két varázskört vele és hipp-hopp már minden letörölt dolog a régi helyén van. Mert ilyen NINCS!

Vannak olyan programok amik a nemrég törölt file-okat talán vissza tudják állítani, de az hogy mindent egy kicsit túlzás! Csodákra ne számíts! A legfontosabb, hogy arra a meghajtóra lehetõleg nem szabad írni amelyiken a véletlen törölt dolog volt. Akkor van esély a visszaállításra. Ilyen pl. a GetDataBack for NTPS vagy FAT program a sok közül. A visszaállításhoz pedig kell egy másik meghajtó ahova a vissza állított dolgokat pakolja majd a program. Szóval nem olyan egyszerû a dolog, hogy föltelepítem megnyomok egy-két gombot kattintok kettõt az egérrel miután tettem két varázskört vele és hipp-hopp már minden letörölt dolog a régi helyén van. Mert ilyen NINCS!
Hali! Megnéztem a régi lemezemen, amelyiken 2 fajta Tomb Raider volt, fel telepítettem, de nem indult el mert elég régi. A Tomb Raider 2 vagy a Tomb Raider 4 közül az egyik az amelyikre te gondolsz. ( de sztem a 2 ) Remélem tudtam segíteni! :)
bocsi, ez nem ide :S

Van olyan program amivel le lehet szedni a programok illesztőprogramjait? Ha van olyan program írd már le lécci, ingyenest!

Nemtalálok ileszt?programot :(

Legjobb válasz: Inkább az eszköz nevét írd meg, amihez illesztõprogram kellene. Mellesleg a gyártó oldalán, szinte kivétel nélkül, mindenhez van driver :)

Inkább az eszköz nevét írd meg, amihez illesztõprogram kellene. Mellesleg a gyártó oldalán, szinte kivétel nélkül, mindenhez van driver :)
A kérdező hozzászólása: Ati readon mobility 7500 kellene de már törölték :(

Van olyan program amivel megtudnám azt csinálni hogy egy videóból a zenét kivenni és csak az autók hangja hallatszódjon? Most az ilyen driftes videókra gondolok

Legjobb válasz: Vannak olyan programok, amik énekhangot távolítanak el / emelnek ki zenébõl, de azok sem tökéletesek. A te problémádhoz is hasonló program kéne, ami kiszûri azokat a frekvenciákat, amik a zenében vannak, de az autók hangjában nincsenek. Szerintem nem éri meg ezzel idõt tölteni, az autók hangja is élvezhetetlen lesz, nem is fog hasonlítani az eredetire.

Vannak olyan programok, amik énekhangot távolítanak el / emelnek ki zenébõl, de azok sem tökéletesek. A te problémádhoz is hasonló program kéne, ami kiszûri azokat a frekvenciákat, amik a zenében vannak, de az autók hangjában nincsenek. Szerintem nem éri meg ezzel idõt tölteni, az autók hangja is élvezhetetlen lesz, nem is fog hasonlítani az eredetire.
A kérdező hozzászólása: Ja értem :// köszönöm a választ.:)


Nem lesz jobb és mással sem.
A kérdező hozzászólása: de szörnyû ez az új gyik felület O_O egyébként gondolom hogy végül is az a probléma, hogy a sávot másképp nem lehet eltüntetni...
Így van. Itt már nincs külön éneksáv. Egy sáv van ezért nem igen lehet kivenni belõle az éneket...

Van olyan program amivel könnyen frissíthetem a drivereket?

Legjobb válasz: A. verzió: Idõnként ellátogatsz a gyártók weblapjaira és megnézed van -e újabb driver. Ha van, letöltöd, telepíted. B. verzió Eszközkezelõben kattints jobb gombbal az eszközre, válaszd az illestõprogram frissítését. C. verzió Használd a Windows Update-t D. verzió Néhány gyártó pl. MSI készít olyan alkalmazást és/vagy fentart olyan webes szolgáltatást, ami automatikusan frissíti a gyártmányaik driverét. Olvasd át a gyártók weblapját.

A. verzió: Idõnként ellátogatsz a gyártók weblapjaira és megnézed van -e újabb driver. Ha van, letöltöd, telepíted. B. verzió Eszközkezelõben kattints jobb gombbal az eszközre, válaszd az illestõprogram frissítését. C. verzió Használd a Windows Update-t D. verzió Néhány gyártó pl. MSI készít olyan alkalmazást és/vagy fentart olyan webes szolgáltatást, ami automatikusan frissíti a gyártmányaik driverét. Olvasd át a gyártók weblapját.
elõzõ vagyok http://www.driver-soft.com/ ez a serial elvileg mûködik:D BVADJMPS89CPGGQ6C459PNTTFS6H5WQ7SYSH
Milyen drivereket szeretnél frissíteni és minek ehhez program?
A kérdező hozzászólása: Mindet, video kártya, hang kártya, alaplap stb.
drivergenius
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, letöltöttem és a széria is jó.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó program, érdemes kipróbálni. Megkereste a frissíthetõ drivereket, letöltötte és telepítette.

Van olyan program, amivel a zenékből tudok kivágni darabokat? Ha van honnan tudom letölteni? És a használatát is írjátok le lécci!

