Találatok a következő kifejezésre: Van olyan program (2796 db)

Van olyan program androidra, hogy a futtatott programot nem a ram-ra menti hanem az sd kártyára? De nekem olyan kéne ami nem csak egy részét helyezi át hanem az egész programot.

Mi a program neve?

Legjobb válasz: Mi az, hogy a futtatott programot? Ha fut a program, akkor a RAM-ban tárolódik, ezen nem tudsz változtatni. Hogy amúgy az SD kártyára vagy a belsõ memóriába van-e installálva az más kérdés. De azt a legtöbb esetben meg lehet változtatni.

Mi az, hogy a futtatott programot? Ha fut a program, akkor a RAM-ban tárolódik, ezen nem tudsz változtatni. Hogy amúgy az SD kártyára vagy a belsõ memóriába van-e installálva az más kérdés. De azt a legtöbb esetben meg lehet változtatni.
App2SD ingyenessel át tudod helyezni a programokat az SD kártyára, rootolás után.

Ha jól tudom, van olyan program, amit ha teleptíek, akkor visszahoz mindent, amit már a lomtárból is kitöröltem. Tudtok ilyet ajánlani?

Legjobb válasz: Vannak olyan programok amik a nemrég törölt file-okat talán vissza tudják állítani, de az hogy mindent egy kicsit túlzás! Csodákra ne számíts! A legfontosabb, hogy arra a meghajtóra lehetõleg nem szabad írni amelyiken a véletlen törölt dolog volt. Akkor van esély a visszaállításra. Ilyen pl. a GetDataBack for NTPS vagy FAT program a sok közül. A visszaállításhoz pedig kell egy másik meghajtó ahova a vissza állított dolgokat pakolja majd a program. Szóval nem olyan egyszerû a dolog, hogy föltelepítem megnyomok egy-két gombot kattintok kettõt az egérrel miután tettem két varázskört vele és hipp-hopp már minden letörölt dolog a régi helyén van. Mert ilyen NINCS!

Vannak olyan programok amik a nemrég törölt file-okat talán vissza tudják állítani, de az hogy mindent egy kicsit túlzás! Csodákra ne számíts! A legfontosabb, hogy arra a meghajtóra lehetõleg nem szabad írni amelyiken a véletlen törölt dolog volt. Akkor van esély a visszaállításra. Ilyen pl. a GetDataBack for NTPS vagy FAT program a sok közül. A visszaállításhoz pedig kell egy másik meghajtó ahova a vissza állított dolgokat pakolja majd a program. Szóval nem olyan egyszerû a dolog, hogy föltelepítem megnyomok egy-két gombot kattintok kettõt az egérrel miután tettem két varázskört vele és hipp-hopp már minden letörölt dolog a régi helyén van. Mert ilyen NINCS!
Hali! Megnéztem a régi lemezemen, amelyiken 2 fajta Tomb Raider volt, fel telepítettem, de nem indult el mert elég régi. A Tomb Raider 2 vagy a Tomb Raider 4 közül az egyik az amelyikre te gondolsz. ( de sztem a 2 ) Remélem tudtam segíteni! :)
bocsi, ez nem ide :S

Van olyan program? (folytatás a leírásban)

Olyan programot keresek, amivel ellehát távolítani egy képről a paintben rá rajzolt dolgokat. Természetesen az eredeti kép nincs meg nekem. Köszönöm a segítséget előre is!

Legjobb válasz: Igen van olyan program. Úgy hívják, hogy képszerkesztõ. A Paint is alkalmas rá. Olyan programot ne várj, ami egy pixelhalmazból megállapítja, melyik az, amelyik "paintben rárajzolt" és kitalálja, hogy mi volt ott elõtte.

