Találatok a következő kifejezésre: Van olyan oldal ahol a (970 db)

Van olyan oldal, ahol a hörcsög tartáshoz tudnék rendelni kellékeket, meg mindent ami szükséges?

Terrárium,játékok, felszerelések,stb.

Legjobb válasz: expressz,vatera,teszvesz,jófogás, itt vannak újak is,de többsége használt.Ahol csak újak vannak,olyat sajnos nem tudok.

expressz, vatera, teszvesz, jófogás, itt vannak újak is, de többsége használt.Ahol csak újak vannak, olyat sajnos nem tudok.
ferplast weboldalán szinte mindent megtalálsz, bár drága, de jó minõségû:)
jajj, a link:) http://www.ferplast.com/
Ha gondolod nekem van egy eladó ketrecem, minden felszereléssel. HA dzsungit szeretnél venni, akkor neki tökéletes.

Van olyan oldal ahol a Vámpírnaplók mind a 24 része fönt van?

Olyan oldalra gondolok,ahonnan le lehetne tölteni.Vagy ha valakinek megvan az egész az is írjon légyszi.

Legjobb válasz: A Vámpírnaplók elsõ évada 22 részes! A második évadot pedig õsszel fogják elkezdeni játszani Amerikában. Szóval 24. egyenlõre még nincs. Ha pedig meg szeretnéd nézni, a www.moovie.hu oldalon fenn van a teljes 1. évad angolul, magyar felirattal, és a magyar szinkronosak is fenn vannak már, természetesen nem végig csak ahol a tv-ben is tartanak.

A Vámpírnaplók elsõ évada 22 részes! A második évadot pedig õsszel fogják elkezdeni játszani Amerikában. Szóval 24. egyenlõre még nincs. Ha pedig meg szeretnéd nézni, a http://www.moovie.hu oldalon fenn van a teljes 1. évad angolul, magyar felirattal, és a magyar szinkronosak is fenn vannak már, természetesen nem végig csak ahol a tv-ben is tartanak.
jobban utána néztem: ***** itt egy link, nem próbáltam ki h jó-e. Esetleg még ezzel tehetnél egy próbát: ***** De ha nem jön be, keress valakit a környezetedben akinek van valamilyen hozzáférése torrent oldalhoz és töltesd le vele :D (bár az ugye mint tudjuk illegális)* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ezen az oldalon fent van mind a 22 rész, a felirat is! ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha beírod a Google-be, akkor kiadja az oldalakat, de pl: http://www.twilightfanok.lapunk.hu mint rajongói oldal vagy a sorozatletöltõ oldalakról

Van olyan oldal, ahol a gitározásról lehet beszélgetni?

Valami fórum, ilyesmi, tapasztalatcsere céljából.

Legjobb válasz: hangmester fórum ott van millió topic, pár híres gitárostól is lehet kérdezni, elég jó oldal :D

hangmester fórum ott van millió topic, pár híres gitárostól is lehet kérdezni, elég jó oldal :D
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)

Milyen módszerrel tudok képet letölteni egy-egy internetes oldalról? Vannak olyan oldalak, ahol a képet nem lehet lementeni, én viszont letölteném, de hogyan? Üdv.

Legjobb válasz: Printscreen billentyû az oldalon és egy grafikus programban csinálsz egy beillesztést és már ott is van az egész oldal, kivágod a képet és elmented... Ennyi...

Printscreen billentyû az oldalon és egy grafikus programban csinálsz egy beillesztést és már ott is van az egész oldal, kivágod a képet és elmented... Ennyi...
Keress ingyenes képlopó programot. Azzal a képernyõ egy kis részét is lementheted, elég jó minõségben.
A kérdező hozzászólása: Ez az Image Host Grabber mit takar?
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam mindent, köszönöm a válaszokat :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Regisztráltam és már meg is találtam ami nekem kellett. Hálás köszönet

Hol van olyan oldal ahol a cicának lehet valamit nyerni?

Ilyen nyeremény játékra gondolok.

Legjobb válasz: A whiskas.hu és a haziallat.hu oldalon vannak nyereményjátékok szerintem!

A whiskas.hu és a haziallat.hu oldalon vannak nyereményjátékok szerintem!
a haziallat.hu-n és a whiskas.hu-n BIZTOS van mert én mind a kettõn regisztrálva vagyok! ui.: Ha sokat szeretnél tudni a cicákról akkor a haziallat.hu-n mindig megújuló témákat találsz az általad kiválasztott témakörökben!

Van olyan oldal, ahol a tipp-mixel kapcsolatos eseményeket fejtegetik, boncolgatják? Lehet fórum is. Melyik csapat nyerõ? Ki milyen formában van? Kik a sérültek? Mi van a csapat háza táján? Ilyenek érdekelnek.

