Találatok a következő kifejezésre: Van olyan program, (3025 db)

Van olyan program androidra, hogy a futtatott programot nem a ram-ra menti hanem az sd kártyára? De nekem olyan kéne ami nem csak egy részét helyezi át hanem az egész programot.

Mi a program neve?

Legjobb válasz: Mi az, hogy a futtatott programot? Ha fut a program, akkor a RAM-ban tárolódik, ezen nem tudsz változtatni. Hogy amúgy az SD kártyára vagy a belsõ memóriába van-e installálva az más kérdés. De azt a legtöbb esetben meg lehet változtatni.

Mi az, hogy a futtatott programot? Ha fut a program, akkor a RAM-ban tárolódik, ezen nem tudsz változtatni. Hogy amúgy az SD kártyára vagy a belsõ memóriába van-e installálva az más kérdés. De azt a legtöbb esetben meg lehet változtatni.
App2SD ingyenessel át tudod helyezni a programokat az SD kártyára, rootolás után.

Ha jól tudom, van olyan program, amit ha teleptíek, akkor visszahoz mindent, amit már a lomtárból is kitöröltem. Tudtok ilyet ajánlani?

Legjobb válasz: Vannak olyan programok amik a nemrég törölt file-okat talán vissza tudják állítani, de az hogy mindent egy kicsit túlzás! Csodákra ne számíts! A legfontosabb, hogy arra a meghajtóra lehetõleg nem szabad írni amelyiken a véletlen törölt dolog volt. Akkor van esély a visszaállításra. Ilyen pl. a GetDataBack for NTPS vagy FAT program a sok közül. A visszaállításhoz pedig kell egy másik meghajtó ahova a vissza állított dolgokat pakolja majd a program. Szóval nem olyan egyszerû a dolog, hogy föltelepítem megnyomok egy-két gombot kattintok kettõt az egérrel miután tettem két varázskört vele és hipp-hopp már minden letörölt dolog a régi helyén van. Mert ilyen NINCS!

Vannak olyan programok amik a nemrég törölt file-okat talán vissza tudják állítani, de az hogy mindent egy kicsit túlzás! Csodákra ne számíts! A legfontosabb, hogy arra a meghajtóra lehetõleg nem szabad írni amelyiken a véletlen törölt dolog volt. Akkor van esély a visszaállításra. Ilyen pl. a GetDataBack for NTPS vagy FAT program a sok közül. A visszaállításhoz pedig kell egy másik meghajtó ahova a vissza állított dolgokat pakolja majd a program. Szóval nem olyan egyszerû a dolog, hogy föltelepítem megnyomok egy-két gombot kattintok kettõt az egérrel miután tettem két varázskört vele és hipp-hopp már minden letörölt dolog a régi helyén van. Mert ilyen NINCS!
Hali! Megnéztem a régi lemezemen, amelyiken 2 fajta Tomb Raider volt, fel telepítettem, de nem indult el mert elég régi. A Tomb Raider 2 vagy a Tomb Raider 4 közül az egyik az amelyikre te gondolsz. ( de sztem a 2 ) Remélem tudtam segíteni! :)
bocsi, ez nem ide :S

Van olyan program? (folytatás a leírásban)

Olyan programot keresek, amivel ellehát távolítani egy képről a paintben rá rajzolt dolgokat. Természetesen az eredeti kép nincs meg nekem. Köszönöm a segítséget előre is!

Legjobb válasz: Igen van olyan program. Úgy hívják, hogy képszerkesztõ. A Paint is alkalmas rá. Olyan programot ne várj, ami egy pixelhalmazból megállapítja, melyik az, amelyik "paintben rárajzolt" és kitalálja, hogy mi volt ott elõtte.

