Találatok a következő kifejezésre: Van olyan portál ahol (11 db)

Nem hinném, hogy valaki ezek alapján keresne párt...
Nem tudom, hopgy tematikusan van e ilyen portál de biztos vagyok benne, hogy nem vagy egyedül a problémáddal. Én nem az Internetet használnám a helyedben, hanem egy, személyes (céges formában mûködõ) társkeresõ fórumot, ahol nagyon õszintén beszélnék errõl. Sok sikert!

Vannak olyan portálok, ahol webkamerák képeit mutatják. Ilyen nagyobb városokban. Írnátok nekem ilyen oldalakat?

Elnézést a ködös megfogalmazásért, dehát éjjel van :P El?re is köszönök minden választ, és Kellemes Ünnepeket mindenkinek (:

Legjobb válasz: http://webkamera.lap.hu/ Válogass.

Itt is van egy néhány cam :) http://www.earthcam.com/
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mind2 linket. Bár magyarországira gondoltam. Ez kimaradt bocsíí. De jók ezek is ;) Kellemes Ünnepeket ^^

Van olyan portál vagy programm, ahol a fizetős android appsokat le lehet tölteni? és ha van akkor hol?

Legjobb válasz: Olyan értelemben , hogy amit látok youtube.com - on android játékokat azokat itt Magyarországon nem lehet letölteni. Ezért kérdeztem hogy van e valamilyen feltört portál ahol megtalálhatók ezek? Az android marketben ebben az országban nem található meg mind.

A kérdező hozzászólása: Olyan értelemben , hogy amit látok youtube.com - on android játékokat azokat itt Magyarországon nem lehet letölteni. Ezért kérdeztem hogy van e valamilyen feltört portál ahol megtalálhatók ezek? Az android marketben ebben az országban nem található meg mind.


Szia! Ezt a linket találtam ami szerintem egész jó: http://www.bazsumesel.maci.hu/
Szia! Én találtam egy nagyon aranyosan, nézd meg. http://www.egyszervolt.hu
Szia! Bár nem internetes, hanem könyv, de nekünk nagyon bevált, mert 34 rövid mese van benne, nagyon szép képekkel, így ezt a baba sem unja el, a képeket pedig szívesen nézegeti: Mesék Hercegnõkrõl, Tündérekrõl és másokról, Napraforgó kiadó Budapest. Nem is volt drága, kb 1700 Ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! :)

Van olyan jó portál ahol gyorsan adnak jogi (társasházzal kapcsolatosan) segítséget pár napon belül?

Legjobb válasz: Szia! Én ezt tudnám neked ajánlani: http://www.jogiforum.hu/forum Regisztrálni kell! Bizotan találsz hasonló fórumot amit keresel ha nem akkor nyiss te egyet. Ezen a portálon általában ügyvédek válaszolnak vagy nagyon okos "laikusok". Már nekem is segítettek!

Szia! Én ezt tudnám neked ajánlani: http://www.jogiforum.hu/forum Regisztrálni kell! Bizotan találsz hasonló fórumot amit keresel ha nem akkor nyiss te egyet. Ezen a portálon általában ügyvédek válaszolnak vagy nagyon okos "laikusok". Már nekem is segítettek!
Az elõzõ vagyok! Kicsit rákerestem neked a jogifórumon, ezeket dobta ki nekem társasházzal kapcsolatos címszóval: http://www.jogiforum.hu/kereso/?s=0&q=t%C3%A1rsash%C3%A1z&h=f1

Kellemetlen lábszag, mit csináljak? Mitől van? Van ilyen!? Van olyan orvosi portál vagy akármi, ahol fel tudom tenni a kérdésem és tényleg orvos válaszol rá?

Lábszagom van, nem túl kellemes. Még akkor is, ha megmosom és még csak zoknit sem húzok rá. Nincs semmi fertőzésem vagy akármi. Egyszerűen büdi a lábam.. hát van ilyen? Mindig volt egy kis 'alapszaga', de mostmár akkor is érzem, ha nem direkt szagolgatom. Sósavba nem mártom és a zoknis dolgokkal sem tudok ebben az esetben mit kezdeni. Baromi kellemetlen lenne még ha bőrgyógyászhoz is mennék.. szerintem kiröhögne.

Legjobb válasz: Másoknak is van ilyen problémája, nagyon sokaknak, biztos nem nevetne ki egyik orvos sem. Táplálkozás miatt is lehet. Webbeteg.hu-n tedd fel a kérdést sztem.