Legjobb válasz: Van sok ilyen oldal, de szerintem egyik sem tud jobbat kitalálni, mint te. A végén minden a szerencsétõl függ. A kérdés az, hogy izgulni és drukkolni szeretnél a fogadással vagy keresni. Elõbbi esetben felesleges bárki más elemzéseivel, tippjeivel foglalkoznod, legalább magadat dícsérheted, ha nyersz. Utóbbi esetben nincs szükség elemzésekre, csak egy jó fogadási rendszerre. Ha ez érdekel, keress rá a sportbefektetés szóra. És gondolkozz el a módszeren.

Van sok ilyen oldal, de szerintem egyik sem tud jobbat kitalálni, mint te. A végén minden a szerencsétõl függ. A kérdés az, hogy izgulni és drukkolni szeretnél a fogadással vagy keresni. Elõbbi esetben felesleges bárki más elemzéseivel, tippjeivel foglalkoznod, legalább magadat dícsérheted, ha nyersz. Utóbbi esetben nincs szükség elemzésekre, csak egy jó fogadási rendszerre. Ha ez érdekel, keress rá a sportbefektetés szóra. És gondolkozz el a módszeren.
1 000 000 ilyen oldal van.Üsd be a gugliba, a kulcsszavakat.A Chrome le is fordítja , mert a többsége külföldi.Csodát ne várj egyiktõl se, mert leírja , hogy a Messi sérült , de ettõl még a Pedro 5 gólt is rughat.Meg a Neymar.Persze a Messivel is ki lehet kapni.
Leaguespy a neve, de fizetõs.
Minden információt megtalálsz majdnem az összes létezõ filmrõl: http://www.imdb.com/
A kérdező hozzászólása: igen tudom hogy itt vannak leírások hozzá meg minden, de itt nincs epizódonként a zenék leírva, azt hittem érthetõen írtam a kérdést de akkor mégse, azt akarom tudni hogy pl a teen wolf második évadjában 4ik részben elhangzott téma zenék ami kb. 6-7 volt az egész részben azoknak a zenéknek mi a címük, most csak példát mondtam de ez a lényeg

Vannak olyan oldalak, ahol a japán kamikról lehet olvasni?

B?vebb leírásokat keresek, képekkel, történetekkel, és hasonlókkal!

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kamikaze Ha rákeresel, akkor még nagyon sok oldalt találsz a google-ban.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kamikaze Ha rákeresel, akkor még nagyon sok oldalt találsz a google-ban.
Te viszont olvasd el a második mondatot is, ne csak az elsõt!!!!
Ha elolvastad volna a saját linked elsõ mondatát, leesett volna, hogy szóösszetétel, még írja is, hogy mi a kami. Aki meg nem tudja, hogy mit jelent, aligha fogja megválaszolni a kérdést.
Elsõ vagyok: Nekem a "japán kami"-ról rögtön a japán kamikázék ugrottak be = olyan harcosok, akik az öngyilkosságba is elmennek, ha a császár (közvetlen felettesük) azt parancsolja. Persze jó lenne, ha a kérdezõ egyértelmûvé tenné, hogy valóban mire is kíváncsi.
15:33 Ennyi erõvel linkelhettél volna kecskepornót is.
Bocs: magyar és oldalon.
Magyarr nyelvût sajnos nem találtam. Ezen az oldalom zömmel angol nyelvû írások linkjei találhatók. http://shinto.lap.hu/kami/18118623
krmm...:) mi az a "kami"? :D mer' én olyanról még nem hallottam.:)
A kérdező hozzászólása: Kamik alatt, a japán istenekre gondoltam, nem a Kamikazékra :) Nem véletlenül tettem ide, ebbe a témába! Köszönöm az eddigi linkeket :)

Van olyan oldal ahol a tulaj hirdeti a lakását, házát, és közvetlenül vele veszem fel a kapcsolatot?

A jófogás.hu-t ismerem.

Legjobb válasz: Az összes apróhirdetéses oldal ilyen.

Az összes apróhirdetéses oldal ilyen.
Elvileg az ingatlan.com is jó, sokan kiírják, hogy közvetítõk kíméljenek. Ott van a szövegben, hgoy magánszemélytõl eladó. Persze sokszor maguk a közvetítõk is beírják ezt a szöveget, és az ember koppan, én ezt utálom már rossz kezdés egy füllentéssel. Én is magánszeméytõl vettem, de elkezdte 1 nappal a megállapodás után, hogy van még egy vevõje, aki 500 ezerrel többet ajánl. Szóval ez egy új jellemtelen divat, a bepróbálkozás. A szüleim idején ilyen nem volt.
Rengeteg ilyen oldal van. Én pl többek között az expressz.hu-n hirdetek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!