Igen van olyan program. Úgy hívják, hogy képszerkesztõ. A Paint is alkalmas rá. Olyan programot ne várj, ami egy pixelhalmazból megállapítja, melyik az, amelyik "paintben rárajzolt" és kitalálja, hogy mi volt ott elõtte.
ha most olyasmire gondolsz, hogy valaki kisatírozott valamit egy képen feketével, akkor az alól a nasa se tudja kiszedni
Olyan program nem létezik ami kitalálja neked a kép egy üres területén minek kell lennie. A cenzúrát, kitakarást sem lehet leszedni, így a képen felülírt dolgokat sem. Például leradírozod a szöveget, és ott fehér lesz, akkor két megoldás van: vagy visszarajzolod te, vagy visszamásolod oda a kép más részeit (például egy kék elõtt lévõ szöveg könnyen helyreállítható, ha rámásolod az eget a kép többi részérõl); vagy pedig le kell vágni ahol szöveg van. Ha a szöveg változatos összetételû háttér elõtt van, akkor nem tudod normálisan klónozni a hiányzó részre a kitöltést. Ha fontos terület elõtt van, akkor a kivágás sem jó mert elveszted a lényeget. Ilyen esetben jobb nem módosítani a képet mert csak rontasz rajta mint javítasz.


Van olyan program amivel le lehet szedni a programok illesztőprogramjait? Ha van olyan program írd már le lécci, ingyenest!

Nemtalálok ileszt?programot :(

Legjobb válasz: Inkább az eszköz nevét írd meg, amihez illesztõprogram kellene. Mellesleg a gyártó oldalán, szinte kivétel nélkül, mindenhez van driver :)

Inkább az eszköz nevét írd meg, amihez illesztõprogram kellene. Mellesleg a gyártó oldalán, szinte kivétel nélkül, mindenhez van driver :)
A kérdező hozzászólása: Ati readon mobility 7500 kellene de már törölték :(

VAn olyan program hogy a pendrivom megnyitásához jelszót kérjen, vagy hogyan lehet ezt megoldani?

Legjobb válasz: Ha kaptál a pendrive-hoz telepítõ lemezt nagy eséllyel találsz olyan programot. Ha nincs, akkor a gyártó honlapján érdemes szétnézni, mert többféle gyártmányú van nekem, és mindhez van Lock program.

Ha kaptál a pendrive-hoz telepítõ lemezt nagy eséllyel találsz olyan programot. Ha nincs, akkor a gyártó honlapján érdemes szétnézni, mert többféle gyártmányú van nekem, és mindhez van Lock program.
Ezzel a programmal ***** A jelszó nélkül soha nem lehet megnyitni, de a törlést sem engedi.* Automatikusan eltávolított tartalom.

Van ilyen program? A gepemen a C es D lemezeken tobb egyforma program van telepitve. Van olyan program ami megmutassa h hol vannak a programok telepitve, es mibol van dupla telepitve.

Legjobb válasz: Van. Total commander. Egyik oldalra be hozod a C meghajtot a másikra D. Be lépsz a program fájl könyvtárba és látod hol van ugyan az.

Van. Total commander. Egyik oldalra be hozod a C meghajtot a másikra D. Be lépsz a program fájl könyvtárba és látod hol van ugyan az.
Easy Cleaner (magyar, ingyenes) http://www.szoftverbazis.hu/letoltes/easycleaner-2-0-6-380-R.. 1. klikk a >Duplikált< gombra 2. megadod azokat a meghajtókat, amelyeken keresni szeretnél (többet a Ctrl gomb lenyomása mellett, bal egér katt-tal) 3. begépeled a >Keres< mezõbe azt a fájlformátumot amire keresni akarsz 4. >Keresí gomra... klikk! vagy: Glary Utilities program (magyar, ingyenes) http://static.lhp.hu/letoltokozpont.hu/programok/g/gusetup26.. 1. Modulok, 2. Fájlok és mappák fül, 3. Ismétlõdõ fájlok keresése. aztomatice megkeresi, kilistázza a duplikált fájlokat mindkettõ, és dönthetsz, hogy melyiket akarod meghagyni.

Van olyan program amivel a számítógép adott időben bekapcsol?