Másoknak is van ilyen problémája, nagyon sokaknak, biztos nem nevetne ki egyik orvos sem. Táplálkozás miatt is lehet. Webbeteg.hu-n tedd fel a kérdést sztem.
Nem fog a doki kinevetni. Én egyébként nyáron ecetes vízbe szoktam áztatni a lábam, és az nekem bevált. de itt is tudsz dokitól kérdezni. http://www.hazipatika.com/
A szódabikarbónás lábvízrõl hallottam, hogy segített hasonló esetben. Veszíteni nem veszíthetsz vele, próbáld ki!
Esetleg kipróbálhatod az ezüstszálas zoknit is. Gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Annyira örülök, hogy csak kedves és értelmes válaszokat kaptam! :)

Van-e olyan internetes portál, ahol meg lehet nézni, hogy hány pont gyűlt össze a supershop és a clubcard kártyámon? (Spar-os és Tesco-s)

Legjobb válasz: Spar-osnál supershop.hu. A bal oldali menüben van az Online ügyfélszolgálat, azon belül az Egyenleglekérdezés. Sajnos ez a rész most éppen nem mûködik (karbantartás van), ezért pontosabbat nem tudok mondani. Tesco-sról ezt találtam a honlapjukon: "Hol láthatom az aktuális Clubcard egyenlegemet? A vásárláskor kapott pénztári bizonylat, tehát a blokk alsó részében láthatja a Clubcard információkat. Itt látható az adott vásárlásért kapott pontok száma, illetve a Clubcard pontok egyenlege (az egyenleg nem tartalmazza az adott, aktuális vásárlásért kapott pontok számát). Az aktuális egyenleggel kapcsolatban hívja az ingyenes 06 80 222 333 Clubcard ügyfélszolgálati számunkat hétfõtõl péntekig 8:00 és 18:00 óra között."

Spar-osnál supershop.hu. A bal oldali menüben van az Online ügyfélszolgálat, azon belül az Egyenleglekérdezés. Sajnos ez a rész most éppen nem mûködik (karbantartás van), ezért pontosabbat nem tudok mondani. Tesco-sról ezt találtam a honlapjukon: "Hol láthatom az aktuális Clubcard egyenlegemet? A vásárláskor kapott pénztári bizonylat, tehát a blokk alsó részében láthatja a Clubcard információkat. Itt látható az adott vásárlásért kapott pontok száma, illetve a Clubcard pontok egyenlege (az egyenleg nem tartalmazza az adott, aktuális vásárlásért kapott pontok számát). Az aktuális egyenleggel kapcsolatban hívja az ingyenes 06 80 222 333 Clubcard ügyfélszolgálati számunkat hétfõtõl péntekig 8:00 és 18:00 óra között."
egyébként vásárlás után a kis blokkon rajta a pontszémod is..a supershopnál. tesconal a rendes blokkon van rajta, de mikor postázzák akkor elõzõ honapokét is küldik egybevéve.

Van olyan hotelkeresõ portál ( Magyarország területén keresek), ahol be lehet jelölni régiót?

Nem bárhova mennék,hanem x területére az országnak.

Legjobb válasz: a régiót úgy értettem, hogy pld Budapest és környéke, nem úgy, hogy beírok egy várost, mert nem tudom, hogy hova mennék, így szeretnék választani, hogy x várostól x km-re

A kérdező hozzászólása: a régiót úgy értettem, hogy pld Budapest és környéke, nem úgy, hogy beírok egy várost, mert nem tudom, hogy hova mennék, így szeretnék választani, hogy x várostól x km-re

Van olyan ingatlan hirdető portál, ahol csak tulajdonosok hirdetnek a tulajdonostol.com-on kívül?

Legjobb válasz: oiko.hu ingatlanmaganszemelytol.hu maganszemelytol.com maganingatlan.hu tulajdonostol-elado-ingatlanok.hu

oiko.hu ingatlanmaganszemelytol.hu maganszemelytol.com maganingatlan.hu tulajdonostol-elado-ingatlanok.hu

Olyan oldalakat keresek, ahol tudnám publikálni a regényeimet, vannak ilyen portálok esetleg?

Üdv!

Legjobb válasz: Talán a sya.hu jó neked. :) Sok sikert regényedhez. :)

Talán a sya.hu jó neked. :) Sok sikert regényedhez. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, áttanulmányozom :)
A kérdező hozzászólása: esetleg jöhet még ha tudtok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!