Igen van olyan program. Úgy hívják, hogy képszerkesztõ. A Paint is alkalmas rá. Olyan programot ne várj, ami egy pixelhalmazból megállapítja, melyik az, amelyik "paintben rárajzolt" és kitalálja, hogy mi volt ott elõtte.
ha most olyasmire gondolsz, hogy valaki kisatírozott valamit egy képen feketével, akkor az alól a nasa se tudja kiszedni
Olyan program nem létezik ami kitalálja neked a kép egy üres területén minek kell lennie. A cenzúrát, kitakarást sem lehet leszedni, így a képen felülírt dolgokat sem. Például leradírozod a szöveget, és ott fehér lesz, akkor két megoldás van: vagy visszarajzolod te, vagy visszamásolod oda a kép más részeit (például egy kék elõtt lévõ szöveg könnyen helyreállítható, ha rámásolod az eget a kép többi részérõl); vagy pedig le kell vágni ahol szöveg van. Ha a szöveg változatos összetételû háttér elõtt van, akkor nem tudod normálisan klónozni a hiányzó részre a kitöltést. Ha fontos terület elõtt van, akkor a kivágás sem jó mert elveszted a lényeget. Ilyen esetben jobb nem módosítani a képet mert csak rontasz rajta mint javítasz.


Van olyan program amivel le lehet szedni a programok illesztőprogramjait? Ha van olyan program írd már le lécci, ingyenest!

Nemtalálok ileszt?programot :(

Legjobb válasz: Inkább az eszköz nevét írd meg, amihez illesztõprogram kellene. Mellesleg a gyártó oldalán, szinte kivétel nélkül, mindenhez van driver :)

Inkább az eszköz nevét írd meg, amihez illesztõprogram kellene. Mellesleg a gyártó oldalán, szinte kivétel nélkül, mindenhez van driver :)
A kérdező hozzászólása: Ati readon mobility 7500 kellene de már törölték :(

Van ilyen program? A gepemen a C es D lemezeken tobb egyforma program van telepitve. Van olyan program ami megmutassa h hol vannak a programok telepitve, es mibol van dupla telepitve.

Legjobb válasz: Van. Total commander. Egyik oldalra be hozod a C meghajtot a másikra D. Be lépsz a program fájl könyvtárba és látod hol van ugyan az.

Van. Total commander. Egyik oldalra be hozod a C meghajtot a másikra D. Be lépsz a program fájl könyvtárba és látod hol van ugyan az.
Easy Cleaner (magyar, ingyenes) http://www.szoftverbazis.hu/letoltes/easycleaner-2-0-6-380-R.. 1. klikk a >Duplikált< gombra 2. megadod azokat a meghajtókat, amelyeken keresni szeretnél (többet a Ctrl gomb lenyomása mellett, bal egér katt-tal) 3. begépeled a >Keres< mezõbe azt a fájlformátumot amire keresni akarsz 4. >Keresí gomra... klikk! vagy: Glary Utilities program (magyar, ingyenes) http://static.lhp.hu/letoltokozpont.hu/programok/g/gusetup26.. 1. Modulok, 2. Fájlok és mappák fül, 3. Ismétlõdõ fájlok keresése. aztomatice megkeresi, kilistázza a duplikált fájlokat mindkettõ, és dönthetsz, hogy melyiket akarod meghagyni.

VAn olyan program hogy a pendrivom megnyitásához jelszót kérjen, vagy hogyan lehet ezt megoldani?

Legjobb válasz: Ha kaptál a pendrive-hoz telepítõ lemezt nagy eséllyel találsz olyan programot. Ha nincs, akkor a gyártó honlapján érdemes szétnézni, mert többféle gyártmányú van nekem, és mindhez van Lock program.

Ha kaptál a pendrive-hoz telepítõ lemezt nagy eséllyel találsz olyan programot. Ha nincs, akkor a gyártó honlapján érdemes szétnézni, mert többféle gyártmányú van nekem, és mindhez van Lock program.
Ezzel a programmal ***** A jelszó nélkül soha nem lehet megnyitni, de a törlést sem engedi.* Automatikusan eltávolított tartalom.