Legjobb válasz: Olyan van hogy adott idõben kikapcsol. Beállítod egy programmal. (pl: Advanced System Care). Bekapcsolást nehéz elképzelni, mert ha nem megy a gép akkor nem megy semmi, akkor a program honnan tudná mikor kell bekapcsolni. :) Na mindegy.....xD

Olyan van hogy adott idõben kikapcsol. Beállítod egy programmal. (pl: Advanced System Care). Bekapcsolást nehéz elképzelni, mert ha nem megy a gép akkor nem megy semmi, akkor a program honnan tudná mikor kell bekapcsolni. :) Na mindegy.....xD
A kérdező hozzászólása: bocsi :P de megvan már a magyar nyelvû tökéletes program ami bekapcsolja a gépet úgy hogy ki volt kapcsolva
Némelyik alaplapon be lehet állítani. Nekünk a cégnél intel alaplapok vannak és minden reggel 7:00-kor indulnak a gépek maguktól. Biosba van egy olyan menüpont, hogy wake up timer.
A kérdező hozzászólása: hol van? leírnád pontosan? mert amilyen programot használok az csak próbaverziós
Mi a program neve? Ird le légyszíves.

Van olyan program amivel pl jatekokban es programokban es alkalmazasokban at lehet irni a szamokat pl van a jatekban 16forintom es azt atirni a program segitsegevel atirni pl600-ra van ilyen program a cheat engeine-n kivul?

ha nincs akkor valaki segitene kesziteni?

Legjobb válasz: Ez azt hiszem, hogy a Cheat Engine. Volt egy ilyen program, de nem minden esetben mûködik.

Ez azt hiszem, hogy a Cheat Engine. Volt egy ilyen program, de nem minden esetben mûködik.
hát sajnos a Cheat Engine tudtommal az egyetlen ingyenes, jó, könnyû Cheatoló
A kérdező hozzászólása: en a Tserch-et vagy mit tudom de az nem jo nehany hack-hez mert van egy jatek a miscrits- anak van egy holnapja es ot lehet veni izet hozda igazi penzert de en nem akarok penzt fizetni erte
ismerem de a levédett játékoknál a szmákot vagy megszorzod 8-al vagy levan védve, halgass rá a cheat engine jó, tudom bizonyítani, ezt nézd meg: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=373378766043938&set=a..
*számokat *rám
Használom GameCih és a GameGuardner appokat erre a célra, de nem minden játékka mukxik. Rootolt teló kell hozzá, Aptoid segítségével megszerezhetõ a pro is (ráfordítás nélk)

Van olyan program amivel könnyen frissíthetem a drivereket?

Legjobb válasz: A. verzió: Idõnként ellátogatsz a gyártók weblapjaira és megnézed van -e újabb driver. Ha van, letöltöd, telepíted. B. verzió Eszközkezelõben kattints jobb gombbal az eszközre, válaszd az illestõprogram frissítését. C. verzió Használd a Windows Update-t D. verzió Néhány gyártó pl. MSI készít olyan alkalmazást és/vagy fentart olyan webes szolgáltatást, ami automatikusan frissíti a gyártmányaik driverét. Olvasd át a gyártók weblapját.

A. verzió: Idõnként ellátogatsz a gyártók weblapjaira és megnézed van -e újabb driver. Ha van, letöltöd, telepíted. B. verzió Eszközkezelõben kattints jobb gombbal az eszközre, válaszd az illestõprogram frissítését. C. verzió Használd a Windows Update-t D. verzió Néhány gyártó pl. MSI készít olyan alkalmazást és/vagy fentart olyan webes szolgáltatást, ami automatikusan frissíti a gyártmányaik driverét. Olvasd át a gyártók weblapját.
elõzõ vagyok http://www.driver-soft.com/ ez a serial elvileg mûködik:D BVADJMPS89CPGGQ6C459PNTTFS6H5WQ7SYSH
Milyen drivereket szeretnél frissíteni és minek ehhez program?
A kérdező hozzászólása: Mindet, video kártya, hang kártya, alaplap stb.
drivergenius
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, letöltöttem és a széria is jó.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó program, érdemes kipróbálni. Megkereste a frissíthetõ drivereket, letöltötte és telepítette.

