Találatok a következő kifejezésre: Van olyan probléma (629 db)

Playstation 3-mal van olyan problémám hogy ha játszunk ketten a Fifa 11-el akkor 1 vagy mind2 joystick bezavarodik és magától irányítja a játékot és a mi irányításunkra nem reagál vagy csak nehezen, a PS alapmenüjében is fellép utána ez a probléma?

Mi lehet ennek az oka és milyen megoldást javasolnátok?El?re is Köszönöm a segítséget! :)

Legjobb válasz: Ilyenrõl még sosem hallottam. Eredeti Sony joystick mindkettõ? Illetve csak a FIFA-nál van ez?

Ilyenrõl még sosem hallottam. Eredeti Sony joystick mindkettõ? Illetve csak a FIFA-nál van ez?
A kérdező hozzászólása: Igen eredeti Sony joystick mind a 2.

Kedves szülők, milyen nehézségekbe ütköztetek (ütköztök) a gyerek nevelése közben? Akik a jó oldaláról áradoznak, ők is gondolkodjanak kicsit el, mi az, ami mégis gond (volt)? Van olyan probléma, amit nem sikerült megoldani? És amit igen, hogyan?

Legjobb válasz: szia.4 éves a kislányom na nála mindent elrontottam.nagyon el lett kényeztetve.vissza beszél nem fogad szót.egész nap rosszalkodik és csak akkor van állj ha kap egy taslit.addig csak üvöltök és semmi nem válik be.vele elég nehéz de imádom.de pl.vagyunk az orvosnál és rá szólok viselkedj létszíves erre le veszi a cipõjét nem hadja a doktornõt dolgozni énekel meg ilyenek,vagy itthon nem eszik és az utcán õrjöng,hogy õ éhes mire én nem bírom és bemegyek valahova kaját venni mire õ leéget ,hogy otthon nem kap kaját.van amikor rendesen agyamra megy.de majd ki növi.a kicsi is el lett kényeztetve de õ szófogadóbb.de az vigasztal,hogy vannak rosszabb gyerekek is.

szia.4 éves a kislányom na nála mindent elrontottam.nagyon el lett kényeztetve.vissza beszél nem fogad szót.egész nap rosszalkodik és csak akkor van állj ha kap egy taslit.addig csak üvöltök és semmi nem válik be.vele elég nehéz de imádom.de pl.vagyunk az orvosnál és rá szólok viselkedj létszíves erre le veszi a cipõjét nem hadja a doktornõt dolgozni énekel meg ilyenek, vagy itthon nem eszik és az utcán õrjöng, hogy õ éhes mire én nem bírom és bemegyek valahova kaját venni mire õ leéget , hogy otthon nem kap kaját.van amikor rendesen agyamra megy.de majd ki növi.a kicsi is el lett kényeztetve de õ szófogadóbb.de az vigasztal, hogy vannak rosszabb gyerekek is.
Az elején nekünk is nagyon nehéz volt, az én fiam is nagyon hisztis volt. Aztán elkezdtük következetesebben nevelni. Nem érdekelt, hogy földhöz vágja magát az utcán vagy õrjöng. Bármit csinált, nem kapta meg azt amiért hisztizett, de még csak fel sem idegesített (legalábbis nagyon igyekeztem úgy tenni mintha). Mosolyogtam rá és továbbra is kedves, nyugodt hangon beszéltem vele. Az elején pokoli nehéz volt, de aztán a gyerek leszokott a hisztirõl. Kb. 2-3 hét alatt rájött, hogy hiába hisztizik, nem ér el vele semmit és nem rólam fognak rosszat gondolni az emberek az utcán, hanem róla. Most már teljesen elmúltak a hisztik és mindenhol tud megfelelõen viselkedni. Most 4 éves az én fiam is. :-)
mijen idõs gyerekek érdekelnek???
A kérdező hozzászólása: Teljesen mindegy.
A kérdező hozzászólása: 22:45 - Beszéltél már valakivel errõl a nehézségrõl? Ötlet, hogy más hogy csinálja, csinálta?

Merci W124 200 D-nél van olyan problémám hogy izzítok, az izzítás ellenőrző lámpa nem világít, majd várok 10-20 mp-t és indítok akkor meg világít kb egy percig majd kialszik?

De nem is izzít mert dadogva indul és áramfelvétele sincs, hol lehet a hiba? Gyertyák márkásak, nem régiek.

