Találatok a következő kifejezésre: Van olyan oldal, ahol meg tudom (45 db)

Van olyan oldal ahol meg tudom nézni, hogy jövõ hétenmilyen champek lesznek ingyenesek? :D (league of legends)

linket légyszi :)

Legjobb válasz: Nincs ilyen oldal, mivel gép random sorsolja 1 nappal a csere elõtt (hétfõn) a hivatalos weblapon kint van holnaptól mik lesznek.

Nincs ilyen oldal, mivel gép random sorsolja 1 nappal a csere elõtt (hétfõn) a hivatalos weblapon kint van holnaptól mik lesznek.

Van olyan oldal ahol meg tudom nézni hogy mikor jelenik meg az új manga vagy anime?

pl naptár vagy ilyesmi

Legjobb válasz: és fairy tailt keresnék...

A kérdező hozzászólása: és fairy tailt keresnék...
esetleg kiadónál tudsz érdekõdni
http://countdown.mandragon.info/ Fairy Tail Szombat 10:30 (japán idõ szerint) Azaz magyaridõ szerint hajnalban .
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi :D
naruto-kun.hu Amúgy minden szombaton jelenik meg és aznap este vagy másnap már kész a fordítás ;)

Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni fénykép alapján, hogy hogyan néznék ki szilikon szájjal?

Legjobb válasz: hát ez jó kérdés amúgy:D szerintem photoshoppal csináld meg

hát ez jó kérdés amúgy:D szerintem photoshoppal csináld meg
A kérdező hozzászólása: Nem értek a photoshophoz sajna!
Próbáld ki a taaz.com-ot, regisztrálj. Amikor a szádnál kell bejelölni a körvonalat, akkor ott nagyobbra kell csinálni, amekkorára akarod. Ez most lehet kicsit zavaros, de regisztrálj, és próbáld ki, akkor érteni fogod. Olyan képet tölts fel, ahol szembõl van az arcod.

Van olyan oldal, ahol meg tudom tanulni az informatika alapjait? A programozás érdekelne, nem tudom igazából mit kell hozzá tudni, hogyan induljak neki?

Legjobb válasz: El kellene döntened, milyen programnyelvet akarsz elsajátítani. Per pillanat legelterjedtebb a C++ vagy C#, de attól is függ, tanlmányokhoz kell vagy csak hobbiból vágnál neki. Amúgy szerintem kezdetnek php jó, sok nyelvbe belepillanthatsz azon keresztül. Oktatóanyagban bõvlelkedik: ebookz.hu, doksi.hu

El kellene döntened, milyen programnyelvet akarsz elsajátítani. Per pillanat legelterjedtebb a C++ vagy C#, de attól is függ, tanlmányokhoz kell vagy csak hobbiból vágnál neki. Amúgy szerintem kezdetnek php jó, sok nyelvbe belepillanthatsz azon keresztül. Oktatóanyagban bõvlelkedik: ebookz.hu, doksi.hu
A php-vel az a baj, hogy nincs benne erõs típusosság és megszokja a tanuló, hogy a $akarmi az akarmilyen típus lehet és ez nagyon nem jó. Már C#-ban a dynamic is necces, ott is ésszel kell eljárni, de hogy az egész nyelv ilyen legyen az necces. :S
Van, C-vel kezdi, aztán C#, viszonylag könnyû megérteni, de legalább 1 év tanulás és bizonyos érettség nem árt: http://csharptk.ektf.hu/
De még mindig jobb mint a BASIC amiben a parancsok végére nem kell semmi. És a PHP a legjobb webprogramozás terén...

Most akkor hány hetes vagyok? 06. 03-án volt meg utoljára! Mindenki mást mond! A védőnő is, és a doki is! Márc 10-re vagyok kiírva? és van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy hány hetesen mekkora a pocak?

Legjobb válasz: Én itt szoktam megnézni, amikor elvesztem a fonalat. Ma kerek 30 hetes vagy és ez a március 10-hez is stimmel. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Az UH alapján én is 6 nappal idõsebb vagyok, mint az UM szerint, a doki valószínûleg az UH-ot nézi, a védõnõ az utolsó menstruációt. Ezt a mekkora a pocak a terhességi hétre érted, a baba méreteire vagy tényleg a hasad méretére, ezt nem értettem igazán.