Van olyan programt amiben van olyan lehetőség hogy eltudja tüntetni a hibákat? Pl: letud törölni egy pattanást stb? Tudtok ilyet?

Kellene egy ilyen program minél hamarabb. Piros szem eltüntetés, pattanások, sebhelyek stb-k eltüntetése, jah meg kéne vmi olyasmi is amivel egyszín?vé tudom "varázsolni" a hátteret. Tehát ha pl rajta vagyok én a fénykép egyik felén a másik felén meg mondjuk a szobám tele plüss állatkákkal akkor azt hogyan tudnám megcsinálni hogy fekete/fehér akármilyen szín? legyen a háttér és én rajta vagyok?? Remélem értitek:S

Legjobb válasz: Olyan program nincs. Vagy sokmindent meg tudsz csinálni, de az már akkor bonyolult neked, és meg kell tanulni, gyakorolni kell, vagy egyszerû, de akkor meg kevés funkcióval, gyatra minõséggel. Elõbb döntsd el melyiket szeretnéd. Ha nem jó az Adobe PhotoShop és társai akkor használj Paint-et. (Start menü/Programok/Kellékek/Paint) Esetleg még a Gimp-et tudom ajánlani, magyarul is van, ingyenes is, talán annyira nem bonyolult mint a PS. http://gimp.hu/

Olyan program nincs. Vagy sokmindent meg tudsz csinálni, de az már akkor bonyolult neked, és meg kell tanulni, gyakorolni kell, vagy egyszerû, de akkor meg kevés funkcióval, gyatra minõséggel. Elõbb döntsd el melyiket szeretnéd. Ha nem jó az Adobe PhotoShop és társai akkor használj Paint-et. (Start menü/Programok/Kellékek/Paint) Esetleg még a Gimp-et tudom ajánlani, magyarul is van, ingyenes is, talán annyira nem bonyolult mint a PS. http://gimp.hu/
XnView vörös szem eltávolításra: http://download.xnview.com/XnView-win.exe vagy http://download2.xnview.com/XnView-win.exe Artweaver szerkesztésre: http://www.artweaver.de/direct/Artweaver.exe magyarítás: http://www.artweaver.de/direct/Artweaver_hu.lng De olyan programot nem találsz, ami Photoshopnál egyszerûbb, és ugyanannyit tud, ha komolyabban akarsz képet szerkeszteni, akkor meg kell tanulni kezelni (vagy az ingyenes, hozzá hasonló Gimp -et)
A kérdező hozzászólása: Igen megkéne tanulni kezelni, de fogalmam sincs hogy tanuljam meg kezelni... Esetleg olyan Adobe ami magyar? vagy lehet angol is, de magyar leírás mit hogy kell csinálni?
A PhotoShop-hoz itt vannnak jó oktatóvideók, ingyen be lehet regisztrálni: http://ebookz.hu/ vagy a http://www.tutorial.hu Meg lehet találni sok PhotoShop tutorial-t, csak rá kell keresni. Pl: http://www.tutorial.hu/voros-szem-eltuntetese/
A magam részérõl évek óta a Paint Shop Pro-t használom. Amiket felsoroltál, azt mind tudja, de ahhoz megtanult tudás is kell. Magától nem képes egy program sem erre. Vannak afféle házi szerkesztgetõk, kifejezetten otthoni szórakozásra, de ahhoz is kell némi tudás. Szerintem próbáld ki az ingyenes GIMP-et, amit már ajánlottak. Azon a lényeges dolgokat meg lehet tanulni. Itt elérhetõ a magyar nyelvû változat: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/?id=GC5
A kérdező hozzászólása: És ez az oktató videó melyik Adobe Photoshophoz van? CS3? CS4? vagy melyik? amúgy mindenkinek nagyon köszönöm. Esetleg a gimphez vhol egy leírás? megköszönném
nekem az egyszerû picasa is megfelel ilyenekre. a retusálás funkcióval is el lehet tüntetni úgy dolgokat, hogy észre se vegyék, hogy ott volt! (nem, nem mondom, hogy tökéletes, de szerintem egy kezdõnek megfelel:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!