Legjobb válasz: Eddigiek alapjan van izzito rele(idozito aramkor) ami nem mukodhet valami fenyesen. Vagyis nem erzekeli a gyujtaskapcsolo allapotat helyesen, es nem is vezerli a relet magat...valoszinu az a baj.

Eddigiek alapjan van izzito rele(idozito aramkor) ami nem mukodhet valami fenyesen. Vagyis nem erzekeli a gyujtaskapcsolo allapotat helyesen, es nem is vezerli a relet magat...valoszinu az a baj.


Vannak olyan problémáitok a kapcsolatotokban, amiken nem tudok változtatni, mégsem akarjátok elhagyni a párotokat, mert szeretitek?

Az eszetek azt mondja, hogy nincs rendben minden, a szívetek meg azt, hogy higy nem tudtok nélküle élni?

Legjobb válasz: Voltak, aztán szakítottam.

Voltak, aztán szakítottam.
A kérdező hozzászólása: Ès milyeb probléma volt?
Voltak és vannak is.Ezeket legtöbbször a szönyeg alà söpörtük ami ideig óràg be is vàlt, de mindig újra és újra elöjöttek. Személyiség különbözési problémàk voltak.Màra màr kiismertük annyira egymàst, hogy tudjuk mit kell, és mit felesleges felvenni.Az is sokat segìtett nekünk, hogy a kapcsolatunk fontisabb lett mint a piti veszekedések:)

Tényleg van olyan probléma, amit nem lehet megoldani?

Legjobb válasz: Na akkor egy kicsit bõvebben errõl!

Na akkor egy kicsit bõvebben errõl!
Sejtettem. Szoktam én beszélgetni fiatal srácokkal is. Sõt minden korosztályból, nekem ezzel semmi bajom. Én a fiatalabbakkal jövök ki, max. velem egyidõsökkel. Ez már a határ.
A kérdező hozzászólása: Tényleg idõsebb vagy nálam :) (kétszer annyi vagy :D)
40 fökötti
A kérdező hozzászólása: Hány éves vagy?
Igen, ez így van. Gondolom Te még nem tartasz itt. Ha jól gondolom sokkal fiatalabb vagy, mint én. Így figyelj erre, ha az emberrel ésszel csinál mindent, akkor nem lesz semmi baj. Hiszen a napi hangulat, a munkahelyen mi történt, a többi pedig ehhez jön. Az ember ilyenkor könnyen megbánhat bárkit. Sok ilyen lesz. Ez gyûlik, aztán robban.
A kérdező hozzászólása: Rájöttem, hogy a megtartás az nehéz. Nem tudom miért van sok fiú/férfi úgy vele hogy megvan a nõ és kész. Lehet úgy vannak vele jön majd masik ha már egy volt.. Csak az nem biztos már, hogy az a másik nõ majd annyit tesz érte mint akit õ semmibe vett..
Ja, hát sokan nem tesznek a kapcsolatért. Azt hiszik megvan a nõ és kész. A megtartás az ami nehéz. Ezt sokan nem tudják. Az én férjem sem gondolta, én mondom vége.
A kérdező hozzászólása: Én szerintem is tenni kell a kapcsolatért( és nem csak a szánkant járatni, s mire megkéne oldani a bajokat elfutunk) és beszélni, beszélni, beszelni..hisz ha valaki nem mondja el mit akar/érez honnan tudja a másik hogy amit csinál jó vagy se?! Hogy is van a mondás: néma gyereknek anyja se érti a szavát...
Van. Ha nem lenne, nem lenne ennyi válás. Alapjában véve onnan kellene indulni, eltelik pár év házasságban, ráadásul nem mindegy hány évesek, de eljön az idõ mikor nem beszélgetnek, mert a gép elõtt ül az egyik. Innen már csak addig megy, míg a másik fél tûr. Itt már a szex sem annyi amennyi jó lenne. Pedig a kapcsolatra mindennap figyelni kell, tenni érte. Nem nagy dolgok: beszéd, érintés, simogatás. Jó ha nincs minden este szex, még akkor is jó.
A kérdező hozzászólása: Párkapcsolatokban van olyan probléma amit nem lehet megoldani? Vagy mindent meglehet csak akarni kell?
Ja, karddal. De más szempontok alapján is lehet azt a csomót egy kicsit boncolgatni.
a gordiuszi csomó már meg van oldva:P
Igen van. Ilyenek pl: Egymilliós tartozás a bankok felé Halálos betegségek Gordiuszi csomó Egy magamfajta elmebajai Magyarország pénzügyei A demográfiai katasztrófa Magyarban.
Van :( Szeretnék szárnyakat növeszteni, de ez sajnos lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem zavar. Legalább te már tapasztalt vagy és tudsz segíteni másoknak.