Legjobb válasz: Alapból kell lennie a gépeden egy Movie Maker nevû programnak. Itt bal oldalt kiválasztod a "hang vagy zene importálása" opciót, kiválasztod a zenét, amit szeretnél (a gépedrõl), a kiválasztott zenét ráhúzod az idõsorra és tudod is vágni. Egy rossz dolog van a programban: csak elõrõl és hátulró tudsz vágni vele. Tehát ha neked mondjuk a szám közepébõl kell egy rész, akkor a zene elejérõl és végérõl is le kell vágnod a fölösleges részt. Ha kérdésedvan, akkor kérdezz nyugodtan.

Alapból kell lennie a gépeden egy Movie Maker nevû programnak. Itt bal oldalt kiválasztod a "hang vagy zene importálása" opciót, kiválasztod a zenét, amit szeretnél (a gépedrõl), a kiválasztott zenét ráhúzod az idõsorra és tudod is vágni. Egy rossz dolog van a programban: csak elõrõl és hátulró tudsz vágni vele. Tehát ha neked mondjuk a szám közepébõl kell egy rész, akkor a zene elejérõl és végérõl is le kell vágnod a fölösleges részt. Ha kérdésedvan, akkor kérdezz nyugodtan.
mp3 direct cut, írd be google-ba, írd mellé, hogy letöltés. Van magyar verzió, nagyon egyszerû program, magától is rájössz, hogyan használd
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget!
Igen az Audacity is jó, de azzal csak újratömörítés árán lehet vágni. Az Mp3DirectCut újratömörítés nélkül vág és hangosít, halkít. Persze csak mp3-at.

Tényleg van olyan program ami csökkenti a gépigényt?

ha van tudnátok linket adni?

Legjobb válasz: Ha logikusan végiggondolod, akkor lehet ilyen? Na ugye, hogy nem. Olyan program van, amiben beállíthatod, hogy egyes alkalmazások, folyamatok magasabb prioritást kapjanak (és ezt hatékonyabban intézi, mint amit a Feladatkezelõben el tudsz érni), de ez csak minimális segítséget jelent - ha egyáltalán jelent valamit. Ennek a neve Projectlasso. De még egyszer, ha valami minimális részletességgel sem fut (jól) a gépeden, akkor ezzel sem fog.

Ha logikusan végiggondolod, akkor lehet ilyen? Na ugye, hogy nem. Olyan program van, amiben beállíthatod, hogy egyes alkalmazások, folyamatok magasabb prioritást kapjanak (és ezt hatékonyabban intézi, mint amit a Feladatkezelõben el tudsz érni), de ez csak minimális segítséget jelent - ha egyáltalán jelent valamit. Ennek a neve Projectlasso. De még egyszer, ha valami minimális részletességgel sem fut (jól) a gépeden, akkor ezzel sem fog.
Olyan nincs, legfeljebb a géped optimalizálást, illetve az elõzõ által írt megoldást, tehát a prioritás beállítását segítõ programok vannak. Mindkettõ más módon segít a gépnek: a prioritás beállítással egyértelmûen annyit tesz, hogy a gép több erõforrást fordít arra a programra, amit te szeretnél. De amirõl én akarok írni, az a GameBooster nevû program, ami leállít pár nem kritikus rendszerfolyamatot, amik játék közben nem kellenek (pl. a nyomató várólistát, meg ilyeneket), így gyorsítva meg egy kicsit a gépet. Persze, ez se segít, ha minimumon se megy normálisan a játék, ha viszont úgy megy, akkor egy kicsit "gyorsítja". Igazából annyiból áll a trükk, hogy a leállított folyamatok nem foglalnak helyet a RAM-ban, illetve csökkentik a processzor terheltségét.

Van olyan program amivel meglehet nézni egy másik e-mail cim arhivumában található beszélgetéseket, mi a neve a proginak és hogyan kell használni?

Köszi szépen

Legjobb válasz: Persze, hogy van, ezt használja mindig mindenki, éppen ezért az egész világon soha egyetlen email tartalma sincs biztonságban, hiszen az olvassa el, aki csak akarja. Olyan program is van, amivel a szomszéd bankszámlájáról végtelen mennyiségû pénzt utal át neked még akkor is, ha õneki sincs.

Persze, hogy van, ezt használja mindig mindenki, éppen ezért az egész világon soha egyetlen email tartalma sincs biztonságban, hiszen az olvassa el, aki csak akarja. Olyan program is van, amivel a szomszéd bankszámlájáról végtelen mennyiségû pénzt utal át neked még akkor is, ha õneki sincs.
hetente 10-20 ilyen kérdésnek nevezett próbálkozás érkezik ide az oldalra ilyen és hasonló témában. mennyi szánalmas élet akik mások dolgaira kíváncsi csupán féltékenységbõl irigységbõl és még ki tudja milyen szándékból. igen van ilyen program. a lényege ezeknek hogy az ilyen userek mint te is azt hiszik majd hozzáférnek vele mások dolgaihoz, és közben épp az õ dolgaikhoz férnek hozzá a program készítõi. hallottad azt a szót hogy trójai faló??? egészségedre ha ilyet használsz....

Csináltam egy video-t ami iszonyatosan sötétre sikeredett. Van olyan program amivel láthatóvá tudom tenni?

Legjobb válasz: Szerintem a Windows Movie Maker-nek (ha XP-d van a start/minden program alatt találod) is van világosító funkciója, ha nem lenne, akkor Sony Vegas, Kdenlive (ha Linux-od van), de azért olyan jó eredményre ne számíts.

Szerintem a Windows Movie Maker-nek (ha XP-d van a start/minden program alatt találod) is van világosító funkciója, ha nem lenne, akkor Sony Vegas, Kdenlive (ha Linux-od van), de azért olyan jó eredményre ne számíts.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!