Én itt szoktam megnézni, amikor elvesztem a fonalat. Ma kerek 30 hetes vagy és ez a március 10-hez is stimmel. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Az UH alapján én is 6 nappal idõsebb vagyok, mint az UM szerint, a doki valószínûleg az UH-ot nézi, a védõnõ az utolsó menstruációt. Ezt a mekkora a pocak a terhességi hétre érted, a baba méreteire vagy tényleg a hasad méretére, ezt nem értettem igazán.
Szia! Én ismerek egy jó oldalt: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE.. csak azt nem írja, hogy a Te pocakod mekkora kell, hogy legyen...:( vagy: http://www.babaszoba.hu/services/borncalc vagy beírod a keresõbe, hogy szülési kalkulátorok, és kiad jó pár találatot:)
Én március 8-ra (u.m.: 06.01.), így vasárnap fejeztem be a 30. hetet, vagyis ma vagyok 30 hetes és 2 napos, tehát ez már a 31. hét.
Elõzõ vagyok és te holnap kezded a 31. hetedet, ami jõvõ hét keddig (01.06.) tart majd.
A has körfogat mindenkinél és minden terhességkor változó. A sógornõmnek már 8 hetesen rendes kismama hasa volt és nõtt rendületlenül, aztán leállt, nekem 20. héten kezdett látszani és a 40. hétre körülbelül egyforma lett mind a kettõnké és egyikõnké sem volt nagynak mondható. A mostani terhességemkor még kisebb a hasam (a ruháimból ítélve, mert az én védõnõm soha nem mérte), mint az elõzõ volt, de ez pl. szerintem attól van, hogy most 3-4 kg-al kevesebb vagyok. Attól, hogy nem változott a haskörfogatod a baba még nõtt. Ezen ne aggódj.BUÉK
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! a pocakra!!! tehát akkor ma kezdem a 30. hetemet, ugye?
Én is 06.03-án menstruáltam utoljára, és Március 10-re vagyok kiírva. Betöltöttük a 30. hetet. A haskörfogat egyénenként változó, az enyém 103 centis. A tiéd?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! az én haskörfogatom 114 cm. csak azért bosszant, mert amikor ezelõtt voltam védõnõnél, akkor is ugyan ennyi volt! boldog babavárást mindenkinek! sziasztok!
Ne aggódj, az én haskörfogatom 1 hónap alatt mindössze 1 centit nõtt. A baba viszont annál többet. ;) MInden rendben van így.
mamanet.hu timmermann.hu
Igen, nézd meg nyugodtan a fenti weboldalakat. Csak ne feledd el, hogy az ott található adatok nem törvényszerûek, csak átlagok. Valószínûleg a babád méretei eltérhetnek azoktól, de ne ijedj meg attól!!
Itt azt is láthatod hogy néz ki! http://www.ehd.org/movies.php?mov_id=224&language=38 Itt a megtermékenyüléstõl mutatják a heteket, így ha 12 hetes vagy, akkor a 10 hetes videót nézd. (ha nem úgy tettem be a linket, akkor a feliratot ki tudod választani a gördítõsávból) Jó mulatást!

Van olyan oldal ahol meg tudom nézni a melltartóméretem?

Aki talált olyan oldalt ami pontos, belinkelné?

Legjobb válasz: [link] egyszer talaltam egy angyon jot, de nemtalalom es nem mentettem el...az tuti, hogya mellealatti resz adja, hogy .. 80-85-90-95 .. aztan le kell merni lazan magaval a mellel a keruletet es a ketto kozzotti kulonbseget kellett nezni a kosarhoz, de nem emlekszem hogy volt :(

[link] egyszer talaltam egy angyon jot, de nemtalalom es nem mentettem el...az tuti, hogya mellealatti resz adja, hogy .. 80-85-90-95 .. aztan le kell merni lazan magaval a mellel a keruletet es a ketto kozzotti kulonbseget kellett nezni a kosarhoz, de nem emlekszem hogy volt :(
A kérdező hozzászólása: Tuti valamit nem jól csinálok mert nem ad ki semmit. Az tuti, hogy 85-ös kell de a kosarat valahogy nem számolja ki. Nincs kis mellem szerintem de nincs meg a minimum 12 cm-er a kettõ adat között. Lehet jobban járok ha kérek segítséget egy fehérnemû boltban. :)
ja meg valami...en nem allok tul jol anyagilag es 26 eves koromig csak parszazforintos melltartokat vettem a D-s melleimre. aztan a ferjem elvitt egy rendes markas fehernemu boltba es azota ujjaszulettem, nem log , szepen all, nem all bele az oldalamba a merevito, nem faj a hatam! nem a szuperluxus kategoriat veszem, hanem kb 5000-10000 ft kozotti kategoria, es ezeknek a boltoknak a tobbsegeben az eladok ertenek is hozza, szivesen segitenek, nem ciki :) melltartora azota nem sajnalom a penzt! probalgass, ugyis latni, erzni fogod melyik a szep es kenyelmes!
Hát ha nincs meg a 12 centi akkor nem nagyon fogsz értelmes választ kapni. Mell alatt szorosan kell mérni, mellcsúcson pedig lazán, hátha úgy megvan.
Igen, amit a kalkulátor kiad az csak a kiinduló méret, onnan érdemes elkezdeni próbálgatni. De kiindulásnak szerintem jó. Egyébként zseniálisan összeszedett képek/cikkek, különösen a D-G összehasonlítás.
[link]

Van olyan oldal ahol meg tudom nézni hogy az új mostani hardverek kompatibilisek-e az alaplapommal?

Számítógépemet újítani szeretném csak nem tudom hogy az új memóriák, videokártyák kompatibilisek-e az én régi alaplapommal.

Legjobb válasz: Ahhoz nem ártana tudni az alaplap típusát. Ha van rajta PCI-E csati, akkor bármilyen videokártya belemegy. A processzor a foglalattól függ. Memória is attól, hogy milyen memóriát támogat az alaplap. És az sem mindegy, hogy milyen MHz-en és mennyit.

Ahhoz nem ártana tudni az alaplap típusát. Ha van rajta PCI-E csati, akkor bármilyen videokártya belemegy. A processzor a foglalattól függ. Memória is attól, hogy milyen memóriát támogat az alaplap. És az sem mindegy, hogy milyen MHz-en és mennyit.
Itt megkérdezed például.
Nincs

Van olyan oldal ahol meg tudom nézni, hogy milyen hold volt a születésnapomon?

Legjobb válasz: Ez miért fontos? Mire jó ha megtudod? Érdekel...

Ez miért fontos? Mire jó ha megtudod? Érdekel...
A kérdező hozzászólása: Azért fontos mert anyukám azt mondta, hogy telihold volt a születésemkor. Más meg állította, hogy biztosan nem mert 12.-én nem szokott telihold lenni. Fogalmam sincs honnan gondolja, de én anyának hiszek és ki akarom deríteni, igaz-e.
A kérdező hozzászólása: fersk, azon az oldalon belül pontosabban hol?
Felsõ sor, ikonokból amilyen operációs rendszered van, ahhoz letöltöd. A programban beállítod a dátumodat, megnézed a Holdat.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm tényleg telihold volt! :) Megy a zöld kéz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!