Van olyan probléma a számítógépeken, amin már az újratelepítés se segít?

Legjobb válasz: Érdekes kérdés, már hogyne lenne! például: különbözõ hardver hibák.

Érdekes kérdés, már hogyne lenne! például: különbözõ hardver hibák.
Hûtõ, ventillátor, memória, táp, fõkábel stb. csere.
Szigorúan szoftveres probléma nincs, hardveres meg mindegyik ilyen, viszont vannak ilyenek, hogy low formázol egy vinyót, ami így elromblik. Hát ez határeset, és itt hiába telepítesz újra. Vagy elrontod a BIOS-t, azon az újratelepítés nem, de a BIOS resetelése segít.
Ahogy már elõttem leírták, többnyire hardver hiba az, amin nem segít az újratelepítés. De viszont létezik olyan vírus, ami szemét módon átírja a BIOS-t, ilyenkor resetleni kell (pl: kiveszed az elemet az alaplapodból, vársz pár percet és visszarkaod)

Van olyan internetes oldal, ahol ismeretlenül meg tudom beszélni a problémáimat 18 év feletti személlyel?

Olyan dologról lenne szó, amit nem tudok megbeszélni anyukámmal, bár jó a kapcsolatunk. (fiúzás, kamaszkor stb.) 14/L

Legjobb válasz: hát pont egy olyan oldal...persze attól függ, hogy milyen problémád van, mert ha vmi segítségre szorulsz, akkor nem biztos hogy érdemes ismeretlenül bárkiben is megbízni.. de ha "csak" vmi tanács kéne, akkor sztem itt nyugodtan felteheted...

hát pont egy olyan oldal...persze attól függ, hogy milyen problémád van, mert ha vmi segítségre szorulsz, akkor nem biztos hogy érdemes ismeretlenül bárkiben is megbízni.. de ha "csak" vmi tanács kéne, akkor sztem itt nyugodtan felteheted...
Hívd fel a 116 111-et. Ez a Kék Vonal, megbízható, a nap 24 órájában hívhatod õket. De ha chattelni akarsz, megteheted azt is a honlaukon, írd be a Google-ba, hogy Kék Vonal. :)

Van egy problemom nem vagyok olyan nagyon vékony de dagi se vagyok a kettő között vagyok olyan problémám van hogy nem érzem maga jól (nem érzem magam jó csajnak) mit csináljak hogy legyek? (főleg lányok kommentjét várom)

arra akarok kijukadni hogy mit csináljak hogy az legyek magamat már elfogadtam lelkileg hogy ilyen vagyok de testileg még nem

Legjobb válasz: vagyis hogy mit csináljak hogy jól nézzek ki 14/lány azért mert teccik valaki

A kérdező hozzászólása: vagyis hogy mit csináljak hogy jól nézzek ki 14/lány azért mert teccik valaki
khm.. azt már elõre látom, hogy nem a nyelvtan tudásoddal fogod elkápráztatni. Egyébként meg sportolj.
Hogyha testileg nem érzed jól magad, akkor tegyél érte! Mozogj! Futás, biciklizés. Vagy otthoni torna, görkori, aerobic.. ;) Helyesírást viszont gyakorolhatnál! 16L

Olyan problémám van hogy ki léptem 1 éve a sulibol és anyám azt mondta ne hagyam abba most hogy újra el kezdeném azt mondta hogy menyek el dolgozni és estire íratkozak vissza de én a szakmára szeretném vissza menni és nem tudom mit csináljak?

Legjobb válasz: estin nincs olyan, mint a szakmád? Mert ha van, akkor nincs probléma, ha meg nincs akkor anyukáddal beszélj, hogy te mindenképp ezt szeretnéd, és a munkát csak akkor vállalnál, ha nagyon megéri. De miért léptél ki egyáltalán?

estin nincs olyan, mint a szakmád? Mert ha van, akkor nincs probléma, ha meg nincs akkor anyukáddal beszélj, hogy te mindenképp ezt szeretnéd, és a munkát csak akkor vállalnál, ha nagyon megéri. De miért léptél ki egyáltalán?
szerintem próbáld a bérgyilkos szakmát kitanulni és kérd meg, hogy segítsen a szakmai gyakorlatban...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!