Van olyan program amivel pl jatekokban es programokban es alkalmazasokban at lehet irni a szamokat pl van a jatekban 16forintom es azt atirni a program segitsegevel atirni pl600-ra van ilyen program a cheat engeine-n kivul?

ha nincs akkor valaki segitene kesziteni?

Legjobb válasz: Ez azt hiszem, hogy a Cheat Engine. Volt egy ilyen program, de nem minden esetben mûködik.

Ez azt hiszem, hogy a Cheat Engine. Volt egy ilyen program, de nem minden esetben mûködik.
hát sajnos a Cheat Engine tudtommal az egyetlen ingyenes, jó, könnyû Cheatoló
A kérdező hozzászólása: en a Tserch-et vagy mit tudom de az nem jo nehany hack-hez mert van egy jatek a miscrits- anak van egy holnapja es ot lehet veni izet hozda igazi penzert de en nem akarok penzt fizetni erte
ismerem de a levédett játékoknál a szmákot vagy megszorzod 8-al vagy levan védve, halgass rá a cheat engine jó, tudom bizonyítani, ezt nézd meg: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=373378766043938&set=a..
*számokat *rám
Használom GameCih és a GameGuardner appokat erre a célra, de nem minden játékka mukxik. Rootolt teló kell hozzá, Aptoid segítségével megszerezhetõ a pro is (ráfordítás nélk)

Van olyan program amivel a számítógép adott időben bekapcsol?

Legjobb válasz: Olyan van hogy adott idõben kikapcsol. Beállítod egy programmal. (pl: Advanced System Care). Bekapcsolást nehéz elképzelni, mert ha nem megy a gép akkor nem megy semmi, akkor a program honnan tudná mikor kell bekapcsolni. :) Na mindegy.....xD

Olyan van hogy adott idõben kikapcsol. Beállítod egy programmal. (pl: Advanced System Care). Bekapcsolást nehéz elképzelni, mert ha nem megy a gép akkor nem megy semmi, akkor a program honnan tudná mikor kell bekapcsolni. :) Na mindegy.....xD
A kérdező hozzászólása: bocsi :P de megvan már a magyar nyelvû tökéletes program ami bekapcsolja a gépet úgy hogy ki volt kapcsolva
Némelyik alaplapon be lehet állítani. Nekünk a cégnél intel alaplapok vannak és minden reggel 7:00-kor indulnak a gépek maguktól. Biosba van egy olyan menüpont, hogy wake up timer.
A kérdező hozzászólása: hol van? leírnád pontosan? mert amilyen programot használok az csak próbaverziós
Mi a program neve? Ird le légyszíves.

Van olyan program?

Játékhoz kéne egy program. Kb olyan minta ShaderModel3.0.

Legjobb válasz: "Játékhoz kéne egy program. Kb olyan minta ShaderModel3.0. " Az nem program, hanem a VGA-d vagy tudja vagy nem. Ha nem akkor azt nem tudod letölteni, hanem cserélni kell a videókártyát...

"Játékhoz kéne egy program. Kb olyan minta ShaderModel3.0. " Az nem program, hanem a VGA-d vagy tudja vagy nem. Ha nem akkor azt nem tudod letölteni, hanem cserélni kell a videókártyát...
A kérdező hozzászólása: rosszul írtam. SwiftShader

Van olyan program ami arckép alapján keres?

az a kérdésem h van e olyan letölthet? program amibe betöltök 1 képet pl a sajátomét és ki adja pl a facebook, myvip, iwiw oldalakat névvel. köszi

Legjobb válasz: A google is tud fénykép alapján keresni, csak a a baj ezzel és a többi programmal, hogy te pont olyan oldalakat említesz, ahol program nem tud keresni, mert ugye oda be kell jelentkezni. Anélkül ott nem tudsz keresni..

A google is tud fénykép alapján keresni, csak a a baj ezzel és a többi programmal, hogy te pont olyan oldalakat említesz, ahol program nem tud keresni, mert ugye oda be kell jelentkezni. Anélkül ott nem tudsz keresni..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!